Marsa 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 ('gor padu', 'lunifacija' ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 OK, tole je pa že prav nagravžno pa res, sploh ni več smešno ...par psihotov se najde, ki pol ustrahuje in grozi vsem po spisku in terorizira .. mal me na američane in 11/11 spominja .. sistem manipulacije .. pa preusmerjanje pozornosti ... 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 OK, tole je pa že prav nagravžno pa res, sploh ni več smešno ...par psihotov se najde, ki pol ustrahuje in grozi vsem po spisku in terorizira .. mal me na američane in 11/11 spominja .. sistem manipulacije .. pa preusmerjanje pozornosti ...Sektaški psihiči imajo vsi isti modus operandi. 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 Hvala vsem za support (tak in drugačen).(in predloge, namige itd. --> razmislim, prespim) Se odločla, da se dam za kak dan na off od govedarij.Sem šla pogledat en komentar dopoldne (od e(di)nega razumnega v množici steklih volkov) v eno temo, pa sem vidla da je cela psihoza še vedno, tko da sem se odločla da ne bom danes nič več se ukvarjala itd..... Se bomo dons dal v *osmico*. ... 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 3. april 2011 Prijavi Deli 3. april 2011 ... O ti smrad :xx!: o fuj, fuj, fuj še dobro da ne živim več v tem filmu, v tej glumi in lažeh... Vse zlagano, zaigrano, sprevrženo Oskarja dobiš, kakšna gluma... . grem naprej, daleč, daleč stran od tega s*anja Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2011 Prijavi Deli 3. april 2011 grem naprej, daleč, daleč stran od tega s*anja ... Hvala ker ste nekateri (pravzaprav večina) upoštevali mojo odločitev (in željo), da se ne ukvarjam z *uredniškimi posli* za vikend. Pa še za podporo, to mi veliko pomeni. V vznemirjenosti in histeriji se ne da pametn odločat, poleg tega pa veste da sem alergična, če me hoče nekdo prisilt, da se bom isto sekundo (kot si je on zamislil) ukvarjala z njim oz. s tem kar je predmet.... predmeta. Lep preostanek nedelje vsem. *aja sicer je pa dons tud mlaj. (da ne govorim o konjunkciji z jupitrom; ste kaj požrešni *in taki*? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. april 2011 Prijavi Deli 4. april 2011 Mmm prav diši po nevihti, pa še zdaj nič od dežja še grmet je nehalo... Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 prmejduš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 ja glej ga, glej... kakšen debeljuckast čmrljček mi je pribrenčal not, kljub temu da mam zavese in čisto malo odprto okno... kel modelček. Tak kot bi ga narisal, kot iz slikanic. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 ja pa res... taki črnogorčki med tovrstnimi. (in ni bla prva pomladna obiskovalka veša al pa osa al pa sršen al pa komar al pa klop al pa varan ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 Ojej Mačka, sočustvujem. (nč pa ne bi gledala, men to ni spet tolk zanimiv )((plus pa ne zato k si se urezala, ampak da bo boljš! )) Candle, takle ja, sam še kanglca mu manjka. Moj je mel kanglco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 (pa še mal bl debeljuckast je bil - moj. Očitno kanglca prav pride ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 Čmrlji Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 za lesena oknain za črmljčka! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Tisti ki vas astro vidik ne zanima, ne berite. Ostalim: glede na to, da najbrž ne berete vsi astro tem, en nasvet: zdaj (približno do 23.) ni preveč dobro sklepanje kakšnih novih poslov, zvez, kupovanje avtomobilov oz. večje investicije... in podobno.Če imate to že v igri in se pač ne morete izogniti, potem najskrbneje preberite vse, predno kaj podpisujete, če ste v dvomih, se obrnite še na koga tretjega oz. strokovnjaka.Fajn je pa kake posle, ki se nam že dolgo vlečejo ali nam vedno znova uletavajo (podobno je z nepodelanimi vzorci) pač probat speljat (oz. si morda razbistrit, osvetlit še kakšne druge vidike), vendar nič na silo in se je fajn tud zavedat (in s tem pač sprijaznit), da marsik(d)aj ne bo špilalo kot smo si zadali... bodisi kaj ne bo delovalo, nekdo ki bi nekaj moral, tega ne bo storil in podobno.Tudi s cashem so lohk zastoji.Bomo pa srečevali še dalje kakšne stare znance oz. prijatelje, sošolce, ljudi ki jih že dolgo nismo videli (no če se ne bomo z njimi srečali, pa bomo kako drugače z njimi nenadoma spet nekako na zvezi).In takšno. Nej nam vsem vse čimbolj šiba kljub retro merkurjem in podobnim nebodijihtreba. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Tisti ki vas astro vidik ne zanima, ne berite. Ostalim: glede na to, da najbrž ne berete vsi astro tem, en nasvet: zdaj (približno do 23.) ni preveč dobro sklepanje kakšnih novih poslov, zvez, kupovanje avtomobilov oz. večje investicije... in podobno.