Marsa 24. januar 2012 Prijavi Deli 24. januar 2012 Hm, kaj pa če se nam sam vsem mal meša? mislm, sej konc koncev smo v 2012. pa zmajevo leto (se je včeraj začelo) pa sončni viharji (da ne govorim o luninih )... in tako dalje. Kaj pa če je vse res? 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 24. januar 2012 Prijavi Deli 24. januar 2012 Hm, kaj pa če se nam sam vsem mal meša? mislm, sej konc koncev smo v 2012. pa zmajevo leto (se je včeraj začelo) pa sončni viharji (da ne govorim o luninih )... in tako dalje. Kaj pa če je vse res? Meni se tudi zdi, da je vse odpuleno - odštekano.... Pa menda bomo pa ja preživeli.... :OO!: Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2012 Prijavi Deli 24. januar 2012 jah, bomo, ne... kaj pa čmo. sej bo. Eni modri Kitajci so rekli, hvalabogu, da živimo v pestrih časih (ali nekaj takega). Mislim da se je v naših časih nemogoče ne strinjati z njimi - vsaj okol pestrosti. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 24. januar 2012 Prijavi Deli 24. januar 2012 Maš prav. Sam včasih bi takšno ali drugačno pestrost kamot pogrešila. Recimo vsestransko pestrost sinove pubertete (17), ki trenutno tolče iz vseh mogočih in nemogočih topov... Pa prav zmučena sem že in čist brez idej kako ga še zagrabit, vse normalne variante sem že sprobala, trenutno mi prihaja na um zelo, za moje pojme, nesprejemljiva terapija (kolek prek hrbta :OO!: ) Da o političnem in ostalem stanju duha sploh ne zgubljam besed Bog nam pomagaj... saj man drug tako ne more... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 24. januar 2012 Prijavi Deli 24. januar 2012 Ja, ja pravijo da je zmaj pač skrajen, nepredvidljiv, skače iz ene v drugo smer. Vihrav.Je dober za drzno akcijo, pogum menda letos velja. Je pa treba pazit pri denarnih zadevah, naj se rajši 2x premisli preden se gre v ekonomske aktivnosti, saj je zmaj hazarder. Tako pač pravijo... Jst bi na to dodal, da se je fajn zavedat, da svet in okoliščine življenja niso črno bele, da so tudi sivine, in da ima vse svoj smisel. Je pa kar se tiče ekonomskega vidika fajn, saj država potrebujemo poguma za nove projekte in začeti tisto kar se je odlašalo. Mogoče bi to fajn delovalo z Jankovičem. Kolk se je Janša naučil iz lastnih napak, pa tudi ne vemo. Vprašanje posledic aktivnosti pač vedno obstaja.Zmaj rad dominira, ampak kar naj dominira, v kolikor dominira v skupno dobro. 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. januar 2012 Prijavi Deli 24. januar 2012 Sem celo natančno prebral te tri oz. 4. teorije o nastanku lune...najbolj domnevno sprejeta je tista o trku...pa tudi ta ne dokončno, ker nekaterih stvari ne zna razložiti oz. pojasniti...skratka stvari so še odprte...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif So mi pa zanimive te številke Hindu units of measurement - Wikipedia, the free encyclopediav primerjavi z zodiakom...full se nekaj poklapajo...tudi z opisom položajev zvezd v času večjih kataklizm na Zemlji...zlasti premikov zemeljske osi... Imam mal problemov pri preračunavanju...ampak še zmeraj nisem skužil par številk iz astroloških ciklusov...gledam tudi malo določene vplive po ezoterični astrologiji pa mi je še manj jasno...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Tole moram pa tudi še malo prokužit mislim pa da se gre za kroženje Zemlje okoli sonca, ni mi pa jasno o kakšnih ciklusih se gre.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Svake zvezdane godine tropi sepovlače od pola za četiri stepena pri svakoj revoluciji, od ekvinocijalnihtačaka, kako ekvator kruži kroz sazvežda Zodijaka. Sad,kao što zna svaki astronom, danas su tropi samo nešto manje od dvadesettri i po stepena udaljeni od ekvatora. Otuda on ima da predejoš oko 2,5 stepena pre kraja Zvezdane godine, što čovečanstvu ucelini, a posebno našim civilizovanim rasama, daje vreme od oko16.000 godina... Krug ekliptike se završava za 25.868 godina. A što se Zemlje tiče, izračunato je da se ekvinocijalnetačke godišnje vraćaju pedeset minuta i deset sekundi. Ali, unutar toga ciklusapostoji još jedan ciklus. Kaže se da "kako im se apsis kreće u susret tempomod jedanaest minuta i dvadeset četiri sekunde time bi se revolucija dovršila za 115.302 godine.Aproksimacija ravnodnevice i apsisa je zbir tih kretanja, šezdeset jedan minuti trideset četiri sekunde, pa se zato ravnodnevica vraća u isti položaj u odnosuna apsis za 21.128 godine". Taj ciklus smo pomsnuliu RazotkrivenojIzidi, tomI, u odnosu na druge cikluse. Svaki ima izrazit uticaj na naše savremene rase. 