Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 saj se zna zgoditi, da jih tudi kdaj imam ... takrat je pač bogi folk ... dobi kak udarc v rame ali pa kaj v tem stilu:"Če mi maš kaj za povedat, mi povej v faco, ker hinavcev ne prenašam!" in loput z vrati in en teden molka in prezira in vzvišenosti ... ampak to se zgodi enkrat na leto. bom pa probala delati še na tem, da si bom upala vse, pol ste si pa ubogi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Ja, saj men tud včasih kar zginejo... Ma ja, se mi ne da, sam ponavad ničkaj ne pojasnjujem, ne nardim pričakovanga, pa konc.......Pa itak nimam cajta za take in podobne modele v tem pre-kratkem lajfu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jaz pa udarim, kadar se mi zdi, da se moram zaščititi. to pa je: če me kdo otipava in če me kdo ogovarja, šepeta, govori potiho, skratka me ma za norca ...če sem pa zraven in predobro slišim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Kak že gre tisto...nekak.....drugi se obnašajo do nas, kot jim mi "kažemo", da naj se...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Kak že gre tisto...nekak.....drugi se obnašajo do nas, kot jim mi "kažemo", da naj se...... očitno je naša mačona dostikrat preveč seksi napravljena, če ji folk dela vse tisto, kar je naštela Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 tale naša mačona je pa ena prou fajn punčka, a ne? sej je čist skromna. ka pa hoče sploh tacga? sam da bi jo en mu rad. tako k je pa brespogojno. tko k mi usi, če smo pošteni...pa prou nč ne bi tepla pa u rit brcala, bi velik rajš razvajala pa še uživala u tem... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ne vem kako povedati, če povem zavito v vato, ne pomaga, če povem direktno tudi ne, potem je najbolje, da ne rečem nič, se obrnem in odidem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 mah..............sprejeti to kar je in ljubiti tako kot je a je težko maš res se trudimo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 tale naša mačona je pa ena prou fajn punčka, a ne? sej je čist skromna. ka pa hoče sploh tacga? sam da bi jo en mu rad. tako k je pa brespogojno. tko k mi usi, če smo pošteni...pa prou nč ne bi tepla pa u rit brcala, bi velik rajš razvajala pa še uživala u tem... točno tko. Mick in Cashy nimata pojma. Janko, kaj ti me poznaš ali kaj? :OO!: ja no, saj to ni nič takega, drži za vsakega normalnega človeka. vsi bi se cartali in dajali ljubezen, izkazovali nežnost, če nas ne bi hotel kdorkoli že nenehno spreminjati. meni so pa pustili take posledice ... jebemu cel rod! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 upam, da si dobro in da ti gre učenje...mislim nate... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 dobro sem, o učenju pa ne bi ... hvala, da misliš name. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Mačona, temu smo mi včasih rekli "dobrodelna ustanova" ...da te nekdo od spredi in zadi izkorišča jst sem tut dostikrat charity, zdej sem se že mal popravila ampak včasih :xx!: Drugače sem pa tiho kot rit, povem sicer naravnost dostikrat ljudem kar jim gre kadar vidim da me vrtijo in me hočejo okol prenest, samo kdaj pa moraš bit tut hinavc in jim ne dat vedet, da si jih pogruntal. Zbereš strategijo in začneš revenge - če te otrok pošilja non stop nekam mu pač vsakič "ponesreči" neki drugega prinesi / UPS Če šepeta ob tebi nekaj in se dela kot da ga ne slišiš, lepo naglas reci "kaj kaj, dej še enkrat povej nisem bla pozorna, kaj jst?" ponavadi pol ljudje začnejo zaznavat da si DEJANSKO TAM in jim daš vedet da imaš jajca se zase postavit - sam tepena še zmeri nisi Mnja, jst morm priznat da me fotr non stop izkorišča, se spičkiva in takoj naslednji moment ko rabi uslugo reče PETRA, a mi poveš... jst pa lepo... a kaj to? Ne ne poznam (in predobro poznam) ... in pol on razlaga naprej jst pa kr zginem iz kuhinje npr. dokler mu ne pošteka da me pač ni in da sem to Z RAZLOGOM nardila!Valda ker sem "dobrodelna ustanova" kmal na to pozabim in me spet izkoristi naslednjič - zato pa izkoristke vračam kadar morajo it kdaj meni v prid Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 dejmo dejmo dečva ...zmigaj se .....včasih si res lena.