Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

jaz nikoli nisem rekla da je sex kaj grdega ali ples samo kako se to dvoje uporablja je pomembno vsaj zame.

saj kot pravim jaz sem učila plese, salsa, merengue, bachata...tudi zelo sexi gibe ampak sem jim rekla da je bolje da to uporabijo v spalnici kot na plesišču, vse te plese a v mejah normale.ko pa vidim punce k drgnejo svojo rit ob moški ud, in moškega vidijo prvič. sorry mi ni všeč sploh pa ker daje narobno predstavo celemu plesu in jaz vidim nespoštovanje do sebe.zaradi mene lahko dela to doma ne pa v publiki.

drugače pa ja vsak počne kar hoče posledice itak nosi sam.....

Deli na socialnih omrežjih

mislim da sploh opaziš to! :eek: da se drgne ravno ob njegov ud. x:o)x saj to moraš zelo blizu stati... x:o)x in da veš, da se prvič vidita?

ful si na tekočem kaj folku dogaja...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mislim da sploh opaziš to! :eek: da se drgne ravno ob njegov ud. x:o)x saj to moraš zelo blizu stati... x:o)x in da veš, da se prvič vidita?

ful si na tekočem kaj folku dogaja...

ko sem poučevala plese sem tudi dj in povezovala razne skupine kot so vse te ki so pol prihajale iz južne in sredne amerike ko so imeli koncerte so pol prišli vedno na after party ja in moje punce ki sem jih učila so ponorele ob črncih zato vem da so se prvič videli in ker sem bila dj sem stvari opazovala od vzgoraj iz malo višjega vzornega kota......in da ne govorim o sexu za eno noč.... meni je to nagnusno... jaz to pač povem drugi so tiho ali pa jim je to celo normalno

aja si to vedela.

ja, razumem.

res ni zgledno in apetitlih. ampak saj moški itak ne cenijo takih žensk, ženske tudi ne, so potem v takih okoljih, iz kakršnih izhajaš ti, izobčene, prezirane itd., morda se tudi same ne cenijo, ampak ni nujno, odvisno predvsem od njihove sproščenosti, liberalnosti, poguma, lahkomiselnosti in drugega.

aja, meni se sicer sex za eno noč ne zdi nič slabega oz. grdega.

jaz pravim, kakor komu paše oz. obema paše, če sta oba odrasla (in iste vrste!).

saj je to njuna stvar.

raje se naj dajo dol kot pa da ne vem kaj naredijo, sej veš koliko je frustracij zaradi te zavrtosti.

eni pa zagovarjajo nič sexa do poroke, kul, naj se zmenita med sabo taka dva...

Imamo pač različne poglede. Jaz nikogar ne obsojam, če nekaj počne dogovorjeno z nekom in če nikomur ne škodujeta.

Potem bodo 'črnci' pač odšli dalje, 'naključni tipi' pa tudi, itak se ne bodo poročili s temi ženskami. :)

Ženske si bodo pa morda našle koga al kaj jaz vem kaj, saj smo odrasli, bodo pač počele, kar bodo želele oz. kar si bodo pač izbrale.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ženske (in fantje, če bi kdo plesal x;)x ), jz pa sama na šihtu. Na radiu Ana Gabriel. Sem dala na ves glas in se v mislih prestavila nekam med latino ljudi, v vroč večer ob svečah, pa plešemo x;)x . Včeraj zvečer pa ob arabski glasbi...sam tam se nisem prestavila v kak harem x:px

Vidim, da veganske torte niso glih poceni (40-80 evrčkov)...mogoče so pa surovine, ki jih uporabljajo malo dražje in to kao nanese...nema veze, čas da malo poskusim to čudo...pa tudi če bo samo košček ali dva...bom kao malo popazil na "linijo"... oziroma bolje rečeno na linijo denarnice...xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Sem ravno z vrta, zgleda, bo letos zame pa za voluharje vsega dovolj..Če bo tako raslo, bo potrebno prestavt ograjo..

sem zadnjič brala, da za samo biofloro na vrtu ni dobro imeti preveč opleto...jaz se tega že od vedno držim..ker plevel

seveda, če ga le ni preveč..zadržuje vlago..pa tud voluharju potem ni čist preveč jasno, kje glih točno je..

