Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

:palec:

Vzrok je zdaj odpravljen.

Tile meni ne pomagajo :

In rezultat njegovega dela njegove terapije pokaze takojsnje precejsnje izboljsanje !

Trenutno se pac v zivljenju ukvarjam predvsem s seboj in izboljsanjem zdravja in sele zdaj cutim, da mi bo pocasi uspelo iziti iz te nemoci x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Dons me je plavček* zbudil. x8Dx

Tko ljubko je čivkal, da me je tko prijazno zbudil. Je bil na zidu od balkončka in nisem ga prestrašila ko sem se dvignila in sva se uočila...

Sem mislila da je sinička... no saj je, samo je plavček, ker je plav. xcivx xDDx pa manjši je kot navadna sinička.

Prijetno. :vio:

Pol sem morala pa nekam šibat in sem šla peš in sem prehodila cca 8 km, v ono smer na polno gas, da me je skor razneslo... to mi gre pa res na živce, če se mi mudi in zmenjena, da moram hodit daleč (samo sem presodla da preden bus in to, da bom prej peš)... drugače pa lohk kar grem... hodim pač... (sam ne da morm in/al sem vezana na čas in kej da je v krču)...

ampak je blo sonce pa je blo fajn. xDDx

(*še fotkica kok je luškan, sam ni moja, je od tu: http://www.svarog.si/biologija/index.php?page_id=7984 )

plavček.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ptički so čist :2src:

Zadnje čase imam spet sama bližnja srečanja s kanjami xsrcx Zadnjič se peljem tukaj po eni vaški cesti in sedi en velik ptič na kolu čisto zraven ceste :wOOt: Gledam kaj je zdaj to in vidim da je kanja, upočasnim in pridem čisto vzporedno z njo, jo pogledam in v trenutku ko se je avto ustavil je odletela :eek: Še nikoli mi je ni uspelo videt tako od blizu kot takrat - ponavadi so bolj plašne xnckrivx

Prejšnji teden pa se peljem domov iz službe, je bil že skoraj mrak pa vidim na desni pred sabo kar naenkrat ena ogromna razprta krila :eek: in mi ena zleti direkt pred avtom, čisto nizko nad cesto na drugo stran. Še dobro da sem jo tolko prej opazla da sem še lahko zmanjšala hitrost, sicer bi jo snela :sori: Druga pa je "odvila" nazaj na desno stran ceste xsrcx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

A ne? (ptički... modelčki! xDDx mal pogrešam Štepija [jasno če sem skoz okno vidla labode!!], sam tud tle mi jih svašta pride: plavček, zelenček, zadnjič je bil brglez, tud taščica se oglasi... x8Dx

Hvalabogu za bor!)

A ti maš tud s kanjami? xDDx

(jaz mam tud. pa s sokoli in vidla sem ribjega orla [heh, v bistvu natančno pred enim letom... al sta bli dve... v glavnem s frendo sva šli na obalo ko je bil prvi dan sonca v škorpijonu xDDx]! na čist bliz! zadnjič pa sokola na čist bliz! kanje pa fulkrat vidim...)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma ja - te moje kanje me spremljajo povsod xsrcx Zadnjič ko sem šla na sprehod sem spet (nenamenoma) splašla 4 (na različnih koncih) mi je čist hudo jih gledat v letu :2src: Včasih sploh ne vem, da jim pridem tako blizu pa potem kar naenkrat nekaj nad glavo prhuta x;)x Pa takooo so luštne ko na kakih štangah ob cesti sedijo in "štejejo promet" x:Dx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Ja ja! xyesx Točno to počnejo! xDDx :palec:

Sem glih hotla prej dodat, da sem jih največ videvala ob (avto)cesti na teh štangah...

(niso mi pa všeč une vrane, k so na ograjah avtocest, potiskane al kaj so... men tko morbidno zgleda... hotl so pa najbrž kao da bo 'naravno' zgledalo al kaj... :o|o:)

Picasso

....

(niso mi pa všeč une vrane, k so na ograjah avtocest, potiskane al kaj so... men tko morbidno zgleda... hotl so pa najbrž kao da bo 'naravno' zgledalo al kaj... :o|o:)

Ja uni nalepljeni ptiči malo na Hitchcock-a asociirajo :eek: x:Dx

x:Dx x:Dx te nalepke so zato, da prestrašijo ostale ptič/ke, da se ne zaletavajo v un pleksi vetrobran. Na poslovnih stavbah so pa (tudi) zato, da strašijo golobe - čeprav golobi prec poštudirajo,da so to sam nalepke predatorjev, in čez neky cajta glih tko sletavajo na polic/čke pa serjejo naprej.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

aja seveda, včas sem precej butasta, sploh nisem pomislila. xDDx

ja itak da poštekajo.

Dons sem pa spet nehala kavo pit.

Sem tud jaz mela krče zadnjič ponoč - ogaba! :sick:

me je kar odneslo iz postle.

Pr men je to pomanjkanje Mg.

Tud zato včas sredi noči vstanem in grem v hladilnik po pis parmezana (če ga mam).

