Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Jeti v mojem primeru na žalost ni bil sterotip, prej kruta realnost :xx!: ma sem srečna da je bila le nesojena, se mi ni treba več ubadat z njo in njeno bolanostjo :eek: xwizardx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Vilinčica ... verjamem ... naslednja bo "vredna zlata"

Jeti iz tvojih ust v božja ušesa! xsrcx xwizardx

sine ni srkljanček

... ne vpletam se v njuno življenje

kuham pa kar dobro ... baje

xsrcx xokx zlata vredna tašča torej! :D

Latinski izrek

mal za tolažbo, Jeti x;)x

x:px

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ohmy.gif kdo ti je pa to povedu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/laugh.gif

ma js sm vještica, men ne rab noben nč povedat. vse vem... xcivx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zdej pa povej, če upaš pridet na kakšno kosilo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif...

tud slučajno ne, si nora?! x:Ox

x:o)x x:Dx

... samo bo užiten šele tja okoli novega leta

prepozn! xcivx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x;)x

Jaz sem se tud čist štekala s svojima ex 'taščama', še posebej s to bolj 'tapravo', ampak šele kasneje, ker "se morš mene", po njenih besedah, "mal navadit". x:o)x xDDx

Me tud še kdaj pokliče pa tko.

Picasso

a potem potrjujes rek, ki pravi, da nekje pac mora ven? x:o)x

Sama non stop verbalno seksam x:px ... skos neki pokam na to temo... lahko izpadem zelo na izi v tem... sam pol k se pa gremo zares, pa nisem lih tolk na izi...

kaka huda nepravica x:Dx :o|o:

x:o)x

eh xrolleyesx

Moram narediti izpit iz nemščine za tretji in četrti letnik srednje šole.

Od izpitov za prvi in drugi letnik je preteklo 26-27 let xcivx

In to zgleda takole....kubični cm starega znanja moram nadgraditi s kubičnim metrom novih lekcij.... :wOOt: xscratchx xnckrivx in to v dveh mesecih... :O:

Poleg tega da bulim v vsemogoče vadnice in učbenike ter slovar :switz: , mi ne preostane nič drugega kot da molim in prosim one tam zgoraj za milost... xideax :madpro:

Da je vse skupaj še bolj pestro pa še štiri letnike angleščine ko drugi tuj jezik. IN to do februarja.

Za dobro mero pa še tretji in četrti letnik slovenščine....

Mislim.... sam Bog mi še lahko pomaga... :wacko:

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Glp, Zalaya drž se. Sej bo! :palec:

Jaz sem imela take travme z matematiko xrolleyesx

Nemščina pa tudi ni tak bavbav je pa treba sistematsko vadit....kaj pa ni treba :mezik: ?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oh matematika... takoj jo zamenjam za jezike...

Najhuje od vsega je da imam fiksno idejo, da ne znam govoriti v tujem jeziku. Pisanje, branje, pa, ajd tudi slovnica gre za silo, sam ko moram kaj povedat pa zablokiram in to totalno :o|o:

Tak da imam večji problem z "glavo" kot s samimi jeziki... :vragec:

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Oh matematika... takoj jo zamenjam za jezike...

Najhuje od vsega je da imam fiksno idejo, da ne znam govoriti v tujem jeziku. Pisanje, branje, pa, ajd tudi slovnica gre za silo, sam ko moram kaj povedat pa zablokiram in to totalno :o|o:

