Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Opazila sem, da se je nekam strašno veliko novih članov prijavilo iz nekih ruskih in še drugih -neidentificiranih- strežnikov (tako, na dnevni bazi, kar vsak dan in ne samo po eden).

Ne bi bila rada diskriminatorna in nenazadnje imamo kar precej tujih državljanov tu (recimo tud Poljaki imajo celo svojo temo xDDx), tako da v bistvu načeloma lahko vsak pride iz katerekoli države. Le da je dost nesmiselno, če se uporablja druga pisava recimo. x:)x

No v glavnem, se bojim, da se utegne totalka zaspemat forum, pa prosim bodite malo pozorni oz. če kdo opazi kaj takšnega, naj pliz pošlje prijavo na uredništvo (prek funkcije 'prijava' pri vsakem postu).

Eno tako objavo sem zasledila v Klavdijevi temi (FB astro), a smo se smejal in pohecal in bom zdej pustila.

Če bo pa še kej tega, pa nič ne komentirajte, samo prijavite.

Hvala. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sem ti pozabla zanč rečt, mačy, da jih imajo vsake tolk v Hoferju, dost lepe .. oz. ti nisem, ker je blo brezveze, ker zdaj jih nimajo pa ti ta info ne bi kej dost pomagal .. jaz ga mam v kleti pripravljenega na vzlet že ene dve leti x:o)x tko da zase lahk počakaš in ga tam kupiš ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hecno kako se life obrne...enim se zaprejo poti, drugim odprejo in eni so....pa tam vmes. A vse je samo začasno...kot vse na tem svetu....ker najprej je super fajn, pol se začne pa matrat in poslušat in prilagajat...

A enim ni do tega... postanejo površni, dobijo namišljene prepreke v glavi in raje odidejo...ter pustijo zgodbe nedokončane...za kakšen 2. life x;)x

pustite me na miru, da lahko speljem stvari do konca!!! Nehajte igrati zahrbtno in potuhnjeno!!! :xx!: :vragec:

Liu!!!! x:)x x8Dx

welcome bac! xsrcx lepo, da se stari člani vračajo x;)x

pa da se ti uredijo odnosi s ta tečnimi xwizardx xgoldfishx xcrossfingx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Liu!!!! x:)x x8Dx

welcome bac! xsrcx lepo, da se stari člani vračajo x;)x

pa da se ti uredijo odnosi s ta tečnimi xwizardx xgoldfishx xcrossfingx

hejla Cashy, hvala ze dobrodošlico in lepe želje ;)

Uspeh je drznim zagotovljen!

a tko, naočnike? xDDx

js sem si jih tud želela.

ko sem mela prve, take ogromne okrogle, mi je tedanji tip vedno rekel da sem taka kot muha: :eek: (x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mačka a kar očala boš mela? x8Dx Hehe kak marsovc - izbereš si take, ki ti pašejo. Pri enih (pri meni vedno x:o)x ) je to sicer velik izzviv, ma se mi zdi, da se zdaj pa res za vsakega najdejo vsaj ene, ki mu pašejo na obraz. Predstavljaj si dobrih 10 ali več let nazaj, ko ni bilo reeees nobene izbire :eek: moja prva so bila obupna :o|o: več v etuiju kot na nosu xcivx

Marsa muha x:Dx jao x:o)x taki komentarji so pa res fajn, sploh v kakšni puberteti x:Ix

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Mačka a kar očala boš mela? x8Dx Hehe kak marsovc - izbereš si take, ki ti pašejo. Pri enih (pri meni vedno x:o)x ) je to sicer velik izzviv, ma se mi zdi, da se zdaj pa res za vsakega najdejo vsaj ene, ki mu pašejo na obraz. Predstavljaj si dobrih 10 ali več let nazaj, ko ni bilo reeees nobene izbire :eek: moja prva so bila obupna :o|o: več v etuiju kot na nosu xcivx

Marsa muha x:Dx jao x:o)x taki komentarji so pa res fajn, sploh v kakšni puberteti x:Ix

Točno tak Vilinčica. Zdaj so očala komot modni dodatek,..toliko je izbire. Se je pa treba včasih malo sprehodit od enega optika do drugega, preden najdeš okvirje za sebe. Ok, pa kak EUR več mogoč dat.

