Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 glej ga, niti nič ne upa mukniti nazaj. c c , sem že mislila, da boš pokazal malo mačota v sebi (ker vem, da ga maš nekje skritega, samo ga zatiraš ), pa si spet zviznil po pussyjevsko. ah. klinc te gleda. vseno si mi u iber hot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Če ne prerastemo stvari tega sveta, bodo one prerastle nas. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Tudi stvari tega sveta bodo enkrat prenehale obstajati. Se že veselim Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Salam Alejkum. .........v depri............ za nič sem. dejansko. nič se ne smilim sama sebi in jamram. amo gola dejstva, če me bo kdo skušal prepričati o nasprotnem, mu bo trda predla. daj ženska, nehaj s takimi ... grožnjami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 a veš kaj dost te mam,da mora bit vedno po tvoje...pa pokličeš takrat ko ti hočeš,pa napišeš sms takrat ko ti hočeš,pa me pališ,pa držiš v šapici...je*i se, ampak takega te ljubim...pa komi čakam,da te vidim...pa to itak veš...a zasada šaljem ti jedan poljubac i neka te bog čuva...pusa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ker neandertalc pamti pa vrati... ah ne samo se bo vrnil Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Diana a si se ti pomuslimanla v zadnjih časih Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 večjeeeee joškeeeeee diana Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ne, te moti? Nč ne mot, da se nisi. Bi bil pa hec za kakega Belcebuba. če bi se Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Pa tak .... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kaj se jeziš Pičkica? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kaj se jeziš Pičkica? Ma, raj nom nč rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ma, raj nom nč rekla. Mah dej no, sam men, na uh mi zašepetej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bejbi, če ti bom kdaj kej šepetala na uho, bodo to same lepe stvari, to pa raj pr mir pustva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bejbi, če ti bom kdaj kej šepetala na uho, bodo to same lepe stvari, to pa raj pr mir pustva. Za mojo Pičkico! Lotus(veš kak sinbol je ta roža) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 :xx!: Naročiš sedežno, naročiš kontra postavitev od razstavljene, čakaš nanjo 2 meseca, ker ne gre v lift jo vlačiš k črna živina po stopnicah, razpakiraš in ..... ista postavitev kot je bila razstavljena. Men se bo vtrgal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Mick materializem te razjeda prepusti se duhovnosti podaj ročico angelom http://cosgan.de/images/smilie/engel/a020.gifja in oni ti bodo spedenali sedežno tako, da bo postavitev pravšnja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Eh, kaki materializem, sam brlog si urejam. Če tolk dela vložiš vanj k sem ga, pa že tolk komi čakaš, da zaključiš in se ful veseliš, pol pa ti na konc dostavijo sedežno k jo skor ne morš uporabit, si pa lohk mal razočaran, ne Ne morjo je spedenat, sam zamenjajo jo lahko. Zdej upam, da sva 2 naročila isto, pa dobla oba narobe, če ne, bo frka......Sam to še mi naj rečejo, da sn takšno naroču.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ej Mick, nobena župa se ne poje tok vroča kt se skuha! Let it be! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Hm, eni skrivajo bistvo problema pred samim seboj,.. al pa samo pred drugimi. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ej Mick, nobena župa se ne poje tok vroča kt se skuha! Let it be! Ne mignem več, naj rešijo to kako vedo in znajo. le kaj je sedežna napram celemu življenju Ma ja , raz.izdi pa me vseen. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ne pust d te folk raspizdi to dela gube! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bom bl šarmantn Ma, to sn skužu kako uro nazaj, k sn se muču k svina s fotrom jo gor spravt, pa ugotovu, da ne bo šlo, še frenda klical, pol pa :xx!: Tak da, glede na to, da je še sveže, sn že kar kul Spremenit tko nč ne morem......Sam je.em jim vse po spisku, vseen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bom bl šarmantn Ma, to sn skužu kako uro nazaj, k sn se muču k svina s fotrom jo gor spravt, pa ugotovu, da ne bo šlo, še frenda klical, pol pa :xx!: Tak da, glede na to, da je še sveže, sn že kar kul Spremenit tko nč ne morem......Sam je.em jim vse po spisku, vseen Zihr se jim ornk kolca! Šarmantn si že, pol boš sam še gubast! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Za mojo Pičkico! Lotus(veš kak sinbol je ta roža) Ne, ne vem, bom poiskala. :xx!: Naročiš sedežno, naročiš kontra postavitev od razstavljene, čakaš nanjo 2 meseca, ker ne gre v lift jo vlačiš k črna živina po stopnicah, razpakiraš in ..... ista postavitev kot je bila razstavljena. Men se bo vtrgal.... Kera šlamparija...to tud mene prov razpi... Give 'em hell! Marsikomu bi ke povedala, pa se mi ne da.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.