Če imate to že v igri in se pač ne morete izogniti, potem najskrbneje preberite vse, predno kaj podpisujete, če ste v dvomih, se obrnite še na koga tretjega oz. strokovnjaka.Fajn je pa kake posle, ki se nam že dolgo vlečejo ali nam vedno znova uletavajo (podobno je z nepodelanimi vzorci) pač probat speljat (oz. si morda razbistrit, osvetlit še kakšne druge vidike), vendar nič na silo in se je fajn tud zavedat (in s tem pač sprijaznit), da marsik(d)aj ne bo špilalo kot smo si zadali... bodisi kaj ne bo delovalo, nekdo ki bi nekaj moral, tega ne bo storil in podobno.Tudi s cashem so lohk zastoji.Bomo pa srečevali še dalje kakšne stare znance oz. prijatelje, sošolce, ljudi ki jih že dolgo nismo videli (no če se ne bomo z njimi srečali, pa bomo kako drugače z njimi nenadoma spet nekako na zvezi).In takšno. Nej nam vsem vse čimbolj šiba kljub retro merkurjem in podobnim nebodijihtreba. Ej Marsa...a mogoče ta retro merkur pomeni tudi poškodbe pri športu, hoji? Morda pa se tudi v fizične aktivnosti naj ne bi v tem času preveč silili...če to pomeni, da ne delamo ravno s pravim navdušenjem in voljo. Že dve moji frendici sta se v zadnjem tednu poškodovali... Uf, diplomo moram začet pisat...moram se prisilit, ker je zadn cajt Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Pač težave lahko tudi v gibanju, ja, ne samo v komunikaciji (*vendar tle ne kaže posploševat: je bolj odvisno od prvič vsake posamezne sprotne konstelacije in drugič od posameznikovih položajev. Npr. če bi retro merkur imela oseba na zelo neugodnih položajih glede na njegovo natalno karto - pa tud solarno... skratka, je to bolj individualno) Previdnost pa itak ni odveč. Ja, nič na silo, prav tako v prometu (sem pozabla omenit), tud znajo bit nesreče oz. več njih (sploh če upoštevamo še druge planete in tudi še druge dejavnike, npr. spomladansko utrujenost, odsotnost, nemir... vse kar pač čutimo v pomladnem času). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 ... tud tele razne... hm, *bruharije* sovpadajo s tem (pogosto -sploh če se še kej drugega tako postavi- se potem svašta prepucava pa zraven priplava pač vse na dan - podobno kot če pospravljaš, ko se ne da več samo prahu pobrisat al pa ga preprosto pomest [in/ali pod tepih] - je treba zamenjat vsaj tepih, če ne tal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Hvala Marsa za obvestilo sama opažam, da tale "zdaj" se je začel kak teden dni nazaj. Velja za posle, cash, promet, nenavdušenjem nad telovadbo za bruharije pa še posebej (privat RL) :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Dobim obvestilo da nek ukrajinec nekaj prodaja po stavbi...letam celih 5. minut ko budala in potem ga vidim kao pred vhodom...ga ustavim...in nekaj da razume samo angleško in kao malo srbsko...angleško ni znal kaj dost, niti srbsko, rusko tudi vprašanje...nekaj zmutimo kao nek identity card...pokaže neko kopijo passaporta...kao ukrajinec s poljskim vizumom, ki prodaja neke ruske babuške in še neke drobnarije...mislim svašta... Ma to je sigurno bil kak KGB-jevc al kako se jim zdaj reče...kao preverjal delovanje naših državnih inštitucij, varovanje, dostop, kraja informacij...skratka tako kot so nas učili...neprijatelj nikad ne spava... In par minut po tistem še dve stranki s katerimi so bile dobesedno spet komedije...gledam koledar, če je spet kakšna luna...ma sigurno je spet ne vem kateri planet kao kriv ker je v ne vem kakšni kombinaciji z XY planetki... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Ja saj so bile poleg retro merkurja še ful močne konjunkcije: mlaj -kar pomeni konjunkcija sonca in lune- še z marsom in uranom, pol je uletel Jupiter na luno, dons na sonce [spet požrešnost in notranji nemir, nekakšna vročičnost, silovitost, intenzivno doživljanje vsega in podobno], tko da *neprijatelj* res 'nikad ne spava'. Malenkost, Cookie, z veseljem, ja zdaj me je pičilo oz. sej itak so te teme odprte pa se not pol to piše, ampak sem se pol spomnila, da folk pač ne išče spešl tega oz. ne vsi, pa če se lohk tule svašta 'poveda' , sem pa pač še tole navrgla.Enim ne pomeni nič, drugim pa nekaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Pač težave lahko tudi v gibanju, ja, ne samo v komunikaciji aha včeraj sem zletela po tleh - kar tako, iz lepega ravnotežje za*ebava pa nisem nič pila Komunikacija pa itak na višku Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 ja tud kakšna takšna *zblojenost*.. površnost, odsotnost... Očitno ni blo kej hujšega, še dobr! Ja, komunikacija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Ne - nič hujšega sem se samo zvrnila na stran čeprav potem sem danes zjutraj najdla modrico in prasko na nogi - včeraj niti registrirala nisem Zblojena sem pa itak vedno - ne glede na zvezdne konstelacije Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.