Larisa22 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 wow kok lepo napisanohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg, full sm vesela za vajuhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 točno pred enim letom sem hodil po zamrznjeni Ljubljani in nestrpno čakal na prvo srečanje s teboj. na nek način sem bil nestrpen, ker sem že hotel spoznati to čudo, po drugi strani sem se te pa kar malo bau in bi te najraj pometu pod preprogo, ker sem vedu da se bo tuki sproščala energija atomskih razsežnosti in včasih imamo vseen raje bljižnice. in še ko sva se pogovarjava po telefonu, da bi se zmenla za točen kraj srečanja, si imela vzvišen in aroganten odnos, ki bi me že v tistem trenutku odbil, če to ne bi bla ravno ti. pa sem vseeno šel, pa sem biu kar mal jezen sam pri seb, ker sem že mogu črtat in brisat svoja načela... že prvi dan. no, potem le prideš in se vsedem v avto in imaš v njem 300 stopinj, da je men prou vroče že zato, ker si ti tako blizu zraven mene, skušam se rešit z odpiranjem okna, ves obupan tiščim ven svojo dlan, da se vsaj malo shladim, ti se mi smejiš z bleščečim aparatom v zobeh in mi z zapiranjem okna nehote a neusmiljeno pripreš roko. že prvi dan se je pokazala simbolična funkcija najinega odnosa. nama se to seveda zdi zabavno in se smejiva in zezava, itak gre samo za en drink, a ne. no, pa ni šlo x!x šlo je za dva drinka in poljub, ki naju je na mestu pribiu. vsega ostalega se v bistvu sploh ne spomnem. vem, da se je svet zavrteu, da bi lahko zate gore premiku in da preostanek večera nisem biu čisto pri pravi. vse ostalo se je odvilo po nujnih zakonih kot švicarska ura. vem pa tudi, da sem v tem kratken in hkrati dolgem letu veliko spoznal, odkrila si mi, meni do sedaj povsem drugo plat življenja, in zato se ti tukaj zahvaljujem (aktivna ). le kaj drugega bi lahko bila resničnost, če ne univerzalni zakon ljubezni. zato javno razglašam...da te ljubim ooooo, sonce moje... hvala ... hvala, ker si prišel in ostal... z vsakim "najinim" večerom, mi podariš dan življenja... voljo, upanje, smisel... ti si moja resnica Ljubim te Nad lepo. Čestitke ob prvi obletnici in veliko sreče in ljubezni še naprej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Lepo! Čestitke ob obletnici Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 ...wuf... emocionalno sem overdoziral... res lepo sta si tkole izpovedala ljubezen na luni... ...pa da bi trajalo na veke vekov. Amen 1 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 čestitke po drugi strani pa se vprašam, kaj bi teli lunini parčki brez tega foruma... čestitke tudi Marsi, da vse tole tako fajn fura 5 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Hvala Cashy, lepo od tebe. ...po drugi strani pa se vprašam, kaj bi teli lunini parčki brez tega foruma...srečali bi se nekje drugje. kar ma za bit, je. ........... je pa tud meni všeč, tako to, da sem lohk nekako del tega - lepega, kot tudi, da je Nimbus to prišel napisat in delit. Kul je, če ima tip jajca in če takole lepo, preprosto in iskreno izrazi ljubezen do svoje ženskice. Bi dala Nimbusu 10 plusov, če bi lohk. 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Kul je, če ima tip jajca in če takole lepo, preprosto in iskreno izrazi ljubezen do svoje ženskice. Bi dala Nimbusu 10 plusov, če bi lohk. Marsahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, res škoda da ne more dat posameznik več plusov Nimbusu, ker talo kar je napisal je nadlepohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 Ah, kako lepo, bodite srečni, bodite zaljubljeni do konca do svojih dni . Privoščim vam in se pikico napajam iz te lepote. Sama sem malo mimo, se mi zdi, da sem bila malo prehitra in bolj iskala varnost, prijateljstvo. No,to še vedno imam, ne pritožujem se, veliko lepega in toplega najdem v svoji družini, pa tudi sicer vedno najdem kaj za svojo dušo. Hvaležna sem za to... Samo včasih pa bi vseeno malo poletela in zažarela, hehe... Pa sej boljše da ne, tele raketice na nebu so bolj kratkega roka 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 kakršne ima kdo prioritete. ... in vse je fajn, če je fajn vsem *vpletenim*(/sodelujočim). