Marsa 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 Itak Jeti (oven )... So luštni, tile *fišizmi*. Se tolk nasmejem pa včas mi vzamete z jezika... naprimer riba na žaru sme bila že večkrat. In podobno. Sej lohk si pa sponmite tud za školjke pa varane pa vse... al pa kar čte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 Fak. Že dvakrat me potegnilo na Don Karlosa, ki je bil podpisan kot zadnji, namesto na temo o politikih. Le kakšen magnet je na tem nicku Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 mogoče to da ima kričeč nik. ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 mogoče to da ima kričeč nik. ( ) Misliš? Ti ga slišiš? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 Niti ne. sam ga tud ne klikam, skratka ni nekega silnega magnetizma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 jst se pa na fish nič ne spomnim. Klinc, seveda se; na skušo , ampak te ne maram preveč Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 jst se pa na fish nič ne spomnim. Klinc, seveda se; na skušo , ampak te ne maram preveč zakaj pa glih skušo? kaj pa, če bi jih zapisovali v kakšno temo eh brez zveze, sej so tm - pa tle.Kao zdaj nekaj določat pa zabetonirat, pa tud morda se pol nenadoma ne bi več nobenga spomnili. ... na ng tip drži v rokah avstralskega vešca ... tko lepo rdeč je bilkaj to pomeni? sliši se kot nekaj mogoče groznega.... pol ... pol se mi je še sanjalo o ogromni ribi ... in to letalu ... ogledovali smo si arheološke najdbe ... po ogledu nas napotijo v letala ... gledam, kako čudna je notranjost ... vzopamo čez usta ... potem se vse skupaj razširi, zoži in obstanemo v pahljačastem repu haha! modelsko... Ja le dej (za kosilo), dober tek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 ma ne, sej lohk jo pa odpremo - odpreš. sem te prec z mrzlim tušem, vso navdušeno. sej mogoče bi blo pa čist kul imet na broju. Aja!ne to pa ni grozno. Sliš se hudo. (*vidt pa še huje! - najprej nisem vidla da je link)no sam da ne leta. Sem mislila: vešec? avstralski? Uh, to bo nekaj vešastega letečega ogromnega pa še rdečega! Bejžmo! skratka, vse, sam da ne leta okol glav pa se neartikulirano ne zaletava (sploh če je še veliko pa kosmato ).... (aja razen varana - k sej ne leta, ampak je vseen grozn) aha pica, fajn. no js je(/se) že nekaj časa nisem spekla.Zadnjič sem nekaj z uno pirino moko spackala in je bla čist suha in zanič. Pol se mi je pa mal uprla pica in sem zdej spet mal na makaronih pa tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 WTF??? :xx!: pa kaj se danes vsem totalno od*ukalo Če pa danes ne bom koga poslala v ku*ac, sem pa zmagala Sami pacienti, ne morem verjet kaki mi uletavajo danes in vsi bi se kregali in sikali. Bolj ko se trudim razložit, bolj mi pada ven... ma marš u *?=$%#&"#*?* Fuj in fej Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 a nima dobro ime? ... veščec ... ja sej. a za mene? hmmm... trapast da je glih to za mene. dobr packar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 najbolj strupena morska riba nič ne bo z ribo ... prinesel lev nadev za pico ... no ja ... morda pade gor kak filetek [/color]Samo da ne bo file avtralskega vešca (gor na pici) Sem mislila: vešec? avstralski? Uh, to bo nekaj vešastega letečega ogromnega pa še rdečega! Bejžmo! skratka, vse, sam da ne leta okol glav pa se neartikulirano ne zaletava (sploh če je še veliko pa kosmato ).... (aja razen varana - k sej ne leta, ampak je vseen grozn)Hehe jaz sem tudi takoj pomislila na veše, pa na tebe Hehe ja varan pa res bolj težko leti Pica iz pirine moke? Jaz sem pa ponavadi lih iz pirine delala, pa je vedno ratalo pa še kako polnozrnato, ali črno sem dala vmes Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 Samo da ne bo file avtralskega vešca (gor na pici) Hehe jaz sem tudi takoj pomislila na veše, pa na tebe ja sej, hude asociacije zbujam. Ja sej, frende tud (iz pirine pa črne pa tega), no js pa še nisem mela sama teh izkušenj in je bla pač zanič. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 zakaj pa glih skušo? ...zato k je take lepe barve prelivajoče se med srebrnim trebuhom in zeleno-modrim hrbtom s čist divjimi vijugicami (ko je še živa, jasno, pol k je mrtva, bleščeče barve zbledijo/zginejo, ostane sam trda riba. Takoj za barvami pa se spomnim na mlečno belo meso - žagovinastega okusa ne maram jest skuš - take puščobe so. Ko so žive so pa lepe 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2011 Prijavi Deli 15. april 2011 aja... maš prav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2011 Prijavi Deli 16. april 2011 ... if you only knew...anyway, i wish you would trust me a bit more... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. april 2011 Prijavi Deli 17. april 2011 zato k je take lepe barve prelivajoče se med srebrnim trebuhom in zeleno-modrim hrbtom s čist divjimi vijugicami (ko je še živa, jasno, pol k je mrtva, bleščeče barve zbledijo/zginejo, ostane sam trda riba. Takoj za barvami pa se spomnim na mlečno belo meso - žagovinastega okusa ne maram jest skuš - take puščobe so. Ko so žive so pa lepe tko k baba.bl je fina... bl je swina 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2011 Prijavi Deli 17. april 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. april 2011 Prijavi Deli 17. april 2011 Kaj pa ko Xena pravkar koti Tigrčki Bodo mali puhki 1 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. april 2011 Prijavi Deli 17. april 2011 Khm khm tale je za Jankota [media][/media] hwwwaaaalaaaaaa........ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. april 2011 Prijavi Deli 18. april 2011 če bo še kdo držal pesti, bom zelo vesela! 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. april 2011 Prijavi Deli 18. april 2011 če bo še kdo držal pesti, bom zelo vesela! Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2011 Prijavi Deli 18. april 2011 Aeval, () ..... Kok mi je hecn pa fajn, da mamo na luninem forumu ful aktivno temo Boks. Aja, prosim vas, da v Forumu Zdravje (in tud Astro) ne ircate (tolk), pa še v kakšnih takšnih temah, ker je res sitno, da prideš in hočeš najti kaj koristnega zase, pa se morš prebijat čez recimo 149 strani "duhovitosti" pa tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. april 2011 Prijavi Deli 18. april 2011 če bo še kdo držal pesti, bom zelo vesela! ..Marsa sem najprej prebrala da ti je dobro ker mamo na forumu ful aktivno temo "Botoks" (zaspana in ekstra zboljena od polne lune ) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2011 Prijavi Deli 18. april 2011 Itak, in jaz najbl zagnana not v temi, sem že naročena, čez en mesec me noute spoznal, bom mela ful džazna usta itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. april 2011 Prijavi Deli 18. april 2011 Itak, in jaz najbl zagnana not v temi, sem že naročena, čez en mesec me noute spoznal, bom mela ful džazna usta itd. hehe ta prava ja boš res fiškastična potem tebi dajem oralni plus za fishfull thinking...meni všečen komad China crisisov oralni plus Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.