Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Marsa zdaj bi vseeno še enkrat prosila, če mi lahko preverita mojo kvoto plusov.

Dvomim, da sem jih včeraj zvečer porabila 10 (od oka, kar sem tudi pisala, da bi lahko bila moja napaka za slab meritveni občutek). Danes zvečer sem lahko dala samo 2 in tretjega mi ni več hotelo sprovedit. Če se obnavljajo po 24 urah, bi jih morala imet bistveno več kot 2 na razpolago.

Tnx

aja oprosti, to sem zjutraj videla, pa pozabila. x:Ix :V:

bomo čekiral.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

aja sej res: najlepša hvala Minnie za temo Asociacije s slikami! :palec: xsuperx

V bistvu je to skoraj edina tema na forumu, v kateri res totalno uživam in tako velikokrat umiram od smeha! xokx

tko da res hvala vsem sodelujočim. x8Dx

Neskončno supersvetovna tema! xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kam bi še lahko to vtaknila?

Za zdaj naj bo kar tu:

Way back home

čist norohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon28.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon28.gif, res so carjihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gif

http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_149.gif Astrocaffe http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_321.gif

?? :inocent:

vat ar ju tokin abaut?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

aja.

nimam fb.

tnx za info :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Alohič sem gor x;)x

A teme "Če bi kdo rad koga kaj vprašal" pa nimamo? x:o)x

Mi prosim kdo lahko pove, kaj iz domače lekarne pomaga za boleče sinuse (2. dan)?

Mi ni za it k gospe Dr. pa nabasat kakšne antibiotike ...

Mažem si čelo s tigrovo mastjo - to mi še najbolj paše, nos na inhalacije postavit me pa ne ravno mika ... Ker - ni mi fajn :o|o:

Sos xcivx

Pa lp x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Oj Aeval, sočustvujem! xcrossfingx

če imaš slučajno doma hren, bi blo dbest. predvidevam da ne in da tudi nimaš črne redkve, no morda pa imaš ingver.

Če nič od tega, imaš pa zagotovo kamilice. x:)x

No hren (ali redkev) naribaš in vdihavaš, lohk tud ješ... tud limono lohk dodaš. lahko zmešaš tudi z medom in si naštimaš obkladek.

Prav tako z ingverjem.

Kamilico pa - če ti ni za inhaliranje - si narediš z njo/iz nje obkladek pa nekaj čez in pol ti ne sme bit mrzlo.

Morda tud z meto bi delalo (oz. ziher), samo meni se zdi kamilica boljša.

Če pa imaš tud vročino, pa je dbest še pesin sok.

Če nič od tega nimaš, imaš pa čebulo, pa jo lohk skuhaš v čist mal mleka (lohk tud vode) in pol dodaš med in to piješ (in boš pač mal smrdela po čebuli, ampak je pa kar učinkovito).

Če preneseš, si daš lohk še obkladek iz tega.

:detelca:

Picasso

Jeeej Marsa, hvala, super si!! :flowers:

Imam hren x:)x

(pozabila, da je to super!)

Ga bom kar naribala z jabolkom (kot za prehlad), pa upam, da bo ok.

Si nočem nekaj zapackat, ker sinusi so tečni, ampak na kemijo pa tudi nočem takoj past.

Upam, da bo!

(hrena nikoli marala. Lani poskusila, kako je super, ko si prehlajen, pa mi je kar tako simpatičen postal x:Dx x;)x )

... Say what you mean

Aeval sicer ne vem, ali lahko to napišem (da ne bo reklama) ampak meni pomagajo tablete (zeliščne) Sinupret, ne kapljice - tisto je ogabno :xx!: Fajn sčistjo, pa glava neha bolet (vsaj mene vedno kadar imam zamašene sinuse).

.

.

.

.

Sicer pa... x:Ix danes sem si privoščla eno nespodobno povabilo x8Dx Pa ne zaradi "vsebine" ampak zaradi drugih reči - ni blo ravno profesionalno od mene :fiju: No zdaj čakam na odziv xcivx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Aeval sicer ne vem, ali lahko to napišem (da ne bo reklama) ampak meni pomagajo tablete (zeliščne) Sinupret, ne kapljice - tisto je ogabno :xx!: Fajn sčistjo, pa glava neha bolet (vsaj mene vedno kadar imam zamašene sinuse).

.

.

.

.

Sicer pa... x:Ix danes sem si privoščla eno nespodobno povabilo x8Dx Pa ne zaradi "vsebine" ampak zaradi drugih reči - ni blo ravno profesionalno od mene :fiju: No zdaj čakam na odziv xcivx

Ma ja, saj vem, mi mati ravno s tem maha pred nosom, pa sama sem jih tudi že jemala ... xcivx

samo ... mi gredo tele tablete res že počasi nekam :o|o:

Pa itak so me že kot froca z antibiotiki fotrali, sedaj pa imunski sistem v ... :xx!:

Bom videla, če bo v nekaj dneh kaj bolje ...

če ne pa pač zelene kroglice ....

x:Dx za povabilo.

Da bi se ti ok izteklo!

