triple x 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ne me smejat! Pa kva bi ti rd? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Natalie u rit se ugrizn :xx!: :xx!: :xx!: Za to bi morala biti fakir. Moj pes recimo je; lahko se v rit ugrizne. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Za to bi morala biti fakir. Moj pes recimo je; lahko se v rit ugrizne. Je cist dost, da si gimnasticar! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 vesela sem zate, res saj veš, da sem vedno verjela vate. da bi se čimprej videla... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 hecno kako lahko od strokovnjakov v literaturi preberemo stokrat in stokrat določene stvari, potem pa pride mimo nekdo, ki sploh ni strokovnjak, pa nas z enim dejanjem nauči in demonstrira dotično resnico. Hvala Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 joj joj, kako zlobna misel se mi je porodila za repliko na dotičen komentar Zdaj moram dati na tehtnico potrebo po humorju in dharmo.... Nič ne bo...apage satanas Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Mecem noter pritisk, ki se nabira.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Vreeeeemeeeeeee pazi se me, če se ne spedenaš do petka Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Ja, moški-ovni ...včas jih pa res ne zastopim a sm preveč naenkrat? Pa me je dobr sam mal, v strogo odmerjenih, kemičnih, odmerkih jemat? K drgač je pogorišče al kaj? Svašta, sami nedonošenčki okol mene Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Vreeeeemeeeeeee pazi se me, če se ne spedenaš do petka naroči sonce.http://www.clicksmilies.com/s0105/natur/nature-smiley-011.gif jaz bi mavrico naročila, če bi mela možnost zbirati vreme točno zdaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 naroči sonce.http://www.clicksmilies.com/s0105/natur/nature-smiley-011.gif jaz bi mavrico naročila, če bi mela možnost zbirati vreme točno zdaj. ti si taka umetniška dušica... kaj če bi si jo narisala in si jo nalepila na okno? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 pa res sem umetniška dušica. ko kuham, naredim pravo umetnijo po pultu in štedilniku ... pa čaram tudi. olivno olje znam spremeniti v motorno olje. mavrico mam itak v . bi pa z veseljem naslikala kakšno na steno v stanovanju. te bele stene ... me živcirajo ... moje stanovanje bo prava džungla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 no, si tudi umetnica v besedi in humorju svoja doživljanja opisuješ slikovito in duhovito...in kar je najboljše, v kratki prozi, da me zaradi razvlečenosti ne mine brat. džungla, praviš samo ne kakšnih anakond in pitonov pretihotapit v stanovanje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 če mi kaj ne gre od rok, je to dolgovezenje. in medias res, pa je. zato sem bila v SŠ vedno živčna, ko smo pri eseju morali napisati uvod, jedro in zaključek. ma kaki uvod, začneš z eno anekdoto ali karkoli, direkt pač ... ne pa razna dolgovezenja. joj, v besedi še nekako, v humorju pa ne. v bistvu ... s tole tvojo izjavo ... vidim, da maš TI smisel za humor. kaj me toliko hvališ, me osvajaš? pismo, bolj sem nesramna, raje me imaš, ali kaj? eh, džunglo sem mislila tako, polno raznih kipcev, slik, pisanih blazin, ... anakonda in piton me asociirata na stvarco v gatah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Kak bi temu reku solidarn mouk! Za crknt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 če mi kaj ne gre od rok, je to dolgovezenje. in medias res, pa je. zato sem bila v SŠ vedno živčna, ko smo pri eseju morali napisati uvod, jedro in zaključek. ma kaki uvod, začneš z eno anekdoto ali karkoli, direkt pač ... ne pa razna dolgovezenja. joj, v besedi še nekako, v humorju pa ne. v bistvu ... s tole tvojo izjavo ... vidim, da maš TI smisel za humor. kaj me toliko hvališ, me osvajaš? pismo, bolj sem nesramna, raje me imaš, ali kaj? eh, džunglo sem mislila tako, polno raznih kipcev, slik, pisanih blazin, ... anakonda in piton me asociirata na stvarco v gatah. a ni to bolj ribja lastnost? jest nimam čist nič v ribah, torej tole odpade treniram prepoznavanje dobrih lastnosti in ignoriranje malo manj dobrih sprejemanje vsega, kar mi pride na pot brez, da bi se mi zbudila kakšna smotana čustva anakonda in piton v gatah? nedvomno imaš bujno domišljijo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 a ni to bolj ribja lastnost? jest nimam čist nič v ribah, torej tole odpade treniram prepoznavanje dobrih lastnosti in ignoriranje malo manj dobrih sprejemanje vsega, kar mi pride na pot brez, da bi se mi zbudila kakšna smotana čustva anakonda in piton v gatah? nedvomno imaš bujno domišljijo bujna domišljija pa pride, če se nihče ne ukvarja s tabo in starši na vsako tvoje vprašanje odgovorijo z "ne vem" ali s tišino ... potem se zatečeš v svoj fantazijski svet, kjer ti je lepo. sploh pa tak radoživ otrok kot sem bila jaz ... in pol, ko sem prišla v puberteto, so se celo čudili, zakaj sem takšna ... čudna, samotarska, ljudomrzna ... dobro to treniraš. ja, najbrž je Ribja lastnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 sem mislila da vre.... imamo serijski zlom reber s hudimi bolečinami. kateri so ustrezni ukrepi prve pomoči? če kdo ve? Diana to sm prov jst zadnjič dobila - ma sej boš nardila je tko lahko Uglavnem pri serijskem zlomu reber nudiš prvo pomoč tako, da obviješ prsni del s povojem od podpazduhe do konca reber. To je osnovno kar moraš povedat, če te vprašajo kaj narediš kadar sumiš da je poškodovano pljučno krilo in da ponesrečenec dežko diha pa mu moraš narediti isto obvezo samo jo bolj zatisnit, da mu zmanjšaš kapaciteto pljuč in zato lažje diha dokler ne pride pomoč. V obeh primerih daš ponesrečenca v polsedeči položaj PS: Pa pri drugem nismo nič rekli da je serijski zlom, predavateljca je sam rekla če mogoče kako rebro prebije pljučno krilo da moramo to narest. Ma ti samo povej da obviješ in daš v polsedeči položaj pa bo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 http://www.clicksmilies.com/s0105/natur/nature-smiley-011.gif kakšen kjut smajli I it Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 hvala, te bom še kaj vprašala če se bo kje zataknlo. Ja ti kar, čeprav ravno v detajle ne vem, znam pa vse vaje iz pol Tebi pa... oprosti saj veš da boš zmeraj del najinega sveta, obljubim Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Sej bo kmalu....še mal zdrž. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Kaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Konec mučenja. :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Čigavga? Tist gor ni blo teb namenen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Sej vem ....mojega....zeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeeeee! :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.