Ksenia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 jaz razmišljam pa o tem, koliko od najbolj vsevedih polnih duhovnosti ali seksualnosti kdaj reče, oprosti, zmotil/a sem se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Zanimivo ... ko berem določene teme po forumu ... v enih me ful stvari razneži, ko si izjavljate ljubezen in ste ful pozitivni V drugih pa tak primitivizem in eno kolektivno držanje skupaj, posnemanje in ven metanje, da človeku kar slabo rata. Smešno, kok so eni ovce, k slediju drugemu, hkrati pa na ves glas vpijejo, kok so samosvoji ipd.... Sm mogla vn dat, k me je tiščal. ja jz nisem dolgo prijavljena tle gor,pa sem to ugotovila,da se nekateri vtaknejo tja kjer jih ne briga pa še bistvo zgrešijo...pa jebanje na suho,dej a ni tega že preveč v življenju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 mislim, da ne ne bi dost zmotila, če bi rekla ... redko kdaj ali sploh nikoližalostno ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 preveč pizze? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Zanimivo ... ko berem določene teme po forumu ... v enih me ful stvari razneži, ko si izjavljate ljubezen in ste ful pozitivni V drugih pa tak primitivizem in eno kolektivno držanje skupaj, posnemanje in ven metanje, da človeku kar slabo rata. Smešno, kok so eni ovce, k slediju drugemu, hkrati pa na ves glas vpijejo, kok so samosvoji ipd.... Sm mogla vn dat, k me je tiščal. bušca ti, bušca jst bemu, ponoč drek prekladam, potlej pa podnev nadaljujem ***** ENKRATNA PRILOŽNOSTprodamo pristni kravji inu konjski figov gnoj v preperevanju....neprimerljivo visoke kvalitete , boljši kakor izkušnje kažejo od kurjega inu petelinjega..... žličko ga denete k rastlinci v lončku inu se potlej mestni ludje čudite, kako vam prelepi majaron bujno začne odganjati...prav tako so se mestne guspe pohvalile z jako dobrimi rezultati pri odgoji prepih cvetlic v lončkih.... do enega kilograma vam ga vakumsko pakiranega dostavimo poštno ležeče.... Kilogram cenjenega gnoja - za danes, ko začenjamo akcijo je *1.000,00 SIT.Za večje količine od 10kg naprej rok dobave 14 dni in temu primerna grosistična cena, ki pa je stvar dogovora. Naročila prosimo s kompletnim naslovom pustite na OS. Bio gnoj planšarskih krav inu zdravih konj, v vsak slovenski lonček Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 tole je pa huda konkurenca sstanetu.... sam shkoda k se z nekaterimi posti iz tega forume ne da gnojiti zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 če ga naročiš prvi, dobiš kilogramček gratis....tudi gobicam in paradižniku v tvojem akvariju dobro dene Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 če ga naročiš prvi, dobiš kilogramček gratis....tudi gobicam in paradižniku v tvojem akvariju dobro dene oooo....hvalasam vesh.....ga zhe mam....iz zgornjesauske doline....tacga zhmohtngabom pa vsekakor za tvojga reklamo okol delau zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 naj bo zdaj kdo užaljen jst sm zhek si mi tole na OS poslala...sm biu omenjen....klele me pa niiii..... zlomk...buhuhuhu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 sem tudi cmera in pomilovanja vredna. ti se prou matrash deb se nam mal smilla... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 zadovoljen? NEE!!!!dej me she oralno.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 daj mi malo zrahljaj špago no, če ne bom zdivjala. zato te pa mam na kratko... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Pri nekaterih me moti, da ne dopustijo drugačnega mišljenja, brez da bi zraven žalili. To je to. Žaljenje je tud v vaših glavah...če tako hočete, potem se vam to dogaja in si tako predstavljate......tud, če se reče črni kruh, je za nekoga žalitev, ker je pač 'črni kruh' posledica nekega dejanja, kki se mu je v lajfu zgodilo in ga je prizadelo......... Jao iskrena poa nisi oz. si zelo dvo ali več lična (pa še kaj drugega....sam če napišem, bom spet kao po tvoje žalil.....ne prenesete realnih tal)......moje mnenje......ja spet sem te po tvoje užalil...... