Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Pol ure nazaj sem še mal pihala, zdaj se mi zdi pa samo še smešno x:o)x

V najhujši gužvi v mestu se ustavim pred križiščem in pustim med mano in avtom pred malo 5m placa, ker bi drugač zabasala križišče in še uni iz leve in desne ne bi mogli nikamor. Zaslišim trobljenje za mano .. in sem nekaj časa rabila, da sem pogruntala, da je meni namenjeno .. Kao, kaj za vraga se grem, če mam ful frej, a lahko speljem in se priklopim koloni ... ženska čist ven padla, trobila, mahala z rokami ...

in me je za trenutek imelo, da bi zapeljala naprej, pol naslednjih par trenutkov sem razmišljala, da bi šla ven iz avta in ji razložila osnovna pravila vožnje, pol sem pa samo še gledala v ogledalo in se zabavala ...

sam .. a eni res tolk ven iz sebe in svojih potreb ne vidijo al kaj? potem je pa itak gledala v tla, ko se je nabralo folka okol in so cik cak mimo nje vozili, da so speljali križišče ... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Kva? A to, da mi bojo 140€ pobral, je fajn x:Dx x;)x

Ma ne, veš da ne, v bistvu sm ti dal palec kr še vedno na fuk misliš, x:px pa za uno na nosu policajem. x;)x No, pa čestitke za uspešen dan in upanje, da jih bo takih še dost.

Za to kar ti bodo pa pobral pa moraš bit razumevajoča, sej vidiš kako nizke plače majo in ressss rabjo no.....x:o)x

Jutri je še martinova sobota, ni še vse ozgubljeno xcivx x:Dx

Mene so danes vabili ven pa doma čist paše. Mogoče jutri x:)x

Ti ga kr doma sama piješ? Sej tut gre,.se lahk bolj skoncentriraš, a ne? x:Dx

In tale upsy raje tala minuse, kot da bi pojasnila lestvico x:o)x Smešno, za pluske mamo "jajca" se hvalit s svojo velikodušnostjo, minuske pa hitro stisnemo in spičimo, ker smo si lihkar napolnili ego x;)x

x?x

Minusa nisem dala nobenga že ziher 1 mesec.

Ne vem na kaj je letelo, a me je presenetlo, ko sem dala Jeti plus (x;)x), pol je imela pa 0 (kar pomeni da ji je nekdo stisnil minus za prijazno razlago... ??).

Pojasnit, ha?

uredništvo... xrolleyesx

(sej se mi je kr zdel - da bi morala nekaj razlagat.

Kaj pa če se mi ne da?

Če ma kdo kej za vprašat, povedat - men al pa uredništvu, nej uporabi... pač kar obstaja...)

Tle je pa 'Povedal' in jaz sem SAMO PRIŠLA se zahvalit Jeti za donacijo (D član je to).

Pa sem to vtaknila v vaše poste, da koga ne spravim v zadrego.

:xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Torej bom nepogrešljivi dokler ne postanem legenda,..al kak že. x8Dx

Sem že enkrat pisal o plusih in minusih. Meni so kr všeč. Dam včasih kak minus in včasih kak plus. Velikokrat mi kak post ni za komentirat, komot pa dam oceno. A čem limat palce in smajlije,.če pa lahk sam plus kliknem? Ko mam pa kaj več za povedat pa komentiram.

Tudi minusi so zanimivi,..če bi dobil par minusov, se bi vprašal,..a sem res kaj ornk kiksnil, da vsi vidijo, jaz pa ne? x:Dx x:Dx

Učim se risat in oblikovat grafe v Excelu in je to zame prava znanstvena fantastika z dodatki grozljivke... :wOOt: :O: :OO!:

Kakorkoli ga že namalam, naredim neko sranje, ki je popolnoma nasproti tistemu, kar sem hotela in kar bi morala. Ko mi pa približno uspe naredit, kot bi moralo biti... pa kliknem nekaj, nimam pojma kaj in vse gre k vragu....xscratchx :switz:

Zakaj za božjo voljo sem si, stara babnica,to nakopala na glavo :sniky:

Eeeeee, pa saj bo. Še kaj težjega sem skapirala, ni vrag če ne bom tudi grafov.

Počasi, s potrpljenjem in vajo... xpolzx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Kako se stvari lahko zasukajo... v trenutku, ena odločitev... tvoja, ali odločitev drugega, ki ti spremeni življenje, za vedno. Najprej šok, bolečina, potem ugotoviš, da je to najboljša stvar, ki se ti je zgodila xsrcx

Ne dojemam še čisto... hodila sem naokrog po sobi, gledala kako je lepa v jutranjem soncu in si mislim od tam do tu? :eek: Kako, zakaj?

Toliko enega sr... zato da znam še bolj ceniti to lepo, ki me čaka? Težko razumet vse skupaj. xnckrivx

Ma danes ko sem stala tam in gledala okrog sebe, se mi je smejalo, solze, ki so jih priklicale stvari iz škatel, spomini, je zamenjal tihi nasmeh iz srca, zavedanje da sem tukaj, zdaj na lepšem, boljšem... srečna, varna.