Se mi zdi da bi lohk blo s kavo povezano (po drugi strani pa ima kava velik mineralov pa tega).

No pa tud kava me preveč našpona, pol še čaj tolčem ves dan in mi srce nabija 1500/h, tko da to pa ni več luštn... okus kave, ki mi je dbest, ne odtehta pol tega, če mi ne naredi dobr. žal. sej je že nisem par let pila, k mi je je enkrat zmanjkal... sam tud mateta se še jaz naveličam (ker ga res skoz pijem)...

K vem da vas je to najbl skrbel (če jaz pijem kavo al pa ne). x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

Sem že enkrat nekje napisala (v astrologiji nekje:)), da proti krčem pomaga praprot. Nabereš, posušiš, en tak pojšterček narediš, ali pa kar za ležišče in se znebiš krčev za evik. Moja mama tole redno prakticirala. pa tudi jaz že. raje to, kot pa da kričim ko zmešana, ker mi mišico na nogah okrog obrača.

(ampak itak vem, da ne boš ubogala :vio: )

Aja - kava. Zakaj pa kuhaš tolk močno? Saj ne rabi žlica not stat madona veter...ko mi svakinja skuha svojo kavo sem fertik-srce razbija, na sekretu non stop, želodec boli.

Jaz pa si eno tako sebi primerno skuham...(moj foter rekel včasih, da pri meni tako kofe pije, kot da si je pes not jajca opral.. :eek: ) Slabo torej.

Ampak meni paše.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

(ampak itak vem, da ne boš ubogala :vio: )

x:Dx x:px

Mogoče pa bom? včas znam presenett. :vragec: x;)x

(nekak sem se izogibala praproti ker se mi je zdel da sem kakega klopa z njo kdaj prinesla al kaj... a prav protje? al semena?)

ampak saj jih nimam pogosto, zlo redko pravzaprav, sam ko te zagrabi, je pa ogabno.

Ja, kavo - ful močno! Ne maram spljačin - močna al pa nč, nom ene češpljeve vode pila... x:Dx

Pa tud brez cukra jo pijem, ker cukra ne uživam, mam pa ga (rjavga) za Tima pa za frende (k jim vedno pol presladko kavo naredim al pa kej, ker nimam več občutka xDDx)

Picasso

Osmukaš liste s stebla (težko pišem, ker mi mačka v naročju leži).

vse ali pa nič torej..(kava) ja pol pa boljše nič. Tak, da bi ti lahko z mojo svakinjo kavo skup pila:)))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Osmukaš liste s stebla (težko pišem, ker mi mačka v naročju leži).

vse ali pa nič torej..(kava) ja pol pa boljše nič. Tak, da bi ti lahko z mojo svakinjo kavo skup pila:)))

hehe, mi jo privoščiš al kaj. :vragec: x:px

(a je ona pol tud taka? čist našponana? k enim pa paše, recimo moje frende majo vse prej nizek kot visok pritisk pa jim dobr naredi kava, men pa ne)

(jaz tud ne morem škljocat preveč, k tim še spi, k ma kosmičeve počitnice x:Dx x:px xcivx)

...

aha štekam, simpl (x;)x - tud za čg) - in to pol posušiš in pripravljaš kot ostale zeli za čaj?

Picasso

(težko pišem, ker mi mačka v naročju leži).

men tud x:o)x mačka ...

kavo jaz pijem sam še ob posebnih priložnostih .. če jo doma delam, je v ta pravi dzezvici pa s cukrom pa bolj mini doza .. tko kot v Srbiji :)

drugač pa kadar mi ful zadiši, se sprehodim do enga lokala v trnovem, majo illy in jo znajo pripravit :palec: tam pa belo, z veliiiik mleka x:pxglih tolk, da je okus po kavi ..

kaj se sploh glasim zraven? x:o)x aja... mačk mi v naročju leži pa ne morem vstat in it delat, kar sem mislila ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pa z mano tud.. :vio:

Če je kava, naj bo kava, če pijem pa vodo, pa naj bo voda. Sem se tako navadila, da za druge skuham posebej kavo, ker moje ne more nihče pit. prvič je premočna, pa še sladkam je ne.. :O:

Praprot bom šla pa še danes iskat, žal je mokra, pa jo bom že posušila. Jo imam čist na nosu. Škoda, da se nisem spomnila, da si pisala o tem.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

hehe, mi jo privoščiš al kaj. :vragec: x:px

(a je ona pol tud taka? čist našponana? k enim pa paše, recimo moje frende majo vse prej nizek kot visok pritisk pa jim dobr naredi kava, men pa ne)

(jaz tud ne morem škljocat preveč, k tim še spi, k ma kosmičeve počitnice x:Dx x:px xcivx)

...

aha štekam, simpl (x;)x - tud za čg) - in to pol posušiš in pripravljaš kot ostale zeli za čaj?

joj Marsa, nabereš praprot. Osmukaš perje od štible preč. Na temnem in suhem posušiš. Uporabiš.