Tak da imam večji problem z "glavo" kot s samimi jeziki... :vragec:

enako :o|o: rabila prve 2 letnika faksa španščine, da sem sploh začela sama od sebe govorit (pač, če te vprašajo in si prisiljen, dogovoriš, itak), pa še to samo zato, ker sem se vmes malo več družila s Španci in bila primorana uporabljat vse svoje znanje in ugotovila, da kar gre ... sam še zdaj se čist podzavestno raje izognem pogovoru, če se da xrolleyesx stupid, stupid, ker čim več bi govorila, tem več bi bilo vaje in tem lažje bi šlo :) tako da, Zalaya, predlagam tehniko moje učenke, ki sploh nima problemov s tem, da kar poskuša govorit in vmes vtakne mal slovenskih besed pa mal po svoje obrne .. ampak punca je v enem letu tečaja pri meni sposobna obnovit Rdečo kapico s čisto svojimi besedami in 5 minut govorit o tem kaj je počela med počitnicami .. jaz samo gledam in se čudim in sem noro ponosna nanjo xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zalaya xwizardx za lažje učenje!

Nemščina... sem vesela da je srednja šola za mano. Sicer mi je šla, a je nisem marala, preveč tak "trd, robusten" jezik mi je xnckrivx

.

.

.

.

Takooo sem vesela :onfire: pa ne smem preveč kazat ker to določenega osebka spravlja ob živce xrolleyesx še malo pa bo mir, bom na svojem in mi ne bo treba več pazit kaj, kdaj in kako delam xcrossfingx Mi je kar malo hecno ker je toooliko časa trajalo :wOOt: da kar težko verjamem da bom končno dočakala - ma... malo po malo in bom lahko spet živela v miru xsrcx

Latinski izrek

Takooo sem vesela :onfire: pa ne smem preveč kazat ker to določenega osebka spravlja ob živce xrolleyesx še malo pa bo mir, bom na svojem in mi ne bo treba več pazit kaj, kdaj in kako delam xcrossfingx Mi je kar malo hecno ker je toooliko časa trajalo :wOOt: da kar težko verjamem da bom končno dočakala - ma... malo po malo in bom lahko spet živela v miru xsrcx

x:)x Lepo, me veseli.

Čeprav si kar ne znam predstavljat, kako si pa živela do zdaj. Kaj je blo tak hudega, da nisi imela miru, svobode.. uh. Saj ne rabiš razlagat,..samo take samoumevne stvari včasih za koga niso samoumevne,.in grejo ljudje skozi težka obdobja. :inocent:

x:)x Lepo, me veseli.

Čeprav si kar ne znam predstavljat, kako si pa živela do zdaj. Kaj je blo tak hudega, da nisi imela miru, svobode.. uh. Saj ne rabiš razlagat,..samo take samoumevne stvari včasih za koga niso samoumevne,.in grejo ljudje skozi težka obdobja. :inocent:

Uhh lahko napišem samo tako – na kratko... več kot 18 let sem živela v totalnem sr... :xx!: potem se je malo umirilo ker me ni bilo dosti doma, potem sem par let živela na svojem, pa se mi je na žalost zgodilo tisto, kar sem si obljubila, da si ne bom nikdar dopustila, pa sem :sori: (ne vem, kje sem imela pamet :eek: ), še par drugih zadev ki so me »prisilile« da sem se vrnila na izhodišče, v sr... kar pa je po parih letih samostojnosti prekleto težko spet prenašat... Kak dan me ma da bi od jeze kaj letelo po zraku, kak dan preprosto ne morem več in se zjokam kot malo dete, kak dan pa gre... globoko diham in gledam naprej (kot toliko let do zdaj) in gledam, vidim le tisto svetlo piko na obzorju, ki sije tam zame x8Dx Če ne bi imela upanja (včasih ne vem, kje ga najdem xnckrivx ) bi se mi verjetno že zdavnaj utrgalo. Poskušam se osredotočiti na lepše stvari, na zlate ljudi v mojem življenju xsrcx To je to – na »kratko« x;)x

Latinski izrek

a ne?

sem vas glih hotla vprašat, če vam pa vse normalno dela... k men ful neki zatika, pa ponekod je tud en zamik, ja, pa kar kaj se ne odpre itd. ...

Valjda Mitja kej pedena al pa uni...

sej bo. :vio:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...