Gordana 12. januar 2012 Prijavi Deli 12. januar 2012 (popravljeno) a mi še pripada kak? Ja no.. pozabila sem pa res psa in dve mački dodat pa kakšnega fejst dedca, da tu in tam malo pocarta in kako žarnico kdaj zamenja samo.. to je zdaj tisto.. to bi jaz imela Ne vem pa, kje iskat In tam, v tisti debati mi je nkaj tolko v spominu ostalo... Če jo bom našla, bom itak kaj napisala, da mi ostane v seznamu Še enkrat hvala xsrcx Popravljeno 12. januar 2012 -> Gordana Citiraj Gordana-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3Vse je dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. januar 2012 Prijavi Deli 12. januar 2012 povej kaj si po horoskopu (in kje imaš Luno in Venero), pa ti povem, bo hitreje kot pa da iščeš to. pol ti bo pa še Janko z bajalico potrdil. janko sicer res bajalico ima... in tut kako knjigo... in tut koga pozna, ki to počne... celo več njih... kot tut astrologov...ampak janko bajaličarjem verjame točno tolk, kot tut astrologom... kar ni prou veliko... iz čist praktičnih razlogov... ker tko kot astrologi, tut bajaličari velik govorijo, ampak vedno je neki ČE umes in za nobeno stvar ne upajo garantirat, kar pomeni, da so uporabni isto kot astrologi...sam tko... za izi lahkotni nepomembni čet... niti ne za irc se bi pa z veseljem pustil drgač prepričat tko astrologom, kot bajaličarjem... pa niti eni niti drugi ne vejo povedat niti tega, kam gre tema iz keudra, če luč pržgeš Ker se do vseh bolj kot ne neusmiljeno vede... (pa daleč od tega, da bi bil slab človek) dej dej... ne poznaš ti jankota...jes ti pa resno povem... da je tok zajeban, da je samo za of..at 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. januar 2012 Prijavi Deli 12. januar 2012 Kaj je to pisal Jankotov odvetnik v njegovem imenu? ne. to je bil jankotov višji jaz ker... je bil še mal nežen...resnica je... da je janko...za of..at in zjagat... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. januar 2012 Prijavi Deli 12. januar 2012 Janko...ma zakaj mene malo občutek daje, da me ne maraš glih? ziher zato, ker misliš, da bom zdej reku, da se motiš in prou imaš... res se motiš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gordana 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 Aha, Janko Zdej pa vem Ti si oni tanajbolj zaj...n profesor, ki ful nauči se pravi.. ene sorte Saturn Kuuuuuul Citiraj Gordana-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3Vse je dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 Zdej pa vem s samozavestjo sicer ni pomoje nč narobe, ampak... tole je pa prevzetnost Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 Ker se do vseh bolj kot ne neusmiljeno vede... zanimiv pridevnik oz. sploh zanimiva trditev. jaz v zvezi z Jankom ne bi uporabila ravno tega pridevnika. 2 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 (popravljeno) jaz v zvezi z Jankom ne bi uporabila ravno tega pridevnika. kar ni popolnoma nič novega, da 2 "astro fenici" nista sklepčni aja... tut sam se nimam za neusmiljenega Popravljeno 13. januar 2012 -> janko 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 ah.minus sem dobila, ker v zvezi z jankom ne bi uporabla pridevnika neusmiljen. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 ah.minus sem dobila, ker v zvezi z jankom ne bi uporabla pridevnika neusmiljen. sem ti ga že skenslou 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 Hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gordana 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 s samozavestjo sicer ni pomoje nč narobe, ampak... tole je pa prevzetnost Hahahah Ma kuk si ti en zlat dečko ;)xrosex Citiraj Gordana-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3Vse je dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 Hvala. ne uzbujej mi slabe vesti, ker sm to sam zato naredu, da neb misnla, da sm ti tut minus jest zwiznu. sm pičkica kuker pahor, k je usem pokazu, kwa je obkrožu, čeprou je una kuciperka al kwa že je u državnem zboru rekla, da je moško it glasovat in obkrožit ne... če seweda si proti... in ne zato, da se lahko muti in jes ti neb minusa stisnu kr tko... ne sam zato, k so mi itaq čist