Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Guest Jeti

ja kolk jih pa maš? kuškov? :inocent: :vio: zihr so mali lepi in grizejo :2src: xg:Dx

moram piknit x:Dx ... glede na to kolk si dejaven na forumu bi ti moralo biti jasno x^x

Deli na socialnih omrežjih

Jah, pa mi ni. Dejaven, odvisno v katerih temah pač. Ne berem vsega ane. Pa tudi vseh oseb ne vedno. Nekateri pogosto pišejo o sebi predvsem v temah kot je ta ali Dnevnik... ki pa ju ne berem vedno.

A ti vse bereš in veš o vseh vse? I gues not. Tko da raj kr sebe piki, če že moraš x:Dx pik pik pik POK

Sploh pa, a zdej mora bit to tolk teško, pa zakompliciran spet.. je to tolk narobe, k jst ne vem kolk ma angelit kuškov doma in ker sem tule dejaven, bi mogu vedet za vse domače živali vseh al kako ... x:o)x

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Kolk je zoprno, če te med vožnjo samokolnice zasrbi nos. Se moraš prav ustavit in vse odložit, da se lahko popraskaš x:o)x

Počas si bo treba noge obrit, da se lahko dam v kratke hlače... Helou, sezona krvavih in srbečih nog :o|o:

1st world problems :fiju:

Britches, ...si probala s Silk'epil aparatom? Meni je ta varianta "mazohizma" vseeno najboljša,...x:px

Za tiste na začetku je morda res mal stravična,...ampak s ponavljanjem pridobiš prakso in ko se zverziraš je to najboljši način, da se znebiš te trave s korenino vred...x:)x...vsaj za kakšen mesec.

Zdej bom tako povedala kot , da bi bla reklama;

S Silk'epilom enakomerno odstranite vzroke vaših težav za dlje časa kot pri britju (...Pri meni zdrži najmanj tri tedne)..."Trava" raste nato bolj počasi in pokuka v svet bolj subtilno,...kar omogoči boljšo podlago za ležanje ,...Divjine se skorajda ne občuti...x:Dx

Sčasoma (...z leti )...je plevela čedalje manj,...pri navadnem košenju pa baje vse skupaj še bolj poganja...x:Dx

Sicer pa so izkušnje "Starosti" še take;

- Najprej se stuširaš, da kožo omehčaš in odstraniš neželjene simbioznike. Pri tem ne uporabljaš kremnih mil,olj, mleka,ostalih maziv,...ker potem zobci Silk'epil aparata ne zagrabijo dobr...Izklopiš telefon in zvonec, da te nihče ne zmoti pri naj opravilu,...preprečiš dostop paparacijem,...(razen , če želiš postati zvezda You Tuba x:Dx ),..

...Domačim napoveš, da imaš zase uro poglobljenega postopka izterjave hudiča ..(le tako ne bodo zaskrbljeni nad bojnimi kriki iz savane) ....Pa vmes si prižgi Kakšen dober film,...ali pa glasbo, ki ti bo pomagala pri dobrem feng shuju dela v prostoru in času...

-Vedno drži aparat v kontra smeri rasti plevela ,...in čim bolj pokonci, da potegneš hudiču brado direkt iz pekla....

Pomikaj se od spodnjih okončnin navzgor,...ker tam se začne bolj vzdržljiv svet in je prilagajanje na bolj občutljiva in vroča področja vzdržnejše...

-Na mehkejših področjih brez nosilnih stebrov... (mišic)...torej tam , kjer je več špehka si z drugo roko pomagaj tako , da področje trdno oprimeš, medtem, ko z drugo roko usmerjaš Silk'epil in mu dopoveduješ, da je hitrost zaželjena za njegov nadaljni obstoj. x8Dx (Pri tem vseeno pazi, do katere višine se vzpenjaš, ker zmota je lahko neponovljiva in usodna,.. x:Ix )..in se tale plazilec lahko kaj hitro preobrazi v letalca...spečega letalca za zmeraj...:sori:

Zelo dobro je imeti v bližini sesalec, ki ti po končanem delu takoj priskoči pri prikrivanju dokaznega gradiva na mestu zločina,...

Sama pa si potem razkuži celotno pokošeno ozemlje z nepekočim alkoholom,..(dobiš ga v lekarni)...in ga pusti v mirovanju en dan...Tudi zalivanje tega ponovnega in brezupnega rastja ni dobro vsaj nekaj ur...

Opravilo je najbolje opraviti v večernih urah, ker je takrat organizem manj občutljiv kot v jutranjih urah,...pa še čez noč se koža bolj umiri, ker ni podvržena tolikim vplivom okolja kot je sicer čez dan.Sonce in vročina lahko povzroči vnetje kože in izpuščaje,...zato je še boljše , da se odločamo za tovrstno matranje v deževnih, hladnejših dnevih,...(potem ni toliko izpuščajev in vzporednih simptomov kot je srbenje ipd.)

Da se je dejavnost uspešno izvšila kažejo kak dan še potem drobni izpuščajčki, ki pa ob pravilni zgoraj opisani selekciji postopka izginejo že čez dva dni,....

-Nato si predele namažemo še s kakšno domačo kremo (ognjiča ),...ali aloe vero ali kako drugo hladilno kremo,...