Ne smeš bit epileptik - napad, al pa noseča - splav. Včas so praprot v čevlje tlačil - proti bolečim, pekočim, utrujenim podplatom - so noge prec boljš. Eni so spal na praproti - proti useku v križu, pa še stenice in bolhe odganja. Uporablja se tut proti glistam - daš na trebuh sveže. Kot čaj pa nisem prepričana da je primerna - bi morala pogledat, zaenkat mislm, da se ne sme pit.

evo, da bo bolj ziher: Navadna glistovnica: http://zdravplanet.blogspot.com/2008/10/navadna-glistovnica-dryopteris-filix.html

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

O hvala Cookie (da ne bi na kakšne kresove letala al pa kej, če bi *neprimerno uporabljala* xwitchx x:px)

............

Mogoče sem izvedla bombni napad na nekaj lepega... :shuriken: :zalostko:

Picasso

O hvala Cookie (da ne bi na kakšne kresove letala al pa kej, če bi *neprimerno uporabljala* xwitchx x:px)

............

Mogoče sem izvedla bombni napad na nekaj lepega... :shuriken: :zalostko:

za to rabiš brezo - brezova metla. No, baje pride v poštev tudi borova veja (važne so iglice) x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

za to rabiš brezo - brezova metla. No, baje pride v poštev tudi borova veja (važne so iglice) x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

grrrr, kok eni ne štekajo nekaterih stvari :vragec:

zdajle bila v trgovini .. pred vsakim vhodom en berač ... ne klošar, prav ... beggar .. na kolenih in s slikco otroka v roki. zgledal zelo bogi, verjetno bi še kak štrcelj zagledala, če bi bolj pozorno gledala .. pol ure za tem pridem ven .. stojita oba skupaj pod streho (ker dež začel fajn padat), čvekata in se smejita... konc službe zgleda x:o)x

pa edino, kar mi je grozno pri vsej stvari, ravno zadnjič brala en članek o zlorabah .. in da ful folka uvozijo iz tujine z obljubo, da bodo dobili job, potem jih pa tkole pripeljejo pred vrata trgovin in jih po možnosti še malo iznakazijo, da bolj deluje .. kruto .. kaj pol, dat denar, da mu ga šefe pobere takoj, ko ga pride iskat po službi .. al ne dat, ker pač nima smisla in rajš sendvič prinest iz štacune .. a imajo kvoto in jih kaznujejo, če ne naberejo dovolj?

pri cigankah, ki z otroki v rokah prosjačijo mi je jasno kaj hočem naredit, pri klošarjih z litrco v roki tud .. pri telih pa .. xnckrivx

če jim je pač to job in jim je kul in jim šefe pol da vsaj polovico, pol ok .. služba pač. če je pa tole suženjstvo v 21. stoletju .. kaj pa pol?

loesje

Spet nazaj -

x:Dx :palec:

pr cajih je treba bit previden! zeleni sploh niso tolk kul, ker neugodno lahko vplivajo na kolicino zeleza v kri. ga zmanjsajo.

mate.. ne morem rect. vse ma svojo mero za posameznika ane.

Tut kave velik ni dobr! Odvisno kje in kako zivimo in kako se prehranjujemo zraven.

Kolkr vem, dost kave dehidrira organizem.

Kadar se streze prava turska kafa, se zmer da kozarec vode zraven. Pomoje ni nakljucje glih ane. ?

K vem da vas je to najbl skrbel (če jaz pijem kavo al pa ne). x:o)x x:Dx x;)x

x;)x x:px

ja men paše (mate) = šizim! xyesx

(men so fulkrat všeč čist take *navadne stvari* xDDx - mate je tak: navaden; ima okus po zemlji. x:o)x x8Dx)

Itak šizim na čaje, sam ne na: višnjev z..., češnjev s... itd.

men je všeč mate, navadni zeleni, sencha ipd. ne maram raznih dodatkov itd.

razen zen chai mi je všeč pa ma nek mango zraven...

one pasijonke pa ne maram v čaju.

tud zeleni čaj + meta mi je zakon.

včer sem spila nekaj hektolitrov čaja x;)x - vmes tud ajdovega, sam moram priznat, da mi je bil zadnjič bl všeč. x:px

...

superička, zdajle uleti frenda, ki se že nekaj časa nisva vidli... fajn, mi paše mal družbe. xDDx

(tim je šel pa k eni frendici na r.d. ... kok se mava super s sinom! xokx - pa še enako muzko poslušava, sva se zmenla, da narediva en komad/projekt, k se preselim [k bom mela kej placa še za kej ustvarjat] xokx - prej sem tle plesala -sva poslušala Chemical brothers pa en trance- pa sva se smejala, k da kao "jaz ne smem plesat" - sam zdej mu je to gud.. res sva taka frenda! zadnjič je bla debata v dnevniku al kje češ da morš bit pol čist uizi k maš tamale pa tak, jaz pa pravm: kakor kdo x:o)x xcivx x;)x...)

Picasso

pr cajih je treba bit previden! zeleni sploh niso tolk kul, ker neugodno lahko vplivajo na kolicino zeleza v kri. ga zmanjsajo.

a res? zakaj pa, kako pa? a vse vrste zelenih čajev? :inocent:

Marsa, to je pa ful, ful lepo slišat xsrcx

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...