Vilinčica 24. november 2011 Prijavi Deli 24. november 2011 Uuu grem naštimat cunjce za jutri - turkizne bodo Hvala Marsa se bomo naštimali na pozitivo. No - bom vsaj probala - ker sicer vsako jutro bentim in pi*dim prvih nekaj minut po tem ko me zbudi budilka ker jaz bi seveda še takoooo rada spala Bom probala jutri z "Oooo kako lepo da je že jutro..." mogoče mi celo uspe 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2011 Prijavi Deli 24. november 2011 Bom probala jutri z "Oooo kako lepo da je že jutro..." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. november 2011 Prijavi Deli 24. november 2011 Jutri zjutraj je mrk. se mi zdi kul, če bi morda eno pozitivno ~*meditacijo*~ ubodli? Mal tko, da ko se zbudiš, da ne zabetoniraš v kak bad, ampak pač dihaš, pozitivno misliš in to... Glede na to, da je v strelcu, morda se na kake turkizne energije nafurat (men nou težko, sam na morje se spomnim ) itd.(*ps: lohk tud pink ) Škodit ne more. Hvala Marsa, bom upoštevala! 1 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 25. november 2011 Prijavi Deli 25. november 2011 Jutroooo. Smo že pomrkani, sem pozabila uro? Hvala, da ste povedale za barvo, se vam pridružujem z roza. Turkizne nimam, čeprav sem jo že iskala. Povejte mi prosim, danes sem nameravala oddat vlogo za eno licitacijo, zadnji dan je ponedeljek zjutraj. Naj to storim danes ali v ponedeljek, samo potem ne smem zamudit? Ponudba sploh kaj vpliva, ali je važen datum potem, če dobim, ko sklenemo ponudbo. Ponudbe bodo tudi odpirali naslednji teden, tako da, če logično pomislim, skoraj to danes še ne bo imelo vpliva. Za višino ponujene cene sva se pa tudi odločila že takoj ob razpisu. Lep dan, čim manj zapletov Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2011 Prijavi Deli 25. november 2011 počakaj do ponedeljka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 25. november 2011 Prijavi Deli 25. november 2011 počakaj do ponedeljka. No fajn. Hvala za odgovor. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. november 2011 Prijavi Deli 25. november 2011 jst sm pa zadnje dni/tedne v "svoji" črni. Pa nič ne žalujem al kej, sam tko fino domača mi je. Se počutim ql z njo. No, edin bež suknjič sem danes ubodla, ker se ene črne kombinacije niso hotle ujet med sabo. Mrk, al kaj 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2011 Prijavi Deli 25. november 2011 jaz sem tud v črnem.tudi danes.nimam nič turkiznega niti roza. imam par karmin in podobnih cot, ki pa sem jih vse imela v pranju. pa mislim da bi v vsakem primeru oblekla črno (ali modro). sem pa dejansko to barvo (pink) kar zagledala danes zjutraj.ni mi čist uspelo ne bit bad oz. se super pozitivno zbudit, a ni mi pa tudi ne_uspelo. No in kot rečeno, sem še napol v spanju kar vidla neke... hm, pač oblike (mogoče take kot kakšen naraven ahat, pa mal *školjčne* oblike) nekaj pinkastega. tak oblaček al kaj...hecno.pa si nisem ne vem kolk tumbala v glavo tega, v bistvu me je spreletelo, pičilo in sem šla napisat in pol nič kej blazno na to se nafuravala, programirala ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 25. november 2011 Prijavi Deli 25. november 2011 Jaz imam pa zimsko in letno sezono . Pozimi nosim veliko črne in se prav super počutim v njej. Včasih dodam kakšno barvno rutico, bižuterijo. Poleti grem na pastele. Zanimivo, kako sprejemamo barve. Medtem, ko mi je na drugih oranž ali druga divja super všeč, je sama še nikoli nisem dala nase. Kvečjemu kak pastel blizu oranžne, tja proti opečni barvi. Rdeča mi sede občasno. Vijola zelo odvisna od odtenka. Všeč mi je skladnost oblik in barv. Užitek mi je videt kakšno kombinacijo barv, ki so si v osnovi nasprotne, ampak najdit točno take odtenke, da potem paše skupaj... Včasih sem še celo štrikala in se na dolgo (uživajoč) posvečala kombinaciji barv. Rutice je tako sproščujoče barvat. Po prometni nesreči (en je mislu, da mora po moji strani vozit ) sem bila ko vešča, cele noči nisem spala. Barvanje rutic me je vrnilo v stari tir, zato priporočam. 