Aja..no, to je neke vrste biodinamično kmetovanje..:eek:

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Samo zares..voluharja nikoli ne preganjam..kar tako se zmeniva..malo tebi..malo meni..x:)x ..

mi je zadnjič sosedov pes enega nesel z njive..je malo manjkalo, da ga nisem nažicala, naj ga nese nazaj..xDDx ..

če jih ima pa kdo res preveč..ali mu gredo tako na živce..naj pa na vrt vsadi cesarske tulipane..pa se odselijo sami,

ker jim smrdi..tako naravno, brez strupov, brez nadležnih piskajočih odganjalcev..pa še ceneje je..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Miši! Miši in še enkrat miši! Pri nas jih je tolk, da vse kar gomazi. Folk jih pobija na vse možne načine. Men se pa to zdi čist brez zveze. Itak jih je tolk, da jih lahk pobijaš dan za dnem, pa jih bo še kar enak velik. Pa še enostavno ne morm tega počet. Sej dokler mi niso prišle prav v kuhno in dnevno, me niso nič motile. Par dni sem jih kar pustila in upala, da jima bo šel pes na živce in bosta sami šli ven. Pa ne. Potem sta začeli grickat in glodat vse sorte in sem si rekla, da zdaj bo pa tega počas moral bit dost. In sem ju zalotila, najprej eno, pol pa še eno, ko sta šibali čez dnevno. Zdaj pa ven, sem si mislila in stopila do miši, miška se je ustavila in prihulila, sem jo kar lepo prijela v roko in odnesla ven, čez nekaj časa pa še ta drugo. Ne moreš verjet, kako izi. Ljudje pa kupujejo mišnice, limanice, strupe in ne vem kaj še vse ... Evo, očitno se tud miši da kaj povedat x;)x .

Mislim da sam stvarno zadrogiran od slatkiša...gledam kako se brojke okreču...pjevam pjesmu "Pijem da zaboravim EMŠO"...a sad još malo vatrene vode in nek se čuje sledeča pjesma do Jadrana...

Lepo je v naši domovini biti mlad

http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_1372.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Telih nekaj dni..je bilo ful hudih..takih težkih..Na žalost je moral naš pes od hiše..nikoli si nebi mislila, da se lahko tako navežem na žival..

Da ne govorim o otrocih..vsi objokani, ne vem, kdaj bo boljš..ker naš pes je bil del družine..dajal mi je občutek ene varnosti..ponoči,

na sprehodih..ko smo hodili domov, nas je bil vedno vesel..pač, nikoli nisi bil sam. Saj so me sem pa tja jezile pasje dlake, pa ob mokrih dnevih

sledi njegovih tac..samo sem pa tja..skratka..naša hiša je tako strašansko prazna in žalostna..se spozabim, in pogledam, če leži kje zunaj..

sem peljala tamalo na sladoled..pa malo naokrog...je popolnoma brez volje..hudo..mi je žal, da morajo iti otroci skozi to izkušnjo..če bi vedela prej.

ne vem...

sočustvujem... :sori: xcrossfingx

ampak glej tako: morda je za psa t(ak)o boljše... xyesx :palec:

(saj ziher obstaja razlog da ga dajete stran)

si boste pa že -če/ko bo spet morda čas- omislili drugega.... saj ko imaš enkrat takega hišnega ljubljenčka, si ga spet želiš, če imaš le možnost... torej, ziher bo še možnost, zdaj pa je tako pač očitno moralo bit. ... x:)x

Picasso

Hvala,Marsa

Samo tudi živali so si karakterno tako različne, kot smo si različni ljudje..pa saj veš..eni ti bolj sedejo, eni so ti bližji,

druge pa imaš rajš malo na distanci..navadiš se ga, zleze ti pod kožo, postane del tebe..pač, tako je..

bi kdo dejal, saj je samo pes..pa je še zdaleč od tega..če bi bil zdajle tukaj, bi ležal poleg tamale, ji dal glavo v naročje, da ga boža,

jo poskusil spraviti v boljšo voljo..ahh..pač, tako je

a tko?

no saj meni tud ni ravno za okol popadat od dogajanja, samo dolgočasna pa tudi ni.... mi je pravzaprav kar všeč, če tko pogledam... :)

velik enih takih *prebliskcev* sem imela pa počutim se manj težka pa taka kot v prejšnjih dneh...