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Lubčki, kaj pa strpnost? zavedanje, da nismo vsi enaki, vsi enako sposobni, ne mislimo in ne delujemo vsi enako???Eni so pusyji po vašem mnenju, po mojem tut včasih... ..pa kaj.A ne mislite, da bi vsak želel bit totalen frajer, v vsaki situaciji...pa ne zna, ne zmore... men je vsako mnenje pravilno, je pač takšno, kot ga zmoremo v danem trenutku...in sem že menda 100x napisala, kdo pa je lahko vrhovni sodnik, da presodi, kako pa bi moralo biti???...in kakšni bi morali biti... edino, akr me res zmoti, so OSEBNE žalitve, ne pa recimo različna mnenja...in različno reagiranje... v to temo spada zame recimo0 Trudijeva izjava glede cashya..."ti ga itak sam v vodo namakaš"...evo, tole pa je zame podn... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 v to temo spada zame recimo0 Trudijeva izjava glede cashya..."ti ga itak sam v vodo namakaš"...evo, tole pa je zame podn... :xx!: Astra mogoche je pa hotu povedat, de to cashy rad pochne s pichko v polni kadi vode... sicer se pa sam spomn, kake sva midva mela kle gor... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Lubčki, kaj pa strpnost? zavedanje, da nismo vsi enaki, vsi enako sposobni, ne mislimo in ne delujemo vsi enako???Eni so pusyji po vašem mnenju, po mojem tut včasih... ..pa kaj.A ne mislite, da bi vsak želel bit totalen frajer, v vsaki situaciji...pa ne zna, ne zmore... men je vsako mnenje pravilno, je pač takšno, kot ga zmoremo v danem trenutku...in sem že menda 100x napisala, kdo pa je lahko vrhovni sodnik, da presodi, kako pa bi moralo biti???...in kakšni bi morali biti... edino, akr me res zmoti, so OSEBNE žalitve, ne pa recimo različna mnenja...in različno reagiranje... v to temo spada zame recimo0 Trudijeva izjava glede cashya..."ti ga itak sam v vodo namakaš"...evo, tole pa je zame podn... :xx!: Astra Da ne bomo o tvojih osebnih žalitvah in poizkusih razdiranja raznoraznih vez.........ta se tle delaš eno svetnico......in sodnico....torej si ti lahko 'TA' sodnik, ki ga omnejaš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 je potrebno potrpeti ... she posebej v BDSM sceni... zlomk...trallala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Aakhut...se spomnim ja... trudi...ti se kr trudi... ...sam zdaj en vem, če sem želela tebe al njo?...da sem neke zveze razdirala...kot praviš... matr, sem res že v letih, očitno me spomin daje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Aakhut...se spomnim ja... trudi...ti se kr trudi... ...sam zdaj en vem, če sem želela tebe al njo?...da sem neke zveze razdirala...kot praviš... matr, sem res že v letih, očitno me spomin daje... Astra Prmen še ne, ker se nebi tako končalo, kot se je tam, kjer si poizkusila oz. poizkušaš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Trudi, ti kar napiši,kje in kako poizkušam, naj vesoljni lnf ve, kaj delam v ozadju... ker take packe je treba javno na grmado dat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Sej si se že sama.....sej si ti ta tvoj omenjeni sodnik.......... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ker take packe je treba javno na grmado dat... Astra she prej pa pofukat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 she prej pa pofukat... zlomk...tralala eh...kdo bo stare babe... ------------------------------------------------- trudi, le daj, lej kolk je zdaj radovednih, ti pa jih puščaš v nevednosti...bi bilo zanimivo, daj no, da ne bo astra tako kraljično igrala tule gor...kr povej, da se ve... Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 eh...kdo bo stare babe... ------------------------------------------------- trudi, le daj, lej kolk je zdaj radovednih, ti pa jih puščaš v nevednosti...bi bilo zanimivo, daj no, da ne bo astra tako kraljično igrala tule gor...kr povej, da se ve... zmeri se kak perverznjak najde... ........?.................?....................?.......... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.