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 Moj um je pa tako len, da se mu tud razmišljat ne da. a ta tvoj um pa zna sitnarit tko... rutinsko... brez napora? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 Sitna sem bila včeraj, danes je že boljše spet sem zamudu žurko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 me vse telo boli.Črnogorski fitnes:tolk časa se po postelji valjaš, da te vse boli. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 jaz tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 ja, itak...(pa tud za srce ni dobro) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 x:Dx Ampak niti slučajno ga ne bi prakticirala... ker me že tak hrbet boli od neprestanega sedenja če te od sedenja boli hrbet... moraš pa nujno u fitnes. črnogorski seweda. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 no sej men ni problema. itak sem kača (mayan horoskop). Legnem, idem. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 no sej men ni problema. itak sem kača (mayan horoskop). Legnem, idem. js pa kačon. legnem--> ne idem 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 Pri črnogorskem fitnesu je treba imeti mehko podlogo (kao blazino)...najbolje da je v obliki vodne postelje...zelo prijazno do kičme...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 js pa kačon. legnem--> ne idem Ja ja, sej določena vadba pride čist v poštev Problem je tudi, da sem jutranjo telovadbo dala čisto na stran in potem cel dan sedim...jaz tud. že ene dva meseca ne telovadim, če ne več. Lenoba. Samo pa veliko hodim. Pri črnogorskem fitnesu je treba imeti mehko podlogo (kao blazino)...najbolje da je v obliki vodne postelje...zelo prijazno do kičme...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gifjaz pa še nisem nikol stestirala vodne postelje, me zanima če bi mi bilo všeč ali bi me živčno delal al pa kej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 špljoht špljoht žmoht žmoht trilili trululu 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 Nej mi en pove, kako se seksa na vodni postelji rečeš:narawa delej... in se prepustiš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 a ne? jaz mam tud tak *predsodek* Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 Nej mi en pove, kako se seksa na vodni postelji http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Kičma manj trpi če si spodaj...drugače pa podobno kot na kakšni barkači koja plovi kroz more...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 Pa če se vse giblje in vdira no ... al se mi sam zdi? kolkor ti kompliciraš... ne fukaš prou welik padeš dol s postle... pa kaj... a na tleh pa znaš? če tut tam ne gre... si rečeš: narava delaj... in se prepustiš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 x:Dx Zihr maš vodno postlo tole so pa precej intimna uprašanja... no uglawnem... tla imam... tok ti zaupam 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 Pismo - sem se prišla žalit - zdaj me pa v smeh spravljate. Glih na račun tega sem bila proti vodni postli - zdaj pa pa bi jo mogoče imela - ko ni več nekega povpraševanja in ponudbe tudi ne. Menda se kar vredik spi. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 hahaha, ful dobro.mene vodne in ostale mehke pojstle živcirajo.ko sva z mojim še šotorila sva si omislila tisto blazino za napihnit (dvonadstropno).potem težiš s tistim električnim pihalnikom po kampu, (pa itak vsakič malo spusti) ampak to še ni vse, za nekoga, k irabi v postelji veliko prostora, je taka pojstla ubibože: vsakič sem se skotalila v jamo, ki jo je moj naredil s svojo težo. In komaj sem se zbezala spet ven. Celo tamalo sva imela že takrat... potem sva obe padli k njemu, za crknit!!dokler ni enkra t, hvala bogu, počila! jupiii sklepam, da je pri vodni podobno? en se mal zaziba, se vse ziba še tri ure... sem pa mela ravno obratno pojstlo: iz kokosa, trda, dobesedno. Kot kamen. Sem si kupila nadjogi...je pa enkrat en frajer se hotel vršt gor, (kot se pač z zaletom vržeš na pojstlo) in sem mu na faci prebrala, da ga je "majčkeno" zabolelo tja v kosti Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 hvala je pa seveda dosti lažje bit negativen in vse videti slabo in v vsem slabo...in sem malo fejst sita tega. Pa sita sem tega, da misli, da mu slabo hočem, pa da mu še privoščim kaj...buh... ampak se ne dam...puščice na gor pa bo - itak me moj strelec z neptunom jebe celi lajf - mojstrica slepljenja sem. kura slepa brezvezna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.