tantra 26. april 2011 Prijavi Deli 26. april 2011 Možni preventivni ukrepi proti spam botom na forum[e], ...: Nastavi se ročno potrjevanje registracij,ki jih administrator v roku 24 ur potrdi, oz. zavrne,ko gre za spam bote ... "Namesto prepisovanja številk, ... [CAPTCHA] se da slike [npr. živali] in postavi vprašanje po slovensko: ?Katera žival je na sliki. Že videno in menda učinkovito, na foto-narava forumu": Register [registracija] ---> Varnostna koda [vpiše uporabnik]: Vpišite slovensko ime za žival na sliki [opcije so: konj, pes, riba, ptica, ovca].http://forum.foto-narava.com/ Nastavi se varnostno vprašanje pri registraciji, dodajanju novih tem [topikov]. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 26. april 2011 Prijavi Deli 26. april 2011 Pogovor v trgovini:Prodajalka: "Tuš kartica?"Jaz: "Ne, hvala." 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. april 2011 Prijavi Deli 26. april 2011 take probleme majo menda francozinje.ker, če francozinja hoče otroka, si mora od ust odtrgat... pa sem to že enkrat powedal kle gor... ok. mogoče ene par let nazaj Sem že povedala, da sem trenutno na shujševalni? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. april 2011 Prijavi Deli 26. april 2011 Sem že povedala, da sem trenutno na shujševalni? kdo bi si mislu, da se zaradi hujšanja lahko zanosi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. april 2011 Prijavi Deli 26. april 2011 kdo bi si mislu, da se zaradi hujšanja lahko zanosi Hahahaha. In da gre kdo brisat tako domiselne poste 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 26. april 2011 Prijavi Deli 26. april 2011 How yes no. Pogovor v trgovini:Prodajalka: "Tuš kartica?"Jaz: "Ne, hvala." Mogoče bi spadala k "tušu" še masaža Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. april 2011 Prijavi Deli 27. april 2011 če pomislim, da za iskrenost pokasiram en do 2 minusa... (ok... da vidim zdej...)pol res ne razumem, zakaj se eni celo tuki gor neznancem tolk trudjo ugajat... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2011 Prijavi Deli 27. april 2011 ah revež, seveda, samo iskren si (bil)...Povej kej o seb, če s tolk iskren. Od mene si ga dobil v Misli trenutka, ker si napisal da astrologi pravijo da je astrologija eksaktna znanost, kar ni res.Pa še zato, ker v bistvu s tem najedaš.Pa še zato, k se pogosto vtakneš vame v Misli trenutka, namest da bi sam kej napisal.EN minus je bil to sicer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. april 2011 Prijavi Deli 27. april 2011 Hahahaha. In da gre kdo brisat tako domiselne poste sam res marsa ima učas kake prebliske in se name sprawlja, ker iz izkušenj dobro ve, da mi je ljubši mir, kot imeti prou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2011 Prijavi Deli 27. april 2011 ne štekam fore.... v glavnem, jaz nisem ničesar brisala (če je kdo pomislil na kaj takšnega). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. april 2011 Prijavi Deli 27. april 2011 ne štekam fore.... v glavnem, jaz nisem ničesar brisala (če je kdo pomislil na kaj takšnega). bejbi... vse je bl uredu, kt si sploh loh misliš 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. april 2011 Prijavi Deli 27. april 2011 A vidva hod'ta, al kako? to sklepaš po tem, k je zlo očitno, da me skos jebe u glawo brez razloga ane 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2011 Prijavi Deli 28. april 2011 a bi se dal, da bi se mi za kako sekundo kakega dneva skinila z vratu?K to je že mal ku-ku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2011 Prijavi Deli 28. april 2011 ne morš verjet, kolk nadultranjami! dost nenavadno je, da men zapaše čokolada, še bolj nenavadno pa je, da jo imam doma. (zato k mi nikol ne zapaše, pol je pa pač nimam na broju ) In če je pa še lešnikova s tavelkimi lešniki! Jao! Čist šizim!Tim mi je je zadnjič mal pustil (k men ni pasala ) in sem pozabla da jo mam in jo prejle zagledam! ja pa točno to sem hotla tisti hip! ta hip. in jo zdej prav grizem. mater v prvih vrstah bom na protestih če jo bojo res hotl skenslat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. april 2011 Prijavi Deli 29. april 2011 No tole mi je zadnjič povedal avstrijski zdravnik Vsi vemo, da pomladi žabe prilezejo iz prezimovališč in odskakljajo do bližnjih jezer/mokrišč.Da bi varno prišle do tam, jim ob cestah postavljajo prepreke in prostovoljci jih tam poberejo in varno prenesejo preko cestišča.....vse lepo in prav, če se ne bi nekomu porodila "genialna" ideja....Naj mi ne zamerijo pripadniki italijanske narodnosti, ampak.....stvari so posnele slučajne kamere....skratka, ko so prostovoljci zjutraj prišli, da bi žabe prenesli, so bile vse brez zadnjih krakov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2011 Prijavi Deli 29. april 2011 No tole mi je zadnjič povedal avstrijski zdravnik Vsi vemo, da pomladi žabe prilezejo iz prezimovališč in odskakljajo do bližnjih jezer/mokrišč.Da bi varno prišle do tam, jim ob cestah postavljajo prepreke in prostovoljci jih tam poberejo in varno prenesejo preko cestišča.....vse lepo in prav, če se ne bi nekomu porodila "genialna" ideja....Naj mi ne zamerijo pripadniki italijanske narodnosti, ampak.....stvari so posnele slučajne kamere....skratka, ko so prostovoljci zjutraj prišli, da bi žabe prenesli, so bile vse brez zadnjih krakov.ojoj! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2011 Prijavi Deli 1. maj 2011 ... Kdo je najbolj aktiven in uslužen in znalski - poleg Lunce - v Astro forumu? (sori ker že ne vem sama od sebe, vendar ne spremljam ravno, opažam pa vedno znova, da je Lunca še vedno in skoz aktivna ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 Kokotec, Čveka, Mantis, Ruby, Mystica..Lunca pa itak Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 pa kwa je dons za ena luna? neki se mi posti zgubljajo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 Še ena dokončana stvar Tole pa je blo eno hudo odlašanje (pol leta ) No zdaj je narejeno in oddano. Čakam na končni izdelek - upam, da uspe Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 ... Kdo je najbolj aktiven in uslužen in znalski - poleg Lunce - v Astro forumu? JST!!! zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 ni mi lih vsec... bit pod reflektorji... razn spoznanja, da so pravljice lahk clo resnicne!!! 1 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 ni mi lih vsec... bit pod reflektorji... razn spoznanja, da so pravljice lahk clo resnicne!!! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 ... svašta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.