mim... ampak ker respektam tvoje mnenje. najbrž zato, k je zmeri čist drgač od mojega... pa čeprou maš ceu ozvezdje za plonk listek Hahahah Ma kuk si ti en zlat dečko ;)xrosex to sam zato prawiš, k si nekje slišala, da kar govoriš o drugih, goworiš o sebi 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 ne uzbujej mi slabe vesti, ker sm to sam zato naredu, da neb misnla, da sm ti tut minus jest zwiznu. ja, res sem to mislila. in jes ti neb minusa stisnu kr tko... ne sam zato, k so mi itaq čist mim... ampak ker respektam tvoje mnenje. ...a dej. kaj naj rečem: lepo, hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gordana 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 to sam zato prawiš, k si nekje slišala, da kar govoriš o drugih, goworiš o sebi ma sem hotla palčke stisnt... pa sem menda današnjo kvoto porabila (vidiš, Marsa, zdej znam, pa jih pridno uporabljam )Priznam, da pomislila nisem na to... všeč mi pa je Mast, kulk sm jst zlata heheheh Ma sem se odločila, da se bom vsaj potrudila vse imet rada, magari vem, da ne bo šlo Citiraj Gordana-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3Vse je dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2012 Prijavi Deli 13. januar 2012 Ma sem se odločila, da se bom vsaj potrudila vse imet rada, magari vem, da ne bo šlo lepo od tebe. jaz se pa ne bom trudla tega.prav olajšujoče je to, da ti ni treba nečesa.saj verjamem tudi, da so vampi dobri... če so nekomu všeč, super.No jaz se nom trudla jih goltat, ampak kar naj bodo. sam ne pr/v men. 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. januar 2012 Prijavi Deli 15. januar 2012 Bravo res... ko končno prideš na zeleno vejo, hop, pa spet dajmo... jebemti, jezna, še bolj pa žalostna. ... grdo trčla avto in ta mesec še tehnični, pa vinjeta in vstopnica za letošnji dopust.... očitno bo pobeg za en teden v divjino navsezadnje res najbolj kul varianta, pa čeprav sem še tik pred zdajci oklevala... na off, na off in off.... benti. ne pozabit na šibice al pa farcajh, pa nož, pa rezervne štunfe, pa štoparski vodnik po galaksiji 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2012 Prijavi Deli 15. januar 2012 pa brisačo!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gordana 15. januar 2012 Prijavi Deli 15. januar 2012 Marsa, ma sej jst jih ted ne maram. Ne pa ne pa ne pa ne... Pa še česa Candle, jst bi ti tudi brisačo predlagala Sam.. datuma se pa ne spomnim???? Kdaj je že brisačni dan? Citiraj Gordana-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3Vse je dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. januar 2012 Prijavi Deli 15. januar 2012 Marsa, ma sej jst jih ted ne maram. Ne pa ne pa ne pa ne... Pa še česa Candle, jst bi ti tudi brisačo predlagala Sam.. datuma se pa ne spomnim???? Kdaj je že brisačni dan? :vragec: usako soboto Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gordana 15. januar 2012 Prijavi Deli 15. januar 2012 Janko, ma zdej si ma pa razočaral - ob sobotah se samo perejo Citiraj Gordana-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3Vse je dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. januar 2012 Prijavi Deli 15. januar 2012 Janko, ma zdej si ma pa razočaral - ob sobotah se samo perejo sej je prou, da sem te,k mi pa jezik kažeš 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 ne razumem, ZAKAJ so mi te osebe to naredile???? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gordana 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 Ker ti nudijo lekcijo, ki je potrebna za tvoj razvoj??? Citiraj Gordana-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3Vse je dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 skupina ljudi se odloči in mi načrtno škoduje in mi zagreni življenje, ker so se ONI odločili, da je to potrebno za moj razvoj?Morda.Očitno. Torej potem se jim pa lahko samo zahvalim. Hvala. Bilo je res poučno.Upam da se dejansko tudi kaj naučim iz vsega. Vseeno: edini pošten *boj* je 1:1! Ma dreka.Jaz pomislim na zlobo ...In lastno naivnost. Sicer pa ne vem za kaj gre, ampak to je prva misel. tudi moja misel je taka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.