(Pri britju je pa res koža nekaterih zelo občutljiva, ...pa še vsake dva dni moraš ponavljati,...zato se koža v poletnih mesecih prevečkrat vname...Tako, z aparatom Silk'epil pa je rast plevelčka neusiljiva, traja dlje in vmes se lahko važimo v kratkih hlačah, minikah ,tangicah,...) :fiju:

...In smo tako gladko opravile akcijo za svetovni mir med spoloma... xsmx

Še izgled tele domače živalce za vse , ki se jo še niso do zdaj odločile udomačiti;

http://www.google.si/search?q=silk+epil&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

Ja,ja,tale kombajn je zakon. Uporabljam ga že sedemnajst let. Moj prvi je bil Braun,dost zoprna zadeva,tale silky je pa super. Moram reči,da sm v vseh teh letih izkoreninila 90% dlak,s tem,da ga užgem vsake dva tedna skozi celo leto. Do penzije bom menda gladka kot dojenčkova ritka.
strong desire needs strong will

Nč jasn...

Je bla ena velika in debela ženska, katera je imela majhnega in suhega moža, pa jo nekdo vpraša, če se ji ta tisto slamco sploh splača kombajn vžigat.. x:Dx x:Dx x:Dx

Britches,glede vraščanja dlak - moj ma zraven še en nastavek,zgleda kot ena radirka. Z njim odstraniš odmrlo kožo in dlakam omogočiš prosto pot. Fajn zadeva.
strong desire needs strong will

Domoljubka, ful si se razpisala! :palec:

Sicer imamo pa prav temo o tem (škoda k niste tja nanizale rajši).

Najdem link (samo se ne spomnim točno naslova, če katera ve oz. se spomni, naj prilima pliz).

Jaz sem se tud spomnila na Cookie, upam da je (bilo in bo) vse super. xwizardx

aja a je kej napisala, a punčko pričakuje? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx to sem jaz rekla sestri in dohtarci...

ko sta vprašali, kaj mislim da bo (in sta onidve rekli da naj bi bila punčka, "ker se ne vidi mašnice" xDDx), sem rekla, da vem da bo fantek. x:)x

ampak tudi, da v bistvu pa je vseeno, kar bo (oz. je), bo fajn. sam da bo zdrav. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, če se prav spomnim, je Cookie govorila o Razbojniku :)

aja, nisem bla dovolj pozorna.

hecno, jaz sem si pa Cookie s punčko predstavljala. :)

(no saj včasih zgrešim x:o)x)

Tema o dlakah oz. odstranjevanju le-teh je pa tule: Dlake, dlačice

Tenx za link. :palec:

(bom vidla kaj naredim, magari scitiram tja, da bo tu tudi ostalo..., se mi zdi pa fajn da je na broju tudi v primerni temi, če je kaj koristnega pa takega)

Picasso

Želja, ideja, kje je tvoja meja? Napitek, ki domišljijo odžeja. Njen plan skriva dlan in to je test, čeprav se vidi skozi pest. Lepa, divja, dišeča, strupena. V objemu svilenega dodatka, vroča, sladka, vlažna in gladka. Čaka, želi si, znorela bo, hoče. To, kar bi rada, ni več le mogoče. Uničen je odpor, zatrla je svoj upor. Pripravljena je na vdor. Ne ve več za svet, kje južni je pol, misel edina je sesti na kol. Zapre oči, prešteje do tri, pripravi kremplje in se prepusti. Vsak dotik je kratek stik, premik povzroča krik. Prede, renči, praska in grize. Vsakič znova želi si reprize. Dva srca, en utrip, ujeta v neskončen, orgazmičen trip..

There is no fate, but what we make.

mentalno predalčkanje skozi čas.... dan in večer mentalni gas... :OoO: jaz sem ti in ti si jaz

naključij ni! xwizardx vsakdo v času pušča svoje si sledi...

Ne meči svinjam biserov!

(popravljeno)

It's not what you've done, it's what you're doing that matters..

Popravljeno -> no1
  • Lajkam 2
  • Buuuu 1
There is no fate, but what we make.

Lepo, da si pozorna. :palec:

Žal pa ti lahko povem, da tukaj nekateri niso kaj dosti, tako se včasih zdi, da je človek prišel v prvi razred ali pa poboljševalnico, kjer se ocenjuje vsako izrečeno besedico.

K sreči je tukaj tudi precej izjem, ki se takih igric ne gredo in je njihovo življenje bolj osmišljeno, kot zgolj na raven ocenjevanja drugih ljudi in njihovih prepričanj.

Ljudje brez ciljev in osmišljenega življenja so pogosto drugim v breme. Tako je na tistih, ki osmišljeni so, je deloma tudi njihova naloga, da jim pomagajo in omogočijo drugačne pogoje, kjer bodo našli svoje mesto. - A zato morajo biti pripravljeni vsi, saj prisila ni zdrava pot.

Jaz pa bi se opravičila, ker sem kar tako vpadla sem in to na tako občutljivo temo in takem času.

Ne meči svinjam biserov!

Guest Jeti

bemo ... kak' dan :o|o:

saj jutri, ko bom vse skupaj prespala ... bom na današnje dogajanje ... upam xcivx ... gledala drugače

Jeti...sej lastna senca tud najblj boli

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Drž se

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...