janko 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 no, v bistvu je tako, da ta bejba kaže tipično lastnost bejb, in sicer sploh ne ve, kaj bi rada, kar se tiče najinega odnosa Sem ji povedal, da z moje strani velja samo, ali napredujeva naprej v odnosu, ali pa prekineva, da z njo zame kakšne druge variante ni.In je kar mutila, in mutila, da ne ve, pa ja, pa ne...sem imel vsega dovolj, in sem ji rekel, da zaključujem in prekinjam stike. In ko se bo končno odločila, kaj bi rada, in če je v smeri razvoja najinega odnosa, naj se takrat javi...in se je strinjala s tem.Mir pred njo sem imel natanko 6 ur, preden pred pol ure dobim njen SMS: oj, kako si? toliko o tem, kolko se da z ženskami normalno pogovarjat in kolko se drži, če se kaj meniš...samo glavo znajo zmešat, pa še to zato, k jo majo same zmešano sploh ne mislim prowocirat.... ampak...a si mogoče pomislu, da si obema in predvsem njej naredu uslugo, če si prekinu? (itaq pa nisi, hehehehe... esmeralda se nadaljuje ) če se nisi prpravljen mal potrudit zanjo, mal potrpet, počakat, odpustit, razumet... .... again and again and again and again... ... (sploh ne dwomim, da si to že welik poskušal, ampak... again and again and again....)pol si ena mona, ki ga ona noče...ali pa je nimaš rad... in te tudi noče...al pa sza oba ene mone, k ne vesta, kaj hočta... pač sama ne bi bla... pol maš pa takle...(ne uzem za slabo, ker ni blo tko mišlen)btw... u kolkor nisi vedu... ženska nikoli ni zapuščena... zdej te bo nazaj zapela, pol pa bo ona tebe nogirala ma dej... sej sam mal ircam 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 sploh ne mislim prowocirat.... ampak...a si mogoče pomislu, da si obema in predvsem njej naredu uslugo, če si prekinu? (itaq pa nisi, hehehehe... esmeralda se nadaljuje ) če se nisi prpravljen mal potrudit zanjo, mal potrpet, počakat, odpustit, razumet... .... again and again and again and again... ... (sploh ne dwomim, da si to že welik poskušal, ampak... again and again and again....)pol si ena mona, ki ga ona noče...ali pa je nimaš rad... in te tudi noče...al pa sza oba ene mone, k ne vesta, kaj hočta... pač sama ne bi bla... pol maš pa takle...(ne uzem za slabo, ker ni blo tko mišlen)btw... u kolkor nisi vedu... ženska nikoli ni zapuščena... zdej te bo nazaj zapela, pol pa bo ona tebe nogirala ma dej... sej sam mal ircam poznaš izraz "intelektualna kurba" ...zaradi odebeljenega tiska zgoraj sem to že mnogokrat postal - torej friend zone...in ne, ne grem se še enkrat istega sranja...še osel gre samo enkrat na led, če se bom pa še enkrat dal peljat na led, pa imam zgleda voljo in IQ pojoče travce in da mi gre tole sranje delat iz včeraj na danes, ko sem rabil bit skoncentriran čist na druge zadeve (btw, imel sem razgovor za službo), res ful uvidevno odloči naj se, kaj hoče in naj mi neha mešat glavo za brezveze! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 poznaš izraz "intelektualna kurba" ...zaradi odebeljenega tiska zgoraj sem to že mnogokrat postal - torej friend zone...in ne, ne grem se še enkrat istega sranja...še osel gre samo enkrat na led, če se bom pa še enkrat dal peljat na led, pa imam zgleda voljo in IQ pojoče travce in da mi gre tole sranje delat iz včeraj na danes, ko sem rabil bit skoncentriran čist na druge zadeve (btw, imel sem razgovor za službo), res ful uvidevno odloči naj se, kaj hoče in naj mi neha mešat glavo za brezveze! eh... babam se je še fajn zdel, če so ble vojne zarad njih...ti pa si svojo zarad ene svoje brezvezne izpitne obveznosti zanemaru za cel večer... keši... nisem pameten... uglavnem... dej... ne se sekirat... pa prewidno okol pojoče trwce.... da nauš še dones tko... jes se ne grem več se predam... v bitki za žensko razumet nimajo nobene možnosti za uspeh niti same, če je verjeti petju vrabčkov Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 aja, še to...potem naj to, da nima