Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ooo, lej jo, Niagarco Bemu, ti si pa ful shujšala, se mi zdi po fotki..... Jp,25 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jp,25 Cool Pohvalno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ooooo........ ,zdej me pa lahk dvigneš, če zmoreš Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jp,25 kaj 25? 25? kil? Dej nehi Vau Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 kaj 25? 25? kil? Dej nehi Vau Ne,Mick , 25 ovc....ja, kil Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ooooo........ ,zdej me pa lahk dvigneš, če zmoreš Kam? A...... Lohk tud večkrat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 No, zlo dost se mi zdi. Da te ni kaka anoreksija zgrabla? No, če si to želela, lohk rečem, sam ...bravo . Men še 5 kil ne rata Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Kam? A...... Lohk tud večkrat! Hehe....you wish! No, zlo dost se mi zdi. Da te ni kaka anoreksija zgrabla? No, če si to želela, lohk rečem, sam ...bravo . Men še 5 kil ne rata Ni me anoreksija zagrabla....ja sem si želela...migat Mick,migat....pa mal sem prehranjevanje spremenla Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Hehe....you wish! Vem the je to wish sam ne vem če sn zlata ribca! Prej barakuda ham, pa te ni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Uuuu, I am so scared! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Hehe....you wish! Ni me anoreksija zagrabla....ja sem si želela...migat Mick,migat....pa mal sem prehranjevanje spremenla Ma migam jst k vlki , sam ko pade mrak pa se pred tv vržem, pa najmanj ena čokolada "pade"... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ma migam jst k vlki , sam ko pade mrak pa se pred tv vržem, pa najmanj ena čokolada "pade"... Uf, jaz pa čokolada se pa že dolg nisva vidli..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Uuuu, I am so scared! Vem zato pa raj povem d veš kva te čaka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Saj jaz poskrbim, da te ne pogreša preveč..... Čokolada, ne tripl Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Vem zato pa raj povem d veš kva te čaka! Hehehehe ,we will see....je reku ta slep. Saj jaz poskrbim, da te ne pogreša preveč..... Čokolada, ne tripl Heh,sej vem....ko bo tripl mene pogrešal bom skočila z obleko vred v ljubljanski prelepi ribnik Tivoli! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Hehehehe ,we will see....je reku ta slep. Heh,sej vem....ko bo tripl mene pogrešal bom skočila z obleko vred v ljubljanski prelepi ribnik Tivoli! Torej skoč, skoč a nis že notr!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Torej skoč, skoč a nis že notr!? Hehe ,tob se ti zdel... (kdo je že to izjavu enkrat ) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ne vem. Kdo? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ne vem. Kdo? En, k ma rad vse piške tega sveta... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Hehehe! Grem delat naprej! Dobr spi! Mick ti pa ne gnjav tok svoje sogovornce, ne sme bit tok na internetu, jo bo spet glava bolela! Lepo jo pozdrav-sogovornco!! Ajd, mejte se! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Mej si ga! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ut sementem feceris, ita metes. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 pih a obstaja kakšen slovar na netu Latinski pregovori Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Vedno dobrodosla! Itak, pa tole ni bilo zate Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ja, kaj jim čem, ne morem jih postrelit. Itak da ne. Loh jim pa vsaj rečeš pa pa od srca Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.