3 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 25. november 2011 Prijavi Deli 25. november 2011 Rad bi vam povedu da mi je skrivnostno zginlo 190 minusuv... WTF... Iv Gatta rep to keep up.... U guys stop!.... 2 2 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. november 2011 Prijavi Deli 25. november 2011 Evo preživela turkizni dan Jutro se je začelo kr fajn Na tisti stavek sem seveda pozabla ker sem se zbudila taka koma (komaj sem zaspala, celo noč potem slabo spala, se zbujala) da nisem vedla nič ko je zvonila budilka Tudi za gordnjat nad bujenjem ni blo energije Tako da lahko rečem - lep začetek dneva Saj tudi sicer ne pizdim - sem se malo hecala včeraj, ma sitna sem pa vseeno prvih par minut - dokler se ne segrejem in vsaj malo "pridem k sebi". Za piko na i sem svojemu današnjemu turkiznemu stajlingu dodala še zapestnico iz turkiza. Polno opremljena sem se podala v nov dan Jaaah kaj naj rečem - bil je težek in se je vlekel kot mehiške nadaljevanke dogajalo na polno, ma smo preživeli. Še dobro, da je spet vikend Prej je moj srček mel spet neke DJ-evske tendence (preizkušanje nekih novih, neznanih ritmov) in ker mi njegova a-ritmija ni pasala, sem si skuhala čaj iz domače mete in melise in ga zdaj lepo počasi pijem (z medom) - je pomagalo - smo prešaltali nazaj na klasično muziko En lep večer želim vsem 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2011 Prijavi Deli 26. november 2011 A mrk je bil..no nisem vedela - sem pa bila v rdečem ki jo imam rada in se v njej dobro počutim. In se pozitivno naravnala( ker mi druga itak ni preostalo:))Jaz tudi moram nekaj oddat - priporočeno in s povratnico (v bistvu se zaključujejo zadeve s prejšnjo službo...vložit moram stečajni zahtevek no...bi mogoče le dobila tale keš). 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2011 Prijavi Deli 26. november 2011 Hvala, I. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 A pozna kdo primeren prevod angleške besede "fan"? Oboževalec ni prava (adorer). Občudovalec tudi ne (admirer) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 privrženec? **hehe, Brezo, istočasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 privrženec? **hehe, Brezo, istočasno. Privrženec je ok,..samo to je prevod od devotee. Pa grdo se sliši,..kot da si vržen nekam, ne da si si sam izbral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 aja, imaš prav... ..kot da si vržen nekam ne spomnim se boljše... oz. točnejše... sledilec je pa tud mal trapast oz. nekaj druzga pove... šizator. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 navdušenec 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 navdušenec Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 navdušenec Se mi zdi, da smo dobili zmagovalca. Čeprav mam še en zadržek. Ni to čisto beseda, ki bi jo lahko uporabljali kot angleži uporabljajo fan. Recimo jaz sem navdušenec od Monty Pythonov. Je pa čist po Marsino njen predlog: šizator. x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 (jaz tud - od Monty P.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2011 Prijavi Deli 28. november 2011 ... as good as it gets... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 rekel bi, da je "oboževalec" kar precej podoben izraz fanu...ali pa "ljubitelj" 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 ali pa "ljubitelj" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 jst ljubitelja vedno povezujem s curryjem amapk tuky gre za nosorogove zasluge x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.