... Say what you mean

Ma ja sej vem - jaz se tudi upiram jemanju kakršnih koli tablet. Antibiotikov sploh videt ne morem :vragec: jemala sem jih res samo takrat ko zaradi otečenih mandljev in zapacanih pljuč (z astmo je še malo bolj tečno) nisem več mogla normalno dihat, pit in jest.

Samo te zelene zadeve so recimo da še kolikor toliko "naravne".

Sicer pa sem na domačem zvarku iz slamnika ker tudi jaz že cel teden kiham in smrkam :vio: pa propolis in čaj z medom sta na sporedu.

xwizardx da se čim prej pozdraviš!

Hvala za dobre želje x;)x

Latinski izrek

Aeval, upam da bo pomagalo! xwizardx

(hehe, nos kot Stripy xDDx x:px)

((sem vidla tvoj post tik po tem, ko sem ribala prvo letošnjo redkev pa se mi je še hecno zdelo, da jo lohk kar direkt priporočim x:)x... aja, jaz imam pa zelo rada hren, ga znam kar tko jest))

mene pa oči matrajo in tud nos in se tud slabo počutim, najrajš bi šla kar pod deko.

Vilinčica, sliši se nekaj luštnega in malo porednega, upam da bo odziv dbest! x8Dx

(jaz sem pa enkrat dobila "spodobno povabilo" x8Dx - prav tak subject je bil in tudi vsebina...)

Picasso

Hmmm bomo vidli ja x:Ix upam na najboljše x:px ponavadi ne delam takih "neumnosti" danes pa ne vem, kaj me je prijelo xcivx luštno je včasih malo spremenit način/e :palec:

Latinski izrek

x:o)x

haha, kako sem lahko TO pozabila! xDDx

sam res - men je slanica za VSE, praktično.

pa še pomislila nisem... (mogoče zato, k mi je je zmanjkal? xDDx no sej mam itak še himalajsko, ki mi pa ni tolk kul pa predebela je, dons sem mislila da se mi je zob odlomil)

Picasso

aja pr teb je to jupiter. x:px

pr men je pa mars in vse živo na merkurju.

pa pač sco. znam tud jaz prehitro kaj blekat.

ampak se včas kej nabere... pa pol težko nadzoruješ kej tkole.

Picasso

jupiter imaš v konjunkciji z uranom? pih!, to mora bit pa fajn - pa res tud mal naporen aspekt x:o)x x:px :bomb:

Picasso

blagor teb - za mars v ovnu. x8Dx

jaz ga mam v ribah. x:Ix x:o)x x;)x

(*ampak sej mam pa uran na plutonu - tko kot pač del moje generacije, sam mam to na mc-ju pa pluton je pač vladar)

Picasso

haha, jazsem pa sam zadnji "dialog" med Marso in Lili Mai prebrala, pa takoj pomislila, da so kkšne metle v igri (skup leteli pa to) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

ampak itak da dobre čarovničke.

jaz sem bla pa včeraj v Lj, službeno, najprej smo se sestali in sestankovali v Don Felipeju, s tem da sem do tja morala pridet PEŠ od avtobusne postaje pri -pač eno naprej od leva (s petko sem šla), ker sem parkirala pri mojih potem sem pa hotela zanalašč nostalgično s trolo do mesta. Ampak je bla nostalgija že na postaji pozabljena, in se je prelevila v tresenje, zeblo me je ko psa, pa vse neprimerno - čevlji, predolge hlače, tko da sem jih zavihala in sem bla ko en rožletek.

Potem sem par krat ugotovila da se več ne znam obnašat na troli, namreč kako pritisnit urbano, da bo zapipnilo. No sej nekak mora, tko da sem uspela, jupiiii, mali uspehek, veliko veselje.

Sedim na troli, pogrelo me je in spret se lahko mal vrnila v preteklost, ko so ble trole del mojega vsakdana.. amapk zdaj kar ene "televizije" noter, pa ok, sem tisto mal prebirala, da sem kej zvedla.Recimo, da je nemogočekihnit z odrtimi očmi. Ja itak, drugač bi ti od pritiska uče lahko en zabrisalo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

no in potem sem se spomnila, da NE VEM, kje je Filipe. O đizooooos

brskam po spominu... nekje blizu une ulie, kjer mamo sedež. Ja nič, bom pak lutala.

Amak zunaj so začele že padat kepe, jaz mokra, premražena, pošljem sms, da sem na poti - ko sem naekrat stala pred restavracijo!!!!

tko vesela, da sem zavila ena vrata prej not -v kuhno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

ampak so me vljudno napotili do cilja.

še en uspehek, jeeee

potem sem si naočila en španski mafin in je bil tooook dober in nasiten, da sem hotla kar zaspat, mapk smo bli kar konstruktivni, cele tri ure, tko da - ta del faaaajn.

potem pa moja pot do Name.

Nama je bla pred ohoho leti poleg Maksija edina šacuna, kjer smo kupovali.Pa sem si predstavljala, da bo še zdej tko, a ne.

in se ustavim pred cotkami. to mi je všeč, pa to, pa to....

dokler nisem pogledala cene in me je skor sezulo. Povsod trimestne cifre!

pa a so znorel?!