Picasso

Sem vajena, da me vedno čas baše...takrat bi počela svašta..ko imam pa nekaj uric takole..

za karkoli počet, pa sama ne vem točno, kaj bi..

Sem dala predlog, da gremo malo naokrog, pa na eno orenh sadno kupico..al karkoli že..

se jima ne ljubi..tamala ima mičken herpes, pravi, da taka nikamor..se mi zdi, da se ji le ne da..

..ne vem, no..bom šla malo medvede lovit po gmajni, da se le nekaj dogaja..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

medvede?

pol pa bodi pazljiva...

menda moraš glasno se obnašat, da se on umakne....

men se pa tudi nikamor ne da, čeprav nimam herpesa.

ampak menda nečak prihaja z enim cd-jem, ki ga bova morali z mamo nadnujno gledat.

(morda ko je dobil rumen al kater pas pa je bil čisto iz sebe... sej ne vem, če to... bomo vidl)

Picasso

Medved menda tako smrdi že na daleč, da ga ne moreš zgrešit..

je znanka tekla po gmajni, sliši nekaj za ovinkom..je mislila, da je kolesar,

je bil pa medved..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

Lepo, da pride nečak pokazat cd..najbrž je nekaj zelo pomembnega

:)

hmmm, jaz ga še nisem srečala - medveda, sem pa slišala enkrat en meter od sebe lomastiti vepre... pol sem vidla da so, če bi jih prej, bi se najbrž še bolj ustrašila... po zvoku pa nikakor nisem mogla identificirat... sem pa vedela da ni ptič al pa kej... pa še ful sem se drla... x:o)x x:Dx k sem mislila da je ali Mitja ali frenda... in kličeeeeeem... pa ob meni zalomasti, pol pa čisto od daleč se odzoveta oba... in je bilo res čudno...

ja, za Nejca je vse ful pomembno, on je v enem svojem svetu in se vsega totalno nad veseli. :)

x:o)x x:Dx zadnjič je bil hecen: dva dni je klicaril, da bo dobil nov mobi. tko enih 5x dnevno. Pol tisti dan, ko so ši kupit mobi, je predtem 2x ali 3x klical, da grejo pol po mobi. Pol sta prišla s sestro po mamo, ker je morala z njima ga kupit, da je podpisala in pol je imel mobi in sta šla s sestro domov. Potem je pa še 2x ves navdušen klical tistega dne, da je mami (ki je z njim kupovala mobi), povedal da ima zdaj nov mobi. x:px

In pol še naslednji dan. xsrcx x:Dx

Picasso

To je pa zelo lepo, da se tako veseli , pa da mu je vse v tako veselje..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif .

potem je tale Nejc en tak sonček...

ja, v bistvu je točno to in tak, vsi tko pravijo/pravimo.

Kar zažari ob najmanjši malenkosti, res vsega se neskončno veseli. xsrcx

Ta hip je prišel. :)

Picasso

Saj..potem pa vidiš, da so otroci tudi naši učitelji..nam vedno znova pokažejo, da je sreča v drobnih stvareh, ali kako malo je potrebno , da si lahko srečen..

Uživajte ob gledanju cd-ja..karkoli že je, je nekaj pomembnega.

ja, za Nejca je vse ful pomembno, on je v enem svojem svetu in se vsega totalno nad veseli. :)

x:o)x x:Dx zadnjič je bil hecen: dva dni je klicaril, da bo dobil nov mobi. tko enih 5x dnevno. Pol tisti dan, ko so ši kupit mobi, je predtem 2x ali 3x klical, da grejo pol po mobi. Pol sta prišla s sestro po mamo, ker je morala z njima ga kupit, da je podpisala in pol je imel mobi in sta šla s sestro domov. Potem je pa še 2x ves navdušen klical tistega dne, da je mami (ki je z njim kupovala mobi), povedal da ima zdaj nov mobi. x:px

In pol še naslednji dan. xsrcx x:Dx

ja kok je pa to lepo slišat, da je Nejca taka majhna stvar tko razveselila...prou lepo je slišat kaj takegax:)x, si prav predstavljam da je Nejc en tak sonček:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...