Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

to je bil odgovor na eno vprašanje od prej. mi je odprlo lih to vprašanje kot zadnje, pa sem odgovorila.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif kar se kužkov tiče imam samo dva. na primorskem pa bolj malo uporabljamo dvojino.

pa, pa.........

Aja. Sploh nisem uvidela povezave. Kr neki, hehehe xDDx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

a nogometa pa nihče ne gleda/ne bo gledal?

k ni nikjer nobene teme odprte EP v nogometu al pa kej (niti ni osvežena kakšna nogometna tema).

V bistvu b.z., da jo jaz odpiram, upam da jo bo kdo (da bomo lhok navijal xDDx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa tut js upam, da bo kdo odprl temo za nogomethttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, da bomo lohk komentiral....sicer pa js mam namen gledat fuzbalhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

ja jaz tud bolj tko, začnem bolj *pol* gledat. xDDx

Larisa bo odprla temo x8Dx

ja sej... x:Dx nisem hotla včer je prec napast, ko je komentirala, češ da sem itak mislila da jo bo ona.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif operacija uspe, pa da nau preveč trpelhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ermm.gif

jaz mam tudi za prijatelja eno željo, da bo vse ok.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

berem knjige, ki so bile za maturo v sš. prebrala doma vse knjige. ene imam v angleščini, nekatere so težje pa me ne mikajo. pa Pot k zenu od Jerneja Mehleta ki jo imam že 10 let. dnevnik, kako gre študirat zen na japonsko. pa Metulj od Henrija C. se počutim doma, ko odprem knjigo.

zdaj pa spet s prijateljico v knjižnici. imam prošnje za pisat, enim odpisat, in take...

je vroče, imam prvič letos kratke hlače.

si bova privoščili brezalkoholno pivo.

shujšala sem eno kilo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif gre počasi.

lep pozdravček.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Fajn Angelit, da ti uspeva s hujšanjem. Knjiga od J.Mehleta je pa super, ane. Dobila sem jo za rojstni dan in prebrala v šunku, potem sem poiskala še njegovo prvo knjigo, Moči življenja. Si mi dala idejo, da se lotim še njegove knjige Ti si trojni človek.

V prvi stavek se ne bom spuščala, ker sej ni moj forum in če lastnik preferira beznico, fine with me :palec: je tko dost boljšega na izbiro.

Se ne poznava, tako da res ne moreš vedeti, kaj ljubim in kaj sovražim :)

Všeč mi pa res ne more biti vsak človek oz. njegova dejanja.

Zanimivo je, da v temi o brcanju žoge je folk zmotilo to, k se je govorilo o drugih zadevah, pa čeprav so bile z žogobrcom povezane.... a glej ti to, v temi o mučenju živali jih pa ne moti, da gre vse skupaj v čist tretje vode. Fino vedet, kaj je ljudem bolj važno.

Aja :eek: iskreno opravičilo vsem prizadetim bralcem, za moment sem pozabila, da sem na LNF chat portalu, torej, ja, poletje je, ptički žvrgolijo, kakšne lepe slikce se mi pa ne da limat...

res je se ne poznava, sam hotela sem ti pokazati k drugim praviš stvari se prej vprašaj ali je tako kot ti dojemaš ali mogoče drugače.in ja vsakemu človeku so drugačne stvari važne.marsi si rekla da teži samo zato k je eno objavo napisala. saj bolj je človek dober bolj ga izkoriščate.človek vam da roko vi pa kr hočete vse. poznam to in občudujem marso da se ji da vse to in tudi zahvaljujem.

pa še povrhu si nesramnain arogantna, zate je lunin net beznica, kaj si pa pol ti k notri zahajaš?

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Zdi se mi velika svinjarija, kar so naredili gospodu politiku in njegovi ženi. Ga je prijavila, ja, se ji je mal sfrkalo a ne IN????? Zdaj morata vsej vesoljni sloveniji dokazovat da sta človeka. A smo tako daleč prišlji da moramo v tem svinjskem svetu dokazovat da smo ljudje???? se javila in povedala, da je človek, ne to ni dovolj, gremo še naprej. Najbolje da zdaj naredimo še show Zakonska terapija v živo a ne, da se bodo svinje učile kako biti človek?? (fak kašna dobro ideja, dajmo nardimo boste reklianwe ©tule mate pa se javte na forum

svojim someščanom pa povem, da nehajte lapat o meni, kot o kakšni žajfnci. poglejte malo bolje svoje otroke, boste videli, da jim ni prijetno. sicer igrajo nogomet, kar je bolje, da sedijo pred računalnikom, kljub temu vas poslušajo. Kaj jih učite, ko bodo veliki si bodo želeli biti jaz, saj je to bolj zanimivo kot biti svoji starši. si to res želite??

vama pa ne verjamem, da sta sovražnika saj vedno nastopata skupaj, zmenta se že enkrat. še enkrat ne razumem kaj hočeta od mene. z enim bi se že skregala, z drugim se ne bi, ampak sta tandem, kaj naj potem. a naj brezveze lapam. zakaj ne smem niti glasbe poslušati. nočem se kregati, a res to hočeš, a hočeš pandorino skrinjico. al je že odprta?