šele pol mi je uštekalo da gledam SAME FERME!!!

sori ampak imena pa ne bom plačevala, jok.

in sem kupila ene drobnarije kuhinjske, tko za luštn.

potem se začne moj projekt odhoda do mojih. Zuni vse bolj kepasto sneži, mokra do kolen od prej, ampak se ne dam.

In potem se zgodi. Moje potovanje v preteklost postane kruta realnost.

Vidim "mojo" trolo. Šibam čez cesto, ker je bila še pred semaforjem, sej jo bom ujela. Stopim v lužo, pa kaj pol. Uspe mi. Meni in še ene desetim. Bus pripelje, ampak na cesti je kaos. Zato ni na postaji ampak ene 10 metrov pred njo. Jaz s tavelko marelo, torbico in ogromno namino vrečo, pristopicljam do busa - za mano z istim namenom še nekaj ljudi. Ostali gledajo nas in ne vejo, ali bi počakali, ali ne - odvisno od šoferja, bo prej odprl ali ne.Ga proseče pogledam, ne pali - začne kriliti z rokami, da tu ni postaja.Mu namenim grd pogled in zavijem z očmi, mislim lovk, dej mej mal sočutja no.In odstopicljam nazaj proti postaji. AMpak pol je fora - a bo ustavil na začetku postaje ali čist na koncu - odvisno od trol, ki so speljevale. Polfolka je šlo na začetek, pol na konec, jaznekje na sredi. In pol je že ustavil na začetku postaje in TISTI hip se je sprostila cela psotaja in vsi mi, matematični ludeki, (ker smo res zgledali kot na računalniški igrici - gor padol) smo oddrobencljali na konc postaje, jaz in drugih STOPETDESET!!!!!!!

tu se je začela pa nočna mora.

Na urbani NIČ denarja več!!

ga pogledam, kaj zdaj??

lahko plačate z mobitelom.

Ne znam! Povejte mi kako, se vozim enkrat na leto z busom (kot da ga zanima...).

Mi pove, zadaj delam gužvo, opletam z dežnikom, torbico in vrečo.

Mi rata plačat (spet mini uspehek, ki sem ga krvavo rabla), potem se pa zrini v prenabiti troli kam!!

guram se naprej, dokler gre, potem poiščem obešalo, ampak itak me ne more nikamor odnest ker smo kot v konzervi.In gremo... ven ne morem gledat, ker so šipe zarosene.

tvja tud ne, ker je bogve, kje. ena ženska od nekje vpije, da bi se vsedla, ker ma zlomljeno nogo. zdej ne več, jo je pa mela. Se odmaknemo, uni, ki je sedel, vstane in naredi še večjo gužvo.Jaz se trudim, da ne bi koga pomokrila z vrečo in mareloo - ju tiščim sebi in s kazalcem visim na obešalu...

prav ne znam se več obnašat na troli. Se mi zdi, ko sem malo opazovala folk, kako vsi odtujeno zrejo, vsak zase, vsak si proba poiskat kak košček prostorčka, svojo intimo, in se nekako ogradi. Vseen opazim, da me ena tetica geda, jo pogleam nazaj in se nasmehneva - en mali nasmehec, pa sva se razumeli, kaka gužva, a ne?

moja odisejada se čez kako URO konča,

tako kot se bo zdaj tale post na hitro ,

ker moram deco zrihtat,

ker je treba na pot...

lep danček vsem!!!!!!

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Aeval, tko kt so ti za zamašene sinuse do čela, svetovali :palec: Sinupret je zakon, pa naravni, zeliščni pripravek je, tablete 3x2 dnevno, ne več.

Poleg tega, skensli VSE mlečno (kofe pij črno, jogurt, sir ipd.) in pšenično za par dni. Mlečno in pšenično sluzi, tega maš pa ti zdej v obilici.

Kurja (taprava) župca dela čudeže :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

...

xcivx Kok hudiča dam bremze na mojga Jupitra?? Resno. Zdaj mi pa uhaja iz nadzora in ga lepo streljam mal tu, mal tam, kr mim grede povem kaj si dejansko mislim. Baaaah! No good man, this is no good. x:o)x

Danes zjutraj pa sploh, zalimana kot sem prišla na faks (celo brez peresnice in brez enega kulija), sem pač spet nenadzorovano streljala, tokrat za sabo. :vragec: Ajd sej si je zaslužla. Besed ne vzamem nazaj (sej je bil kratek in jedernat stavek), ampak bože, ko bi vsaj bolj potiho, ali pa vsaj malo p_o_č_a_k_a_l_a.

jp, jst sm se ta tedn prec u iber zamerila v.d. bližnjemu, širnemu in daljnemu nekoč v prihodnosti sorodstvu :o|o:

Pa zdej gruntam, kako bi se izognila nedeljskemu neizogibnemu praznovanju :inocent:

resno razmišljam o odselitvi :o|o:

najboljš, da je človk kr sam, ima pol manj problemov kot bi jih sicer - v partnerstvi - imel x8Dx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...