Aliana 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 jaz tud včeraj imela prav požiralski napad.. in to kar enih čudnih mešanic .. kar je prišlo pod roke: sladko, slano, kislo, še mal sladkega čez .. kar tko nekak .. lačna sem sem počutila, čeprav me je že prav trebuh tiščal od nažiranja sem se komaj prepričala, da bo dost http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gifin pol še cel večer bla vsa napihnjena Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 Jz mam pa že celo zimo požiralske napade , ki sem jih sicer potem maksimalno uničevala z gibanjem. Am, opravičil imam sto, ampak ko sem včeraj zjutraj bila vsa težka in zapacanega počutja, sem se razkurla in že drugi dan jem tako kot naj bi se zdravo jedlo. Počutje v trenutku dvakrat boljše. Pa nekam pop... zadnje čase na forumu od swamija do zla in regratovih koreninic . Saj bo folk, malo spomladanskega čiščenja tudi mora bit. Aja, pa "fiške" zdaj kapi(fi)škam Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 kapiškaš! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 Pejte odkoder ste prišli, če se ne znate in se nočete civilizirano obnašat. :xx!: 3 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 We'll manage. Pejte odkoder ste prišli, če se ne znate in se nočete civilizirano obnašat. :xx!: sem prvi hip pomislila, da je name (predvsem, sicer pa na *nas*) letel, k kao morim z astrologijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 A lahko prosim kdo pride in mi poje te napolitanke, ker .. me prav kličejo iz omare pa zmenjena sem bila ob 4h oz. mal prej s frendom za sprehod po Rožniku, pa ga še ni nič okol Razmišljam a bi šla kar sama, ko sem se že glih ufurala v sprehod po sončku ... saj .. lahko bi ga v bistvu poklicala pa vprašala kaj dogaja, a ne .. sam .. no, jaz ne ker mi je to že skor teženje lahk bi šla pa regrat pucat ma ne morte mene pred take težke odločitve postavljat, mam ja ascendent v tehtnici, no 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 Uh, želim ti, da ti življenje na pot postavlja same "tako težke" odločitve... 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 A lahko prosim kdo pride in mi poje te napolitanke, ker .. me prav kličejo iz omare ok. bom se jest žrtwowal.pridem enkrat okol božiča letos.pršparej in problem bomo spedenal 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 sem prvi hip pomislila, da je name (predvsem, sicer pa na *nas*) letel, k kao morim z astrologijo. Brez skrbi, ni za nikogar z LNF. 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 Lep sončen dan, okna in balkonska vrata na široko odprta... Na obisk so pribrenčali čmrlji (veliki in mali, tam okrog dvajset jih je bilo), čebele in seveda nadležne muhe... Drevje v polnem razcvetu, zato omamno diši zunaj, zrak je poln peloda, prav sladek je... Danes zjutraj, okrog sedmih se pripeljem domov iz taxi mama vožnje, ugasnem avto in obsedim na mestu. Zazrem se okrog sebe in uživam... Naenkrat pritegne mojo pozornost kos, ki se je prišel kopat v skledo vode našega psa... Ne moreš verjet, kako je užival, škropil okrog sebe, skakal ven in not po vodi...Prav prisrčen je bil... 2 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 fak, kok mene to mori :xx!: ma kr vse po vrsti (RL) me mori. Pa si rečem, da je BZ, ne morm NIČ spremenit (razen svojega attituda do tega), sam pol mi pa na želodec vseka :xx!: porkafix no, včas sm mela preveč želod.ksl., zdej je pa nimam oz, je je zelo, zelo malo. In pojem skledo solate s par žlicami ajvarja in umiram od bolečin. Pa qrtz pa vse te "dediščine" - prov uno nagravžno, pritlehno grebatorstvo, pa palca/korenček igrice glej kaj imam, pa ti ne/dam.Ma goni(te) se nekam če daš - daš, če pa ne - se bom pa tut znajdla Ti, ti pa tut; če še zdej ne veš a je to-to, al ne; ja, pol pa ni, ane sploh pa; denar posojajo banke in jst nism banka nič ne bom predlagala, bom sam izbirala, pa tut, če ni izbire dost mi je tega jajcanja in nategovanja Črna luknja, požri ves ta strah, slabost, bolečine, skrbi - od zdej naprej me več ne mori 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Ojej Cookie..... Sočustvujem (upam da nimaš več bolečin kislinskih) ... ja, ljudje znamo bit ogabni, se vidi tud v katerih teh zadevah, kot so dediščine pa to ... čudn, vsi opevajo neke družine, pa 'skupy' pa to, pa čist prjatli, pol pa dediščine, pa na nož. Aja še prej pa isto sekundo k je en umrl, že 7 mrhovinarjev v bajti, ko predtem leta nobenga ni blo bliz, ko je bil ta bolan in sam umiral Ma mene kar zamori včas vse... kakšni s(m)o ljudje itd... Zdajle