Vilinčica 11. februar 2011 Prijavi Deli 11. februar 2011 se množijo kot glivice Ma ... ZAKAJ? !"#(/)=? 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 12. februar 2011 Prijavi Deli 12. februar 2011 Včasih se sprašujem, kako je mogoče, da so ljudje tako oprani. Ko malo berem ter ugotovim, da razne moytse in mayite na veliko "zdravijo" osebe "v težavah", se neham spraševat.. zdaj me pa res zanima kdo je moytse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Tašča sem Veste kakšni so vici o taščah. Moja tašča je bila enkratna, a je žal pokojna. Pravijo, da bog "tadobre" prej k sebi pokliče...(hmm, če to drži, potem je dolgo življenje znak, da nisi bogu všečn ). Šalo na stran, ampak ni lahko. Kar naenkrat si pred razširjeno družino. Poleg lepih trenutkov, je tukaj tudi več dela, pa prav gotovo spoznavanje z novimi člani, ki med drugim prinaša tudi nekaj presojanja, ocenjevanja. Naenkrat vračaš, kar si prejemal v mladosti od svojih staršev. Pripravljaš skupne obroke, deliš razne dogodke, mnenja in druge družinske obveze. Skušaš se prilagajat mladim, ki še sploh ne verjamejo (tako kot mi nismo), da bomo kdaj bolj utrujeni, da nas bo bolel hrbet, da se nam ne bo dalo in smo v njihovih očeh smešni, ko se držimo nekih vzorcev... Verjemite, tudi tašča bit ni lahko. 4 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 veselga valentinčka 4 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Nekaj roman-tičnega 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 (*sm ti dala plus k ta je zgodovinska ) a mi ga je res ratal? joooooj cela frka, je blo blazota strani članov s temi ciframi, a si predstavljate, da bi, ker kao ZDAJ PA NE PUSTIM SE VEČ J*! in hotla zbrisat ene par teh navaljiteljev spemastih, zbrisala recimo 1/4 članov? Džazno so navalili, sej sm enkrat napisala, sam zlo mal prijav dobivam, se pravi sam če sama slučajno opazm, no dons sem se prav ufurala, ne boste me ne. Tko da pliz takšne stvari pa res javljajte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 zbrisala člana???Saj ne, da imam kaj proti, samo razočaran sem, ker sem zamudil vso zgodbo, ki leži za tem dogodkom Kaj se je sploh zgodilo, da je prišlo tako daleč, da je bil najboljši ukrep kar izbris?Me je firbec čisto prevzel 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 zbrisala člana???Saj ne, da imam kaj proti, samo razočaran sem, ker sem zamudil vso zgodbo, ki leži za tem dogodkom Kaj se je sploh zgodilo, da je prišlo tako daleč, da je bil najboljši ukrep kar izbris?Me je firbec čisto prevzel Šele, ko sem prebral četrtič, sem opazil, da ne piše speRmastih :lol: ja sej med vso blazoto je blo ziher tud kej *beljakovinskega*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Nič ni zastonj, mogoče je Kensei hotel sam to povedat, pa cel štraufenpaht. al pa kaj jaz vem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Ali pa eden tistih, ki vedno zastonj dobijo na enem radiu so lani za valentinovo izbirali najbolj romantično ljubezensko izjavo. zmagal je slogan:auš dawa... auš plawa 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Ja pa kaj še? Meni se recimo tud grozno (ogabno) sliši s savinjskim narečjem: d(j)ekle daš ležat? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif sej je tut delo ogabno pacasto. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Tako to ti vidiš jp. res nisem vedu, da je na suho bl fensi sam ne wem, a je dawa, al je bla plawa. loh oboje. loh nč...ker... mogoče tut ni imel keša Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. februar 2011 Prijavi Deli 15. februar 2011 Dej, dej a zdej boš še ti ropotal zaradi teh plusov / minusov? 3 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. februar 2011 Prijavi Deli 15. februar 2011 Uuuu se že bojim 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. februar 2011 Prijavi Deli 16. februar 2011 "Spolno razmerje obstaja." Nimbus Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. februar 2011 Prijavi Deli 16. februar 2011 Spolno razmerje obstoja? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2011 Prijavi Deli 16. februar 2011 Me prav zanima, kaj bo nč, ravnokar sem umrla od smeha k sem dobila prijavo! :D () (aja in še plus si dobil ) sam morm še prečekirat, ne bi rada kar na prvo žogo benala/ukrepala (uredništvo_scena). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2011 Prijavi Deli 16. februar 2011 duh. al pa neki tacga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 17. februar 2011 Prijavi Deli 17. februar 2011 EJ Kensei, tale je pa dobra. A si ti to sam napisal? 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2011 Prijavi Deli 17. februar 2011 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. februar 2011 Prijavi Deli 17. februar 2011 A ma tle slučajno kdo posebno veselje brat Močnika in si zraven še ful želi enkrat pisat seminarsko nalogo pri njem? živo mučenje komaj se prebila skozi vso literaturo, ampak še vedno nimam pojma o čem naj bi pisala in kak naj bi bil sploh naslov seminarske Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. februar 2011 Prijavi Deli 17. februar 2011 Kukr se spomnim, je Jeti ekspert za močnike. Če ne bi bilo nje, jaz še danes ne bi vedela, kako se skuha dober močnik čez zarostanega ga ni 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2011 Prijavi Deli 17. februar 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. februar 2011 Prijavi Deli 17. februar 2011 x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. februar 2011 Prijavi Deli 17. februar 2011 odvajanje od kave pa je hardcore. zdaj sem 12. dan brez. ta teden je kriza zaradi dela, utrujenosti, vremena, slabega spanca, učiti se moram. danes sem že mislila popustiti, pa bi se potem samo še slabše počutila, slabič kao. če sem se odločila iz dobrih razlogov, bom že preživela, si rečem. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.