Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Vilinčica, zate in še posebej za tvojega prijatelja :detelca: xsrcbumx

Jp, Vilinčica: xcrossfingx xwizardx

Ja hvala - obema xsrcx itak da vsi, ki ga poznamo upamo da bo čim prej bolje xcrossfingx xupx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

xyesx men so se tud vedno fajn obnesle.

(včas mi je pasala nedotika... mogoče si ti tud mal tak tip...)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne eno od bachovih zdravil (rescue so pač mix, skoraj ziher imajo npr. tud nedotiko notri), ne vem cifre, morda 48, 49 al pa kej...

Za take mal nervozne tipe ljudi bl... :8): x:o)x x;)x

(v smislu, da v bistvu kar stavek namest druzga dokončajo, vse najboljš znajo sami, čist popizdijo če kdo prec česa ne šteka in podobno x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe :fiju: ne bom nič rekla x:Ix nedotika torej? x;)x x:Dx :inocent: k s temle vse najbolj znajo sami in še čem mam nekaj izkušenj

Mogoče bi pa tole res kaj pomagalo :frog:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Kako malo je treba, da človek postane resnično slabe volje.

Pa misliš, da osebo poznaš po vsem tem času ... :sori: Amapk obljubim ti, da ti bo žal, resnično ti bo tako prekleto žal ... tudi ti nisi spoznal tistega dela mene, ki ga bom zdaj uporabila proti tebi. Pa če je to zadnje, kar bom storila v tem življenju. :vragec: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Sam mislm.....WTF? :eek: :eek: :eek:

Pred kakim dnevom una kilava škorpjonka kar tko zlahkoma oprosti mami, se ne maščuje, ne špikne, nič od niča,.......

Zdej tu berem, da kozlički grozijo, se maščujejo, špikajo........... :o|o: :inocent::vragec:

Zdej se manjka še kak škamp, k bo brez filingov in se ne bo hotu poročt.......... in pol pravjo da nič tazga ne dogaja, da ne bo konc sveta... xDDx

Sej če je tako, pol itak "starga dobrega" sveta ni več. Takrat si vsaj vedu kdo je kdo.........x:px Zdej pa kr neki...... xrolleyesx

in se ne bo hotu poročt..........

x:px

pa še js bom hotla linč pa Free bo milimetrske poste začel pisat. :vragec:

Picasso

x:px

pa še js bom hotla linč pa Free bo milimetrske poste začel pisat. :vragec:

Sej........ko boš pa še ti začela na linč pozivat, pa da bo Free v dveh stavkih vse povedu, pol bom pa res objavu, da je konc sveta predčasno že bil. Pa čeprav še ni 2011. x:Dx

x:Dx

al se bomo pa mi tle kregal, pa bo vmes dogajal konc sveta, pa še opazl ne bomo... x:o)x x:Dx

Picasso

kako, da ne? pa tole? :D :P :D

Pa še to ni nič, kaj pa trk naše, Rimske ceste in bljižnje galaksije Andromede, ki drvita ena proti drugi in naj bi trčili čez približno dve miljardi let? x:px

Sam kaj k bo vse ful slow motion. Sam trk naj bi trajal nekako par sto miljonov let.......xrolleyesx

x:px x:Dx glavn da naumo opazl in pa vedel...konc koncev je vse eno in isto, holokaust, dobrodelnost, konc sveta, lunin.net, kreganje... nima veze sploh. xg:Dx

---------(sarkazem.press)

al se bomo pa mi tle kregal, pa bo vmes dogajal konc sveta, pa še opazl ne bomo... x:o)x x:Dx

kaj? :vragec: Sej mi že odkar pomnim govorite, da mam v sebi več Škorpijona, kot kaže na prvi pogled.

Bring it on! :vragec:

k bi vsaj pr men tko blo s kozlom. x:o)x x:Dx (xnckrivx)

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

Se vidi, da bo polna luna... :fiju: :madpro:

Grem popoldne na govorilne ure za sina... :0: >_>

A si že naj prej kakšno xmusicx , ali potem, ko pridem nazaj... :frog:

Z glavnimi dejstvi me je že tako seznanil, tako da nekih velikih presenečenj ne pričakujem, a nikol ne vem, vsaj pri tem škorpeku ne... :wOOt: x:o)x

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

sem bil na drinku in sem zwedu, da imamo končno vlado, s katero lahko prehitimo šwico... in to v enem letu. x:)x

ampak... naša vlada bi mogla vladati šwici x:Ix

• Lajkam 1
  • Buuuu 1
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Jebat ga, sej smo vsi od države zjebani, kot Slovenčki nedojebani in prav fajn zajebani po karakterju... mislim... hočem rečt: jeba je! x:Dx

če ti kej ni prou, se še zmeri loh jebeš x:px

sam ne me jebat xcivx x:Dx

• Lajkam 1
  • Buuuu 1
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...