sem v Pesmi počutja poslušala Alanov komad pa sem ful žalostna ratala: poskusi na živalih itd. itd. Ko sva šli s frendo nekoč na pot, pol poti nisva k seb prišli pa obe sva v bistvu jokali, ko sva videli 'samo' transport krav... Na mini placu se je gužvalo blazotno krav in reve so ven molele gobčke skozi une rešetke in je blo na petih kvadratnih centimetrih 6 gobčkov kravjih. Pa tko... pač kakšni smo ljudje grozni lohk... Ampak sej eni s(m)o pa fajn. (ja ni druge kot svoj etitjud spremenit, k drugih ne moreš) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Pa saj so tud lepe stvari, samo opazit jih je treba.Ne si vedno slabe stvari na sebe pripenjat, saj postanejo potem del našega vsakdana.Vsako jutro si zaželite lep in prijeten dan, pa bo sigurno nekaj od tega tudi uspelo.Vse naj naj 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Itak, sam smo rabl točno tebe da nas spomniš na to, hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 WTF??? kaj je blo pa tako motečega na tistih fotkah? Svašta ej... Mah - vsak ma svoje veselje... ..Pa qrtz pa vse te "dediščine" - prov uno nagravžno, pritlehno grebatorstvo, pa palca/korenček igrice glej kaj imam, pa ti ne/dam. Been there, done that... Ti želim, da bo čim prej za tabo, s čim manj s*anja! ... ja, ljudje znamo bit ogabni, se vidi tud v katerih teh zadevah, kot so dediščine pa to ... čudn, vsi opevajo neke družine, pa 'skupy' pa to, pa čist prjatli, pol pa dediščine, pa na nož. Aja še prej pa isto sekundo k je en umrl, že 7 mrhovinarjev v bajti, ko predtem leta nobenga ni blo bliz, ko je bil ta bolan in sam umiral Na žalost ja... sem mislila, da so to dogaja "samo v filmih", ali pa samo drugim... Pa se je zgodilo Pa saj so tud lepe stvari, samo opazit jih je treba.Itak da so tudi lepe stvari, samo včasih se je treba fajn spizdit zaradi unih manj lepih - če ne udari ven drugje (npr. na želodcu) ...Kje se skriva sonček danes prav manjka 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 kerih fotkah? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Ma - sej nima veze - tisti, ki je to naredil bo verjetno vedel za kaj gre... Zdi se mi glupo, da lahko nekoga zmoti nekaj takega... ma sto ljudi, sto čudi Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 aja oprosti, nisem se hotla vtikat, sem -v duhu vseh teh energij [ko je skoz kaj narobe pa prijavljalo se je pa tak]- pomislila da je kej na forumu tacga (skratka da gre za nekaj kar se tiče foruma al kej s tem povezanega). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Vidim tamle da se Mačka zanima za jogo nidro. (hehe, naključja pa to ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Rabi se fajn pretegnit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 To tud (sej se vsakmu paše pretegovat).Je bil pa hec na to, k sem vidla da je zadnja komentirala pa me je zazanimalo, pa sem pol vidla da je dala sam eno pripombo... (tko da ne bi Mački revi zdej doživotno jogenidre naprej metal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Haha Vilinčica! Riba leze! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 ... nismo pač vsi za vse, nismo vsi vsem všeč. Zato pa si počasi izklestimo Pravi krog prijateljev - tistih ljudi, ki ne odpadejo ne glede na kaj ...Jp.Vendar eni 'odpadejo' tako ali tako. Ljudje pač odrastemo, naše poti grejo drugam, si najdemo nova zanimanja, nove zadeve, nove ljudi, tako da vsi ki so 'odpadli' v bistvu niso nujno zato, ker da kaj 'ni bilo v redu z njimi (ali z nami)'.Preprosto se tako zgodi.Jaz sem imela ful dbest frendic, res nad, tkole: - pa se nismo nič skregal pa nič, preprosto smo se počas nehal družit....No je pa res, da jaz nisem oseba, ki bi se ful trudila za ohranjanje nekih stikov (tle sem mal čudna ), tako da mi je to vse normalno.Imam par dobrih frendov in frendic in to je to (z nekaterimi se vmes celo leta ne vidimo, a ko se spet, je kot bi bilo včeraj, naše poti nekako rastejo oz. rastemo zelo podobno, se kar prec spet ujamemo, medtem ko z nekaterimi si pa nimamo več česa povedati... pol je men brez zveze se družit). Sicer pa: tistega, kar je resnično tvoje, ne moreš izgubiti, če pa ni tvoje, pa seveda tudi ne (saj itak tega nimaš). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Jp (čas). Fino! Pa še kopanje! (blagorček!!!) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 No ja, 'sonček prijel'... nisem glih brown (sej sem zelo redko), me je pa res mal prijel.Kje se boste pa kopal? (jao kolk bi mi sedlo eno kopanje!!!!)ampak ne v toplicama Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.