Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

zivio vsem skupaj in posebej...:) srečno novo leto vsakemu...

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

avatarm ima veze z ljubeznijo...predolga zgodba. zanima me če kdo šteka?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif mogoče bo hermetistično deloval in zadržal zase.

drugače, nekaj ustvarjam, je težko, ampak moram... naj bi nekaj kreativnega počela. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif jupi

Deli na socialnih omrežjih

Hehe ja no - mogoče res, ma saj pravim - tudi jaz nisem (več) pri ta majhnih, tko da verjetno bi se potem pošteno zibal x;)x x:Dx (tista ta prva Marsina cifra)

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Uspela oprat avto :huh:

Je bil tako obupno usran, da smo samo slutili, da je naš ;)

No, zdaj sem prepričana, da je pravi... :P

Malo me je nazeblo v roke, malo sem nasvinjala z blatom še samo sebe, a to sem že tudi spravla red... x8Dx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Pogrešam zmenke :C: sej vem, da je butast, da jamram, k bojo pač še priložnosti z drugimi (upam no x:px x:o)x ), sam pač.. mal mi je bedno v tem trenutku, pa nej črna luknja vzame.. (pa nej prnese kej boljšga x:px x8Dx )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pogrešam zmenke :C: sej vem, da je butast, da jamram, k bojo pač še priložnosti z drugimi (upam no x:px x:o)x ), sam pač.. mal mi je bedno v tem trenutku, pa nej črna luknja vzame.. (pa nej prnese kej boljšga x:px x8Dx )

No prav. Si bom vzel čas za en zmenek.

LOL, glihkar dojela, da sem čist boga, ker ne morem nikomur jamrat .. x:Dx sem se odločla imet eno skrivnost, zdaj pa ... ne morem jamrat x:Dx x:Dx x:Dx kr neki ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

LOL, glihkar dojela, da sem čist boga, ker ne morem nikomur jamrat .. x:Dx sem se odločla imet eno skrivnost, zdaj pa ... ne morem jamrat x:Dx x:Dx x:Dx kr neki ...

sej če bi komu kaj jamrala o tej skrivnosti, potem to več ne bi bila skrivnost, ne? Če vesta dva, ve cel svet x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

2011 je zaštartu na polno... to bo leto :palec: x8Dx ... ta pravga že mam, s ta pravo se pa že spogledujem x:px x;)x x:Dx

x8Dx :palec:

sliši se sexy x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Matr po dogodkih v zadnjih dneh pa resno študiram da bi še z eno osebo odprl "Shaman & exorcist corporation"...xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

... mah x:o)x

sm se mislila zdej mal razpizdit, ker ima mat svoje finte, čist res glupe xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

sam pa ne bi blo glih fer, da javno tle razlagam, kolk je odštekana (da se pol morda dobi vtis kolk je čist mimo x:o)x )... ker po drugi strani pa zmer za koga/kaj skrbi, kuha, pere, puca... dela pač in je v bistvu prav kul (ne sam zato, k dela x:Dx ). in če je ne pridem vsak dan sem pohvalit, kolk je fajn pomila kuhno (poleg vsega ostalega), pol je tud skritizirat glih ne morm tle, če ga sem ter tja kej poserje.

ji oprostim :vragec:

Eh, kaki cajti. Še škorpjoti niso več to kar so bli......xrolleyesx

Pa kaj se niti maščevala ne boš? Vsaj malčk no..... Pa upam, da si vsaj kaj špiknla nazaj in tko.......:inocent:

Pa kar oprosita da boš......? Kr tko, al kej? :eek:

Nate se sploh več ni za zanest........ :inocent:

x:Dx

Kolker jaz poznam škorpijone, (pa jih kar dobro), se bo vse "vrnilo", če ne prej kot čez sedem let... :o|o:

Nič bat.... noben "račun" ne bo ostal nepoplačan...

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

po total kul večeru s frendico (ki nama je skuhala večerjo in sva pile domače in kupljeno rdeče vino) in potem, ko so me drugi kolegi zvlekl ven (da moram prit), in po čustveni uri in pol preden mislim it spat, sem ugotovila.... da je tist, kar me najbolj boli, to, da mojima staršema ni ratal...

Ob tem se opravičujem vsem, ki mislijo, da s svojim obnašanjem in dejanji merim nanje... najbrž itak nimajo pojma da to sem pišem... vseeno... to počnem zaradi sebe.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Dnevi bežijo...Čas mineva... Občutim praznino, ne najdem smisla v vsem tem kaosu. Loteva se me nemir, tesnoba a ne vidim razloga... Sedim. Opazujem. Vsi hitijo. Kam?! Ne vem. Dvomim,da tudi oni sami vedo.

Vlada vsesplošna depresija... Vsi imajo vse, a hkrati nimajo nič. Prisluhnem glasovom, vsi se samo pritožujejo. Hočejo več. Več česa se vprašam?! Ne razumem tega sveta. To ni moj dom, to niso moji ljudje. Hrepenim. Hrepenim po tisti svobodi tam daleč, po tistem vonju, po tisti brezskrbnosti vzhoda, kjer čas in premoženje ne opredelita človeka. Kjer veljajo druge vrednote. Kjer nimaš nič, a imaš hkrati vse. Živiš življenje tukaj in sedaj. Oči in duh sta spočita, saj jima ni treba venomer strmeti v daljavo. Živiš v trenutku. Back to basic. In si srečen. Vidiš lepoto, kjer je navidezno ni. Vzameš si čas zase, za svojega otroka, družino, prijatelje, saj le tega imaš na pretek. Kako se vprašam?!Iin odgovor je na dlani...

Čas teče počasneje saj živiš preprosto.

Ne opaziš ga samo zato, ker ne iščeš stvari s katerim bi ga napolnil. Želiš si manj.

Nimaš pričakovanj in zato tudi razočaranj ne. Nič ti ni odvečno, sprejemaš stvari take kot so... O kako si želim biti del tega sveta. A ne morem. Preveč časa so me programirali raznorazni "napredni" mediji, raznorazne čustvene pijavke... Pohlep... In ugotovim, da sem obtičala nekje vmes med enim in drugim... Kaj sedaj?!

Iiščem odgovore in iščem rešitve... Karte pravijo, da bom ena tistih, ki bo znala najti harmonijo med duhovnostjo in dobrinami... In takrat se mi bo odprlo... Ko bom imela vse... In sem spet na začetku... Nimam nič,a hkrati vse. Z možgani na zahodu in dušo na vzhodu... Čakam, iščem in prosim.

Čas pa teče dalje, minute, ure, dnevi, meseci, leta...

Čas... pojem, ki smo si ga izmislili ljudje. Pojem, ki ne obstaja, a se vendarle vse vrti okoli njega. Največja podlost ti. civilizacije. Pa je sploh ne spregledamo...

I wanna see, or else I will shut down...

By: Minka Vilinka :)

Minka Vilinka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...