Marsa 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 po mojem je to dost naravno.... smo pa pač različni... ... moja mat je rekla včas, da k se poročajo, da total žur, štraufenpaht, trobijo, ropotajo, glasno se veselijo, kao vsi morjo vedt.No pol ločujejo pa da se v tišini in tko. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 a dej ga sračkat! (jaz se pa že *bala*, katero spet za eno napizdjotko bom dubla ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 x:Dx (blagorček... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Zdej so se mi spet nazaj pojavili, prej pa dejansko mi je reklo: dzzz.. en tak zoprn sound in kao da sem rpesegla kvoto.Zdej jih pa že spet lohk veselo štepcam, tko da dobre stvari morš pravt, pa bo. čuj Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Model.. ampak : zastonj si se matral, ker namreč:bzztdm!: "Akcija ni uspela: Za danes si že porabil/a celotno kvoto pozitivnih ocen" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 a že tatretja čivka? ;> Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 a veš da sem hotla tud jaz 'probat' (itak nimam kej probavat k grejo ziher skoz, k jih mam še ene 300 al 600 al kolk v dobrem x:Dx)...sam pol mi je blo pa v sklopu debate pa hecno in ti ga velikodušno nisem dala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 men to itak ne pomaga kej dost, k si škrtica. (lohk mi pa minusovja naštepcaš ohoho ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 no ampak minusa pa nisem staknila! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Saj ne, da se vtikam, da se me tiče, da je življenjskega pomena ali kaj, pač radovednost.. Zakaj ljudje čutijo potrebo celemu svetu razlagat kako so srečni, kako neskončno so zaljubljeni, etc. Kao, mi ne vemo kako to je? Ali preprosto iščejo neko zunanjo potrditev v stilu, ja res si ful srečen/na, wow, takoj se vidi Ni dovolj, da veš to sam pri sebi? v poplavi kroničnih jamračev za vsakim vogalom, je ipak lepo slišat, da gre nekomu dobro, da je srečen, zadovoljen, zaljubljen.Večina itak samo jamra, stoka in se žali nad vsem in vsakomur, vedno je kriv nekdo drug, samo oni sami ne Vse je minljivo, tako jok in stok (čeprav je včasih to težko verjet, posebej pri nekaterih ), kot neskončna sreča (in zaljubljenost).Uživaj (ali stisni zobe), v čem koli si že, kolo Življenja se obrača 6 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 v poplavi kroničnih jamračev za vsakim vogalom, je ipak lepo slišat, da gre nekomu dobro, da je srečen, zadovoljen, zaljubljen.Večina itak samo jamra, stoka in se žali nad vsem in vsakomur, vedno je kriv nekdo drug, samo oni sami ne Vse je minljivo, tako jok in stok (čeprav je včasih to težko verjet, posebej pri nekaterih ), kot neskončna sreča (in zaljubljenost).Uživaj (ali stisni zobe), v čem koli si že, kolo Življenja se obrača Lepo si napisala. Se strinjam, ampak v bistvu je to na nek način -v absolutnem smislu- enako.Pač al nad jamraš al si pa nad hepi. Tko da se tud s Kenseiem strinjam, ker ko si srečen, to itak izžarevaš, v bistvu ne rabš še govort... nekak. oz. pač kot sem napisala, smo si različni, hvalabogu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Vsem ženskam in puncam - lep praznik http://www.shrani.si/f/3x/dU/33YBok2z/img3561.jpg 4 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Iiii kolk lepo, thanx! Enako in tud od mene vsem vse lepo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 full lepo od vajuhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Nas so v službi fantje že navsezgodaj lepo presenetli zlati res! Majhna pozornost, ma tako luštno narejeno Ma lep mi je ta praznik - od vedno. 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 to je pa full lepo od njihhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Očitno se ena stvar še vedno ni spremenila pri meni ... pa mislim, da se tud ne bo, žal. Težko toleriram nekatere komentarje oziroma bolje rečeno ljudi, ki znajo samo prikimavati in se strinjati z vsakim jeb*** postom. Pa mi nič niso naredili, ampak mi gredo tako na živce, da se kar odstranim, ker se mi zdi vse skupaj ultra debilno. WTF.Nč, res boljš, da sem tiho. Tud osebna sreča ne pomaga, da se ne bi pi**** na folk I guess Nisi edina... Prav bežim od takih "kimavcev", zmrazi me vsakič ko sem zraven koga takšnega Ob vsemu ti kima, se ti smehlja, pritrjuje,... pa čeprav sploh ne misli/čuti tako... Ne štekam kaj ima folk od tega No - v tem primeru se mi malo svita kje je motiv Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Ja, hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 na zdravje! (jaz sem pa glih si rekla, da nč, bo treba nekaj pojest, k ni druge ...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Noben cvet ni tako lep kot ŽENSKA. Noben vetrič ne piha tako nežno kot je nežna ŽENSKA. Noben kamen ni tako trd kot je trdna ŽENSKA. Noben vihar ne prenese toliko dežja, kolikor solz prenese ŽENSKA. In nihče ne premore toliko ljubezni kot jo ima v sebi ŽENSKA. Vse lepo ob dnevu ŽENA! 2 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 Bil na Suziki danes, happy Sicer je še malo frišno, tako da bil vmes nasmejana ledena kocka, pa ok. Pravi bajkeri jamrajo le od bolečin po padcu Že diši po pomladi, big lajk! Rožice, kiklce in vedno bolj vroč asfalt Pomlad je mega, ker za njo vedno pride poletje Jaz pa cahnam dneve so rekli da ko bo en teden lepega vremena da nas pokličejo kar dobro kaže Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 tako da bil vmes nasmejana ledena kockakako spoznaš zadovoljnega motorista? po mušicah na zobeh. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 kako spoznaš zadovoljnega motorista? po mušicah na zobeh. ja če se vozi z odprtim vizirjem 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 PO vseh teh letih sem se vdala v usodo in ... si kupila hlače na korenček Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 a to je na zobotrebce, sam oranžne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.