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Mačona, temu smo mi včasih rekli "dobrodelna ustanova" ...da te nekdo od spredi in zadi izkorišča jst sem tut dostikrat charity, zdej sem se že mal popravila ampak včasih :xx!: Drugače sem pa tiho kot rit, povem sicer naravnost dostikrat ljudem kar jim gre kadar vidim da me vrtijo in me hočejo okol prenest, samo kdaj pa moraš bit tut hinavc in jim ne dat vedet, da si jih pogruntal. Zbereš strategijo in začneš revenge - če te otrok pošilja non stop nekam mu pač vsakič "ponesreči" neki drugega prinesi / UPS Če šepeta ob tebi nekaj in se dela kot da ga ne slišiš, lepo naglas reci "kaj kaj, dej še enkrat povej nisem bla pozorna, kaj jst?" ponavadi pol ljudje začnejo zaznavat da si DEJANSKO TAM in jim daš vedet da imaš jajca se zase postavit - sam tepena še zmeri nisi Mnja, jst morm priznat da me fotr non stop izkorišča, se spičkiva in takoj naslednji moment ko rabi uslugo reče PETRA, a mi poveš... jst pa lepo... a kaj to? Ne ne poznam (in predobro poznam) ... in pol on razlaga naprej jst pa kr zginem iz kuhinje npr. dokler mu ne pošteka da me pač ni in da sem to Z RAZLOGOM nardila!Valda ker sem "dobrodelna ustanova" kmal na to pozabim in me spet izkoristi naslednjič - zato pa izkoristke vračam kadar morajo it kdaj meni v prid to ni otrok. mislim, po letih ne. dejstvo je, da me leni, pasivni ljudje, ki zaradi njih "nastradam" ... živcirajo ... ker skoz letam sem in tja ... me skoz rabijo za kaj prinest ... oh, če se prav spomnim, so me že v internatu tako izkoriščali ... :!!: kdo pa pravi, da bom zaradi nekoga, ki mi itak nič ne pomeni šla ravno tam in tam mimo, od koder on nehaj hoče in ne zmiga svoje lene riti sam tja. kaj pa če mi totalno prekriža načrte?pustim se izkoriščati ljudem ... ko bi ti vedla, kako ... si sposodim par čikov in dam tej osebi v zahvalo en sicer odslužen depilator in premajhne tangice (dam pač, ker zame ni uporabno, ta oseba pa to rabi, ampak jaz dam to v zameno za par čikov!!!). kupim prijateljici darilo za RD, skoz jo kličem za pijačo, ona pa mene samo, kadar nima spet "unih lenih dni", ko skoz doma s tipom visi in kuha in se smili sama sebi, ker ima kao na vsakem koraku nesrečo ... zdaj če ne bo naredila enega izpita, bo morala iti nazaj domov živet in je kar rekla, da pol ziher ne bo šlo s tem tipom, ... češ ljubezen na daljavo, to pa ne, ne glede na to, kako sta se razumela do zdaj ... ma zadnjič sem se peljala z njo na vlaku in me je prav stiskalo, kako je lahko nekdo tako pesimističen ... pizda, saj same prikliče sranja nase ... in se mi včasih zdi, pizda, kaj mave sploh skupnega, razen da radi posedava ob kavici in čiku??? nič!!! čisto nasprotje sva! mislim, da moram prav stran od takih ljudi, ki skoz živijo v nekih depresijah, vzorcih, preteklosti in po Murphyjevih zakonih ... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ogovarjanje, šepetanje, to je skoz ... mislim, da je najbolje, če si zatisneš ušesa (nažalost slišim preveč dobro ) ali odideš stran, če lahko ... če ne se pa elegantno pridružiš debati s sončnim nasmehom in se delaš norega ... dobro tole s fotrom. mene sicer ne izkorišča, oz. me ni prav nikoli izkoriščal, je pa se zdiral name brez razloga, pol je pa hodil domov s čokoladami in "Majika moja" me božal po laseh ... ritoliznik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ........hiška...spomnila sem se na hiško..pogrešam tele čase.... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 to ni otrok. mislim, po letih ne. dejstvo je, da me leni, pasivni ljudje, ki zaradi njih "nastradam" ... živcirajo ... ker skoz letam sem in tja ... me skoz rabijo za kaj prinest ... oh, če se prav spomnim, so me že v internatu tako izkoriščali ... :!!: kdo pa pravi, da bom zaradi nekoga, ki mi itak nič ne pomeni šla ravno tam in tam mimo, od koder on nehaj hoče in ne zmiga svoje lene riti sam tja. kaj pa če mi totalno prekriža načrte?pustim se izkoriščati ljudem ... ko bi ti vedla, kako ... si sposodim par čikov in dam tej osebi v zahvalo en sicer odslužen depilator in premajhne tangice (dam pač, ker zame ni uporabno, ta oseba pa to rabi, ampak jaz dam to v zameno za par čikov!!!). kupim prijateljici darilo za RD, skoz jo kličem za pijačo, ona pa mene samo, kadar nima spet "unih lenih dni", ko skoz doma s tipom visi in kuha in se smili sama sebi, ker ima kao na vsakem koraku nesrečo ... zdaj če ne bo naredila enega izpita, bo morala iti nazaj domov živet in je kar rekla, da pol ziher ne bo šlo s tem tipom, ... češ ljubezen na daljavo, to pa ne, ne glede na to, kako sta se razumela do zdaj ... ma zadnjič sem se peljala z njo na vlaku in me je prav stiskalo, kako je lahko nekdo tako pesimističen ... pizda, saj same prikliče sranja nase ... in se mi včasih zdi, pizda, kaj mave sploh skupnega, razen da radi posedava ob kavici in čiku??? nič!!! čisto nasprotje sva! mislim, da moram prav stran od takih ljudi, ki skoz živijo v nekih depresijah, vzorcih, preteklosti in po Murphyjevih zakonih ... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ogovarjanje, šepetanje, to je skoz ... mislim, da je najbolje, če si zatisneš ušesa (nažalost slišim preveč dobro ) ali odideš stran, če lahko ... če ne se pa elegantno pridružiš debati s sončnim nasmehom in se delaš norega ... dobro tole s fotrom. mene sicer ne izkorišča, oz. me ni prav nikoli izkoriščal, je pa se zdiral name brez razloga, pol je pa hodil domov s čokoladami in "Majika moja" me božal po laseh ... ritoliznik. Bemti, vse hčerke ste enake, kaj bi mi, fotri, brez vas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ok..ne se zajebavat, če bi imela jaz tolk znanja....pejt nagajat tistim, ki so ti prava konkurenca...ti lahko vrnejo nazaj... Pol se pa ti zajebavaj... res, če te pa kaj drugega muči..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 mislim nate... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 dobro jutro lupčki Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jutro! zakaj pa ravno v tej "temačni", "depresivni" temi voščiš dobro jutro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Hm......ne maram laži, sploh pa tistih, ki so izrečene in izmišljene namerno :xx!: Ker, če mi boš orng stopla na žulj....ti enostavno ne bo pomoči....in ne zavedaš se kam rineš.......znam 'podlo' vrniti tudi jaz in tako, da se tudi pobereš ne več x!x Tvoja hinavščina je že kar prozorna...no pa enivej preziram take ljudi, ker niso vredni da so sploh eniver , ker če sami niso srečni in zadovolni to privoščijo tudi drugim :xx!: ....pa to še ni dovolj, moreš še širt oz. se izmišljevati zadeve in stvari, samo zato, da ne bi bili zdovolni, ker ti nisi :xx!: :xx!: najprej se še vprašaj, če morda pa ti kaj narobe delaš, da ti Love Life , ne worka in zaredi tega ne privoščiš ostalim niti drobtinice..... Je pa dejstvo, da so repkice lahko zelo, zelo maščevalne in vrnejo Wery Hard....ne upaj si predstavljati, kaj pomeni, če se pridruži temu še kak lev.........pogorela boš......DISAPERrrrrrrr x!x Torej ne rini tja, kjer ti ni mesto, ne s tvojimi gestami, ne z objavami, še manj pa 'zakulisnimi' spletkami.....ne poznaš me, še najmanj pa tako, da bi lahko kaj tako lažnjivega širila x!x x!x Sej je res se neumno spuščat na tak nivo, samo idiotu ne moreš razlagat o enačbah, če jih ne razume, mu moreš seštevat počasi (se spustiti na njegov nivo, če želiš, da te razume) Torej malo sem se spustil in upam, da sem povedal v tebi razumljivem jeziku ......ker sem te opozoril in to prvič in zadnjič....... I'll Be Watching Your Every Step....Be Careful.... Imaš sicer goody Ime, ki pa si ga ne zaslužiš, si preveč razvajena rit (je pa res, da nisi edina; si pe trenutno edina, za katero vem, da blatiš mene in meni goody osebe tukaj...... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 hm...ne ne niso vedno pri meni krivi drugi .....čeprav brat moj vedno tako misliš pa rečeš..... Včasih so stvari skrite, pa jih ti ne opaziš. Ok se pač opravičujem ....ampak nekaj notri mi pravi da se nisem zmotila.Kakor koli že, zdej imam stvar urejeno, hvala ker si pomagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 mačona ewo, še dober dan... men se sicer ne zdi nč temačnga kle not. lajf pač. takle mamo. mal tko mal tko mal tko...itak sem se ti pa mislu oglasit. pravš če te poznam? jooj, jes še sebe velikrat ne poznam. saj kej tacga počnem, da komi sam seb vrjamem, da sem bil to jes... sej vem kuko se sliš...možn bi pa blo. sej sem u živlenju srečou al pa spoznou velik ljudi. preeeveeeeč. pa preeedobr. za večino bi dons rajš vidu, da jih nkol ne bi, sam jebi ga, dobr je blo. nujn je blo no. da pač zdej vem al pa razumem kej. če sploh kej. mah učas use, učas pa nč. pa sej usen.pa če bi se midva res poznala, tud ti ne bi mela tolkrat potrebe se kle not pričkat, hehe ne mačona, poznava se ne, sva pa sošolca lep dan še naprej janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 i want someone badly... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 sošolca? da nisi tisti, ki mislim, da si? nič, si bom mislila svoje, bodi, kdorkoli si. saj jaz tudi včasih razumem vse, celo pametnejša sem od vsega sveta, oz. vsaj mislim si tako, potem pa se mi vse podre in gremo jovo na novo. ampak vrednote sem pa vedno imela. ja, ko mal objektivno pogledaš nase, na svoje početje ... si lahko šokiran ... ne sme ti pa biti žal za prav nič ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.