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Ups x:o)x

čist v slabo voljo spravila zavarovalniškega agenta, ki me je v četrtek v 1,5 ure skor prepričal v nekaj, sam sem rekla, da hočem v miru razmislit do ponedeljka, pol me je pa oči v 5 minutah prepričal v obratno .. in sem zdajle rekla ne, je tipu vse dol padlo :sori: Škoda, saj je ful simpatiko in fajn, ampak ... it's my money xnckrivx

loesje

Spet nazaj -

ja, Aliana, kako lahko očiju bolj verjameš kot zavarovalniškemu agentu? :vragec: Pa še tako zelo se je v četrtek trudu zate...mislim, no xrolleyesx x:o)x

jest pa rabim dobit od nekod spet motivacijo, da se resno lotim seminarjev, diplome in francoščine...in nimam pojma, iz kje lahko to motivacijo ven potegnem (in ne mi pridigat, da imam to v sebi..tudi, če imam, spi globlje spanje od Kralja Matjaža :o|o: )

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ja, Aliana, kako lahko očiju bolj verjameš kot zavarovalniškemu agentu? :vragec: Pa še tako zelo se je v četrtek trudu zate...mislim, no xrolleyesx x:o)x

jest pa rabim dobit od nekod spet motivacijo, da se resno lotim seminarjev, diplome in francoščine...in nimam pojma, iz kje lahko to motivacijo ven potegnem (in ne mi pridigat, da imam to v sebi..tudi, če imam, spi globlje spanje od Kralja Matjaža :o|o: )

a ne x:o)x grozna, grozna jaz xcivx

tole drugo pa ... hmm .. ne bi komentirala x:o)x mam še pol leta (uf, v bistvu manj), da 5 izpitov naredim pa še kako diplomo bi lahko .. pa moja tud sladko sanja x:Dx

loesje

Spet nazaj -

a ne x:o)x grozna, grozna jaz xcivx

tole drugo pa ... hmm .. ne bi komentirala x:o)x mam še pol leta (uf, v bistvu manj), da 5 izpitov naredim pa še kako diplomo bi lahko .. pa moja tud sladko sanja x:Dx

hmm, a bi ti kaj pomagalo, če bi se šla, kdo bo prej diplomiral? men bi mogoče ene 5% motivacije dvignilo x:o)x kaj pa tebi? :inocent:

hmm, a bi ti kaj pomagalo, če bi se šla, kdo bo prej diplomiral? men bi mogoče ene 5% motivacije dvignilo x:o)x kaj pa tebi? :inocent:

hmm.. če maš 2 diplomi za nardit, pol ja x:o)x drugač mam pa preveč dober izgovor 'njemu je lažje, on ma pol manj, ne morem z njim tekmovat' :inocent:

ampak ej, dejmo rečt ja, že če bo samo tebi pomagalo sva pol problema rešila x;)x

loesje

Spet nazaj -

dve diplomi? A imaš zdaj dvopredmetno, ne samo španščine? :inocent: no, ok, potem imam verjetno res nekoliko manj, imam pa oteževalno okoliščino, v obliki 3 mesecev erasmusa v Franciji, kjer pa gotovo ne bom pisal diplome, čeprav grem (kao) zaradi nje tja x:o)x

no, nekaj zdrave spodbude drug drugemu ne bo nikomur škodilo x:)x

dve diplomi? A imaš zdaj dvopredmetno, ne samo španščine? :inocent: no, ok, potem imam verjetno res nekoliko manj, imam pa oteževalno okoliščino, v obliki 3 mesecev erasmusa v Franciji, kjer pa gotovo ne bom pisal diplome, čeprav grem (kao) zaradi nje tja x:o)x

no, nekaj zdrave spodbude drug drugemu ne bo nikomur škodilo x:)x

ŠPA je lahk samo dvopredmetno, tko da mam zraven soc. kulture. Tam mam že vse narejeno, razen ene seminarske, ker se moram opogumit in it zmenit s prfoksom, ki me je že enkrat ven vrgel iz kabineta, rekoč neki v stilu, da ko bom kej prebrala v lajfu naj pa nazaj pridem :o|o: zdaj pridno še enkrat berem vse knjige iz seznama in si pišem obnove pa na pamet se bom naučila avtorje in naslove, preden se bom šla menit z njim .. pol bo pa itak najbolj prijazen in skuliran, ker sem čist po nesreči naletela naj, ko je imel slab dan x:o)x

Uf, kul, izkoristi erasmusa maksimalno, pisanje diplome je tlele res na zadnjem mestu x;)x pejd prej na eno stopnjo francoščine na ŠOLT, če se hočeš mal jezika naučit (ful lažje začet z mini predznanjem, kot pa iz nič, ful bolj napreduješ pol, kar pa verjetno itak veš ... ) pa kako fajn francozinjo najdi (hmm .. to ne bo šlo, kolikor poznam erasmus, prej kako nizozemko al kaj takega .. tud nič narobe :vio: ) pa pogruntaj kak sistem študija in učenja in podajanja snovi še obstaja, poleg našega domačega .. in potegni ta dobre stvari ven in jih prinesi nazaj v prakso x;)x

kdaj pa greš, kam pa greš?

(hehe, lahk odpreva temo/blog in not piševa vsak dan kaj sva in kaj nisva naredila, to bi bila mogoče spodbuda. pa še kdo bi se pridružil ... )

loesje

Spet nazaj -

tale diabetes sodi v temo "vodnarji" pliz :inocent:

wrong.

Prvič Vodnarji niso preveč cukrasti, drugič je pa tema 'Povedal' in če se teb zdi sikat, sikaj (to že počneš), če ma pa kdo kej lepga še za povedat (HB!), pa dbest.

za tvoj žolč je plac povsod, se pa še za moj cukr tudi kaj najde :inocent:

Bravo! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...