aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 enmu bi povedala, da nej se v roke vzame... sam škoda k ne bere tega. no pa sej osebno sem tut že povedala. upam, da bo kej zalegel, ker mu želim najbolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 sošolca? da nisi tisti, ki mislim, da si? nič, si bom mislila svoje, bodi, kdorkoli si. saj jaz tudi včasih razumem vse, celo pametnejša sem od vsega sveta, oz. vsaj mislim si tako, potem pa se mi vse podre in gremo jovo na novo. ampak vrednote sem pa vedno imela. ja, ko mal objektivno pogledaš nase, na svoje početje ... si lahko šokiran ... ne sme ti pa biti žal za prav nič ...mačona čaw spet. morm nujn koj pojasnt tist o sošolcu. ne ne hodva skupej u šolo. saj pomoje da ne. pomoje zato, k jes mam sicer 37 letou, pa spet mal u večerno hodm. uglavnm, mislu sem sošolca u šoli živlenja., če je živlenje šola. ja? se prav kle smo, da se neki naučimo, tud s pomočjo ljudi ki jih srečamo... dejstvo je, da en na druzga sva že uplivala, pa ta moment je to tud tko. sej štekaš. tvoj sošolc je npr. tud johnny depp. čim si slišala zanj, je že nekej u tvojem lajfu. sej veš, če na kitajskem metulj zamahne s krili, loh povzroči orkan na karibih...tolk, da ne bi slučajn res kšnga sošolca kdaj kam brcnla, pa nau vedu zakwa. pol se pa še naumnga delou, heheno, papa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 aja, tko. kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Prosim ne mi zamerit, se odpravljam da ti odpišem na mail že tkoooooo dolgo pa se kar ne morem spravit, poklicna deformacija - ker že ravno moram velik pisat zaradi dela mi je muka kadar morm sestavit spodobno dolgo osebno sporočilo. Ne morem, nimam dneva, oprosti - bom kmalu! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 močne besede ... a repkica je spet bad guy... no girl Ne ni vsaj mislim, da ni...tukaj v mojem kontekstu pa je zaveznica in buhnedaj, da se z njo spravina nad to določeno osebo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Porka fix, Trudi, kera te je tok razjezila, da ji kremplje postrižemo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jooooj...pa zakaj nekateri enostavno ne morejo mojih zadev pustit pr mir...zakaj se morejo vtikat v moje privatne stvari...pa da bi to vsaj bli taki ljudje, ki jim je resnično pomembno kak mi gre...ne, to so sami taki, ki sam čakajo, da bom rekla da mi ne gre dobro. sovražim to škodoželnost, pa tist izguljen "pa sej bo, ne smeš zgubit upanja, sej ti vsi stojimo ob strani"...pa ne da ne maram, da me drugi spodbujajo al pa neki...sam ko je to račeno tako...ne znam opisat, sem pa ziher, da čist vsak ve kaj mislim... pa ko že rečeš človeku, da se o nekaterih stvareh pač nočeš pogovarjat z njim, pa še vedno pika, pa vrta v tebe pa skos sam o tem...v vsakem pogovoru, v vsaki drugi besedi. to me res full moti, pa ne vem, kaj nej rečem oz. nardim, da se bo to spremenilo, ker nič ne zaleže...to ni res...takšno "prijateljstvo", ko je ena oseba iskrena, druga pa tako neiskrena in škodoželjna, je za tistega ki je na prvem mestu (iskren) tako težko...sploh ne vem kako nej se znebim takih kolegov, ki so enostavno (sorry na izrazu) prave pijavke...res ne vem kaj nej nardim Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 a se res tolk laži in spletk širi v ozadju... kar ne morem dojet....škoda da vsak ne stoji za svojimi besedami in predno kaj napiše ne razmisli o plazu ki ga njegove besede ali zajebancija potegne za seboj... in tole prišem na splošno ker pojma nimam kaj se dogaja v zakolisju in me niti ne zanima... dokler niso meni ljubi prizadeti 8takrat sem tigrica - vsaj v R.L.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 a se res tolk laži in spletk širi v ozadju... kar ne morem dojet....škoda da vsak ne stoji za svojimi besedami in predno kaj napiše ne razmisli o plazu ki ga njegove besede ali zajebancija potegne za seboj... in tole prišem na splošno ker pojma nimam kaj se dogaja v zakolisju in me niti ne zanima... dokler niso meni ljubi prizadeti 8takrat sem tigrica - vsaj v R.L.) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dež....pa dj nehi že enkrat...al pa vsaj zjutri padi...ne pa zvečer...noooooo! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Samo dobronameren nasvet....." Big brother is watching you!" Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 nisem si mislila, da boš prišel tak nizko in začel ljudem okoli tebe grozit :xx!: to je podn od podna res....na žalost pa ne vidiš da stojimo za tabo, sam kaj ko se pri tebi skor celo življenje oglaša tvoj napihjen jaz pazi kaj delaš, ke če ne boš izgubil vse kar ti je sveto...ampak ne zaradi drugih ampak zaradi svojih napak malo se zamisli nad sabo, ker se ti že vse podira, sam ti tega nočeš dojet, da si sam kriv....pusti preteklo0st za sabo in začni odpuščati za nazaj...tak boš imel šanso za prihodnost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Vsem sporočam, da ne bom več talal kakršnihkoli nasvetov, ker sem jih trenutno sam najbolj potreben. Itak nimam pojma o pojmu, kar se mi vsak dan bolj razodeva. Sem mislil, da nekaj vem, pa še vedno capljam na istem mestu. Kje je torej kakšen dokaz o znanju? Imam še nekaj besed prihranjenih za štorkljo, ki me je sem prinesla. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 VSAK SI PIŠE SODBO SAM In obsodbo tudi Plačilni dan je pred vrati Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tko ti tam gor... rabim pavzo... ni šans da se greš tak tempo z menoj... naj malce vdihnem vmes ok... da te ni Saturn mal zamenjal v odnosu z menoj a... sej vse sprejemam sam mal tempo zmanjšal... krščenmatiček noooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Vsem sporočam, da ne bom več talal kakršnihkoli nasvetov, ker sem jih trenutno sam najbolj potreben. Itak nimam pojma o pojmu, kar se mi vsak dan bolj razodeva. Sem mislil, da nekaj vem, pa še vedno capljam na istem mestu. Kje je torej kakšen dokaz o znanju? Imam še nekaj besed prihranjenih za štorkljo, ki me je sem prinesla. :xx!: štorklja je že vedela ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 štorklja je že vedela ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Vsem sporočam, da ne bom več talal kakršnihkoli nasvetov, ker sem jih trenutno sam najbolj potreben. Itak nimam pojma o pojmu, kar se mi vsak dan bolj razodeva. Sem mislil, da nekaj vem, pa še vedno capljam na istem mestu. Kje je torej kakšen dokaz o znanju? Imam še nekaj besed prihranjenih za štorkljo, ki me je sem prinesla. :xx!: škoda, pa ravno nate sem mislila, zmeraj si kaj koristnega zbrskal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 škoda, pa ravno nate sem mislila, zmeraj si kaj koristnega zbrskal Te bo pa kakšna lepa misel čakala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 nič ,dobro zrihtaj kar te žuli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ponosna sem nate!!!! pa nase tut Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 kdo bi si mislil, da bom še kdaj s tabo govorila prav pasalo je xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.