Če pa ti to res ne diši, so pa tu operacije,..nekatere sploh niso tako zelo drage (pod 1500 EUR ti menda vseeno ne gine). Odvisno koliko imaš dioptrije in kakšne so težave.

Muha x:Dx

Ma saj niti ne rabiš operacij - je tu bolj preprosta rešitev - leče x:)x

Jaz jih čez dan vedno nosim ker je bolj praktično. Očala me motijo ker se mi vedno takoj umažejo :o|o: pa se mi jih ne da non-stop čistit. Doma pa takoj zamenjam leče z očali - da si oke malo spočijejo x;)x

Latinski izrek

O, Macka bo speglarka x:px

jaz sem sele zadnje (pred operacijo) kupila take, da so mi bili res všeč in sem se kul počutla v njih .. ostalo prej je blo .. zarad potrebe .. sem tud skoz menjavala leče čez dan/očala za v kino in teater in za zvečer pred TV, knjigo .. ni panike, se navadiš .. itak ti dajanje leč not/ven vzame minutko, ko se enkrat streniras ...

v glavnem, kul očala se da danes dobit, da te dejansko nardijo še lepšo in še bolj sexi :palec: x;)x tko da nič paničart :)

operacija verjetno ne pride v postev, če se ti je šele zdaj začela dioptrija slabšat ..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a te ne moti stalno menjanje očal in leč?

Ma ne - sem se tolko navadla - zjutraj je to "rutina" kot umivanje zob, popoldne, ko pridem domov (če ne grem več ven) pa prav paše - nekako tako, kot je luštno se dat v bolj udobno garderobo ko si doma...

Leče so ful praktične npr. pri športu (tek, kolesarjenje) ker imaš potem lahko še sončna očala. Sicer pa ni problem tudi športat z očali.

Je pa zanimivo, kako je pri uporabi leč najprej vse čudno - sem se bala dajat karkoli na oko - "jaz tega ne bom nikoli". Zdaj lahko leče vstavim, ali vzamem ven že "na slepo", brez ogledala x;)x Vsega se navadiš - če le tvoje oke to prenesejo - nekateri imajo z lečami probleme in jih niti ne morejo nosit. Jaz sem zamenjala par "znamk" preden sem našla take, ki ustrezajo mojim očem.

Očala pa imam zdaj tudi taka odštekana - barvita - so mi res všeč - čisto moje barve xcivx tako da jih rada nosim.

Sigurno najdeš taka, ki ti bodo všeč - samo malo časa si vzemi :palec:

Latinski izrek

Hehe samo res Mačka si lahko vesela, da se ti to dogaja zdaj. Dobrih 10 let nazaj bi imela na izbiro (seveda v okviru "normalnih" cen, ne mislim unih ta dražjih) grde, bolj grde, take za se skrit in malo manj grde okvirje x:px x:Dx x:o)x

Latinski izrek

ves kake hude lece prodajajo dandanes :wOOt: lahk se gres vampirko al pa macko itn... x:o)x

http://newscraze.net/wp-content/uploads/2010/07/CRAZY-LENS2.jpg

špeglarka x:Dx x:Dx

ma ja, sej vem, da bom dobila kej, kar mi bo ok... sam mal morm komplicirat x:o)x

že vem, kakšna očalca rabm... rožnata x:o)x

eh...

http://foshe.com/wp-content/uploads/2008/06/06-08-08-1616-thumb.jpg

x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

xDDx

pa sem mislil, da mam samo jaz pokvarjene asociacije x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Al pa rožnat lak za nohte, da prebarva stekla....

... in svet bo takoj lepši....

Pa saj tak rožnata očala bi bolj ali manj rabili vsi... pa čepke za ušesa.... pa....

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Dbk, x;)x :8):

Hehe, jaz sem pa zadnjič sosedu rekla namest 'lakše se diše' - lakše se diže. x:o)x x:Dx

(nekaj sva se pogovarjala o smeteh, ko me je dohitel na štengah, pa precej se moram matrat da se lohk sploh pogovarjam, k tle eni skor nč ne razumejo slovensk, skratka in sem pač "sodelovala v pogovoru" in je on predtem nekaj takšnega rekel, da se je meni pol kar samo tko reklo - pa me je mal čudn pogledal x:o)x)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...