Marsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 Pih! Lepo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 očitno sm pička sploh če berem tule, kolk je sco oh in sploh... no jst nism, jebiga. It's My Party Lej, če te to kaj potolaži...........lažejo ti, sco je daleč od tega da bi bil oh in sploh,.......kr neki......... same dezinformacije....... Se že prou počutiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Toliko tega bi povedal. Ampak ne še sedaj. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 eeeej, pa ti prou fehtaš batine vem, da se. thnx for not being a smartass Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Toliko tega bi povedal. Ampak ne še sedaj.a dej nooo, poveeej! Konc me bo od radovednosti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Pofukani zakoni! :xx!: Hočeš delat, pa ti ne pustijo. Država gre v kurac, totalno! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 "...ima ludih i posle rata..." Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Pofukani zakoni! :xx!: Hočeš delat, pa ti ne pustijo. Država gre v kurac, totalno! Ale kaj še zdaj niste zrihtali? da bo tale u*iva birokracija čim prej uspešno speljana in razrešena! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 se bo mogu kar vsak sam No, saj v bistvu rabimo enega "pametnega", da nas razsvetli Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 se bo mogu kar vsak sam eja.....razsvetljenje je stvar posameznika..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Vilinčica, hvala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Malenkost Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Danes dopoldne morala opravit nekaj telefonski klicev. Čist simpel, bi človek pričakoval, ampak... Kamorkoli sem poklicala ali kolikokrat ali je bilo zasedeno, ali se mi ni nihče javil... celo dopoldne... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Malenkost zame ne. Danes dopoldne morala opravit nekaj telefonski klicev. Čist simpel, bi človek pričakoval, ampak... Kamorkoli sem poklicala ali kolikokrat ali je bilo zasedeno, ali se mi ni nihče javil... celo dopoldne... retro merkur (luna konjunkcija uran). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Pred eno uro sem se utaborila na sedežni... z nemškim učbenikom, zvezkom, pisalom in za vsak slučaj še s slovarjem... Učim se za četrtkov izpit. Pred nekaj minutami nekaj zaropota... padla nemška vadnica iz mojih rok na tla... jaz sem pa sede spala Takole sva si z nemščino in z odločnostjo, da naredim izpit... Cel teden se mi že, ponoči in podnevi, blede in me morijo sami haben, gaben, schvaben , sehen, arbaiten und so vaiter preganalci 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Mačky, kok maš dober avatar jst bi ga prec imela ups, tole prvi avatar, k mi je še bolj všeč od mojega no, ampak, ga kr obdrži, zdej si blj kujasta in pihajoča kene Kensei, evo, da si me prijetno presentil s postom, namenjenim Mačky dober post (pa spet mi je plusov zmanjkal porkaduš) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Ale kaj še zdaj niste zrihtali? da bo tale u*iva birokracija čim prej uspešno speljana in razrešena!Ne. In kot kaže tudi ne bomo. Vsaj ne tko kot sem mislila. Ni še dokončno, dokončno bo šele v januarju, vendar je zelo majhen procent možnosti da bi šlo skozi. Pa tudi če bi šlo, bo izbor kandidatov za naprej zdaj v decembru. Tko da z januarjem opet na Zavod za zaposlovanje. In opet brez keša. Namesto da bi dovolili da opravljam delo ki me veseli in ki sem ga sposobna dobro opravljat. En na drugega se zgovarjajo. :xx!: Zakone pa itak vemo kdo piše. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Ale' ---------------------- kako je lepo nebo zunaj (turkizno in roza in lila in še vseh mogočih barv) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Ale' Hvala Marsa. Vem da razumeš. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 ja (sam nisem sledila dobr, zdej sem pač povezala).Upam da ti mogoče vsaj za vmes kej uleti, da poflikaš mal tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Sm že v akciji. Včeraj je bil še šok ko sm izvedela, ma zvečer so že padale ideje kaj in kako. In nekatere so izvedljive, sem se že zmenila za naprej, ostalo se bom pa še pozanimala. Nekaj pozitivnih stvari sem se pa vseeno naučila v tem letu, zdaj vidim da sem pridobila dosti novega znanja in koristnih informacij. 5 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Sm že v akciji. Včeraj je bil še šok ko sm izvedela, ma zvečer so že padale ideje kaj in kako. In nekatere so izvedljive, sem se že zmenila za naprej, ostalo se bom pa še pozanimala. Nekaj pozitivnih stvari sem se pa vseeno naučila v tem letu, zdaj vidim da sem pridobila dosti novega znanja in koristnih informacij. Ale samo obupat ne! Še predobro vem, kako za*ebano je dobit službo. Še težje je pa če izgubiš samozavest... Držim da se ti nekako uredi - če ne drugega, pa vsaj kaka prehodna varianta do tega, kar si želiš! sej, če čš, ga lahko maš. men je ok, ni pa neki, kar bi mi resnično pasalo. še iščem Mačka tale zmaj je res tooolk lušten! Ne menjat no Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.