če že moram omenjati besedo na l, ta ne potrebuje svečke.

tebi pa povem da se te še vedno predvsem bojim. "Toda mi verjamemo, da ima kazen pravi vzgojni pomen samo kadar vemo, oziroma da se zavedamo kaj smo slabega naredili." kdo pravi, da bi moralo biti težko, se mi zdi, da ti hočeš, da kompliciram. včasih se mi zdi da ne veš kaj delaš. Čustev ni za podcenjevati. če jih je potem sem res bolna

si res tisto meni namenila, niti najmanj si nisem mislila, da je. prepozno sem videla. očitno se težko z dvema hkrati pogovarjam, sploh če ni o isti stvari.

*nočem tam pokvarit vzdušja in niti... :]

ful mi je všeč, da ste osvežili temo Haiuk Kala/odont... x8Dx :palec:

Ful imate smisel. :)

Picasso

Ravno berem...morda bo komu v pomoč na duhovni poti..Smo majhen plant v vesolju, kjer je nešteto galaksij.Naše življenje ni potrebno jemati tako resno, ne nosimo celotnega bremena na svojih ramah.Zakaj nebi enostavno rekli Fuck It in preprosto začeli uživati življenje.Fuck It ali "jebi ga" je zahodni koncept vzhodnjaške filozofije, da sprejmemo dejstvo, da gre življenje včasih po svoji poti in jo moramo sprejeti.Vsakič, ko se sprostimo in stvari sprejmemo takšne kot so, se predamo duhovni poti.Fuck It pomeni volja do tega, da stvari sprejmemo takšne kot so ali nas doletijo ( to let it go), in to ne le enkrat, vendar znova in znova.Ko rečeš Fuck It, sprejmeš odstopanje situacije takšne kot je,od takšne kot bi si želel.Ob tem se prenehaš oklepati nečesa, kar povzroča bolečino.Ko rečeš Fuck It, sprejmeš tok življenja ter običajno prenehaš poslušati druge in začneš poslupati sebe..Ko rečeš Fuck It se podaš po duhovni poti, saj se prenehaš upirati, se sprostiš ter zopet predaš toku življenja v sedanjem trenutku.Ko rečeš Fuck It, prenehaš stvari jemati preveč resno..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Fajn Angelit, da ti uspeva s hujšanjem. Knjiga od J.Mehleta je pa super, ane. Dobila sem jo za rojstni dan in prebrala v šunku, potem sem poiskala še njegovo prvo knjigo, Moči življenja. Si mi dala idejo, da se lotim še njegove knjige Ti si trojni človek.

hvala, se bo treba potrudit.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

nazadnje sem prebrala tole . me bolj zanimajo takšne življenjske zgodbe kot izmišljene .

bila na morju dva dni. upam, da bom še šla, čeprav mi ni do ležanja na plaži. raje kam grem. pa glavno , da se pohaja.

jernej mehle je pa zakon. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif (bi ga rada spoznala)

John C. Parkin

K**c gleda

Viyola, a je to to?

Men je ful huda knjiga, pa tok sm se nasmejala na cajte.

Kurc gleda - duhovna pot najvišje modrosti.

strong desire needs strong will

Ne vem, Strucy, je pa zgleda nekaj podobnega..filozofija jebi ga..tale mi je tud všečNiste zadovoljni v vaši državi zaradi vremena, ljudi, politike, itd..Najslabše je, da se pritožujete glede tega in ne storite nič, da bi bilo bolje.Recite Fuck It, vzamete potni list in se preselite v drugo državo.Iščite manj smisla, ne več.Vse, kar počnete je duhovno in božansko. Sprostite se. Nemogoče je ne biti duhoven.Ko boste stvarem rekli Fuck it,n jih boste začeli dobivati, brez da bi se trudili.Življenje se bo samo odzvalo in uživali boste.Začeli boste opažati lepoto v majhnih in nepričakovanih stvareh.V vsem boste videli lepoto.Postali boste kot otroci in živeli v čudežu samega obstoja.Takrat boste zaživeli v sedanjem trenutku in vaše telo se bo sprostilo.Namreč, življenje je duhovna pot. Življenje teče.Ne kritizira in ne sodi.Življenje se ne upira. Življenje je, kar je. Življenje je čista mehkoba in sprostitev.Upiranje življenju pa je napetost in nefleksibilnost..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

... zakaj si kdo želi in se trudi spremeniti popolnoma vse na kom drugem?

čemu si preprosto ne izbere takih, ki so njemu bolj kompatibilni, bližje njegovim predstavam, merilom in željam??

Picasso

... zakaj si kdo želi in se trudi spremeniti popolnoma vse na kom drugem?

čemu si preprosto ne izbere takih, ki so njemu bolj kompatibilni, bližje njegovim predstavam, merilom in željam??

Saj lahko da ni vedno tako, da se skuša osebo prikrojiti po svojih željah, predstavah in potrebah.

V tem primeru ni fajn.

Sprejemati bi bilo seveda bolje.

