cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Vsa znamenja po vrsti. ena bolj, druga manj. Raki-ce spadajo pod "bolj" Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ena bolj, druga manj. Raki-ce spadajo pod "bolj" Čudn, pol bo mogla bit jst trojni rak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Men se pa danes ne da delat, sem mal čudna. O, zakaj ni že danes nedelja. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Zdej prihaja obdobje,ko bom mislila na ljubezen uffa,pri temu sem full nerodna... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 šele sedaj se mi končno odpirajo oči ... in šele sedaj vidim, kdo v resnici si ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ...sovražim pomivanje posode! :xx!: Tolk..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 sem vedla, da bo to Dej k men prines, bova skupaj, jaz mam tud obe koriti polni.. sam bo počakal do srede, do takrat bom pa pomivala tist, kar rabim.. (pa nikogar v flat spuščala ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ...pismo, pa kak ste take fajne vse tam neki dauč iz močvirja......bi te raj tu negi pri roki mea Izjemam (beri lunatkam od drugod) se opravičujem.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Saj nisem rekla, da ti bom pomila.. sem rekla sam, da bova skupaj pa si žur nardiva, pa muzko nabijeva, pa mal pojeva zraven... pa enga Jacka sprazneva, pa par kozarcev razbijeva Viš, se da pomivanje posode čist zabavno nardit Ajd, pejt pomivat x!x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 No, se tak sm mislu......jaz bi pa brisal ....posodo, no, če že morm povedat, da sm posodo mislu, eh.... Pa to z Jackom sploh ni slaba ideja...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ...sovražim pomivanje posode! :xx!: Tolk..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 :xx!: glihkar sem zrezala 20 dag jetrc govejih... kupila za mačka.. Sej jih mam čist rada za jest, sam tkole.. ko ti vse tist mezi med rokami.. jih pa ne bi mogla zase pripravljat.. O, fuj, no... *** no ja, vsaj mačk je navdušen... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 danes jočem brez solz, sovražim brez kletvic in ljubim brez pogojev.....prihaja za mano ,da je pravzaprav dar, gledati, okušati, čutiti, poslušati, hoditi....da je škoda časa za hranjenje pijavk, za ukvarjanje z stvarmi, ki se jih ne da spremeniti, da je pravzaprav čisti luksus enostavno biti....danes jočem brez solz, zaradi stvari , ki se jih ne da spremeniti pa da mi ne prideš več blizi, hijena jastrebska....pajade samo sočutje....mrš golazen drgač pa klinc gleda dnarjesamo da je glava celaglavno da srce še dela..... klinc pa lepotasamo da je glava celaglavno da srce še dela Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 No, torej....glavno maš porihtano, ka zaj jamraš nekaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 kak se losaš hijen pa jastrebov ajd kaži sine...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 kak se losaš hijen pa jastrebov ajd kaži sine...... puško, pa šicneš...al pa odpremo sezono lova na ptiče in drug mrčes..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 pa kaj si nor, kaj se nisem prej spomnila...to je to .....uporabi pips polij nafto po zemlji pa vse zmije skliznejo... al pa mrbit, če neham crkavat tu, me hijene pa jastrebi ne bojo več vohali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 kak se losaš hijen pa jastrebov ajd kaži sine...... tak da živiš lešinarji sam na trupla cikajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Dragi moj... ne vem kje naj začnem? Pri čarobnem trenutku, ko sem spoznala da si moj angel. Tako kratek čas sem te poznala tisti dan a vendar sem v nekem trenutku začutila, kaj mi pomeniš in kaj jaz tebi pomenim. Ali lahko to razumeš. Prosim. Prosim spoznaj to. Vem da so tvoja čustva prav tako lepa in čista. A počasih jih začenja prekrivati tančica tvojih želja, potreb, iluzij, fobij... Tudi na mene se je malce naselila. Upam da bom dovolj močna, da jih odpihnem stran. In da te bom kljub tvojim ljubila. Žal mi je, da ti ne planem v objem ko te zagledam, in te ne vroče poljubim, ko se ločujeva. Žal mi je, da ti ne verjamem v trenutku ko mi rečeš, da se ti naj prepustim in da se naj enkrat v življenju predam nečemu česar ne poznam. Verjetno tudi ti sediš nekje v svojem stanovanju in pišeš podobne vrstice. Ker čutim to. Ali je možno da spoznaš ljubezen, samo v trenutku ko je ne potrebuješ več? Ne. Ljubezen spoznaš lahko v vsakem trenutku. Takrat ko pa je ne potrebuješ več, takrat pa jo lakho izživiš lepo in čisto. Jasno kot oster sončen zimski dan. In spet sem tu kjer poznam odgovor ne znam pa živeti z njim. O dragi moj ljubljeni. Ljubim te. Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Zaročen si... In ja, privoščim ti srečo, čeprav si misliš, da to ni res. Ljubila sem te... Sedaj si srečen z njo... in prav je tako. Lots of love and happiness... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Jebemti beybe! :!!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fishy lover 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Bejbe so pa ja fajn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Za nabrisat, naprej je pa že...... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fishy lover 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ja sej to sem imel v mislih, za nabrisat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Bl me lubijo kt mrzijo, švestr, nč bat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.