Silvija 30. marec 2011 Prijavi Deli 30. marec 2011 Jebe se mi jebe al Jebe? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Jebenti, blj k berem kva se piše v rubriki duhovnost, blj mi je ta beseda grda. Predlagam, da vsak, ki jo izreče, takoj nardi deset sklec, teče trikrat okol bloka in zraven na glas poje "jst sem vosu" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg 3 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 "js sm vosu" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Kaj pa sklece in trikrat okrog bloka si že šla? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Itak. 5x da bo bl zaleglo. aja Butl, pa še usta z žajfo umit! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Itak. 5x da bo bl zaleglo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/tongue.gif aja Butl, pa še usta z žajfo umit! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/laugh.gif Itak http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Oboje jebe se ti za Jebanje? ..zajebavaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Če loh izbiram, bi bla well done zrezek s paradižnikovo omako Dobra kombinacija v rdečem tednu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 przadjat (tko je moja mat men govorila vedno! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 pa kje neki... če si si zlo przadjala, si bla zelo prizadevna mogoče kak ribji biftek... meybi 'kaj se tolk flosaš!' 'te tvoje skompete!' 'kaj si tolk przadjaš!' itd.men pa kocine pokonc, čist alergijo dobila na te izraze razne. ja eno grdobijo. (ena taka grozna riba je to - poudarek je na 'o') Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Mogoče s švicem od znoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 pa v grlu se ti lohk zatakne. *aja tolk ste si przadjal s temi noži, da sem se prej skor urezala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Danes na šihtu čital kao neko knjižno uspešnico "4- urni delovni teden"...in pridem do izreka... "Strah moraš najprej poimenovati, preden ga lahko preženeš."YODA (Vojna zvezd: Imperij vrača udarec) Pa naj še kdo reče da master Yoda ne bi bil dober za gurudžija...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Ma , je bil boljši od konja ali od kobile...., švic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 ja sprašuje kateri je bil boljši. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 js sm pa res.... (v čg k sem bla stara 7 let ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 za usput! hmm... okol 85'? (*aja zdej sem šele vidla zakaj si to vprašala... ne čao p. smo bli prej, k sem bla 17... in sem bla sam jaz pi* , pol pa ker sem jaz bla v obeh bendih in smo TŽB ble same ženske, folk menja in misli da Čao P. s(m)o bili same bejbe - no bili so trije tipi in jaz ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 a men praviš?najbrž ker nihče drug ne more brisat (razen M.B. ) Nič nisem brisala...sem pa prestavla ravnokar eno temo iz Duhovnosti v Vprašanja uredništvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 No pol sem pa pička. ... Mater kakšno morje moram bit. Mislm sej sem, res svašta -najrazličnejše odpadke in svinjarije- lohk predelam in sfiltriram, sam zdej me že z *nafto* zalivajo. Ampak se ne dam(o). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 dbest, da te postrežejo odspred pa odzad (no sej mene tud kdaj ), upam da si pol dobr obvladala včer (sori sam sej veš *kakšna sem* ). hehe, že letim interpertirat, sam da se nouš preveč ufurala da isto sekundo mora bit 7 interpretacij, Oven kot si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 ne, ne ... saj ni treba ... k dobr veš, da bom vsako minotko prletela gor, če si že odgovorila () sam... za včeraj pa po svoje škoda ... ej, te razumem ... sam, da men omeniš kaj takega , ni treba 2x rečt Vem. (da TEB ni treba 2x rečt) Vidš men je blo pa glih to bdest, k nisi več *silila* oz. k si prec poštekala. Zlata vredno. K mi je bedno da mi en dobr hoče pa da moram kao nekaj... kaj jaz vem, saj veš kaj mislim. Da si skratka poštekala, da mi ni. (kukr si drgač Oven, si pa tle čist super potrpežljiva in takšna ) sam to ... Pri Oljki sem bla ... a se ti je kej kolcal?Itak da se mi je pa sem mislila nate, ampak mi pravzaprav niti ni blo za hrano. Sem se pol prav prisilila da sem jedla.Tko da itak boljš da drugič izvedeva, k bom mela apetit.No ampak sej veš - skor nikol ga kao nimam, pol mi pa pico daš pred nos, ga mam pa prec. Uživaj doma! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 Počivkala pa počivala. čiv-čiv, počiv-počiv (plav~plav ... sam ne v toplicama, k v vreli vodi se ne da plavat - aja mogoče ovni lahko ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 a jst? Btw, k si glih ti/tu: thx za *budnico* (in pol kulažo) v El.G.Ful pasalu, oboje, najprej šus, pol pa bl izica pa taki lepi prizorčki.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 Ja, LNF je prej 2x dol padel.Ne vem, kaj(/kdo?) nagaja (mogoče se pa res kak moderator z gumbom on/off igra ) Sej bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 heh, spičles. (ker LNF ne pade vedno "sam dol" ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.