Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Notarji so za isto storitev cenejši kot odvetniki...No ja, to je tudi nekako razumljivo. Odvetniki imajo kao višjo funkcijo in kao višje ovrednotene točke oz. kao količnike...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Tako da če bo kateri osebek urejal kakšne formalnosti po kakšnih uradih, bi bilo dobro če bi se prej malo informiral ali lahko to storitev opravijo tudi notarji...Denarnica bo hvaležna...povedano po domače- več dinarčkov bo ostalo za druge gluposti...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

še cenejše so pa upravne enote ... kar nekaj stvari lahko tudi pri njih opraviš :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Zamajal si meje med ircem in postom. :inocent: Ker tko dolg irc, je v bistvu post. xDDx

poante življenja pač ne uspem povedat hitrej kt u enem kratkem postu. xcivx sej... nisi slučajn hotla načet debate o komunikologih, k so šolani kako gowort, da nč ne powejo, čeprou se delajo, da use wejo x:px x:Dx in ker... se prilagajam publiki in ona je mlad mesek, je dobila mal več pozornosti x:Dx zate, tečka, (:2src:), pa še kr drži, da takle mamo x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest razlika

janko dostkrat kej pametnega pove

čeprav je dostkrat tud tečen, ko driska ... ma ... je poseben, ne :)

Ma, tečen ko ovenel radič in seveda poseben :2src:

Komunikologi vseh dežel združite se :vtz: janko napada! :att:

x:Dx janko nobenga ne napada. kr se pa unih piiiip tiče...

jp. take parole znucane uporablajo...

samo oni se bojo zjebal sami... itaq morjo sami seb namen opravičit na način, k ga še sami ne razumejo in mislijo, da poleg njih še kdo bere tekste in revije, za katere morajo lobirat, da kej objavijo x:Dx

in pri tem lobiranju sodi traven lesti u rit... in prej al slej se bo zgodil, da bodo istočasno imel glavo svojo v riti nekoga drugega in eno drugo v svoji... in ker pjanska driska ne diši lih... jih bo zadušil v svojem dreku oz. dreku stanovskih kolegov x:px x:Dx

sej je blo skrajno zabavno brat tko v presledkih. x:Dx

veš... niti ni tko zabavna vsebina... preber še 100x... sploh zadnji odstavek... :inocent:

Do odvetnika se gre res samo v "skrajni sili"!! (razen seveda če je kolega, pa ti naredi po "prijateljski" tarifi)

Ma fora je v tem, ker je šlo veliko gradbenih podjetij kao v stečaj...v zemljiško knjigo ni pa nič vpisan, čeprav se je že podpisalo pogodbo pred 10. leti da bo prodajalec in ne vem koliko upravnikov to naredilo...Naredili niso nič, pokasirali nekaj denarja in uradno je to podjetje v stečaju še zmeraj kao lastnik parkinga, dovozne poti, skupnih prostorov...In sedaj kao skakanje po sodiščih in zbiranje papirčkov da se dokaže lastništvo in se izloči kao iz stečajne mase...nekateri ljudje lahko tako ostanejo tudi brez stanovanja ki so ga pošteno kupili...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Takih primerov je sedaj polno in to ne samo po LJ...

In fora je v tem ker za določene zadeve mora biti nujno odvetnik, za nekatere je pa lahko tudi notar...razlika se pa meri v evrčkih...Drugače se pa strinjam s tvojo izjavo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Guest razlika

x:Dx janko nobenga ne napada. kr se pa unih piiiip tiče...

jp. take parole znucane uporablajo...

samo oni se bojo zjebal sami... itaq morjo sami seb namen opravičit na način, k ga še sami ne razumejo in mislijo, da poleg njih še kdo bere tekste in revije, za katere morajo lobirat, da kej objavijo x:Dx

in pri tem lobiranju sodi traven lesti u rit... in prej al slej se bo zgodil, da bodo istočasno imel glavo svojo v riti nekoga drugega in eno drugo v svoji... in ker pjanska driska ne diši lih... jih bo zadušil v svojem dreku oz. dreku stanovskih kolegov x:px x:Dx

Orakelj? Al sam mal svinjaš.... aja, ne, ti ircaš, điz xrolleyesx x;)x <----- to, recimo, je spodoben irc. x^x

Ne štekam. Končno sem ugotovila kaj želim nardit, počet, po keri poti želim naprej, kak odnos želim met do ljudi... pa se vseen počutm čist zgubljeno.