interesa, tudi pove Hecno, res, ampak tudi sama včasih vprašam kolegico, zakaj muva tam tistega, če pa je v resnici ne zanima in nima takšnih namenov z njim, kot on z njo- pa pravi, da ji je vseeno fajn pozornost, pa čeprav od njega. P.S.: Sem sama ženska, ampak tega ne razumem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 potem naj se pa maglomešalci in mučkarji med sabo najdejo skup, pa naj med sabo mučkajo jest grem pa na odprte karte in želim, da gre pri bejbi enako. Če pa že vnaprej ve, da bo mučkala, naj se me pa ogne tko, v opozorilo vsem lunatkam, s kom imate opravka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 E cashy kaj pravijo karte...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Meni preblisk pravi, da je nesigurna oz. še sama ne ve čisto dobro kaj bi rada...A si probal razmišljat v tej smeri...In dobrodošel med delovno rajo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 no, v bistvu je tako, da ta bejba kaže tipično lastnost bejb,in sicer sploh ne ve, kaj bi rada, kar se tiče najinega odnosa Sem ji povedal, da z moje strani velja samo, ali napredujeva naprej v odnosu, ali pa prekineva, da z njo zame kakšne druge variante ni.In je kar mutila, in mutila, da ne ve, pa ja, pa ne...sem imel vsega dovolj, in sem ji rekel, da zaključujem in prekinjam stike. In ko se bo končno odločila, kaj bi rada,in če je v smeri razvoja najinega odnosa, naj se takrat javi...in se je strinjala s tem.Mir pred njo sem imel natanko 6 ur, preden pred pol ure dobim njen SMS: oj, kako si? toliko o tem, kolko se da z ženskami normalno pogovarjat in kolko se drži, če se kaj meniš...samo glavo znajo zmešat, pa še to zato, k jo majo same zmešano Brezo, mislim, da je bil tvoj preblisk kar pravi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 no no no...nč se drage dame klele ne grupirejte... stvar je jasna.........da skrajšam...prokleti desci Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 Brezo, mislim, da je bil tvoj preblisk kar pravi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Priznam, da sem ta del spregledal...torej veš o čem je problem, zdaj si dobil pa še potrditev...zdaj pa samo ubrat diplomatsko pot...seveda če hočeš kaj mučkat z njo...če ne pa arrivederci senorita...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Pa ne pozabit, da je danes mlaj in začetek zmajevega leta...Najbolje, da malo prespiš...jutri boš sigurno bolj trezno razmišljal...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 Priznam, da sem ta del spregledal...torej veš o čem je problem, zdaj si dobil pa še potrditev...zdaj pa samo ubrat diplomatsko pot...seveda če hočeš kaj mučkat z njo...če ne pa arrivederci senorita...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Pa ne pozabit, da je danes mlaj in začetek zmajevega leta...Najbolje, da malo prespiš...jutri boš sigurno bolj trezno razmišljal...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gifbo verjetno kar to ta drugo, mučkal sem čisto dovolj z njo zadnji mesec...naj ponazorim v zadnjih 16 dnevih sva si izmenjala več kot 600 SMS-ov...tako, da, če ne bo koraka naprej, se jaz ne grem več...in zgleda, da ga ne bo...torej, igro sem zaključil in izstopil iz tega vlaka, ki ne pelje nikamor, sam v izgubo časa, energije in živcev Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 ne. samo tako kot obstajajo mutibejbe, obstajajo tudi mutitipi na to temo najrajš ne bi načenjal debate... bi pa reku, da pomoje oboji mutijo-mo iz istih uzgibov. al strahov, ali kompleksov, al koristi, al odwisnosti... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 LOl, cashy, kaj bi šele rekel na mojo frendico, ki takole muti s tipom 9 mesecev pa se dejansko on še zdej ni zjasnil, kaj bi dejansko rad - al bi al ne bi.Toliko o tem.Včasih se splača vztrajat. Je trud poplačan, včasih pa pač dejansko ne. Sploh če vidiš, da ni interesa. Nimam pametnega nasveta tule. Saj nisem navajala razlogov, samo gola dejstva --- ja, razlogov je ogromno, strahovi in slabe izkušnje iz prejšnjih zvez so na prvem mestu se meni zdi. ti čist tko iz moških ust powem, da ko se jo bo naweliču fu..t, se bo pa izjasnu spodnji del... se delam tošota... kuker sem že prej reku. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 a dej no... kam se ti pa mudi?če sva si v zadnjih 16 dnevih izmenjala toliko SMSov, še ne pomeni, da se tudi poznava samo 16 dni kaže pa na intenzivnost komunikacije, za katero pa ona noče, da pelje naprej...meni pa ni v interesu, da na tej točki obstane. Za klepetat naj si najde koga drugega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 ti pa si svojo zarad ene svoje brezvezne izpitne obveznosti zanemaru za cel večer... bo verjetno kar to ta drugo, mučkal sem čisto dovolj z njo zadnji mesec...naj ponazorim v zadnjih 16 dnevih sva si izmenjala več kot 600 SMS-ov...hm, a to je bil tebi pokazatelj nezainteresiranosti?v bistvu bi si jih morala izmenjat 700? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 LOl, cashy, kaj bi šele rekel na mojo frendico, ki takole muti s tipom 9 mesecev pa se dejansko on še zdej ni zjasnil, kaj bi dejansko rad - al bi al ne bi.Toliko o tem.Včasih se splača vztrajat. Je trud poplačan, včasih pa pač dejansko ne. Sploh če vidiš, da ni interesa. Nimam pametnega nasveta tule. ne vem, kaj je s to tvojo frendico...res pa je, da nisi povedala, kako tesen odnos sta razvila v teh zadnjih 9 mesecih. Verjetno nista samo na SMS-ih, ampak nekoliko dlje, kar daje frendici več upanja, da se razvije v konkreten partnerski odnos. Če ga pa že 9 mesecev poskuša prepričat, da naj se dobita vsaj na pijači mal večkrat kot samo enkrat na 14 dni, pol ji pa ni pomoči drugače je pa tisto res, da na te strahove vplivajo izkušnje iz preteklih vez. Tudi ta punca mi je priznala, da se je že večkrat opekla, ko je zaupala fantom, ki so jo potem razočarali. Ampak, če potem ni niti pripravljena, da bi poskusila zaupat meni, potem nimava kaj počet. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 toj use zato, ker je dos lažje partnerja zamenjat, kuker mal potrpet. bl ko je zblojeno, bolj je liberalno in napredno. my ass.skup skačete še preden se mate radi, pol mate pa takle... 5 minut pa ne znate bit sami. ko da neb mel zdrwih rok in vino veritas 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 hm, a to je bil tebi pokazatelj nezainteresiranosti?v bistvu bi si jih morala izmenjat 700? saj to, ker meni ne gre v račun, zakaj mi potem toliko piše...itak, da je zainteresirana, ampak me zanima, za kaj je zainteresirana? za klepetat? Če pa predlagam, da se dobiva, pa da poskusiva razvit kaj več, pol pa kar: ja, pa ne vem, pa ne bi še, pa mal prezgodaj je še...kako naj vem, da ta "ne bi še" ne bo trajal v nedogled? In da se samo igra, pa išče pozornost itd? Teh igric se ne grem več, sem jih dal že preveč skozi... zato pa sem ji rekel, da prekinjam, in naj se javi, ko bo pripravljena na kaj več, ta čas naj pa v miru premišljuje, kaj bi sploh rada... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 Meni se pa tole že malce nesramno bere, glede na to, da vem koliko si star in se obnašaš kot užaljen fantek.Oprosti Cashy, sam dej pober se skup no! Saj nimaš več 5 let in še enkrat si preberi Jankov post, ko je pisal, da če je prava, jo ni problem čakat. Če ni prava, bi pa tudi ti že moral čutit.ne dojameš, kajne? če je prava, ne vem? In tudi ne bom vedel, dokler se mal večkrat ne dobiva skup. Pa ne gre za seks, ampak zato, da se sploh vidiva. Ampak ona pač še ne bi...kako naj vem, da je prava?In sicer jaz pravo že imam...že 5 let, ampak jaz nisem pravi zanjo, in tudi verjetno nikoli ne bom. In za to sem potreboval krepki 2 leti, da sem spoznal. In istega scenarija ne grem še enkrat skozi.Tako, da mi prosim ne z užaljenim fantom, ker nisem pripravljen še enkrat zabluziti mesecev ali celo let za nič efekta. Zaradi teh let čakanj in upov pa sem, kjer sem... 