Včasih je celo tudi to, da določene stvari delamo narobe, pa jih ne vidimo, in nas mora kdo opozoriti, da jih potem spremenimo ... V tem primeru ne gre za krojenje po lastni, temveč po "univerzalni" (dobri) podobi.

Kao x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Saj lahko da ni vedno tako, da se skuša osebo prikrojiti po svojih željah, predstavah in potrebah.

V tem primeru ni fajn.

Sprejemati bi bilo seveda bolje.

Včasih je celo tudi to, da določene stvari delamo narobe, pa jih ne vidimo, in nas mora kdo opozoriti, da jih potem spremenimo ... V tem primeru ne gre za krojenje po lastni, temveč po "univerzalni" (dobri) podobi.

Kao x;)x

to se strinjam, seveda, samorefleksija je že fajn. xyesx

ampak ne more en povedat, kaj je 'univerzalna podoba'. :)

pa magari da je še tako *razvit* itd.

če je tako razvit, pa bo to itak vedel oz. že sprejemal.

že pride vsak kamor mora prit (in tudi kadar mora). :)

ampak (če malo zbanaliziram in karikiram) če sem jaz svetla, ne morem bit temna (lohk si barvam kožo kao x:o)x x:Dx), če imam velike joške, ne morem imeti majhnih (ok, lohk grem si jih pomanjšat x:Dx), če imam majhno rit, ne morem imeti velike... če sem stara, pač nisem mlada... in tako dalje. ene stvari so takšne kot pač so.

v glavnem, ribe ne moreš prisiliti da bo recimo oven ali strelec. če si želiš ovne in strelce, bodi z ovni in strelci.

Picasso

ampak (če malo zbanaliziram in karikiram) če sem jaz svetla, ne morem bit temna (lohk si barvam kožo kao x:o)x x:Dx), če imam velike joške, ne morem imeti majhnih (ok, lohk grem si jih pomanjšat x:Dx), če imam majhno rit, ne morem imeti velike... če sem stara, pač nisem mlada... in tako dalje. ene stvari so takšne kot pač so.

v glavnem, ribe ne moreš prisiliti da bo recimo oven ali strelec. če si želiš ovne in strelce, bodi z ovni in strelci.

jes, jes, za to imam jaz samo ene občutke - za v rit brcnit!

Nimam pojma, kaj folk prijema, da je treba ljudi prikrojit.

to se strinjam, seveda, samorefleksija je že fajn. xyesx

ampak ne more en povedat, kaj je 'univerzalna podoba'. :)

pa magari da je še tako *razvit* itd.

če je tako razvit, pa bo to itak vedel oz. že sprejemal.

že pride vsak kamor mora prit (in tudi kadar mora). :)

Saj ne, da bi nekdo pa vedel, kaj je tisto univerzalno, h čemu točno moramo stremeti ...

bolj iz vsakodnevnega, praktičnega vidika sem mislila.

Vidiš npr. da se nekdo vedno zaleti ob en in isti problem, da na podobne stvari vedno enako odreagira in se potem muči, ker nima pravega načina ...

In če zna potem en nekdo malo usmeriti te zadeve, povedati, kaj ni ok, kaj popraviti oz. kako narediti, da bo potem lahko bolje,

tj. da te hoče na tak način "po svoje oblikovati",

to mi pa ni narobe.

Odvisno, za kaj pač gre.

... Say what you mean

'Baje' se nasprotja privlačijo...

ja, baje.

morda.

... morda pa samo pogrešam malo več kompatibilnega in manj nasprotnega... :)

lepo se je tudi počutiti dobro v družbi nekoga. čeprav razumem in vem, da jasno ne more bit vedno lepo.

Picasso

... morda pa samo pogrešam malo več kompatibilnega in manj nasprotnega... :)

lepo se je tudi počutiti dobro v družbi nekoga. čeprav razumem in vem, da jasno ne more bit vedno lepo.

Se vprašam včasih, kaj sva naredila iz sebe ...

Ampak so pač obdobja (lahko zaradi stresa, dela, lahko pa tudi kar tako, zakaj pa ne), ko ni preveč lepo.

Pa mislim, da je treba ravno na tem delati.

Sprejeti, razumeti, ne dvomiti, določene stvari vzeti za samoumnevne, da se v trenutkih "krize" niti ni treba še z njimi ukvarjati ...

Hja, dolgo se učimo.

Enim uspe, drugim ne.

Je pa vse od dveh odvisno.

Najtežje je, ko ugotoviš, da se ne da več pogovarjati, ko nekdo ne razume več niti besede, ki jo poveš ...

Samo če uspe, počasi počasi, tj. če imaš potrpljenje s sabo, z drugim,

potem je še vse možno.

Si mislim x;)x

... Say what you mean

:palec: :)

ja, točno to se je meni zgodilo: čisto nič nisem več razumela in še vedno nič ne razumem...

(ne moreš izsiliti več inteligence od nekoga, kot je ima... lohk jo mal spodbudiš, ne moreš pa iz enega, ki je ima 100, izsilit da je bo imel 200 xDDx)

ampak kot praviš, saj pač pol že se nekako poklopi vse skupaj, moraš kar hodit dalje, pa čeprav nekaj časa v/po temi. :)

xupx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...