Še nekej ne štekam. Da nekomu presedam in me noče blizu, da me ponižuje in žali js sm ga pa sposobna met brezpogojno rada in mu ne zamerim in ga še vedno želim blizu. In kako lahko sovražiš človeka ki si ga mel prej rad? Kje je sprejemanje, kje je odpuščanje, kje je zavedanje da smo vsi eno...?

Ne razumem. Danes pa res ne. Sploh.

Dejstvo je to, da nekdo hoče, da živiš samo tako, kot on hoče. Ko pa hočeš malo živeti, ali zaživeti svoje življenje, pa je ogenj v strehi.

Moj nasvet, katerega ti povem iz svojih podobnih izkušenj je - odseli se daleč stran in končno živi svoje sanje, svoje želje, svoja hotenja. Svoboda je vredna več, kot gora denarja. Ne oziraj se po drugih, kaj bojo govorili in spletkarili za tvojim hrbtom. To je konec koncev njihov problem, njihova slika, katera jasno kaže, da so slabiči. Zakaj ?

Poglej njihovo življenje. Vedno so se, hoteli ali ne, podrejali željam drugih. Sedaj,ko pa jih ti želiš prehiteti, ti pa ne dovolijo in iščejo nova in nova polena, po katerih se sama samo ubijaš.

Svet je dovolj velik tudi za tebe, tudi ljudje so v drugem okolju prijazni in te bojo brez problema sprejeli.

Če pa se ti bo kdaj kolcalo, pa je znak, da si nekomu zmešala njegove sanje. Prepusti se življenju, vedi da si edinstvena in neponovljiva.

Glede odpuščanja, pa si ne beli glave, naj si jo belijo tisti, ki so te prizadeli.

nisem rekla da je zabavna vsebina (predlagam bolj natančnno branje komentarjev x:px) x:)x

ooo kul...

deluješ, kot da ti je vse jasno. me weseli... x:)x

namreč...

jest ponawad ne wem, kaj goworim...

kr prleti mi od kod... jes pa pol samo powem.

al pa napišem...

usaj zgleda tko... marsikomu... kot, da nism cel lajf med pjanci, kurbami in podobnimi poznawalci žiwljenskih tegob in radosti xcivx

in zdej, ko pa ti veš... o čem sem govoru, pa pliiiiisssss mal pojasni. da bom še sam vedu, kaj sem sploh mislu, kr sm napisu. seweda s poudarkom na zadnjem odstawku x:)x

Mah, to te je pa potem nekaj drugega napadlo. Kakšna bolezen mogoče. :8):

al pa mi kšn ing. komunikacije hoče u rt splezat x:Dx

Britches, se mi je zdel nekam znano ko sem prebrala na tvojem profilu pa sem se spomnila da sem mela včasih poslovenjeno verzijo v beležki zapisano; V zrnu peska videti cel svet in nebo v roži na poljani, večni čas imeti v hip ujet in neskončnost obdržati v dlani. - Wiliam Blake x:)x

Včasih si želim, da bi bila čist navadna ofca ... in ne bi preveč razmišljala o stvareh, ampak bi pač naredila, ker so tko rekli ... :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Včasih si želim, da bi bila čist navadna ofca ... in ne bi preveč razmišljala o stvareh, ampak bi pač naredila, ker so tko rekli ... :sori:

bejž hitr usta z žajfo worenk oprat :vragec: :vragec: :vragec:

aha, cepljenje :o|o: :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Najprej - hvala L. ! x:Xx Res si zlat xsrcx

.

.

.

Khmmm x:Ix odpisal je :fiju: da so potovali, da ni mogel prej odgovarjat, da pa bi ko pride nazaj z veseljem šel na kavo x8Dx Da se mi javi... No - bomo vidli. Očitno pa je bilo fajn sprejeto. No saj zdaj sem / sva v položaju ko ne bi bilo nič več "politično" nekorektno :shsh: xcivx :P

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Najprej - hvala L. ! x:Xx Res si zlat xsrcx

.

.

.

Khmmm x:Ix odpisal je :fiju: da so potovali, da ni mogel prej odgovarjat, da pa bi ko pride nazaj z veseljem šel na kavo x8Dx Da se mi javi... No - bomo vidli. Očitno pa je bilo fajn sprejeto. No saj zdaj sem / sva v položaju ko ne bi bilo nič več "politično" nekorektno :shsh: xcivx :P

no fajn, da se se ti je oglasil, upam, da vama uspe iti na kavo ko pride beckhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif

x8Dx :palec: Dbest!!

(no vidiš! x;)x - ni treba takoj na slabo pomislit x:)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...