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 600 smsov? Kaj za hudiča sta si pisala? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif No, saj lepo, ampak res bi se počasi lahko odločila ali pa ji je dolgčas, pa si ji pri roki http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 true Jap.Cashy ... tole res ni bilo za nikamor. Mislim, včasih ne dobiš vsega TAKOJ. Sploh, če ti je priznala, da ima težave z zaupanjem ... wtf, a misliš, da boš dobil eno devico zdaj, brez izkušenj in strahov? Malo morgen.Midva z mojim imava oba veliko jebene čustvene prtljage in verjemi, ni lahko. Tudi, ko sva začela, nisem bila tudi jaz sigurna al bi al ne bi. Eno leto sem bila sama, pa se mi je zdelo, da nisem predelala vsega. In dejansko nisem, še zdaj predelujem vse sranje ... Kar hočem povedat je, včasih nekateri rabijo mal več časa, da se znebijo strahu in nezaupanja. Če se pa drugi osebi ne da ob tem mal potrpet in bi šli takoj seksat, hja, pol pa ne vem, če ima dejansko sploh vse skupaj smisel. Glede na to, da si dopisujeta in da te kontaktira, najbrž nekaj interesa že je. cashy, offtopic, ma kje maš Luno ti? v biku, zakaj? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 OK, za kaj sploh si pa ti zainteresiran? Za to, da se bejba v 14 dneh po 600 smsih pusti dol dat al za kej več?Če bi jaz tole tvoje prebrala pa če še ne bi bla čist zihr a bi kej al ne bi, bi me vse minil pa sploh .. če se ti ne da, pol že ni to to, in pol kr nehi, ker bo še ene parkrat po 600 smsov treba, da boš (če sploh) kam prišel ..če se ti pa da (sam se mi ne sliš tko, no), pol pa število smsov in število dni, ko konkretno komunicirata, ne igra glih bistvene veze .. men se mal zdi, da bi ti mal na silo rad bejbo mel, ker je pač že čas 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 saj to, ker meni ne gre v račun, zakaj mi potem toliko piše...itak, da je zainteresirana, ampak me zanima, za kaj je zainteresirana? za klepetat? Če pa predlagam, da se dobiva, pa da poskusiva razvit kaj več, pol pa kar: ja, pa ne vem, pa ne bi še, pa mal prezgodaj je še.... cashy, mal potrpežljivosti, če ti piše je sigurno zainteresirana, samo predvidevam, da potrebuje čas, da se dobita in razvijeta vajin odnoshttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 http://training.tonyrobbins.com/1608/the-garden-of-eden-and-hell-could-your-problems-be-gifts-my-interview-with-alice-summers-108-year-old-survivor-of-a-nazi-concentration-camp/ Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 če je prava, ne vem? ... ...kako naj vem, da je prava?... In sicer jaz pravo že imam...že 5 let, ampak jaz nisem pravi zanjo, in tudi verjetno nikoli ne bom. In za to sem potreboval krepki 2 letiImaš že eno pravo 5 let?nč ne štekam.a zdej čekiraš, če bo druga kej bolj Prava kot prva? pišuka jst ne štekam teh modernih novih odnosov.... kakorkoli, upam da se ti uredi. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 jaz sem zainteresiran za to, da se odnos razvija naprej, in da ne stagnira v nedogled. In da se potem vidi, ali bo peljalo kam, ali pač, da ne gre, in zaključiva.ampak, če ti ne more povedat niti, ali bi te še kdaj rada videla, pa res mislim, da nima smisla iti naprej...in ne, nisem pripravljen na stagnacijo...takih sem imel precej, in ni nič drugega, kot, da samo traja in traja in boli...in vam to preprosto ne gre v glavo Štekam, štekam. Samo na svoj način To, da si leta zabluzil je pa čisto tvoj problem in ne zdaj tega nad to novo znašat, ker ona ni imela nič s tvojimi 5 leti... fantek seveda je moj problem, da sem jih zabluzil, in vi pričakujete, da bom ta "svoj problem" spet ponovil, ali kaj? In, kje natančno se znašam nad njo? Naj bo pove, kaj bi rada, in je to to, ne vidim, kje je tukaj znašanje... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.