Vilinčica 15. januar 2011 Prijavi Deli 15. januar 2011 srce to pa je bil šok za dobro jutro želim ti, da boš čim prej spet dobro Pogrešam te mislim nate Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. januar 2011 Prijavi Deli 15. januar 2011 Vilinčica, zate in še posebej za tvojega prijatelja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2011 Prijavi Deli 15. januar 2011 Jp, Vilinčica: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 15. januar 2011 Prijavi Deli 15. januar 2011 Na zumbo sem šel! Pa je blo zabavno,.in sem prijetno utrujen. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. januar 2011 Prijavi Deli 15. januar 2011 Vilinčica, zate in še posebej za tvojega prijatelja Jp, Vilinčica: Ja hvala - obema itak da vsi, ki ga poznamo upamo da bo čim prej bolje 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. januar 2011 Prijavi Deli 16. januar 2011 če si želiš imeti prijeten dan, se za začetek enostavno nasmehni http://www.youtube.com/watch?v=eNDctijyRqc 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2011 Prijavi Deli 16. januar 2011 Res je. Fajn je začet dan z nasmehom. Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 men so se tud vedno fajn obnesle. (včas mi je pasala nedotika... mogoče si ti tud mal tak tip...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 ne eno od bachovih zdravil (rescue so pač mix, skoraj ziher imajo npr. tud nedotiko notri), ne vem cifre, morda 48, 49 al pa kej...Za take mal nervozne tipe ljudi bl... (v smislu, da v bistvu kar stavek namest druzga dokončajo, vse najboljš znajo sami, čist popizdijo če kdo prec česa ne šteka in podobno ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 Hehe ne bom nič rekla nedotika torej? k s temle vse najbolj znajo sami in še čem mam nekaj izkušenj Mogoče bi pa tole res kaj pomagalo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 Kako malo je treba, da človek postane resnično slabe volje.Pa misliš, da osebo poznaš po vsem tem času ... Amapk obljubim ti, da ti bo žal, resnično ti bo tako prekleto žal ... tudi ti nisi spoznal tistega dela mene, ki ga bom zdaj uporabila proti tebi. Pa če je to zadnje, kar bom storila v tem življenju. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Sam mislm.....WTF? :eek: Pred kakim dnevom una kilava škorpjonka kar tko zlahkoma oprosti mami, se ne maščuje, ne špikne, nič od niča,.......Zdej tu berem, da kozlički grozijo, se maščujejo, špikajo........... Zdej se manjka še kak škamp, k bo brez filingov in se ne bo hotu poročt.......... in pol pravjo da nič tazga ne dogaja, da ne bo konc sveta... Sej če je tako, pol itak "starga dobrega" sveta ni več. Takrat si vsaj vedu kdo je kdo......... Zdej pa kr neki...... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 in se ne bo hotu poročt.......... pa še js bom hotla linč pa Free bo milimetrske poste začel pisat. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 pa še js bom hotla linč pa Free bo milimetrske poste začel pisat. Sej........ko boš pa še ti začela na linč pozivat, pa da bo Free v dveh stavkih vse povedu, pol bom pa res objavu, da je konc sveta predčasno že bil. Pa čeprav še ni 2011. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 al se bomo pa mi tle kregal, pa bo vmes dogajal konc sveta, pa še opazl ne bomo... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 witchcraft spell ne, ne, to je Gargamel spell...tisti, ki se nikoli ne posreči Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 .......... in pol pravjo da nič tazga ne dogaja, da ne bo konc sveta... kako, da ne? pa tole? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 kako, da ne? pa tole? Pa še to ni nič, kaj pa trk naše, Rimske ceste in bljižnje galaksije Andromede, ki drvita ena proti drugi in naj bi trčili čez približno dve miljardi let? Sam kaj k bo vse ful slow motion. Sam trk naj bi trajal nekako par sto miljonov let....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 glavn da naumo opazl in pa vedel...konc koncev je vse eno in isto, holokaust, dobrodelnost, konc sveta, lunin.net, kreganje... nima veze sploh. ---------(sarkazem.press) al se bomo pa mi tle kregal, pa bo vmes dogajal konc sveta, pa še opazl ne bomo... 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 kaj? Sej mi že odkar pomnim govorite, da mam v sebi več Škorpijona, kot kaže na prvi pogled. Bring it on! k bi vsaj pr men tko blo s kozlom. () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 x:Dx Se vidi, da bo polna luna... Grem popoldne na govorilne ure za sina... A si že naj prej kakšno , ali potem, ko pridem nazaj... Z glavnimi dejstvi me je že tako seznanil, tako da nekih velikih presenečenj ne pričakujem, a nikol ne vem, vsaj pri tem škorpeku ne... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 sem bil na drinku in sem zwedu, da imamo končno vlado, s katero lahko prehitimo šwico... in to v enem letu. ampak... naša vlada bi mogla vladati šwici 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 Jebat ga, sej smo vsi od države zjebani, kot Slovenčki nedojebani in prav fajn zajebani po karakterju... mislim... hočem rečt: jeba je! če ti kej ni prou, se še zmeri loh jebeš sam ne me jebat 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 Tukaj je pa sama zajebancija Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.