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 Dragi moji, delam kot norc, že kar nekajkrat podaljšano v novembru in decembru. Ravnokar odhajam s šihta, ob glasbi našega radia, ki je bila ravno zame, naviti na ves glas pospravljala papirje, za katere se celo leto nisem mogla odločit, kam bi jih vtaknila. Je kaj v planetih? Šibnem, da ulovim še trgovino do 20.ure, uživajte 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 Ohoho Nimbus, Valkira Iskrene čestitkeSe te spomnim od prej, Nimbus...tak, jezen, zagrenjen tip, ki je bežal v filozofijo in tam iskal uteho in smisel. Kaj nardi ljubezen, a ne. Da bi vama trajal. Skoz. 7 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 valkira + nimbus ... tole je pa .... nimam besed, razen - uau, uau.... res, ooooooouaaaaauuu!!! veliko sreče in lepega!! uf tole mi je pa polepšalo jutro.... UAU 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 Ane, UAU.... Človek ob takih izpovedih ponovno dobi vero v nekaj več.... in si zaželi.... zasanja... zahrepeni... Privoščim jima, obenem pa želim še več takih zgodb in občutij tudi vsem ostalim... 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 tudi jaz. ............ J., hvala ti, tole presenečenje mi je res polepšalo dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 Ohoho Nimbus, Valkira Iskrene čestitkeSe te spomnim od prej, Nimbus...tak, jezen, zagrenjen tip, ki je bežal v filozofijo in tam iskal uteho in smisel. Kaj nardi ljubezen, a ne. Da bi vama trajal. Skoz. moram priznat, da je valkiri tale post še posebno všeč sicer sem pa presenečen nad odzivi na moj zadnji post. meni se je zdeu precej bolj površinski oz. vsaj pazil sem, da bi tak biu. nekak je treba zadovoljit obe pogodbeni stranki, tj. po eni strani bi rad povedal tisto, kar hočeš povedat, po drugi bi rad pa tudi izpadel tako kot si želiš izpasti. je pa tudi res, da se resnica razkriva ravno v zakrivanju (sorry butl, spet filozofiram) zato vam lahko (glede na odzive seveda) priznam občo sposobnost branja med vrsticami. oglasil sem se pa tudi s tem namenom, da se na nek način zahvalim marsi in LNF. zdaj bi moglo sledili upravičevanje v smislu, zahvaljujem se za to in ono pa drugo in tretje... vendar bom tudi tu ostal pri heideggrovi opredelitvi resnice. ostane naj le pri preprosti zahvali. nekako sem veseu, da sem pred desetimi leti naletel na ta forum, kamor se še vedno rad vrnem in še vedno sem v svoji biti idealist; sicer ne podcenjujem osebna empirična srečanja, a mi je hkrati povsem nedopustno omejevati vsevesoljni NOUS v meje svojega končnega telesa, ali kot pravi Hegel: "kar je umno, je dejansko in kar je dejansko, je umno." pa naj hara naokol pisno, govorno, telepatsko, slutenjsko, navidezno ali v binarnem zapisu. we, the idealists, just don't care. 6 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 Res lepo! ostane naj le pri preprosti zahvali. (kakšna bi bila šele filozofska ali *nepreprosta* ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 kako lepo sem vesela za vaju. (itak je premalo ljubezni na totem sveti...tak da užvajta še za vse ostale) 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. december 2011 Prijavi Deli 24. december 2011 hehehe...člouk, če ma srečo, da dobi dobro babo... rata srečen...če ma pa člouk smolo, pa da dobi šwoh babo... pa rata filozof mensezdi, da je sokrat to ugotowu oz. usaj znou dobr ircnit *********************** uglawnem... čedne praznke usem skp... 4 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2011 Prijavi Deli 25. december 2011 Lep Božič! http://shrani.si/f/3F/Kx/2EFYyi0j/christmas.jpg 7 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. december 2011 Prijavi Deli 25. december 2011 Lep Božič! http://shrani.si/f/3F/Kx/2EFYyi0j/christmas.jpg Tud jst želim vsem. In pa velik miru v seb. Velik luči v seb. Velik polnosti v seb. 3 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. december 2011 Prijavi Deli 26. december 2011 tole je vredno ogledahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.youtube.com/watch?v=HgRtQHQbV6s&feature=related 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 26. december 2011 Prijavi Deli 26. december 2011 Maroko je res... tam se 7 letni otroci vozjo z motorčki po mestu, brez čelade, jasno. Na glavnem trgu ene 10 ljudi prodaja človeške zobe, kr tko na kupu, povsod so začimbe, kače, opice... mislim res, stvar je skrajno zanimiva. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 27. december 2011 Prijavi Deli 27. december 2011 Živio, kje pa je pesem počutja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 3. januar 2012 Prijavi Deli 3. januar 2012 Danes par prijetnih presenečenj... Hvala! 3 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.