Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

.... Ne vem s čim jo naj še zdrgnem? ...

probaj jo tako 'oprati' z gobico...

pač daš detergent za perilo na gobico, zraven si pa pripravi vodo, da boš lahko takoj 'splahnila'. pač fulkrat boš šla s svežo vodo čez.

al pa naštimaj vodo v kakšno flaško s pršilcem in dej notri mal kisa pa poprši pa potem še čez pejt s cunjo.

Kis se pol razdiši, itak ga pa ni treba dat velik.

*Sorodna tema: Nasveti za gospodinjstvo

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hehe, joj škoda, zdajle sem šla za štos iskat fotko ene blazotne riti, ki sem jo vidla danes na portalu 24.ur, ampak je ni več na broju (kej bolj matrat se mi pa ni dal, sej si mogoče pa tud sam že videl).

asses to asses! :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Super, dobr zate. x:px x;)x

(jaz pa mal drugač, se *tolažim* x;)x v zvezi s svojo premajhno ritjo podobno kot vse, ki so res nad zadovoljne s svojimi majhnimi joškicami xDDx)

sicer mi je pa to podobno neokusno kot turiranje silikonskega česarkoli drugega na zelo blizu in povečano. x:o)x

ampak jaz nisem tip. :)

tipom so všeč take stvari, men bi blo pa npr. smešno, da bi mi bil všeč nek tip zaradi riti recimo. x:o)x

Picasso

(jaz pa nisem kozoroginja, sem pa riba in estet... meni je lepo za pogledat lepo telo, dobro fotko... takšnole pa se mi zdi ubogo v bistvu, na nek način žalostno..)

...

jaz sem pa pomislila, da če bi imela avto, da bi šla na Kolpo, tko da blagorček vsem, ki so ob vodah in podobnih svežih okoljih. :)

Picasso

x:)x Jaz tudi. Pa saj koze so prov fajn, konec koncev. A ustanoviva društvo Koze? x;)x

in zakaj kr naenkrat ni uredu bit kura? x:px

Tečna sem!!

nč hudga.

važn, da si tuki, da ne težiš descu x:)x

ne vem kaj naj rečem......

ja rec, da ne veš, kaj bi rekla xcivx

Ne skrbi, ko jo boš imela kakšnih 5 let, bo itak strgana...kot je že naša x:px Prednost je, da se vsaj ne sekiram okrog pucanja.

kul. mata z descom usaj neki skupnega x8Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Mah vse meje dobrega okusa je preseglo tole razkazovanje silikonskih riti in jošk. Pa sploh nisem tradicionalna (kljub temu, da sem kozoroginja).

Tečna sem!! Razen ene prijateljice je šla čist cela klapa v Tolmin danes ... aaaaaaaaaaaaaaa, jst bi tudi :sori:

Bodo pa jetra zadovoljna x:o)x

se mi zdi, da pojem dobrega okusa sploh ni zacementiran in da se spreminja glede na splošno mentaliteto, duševno in duhovno stanje ljudi. Meni je zanimivo, ko lahko glede na to, kaj je moderno, razbiram duševno stanje družbe, mnenje o sebi, drugih, telesu, pričakovanja do sebe, do drugih itd, itd...

aja, metalcamp je zdaj? Se sprašujem, ali se tile v Metalcampu in tisti v Schengenfestu hodijo kaj v zelje? Včasih je res štorasto, da si dva tako velika dogodka časovno hodita navzkriž :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Prav lepo je malo višje.tam na 1500 nadmorske.več kot znosne temperature..v senci prijeten hlad...

na soncu toplo, prijeten veter..pa takšen mir...takole se pa res lahko počutim kot eno z vsem.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

in zakaj kr naenkrat ni uredu bit kura? x:px

x:Dx Itak da je. Lepo prosm, a sm kdaj kje rekla, da kure pa niso vredu? Da o kurji juhici (za želodček in dušico) sploh ne govorim!

Prav lepo je malo višje.tam na 1500 nadmorske.več kot znosne temperature..v senci prijeten hlad...

na soncu toplo, prijeten veter..pa takšen mir...takole se pa res lahko počutim kot eno z vsem.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Hehe, eno z naravo. Ampak le takrat, ko... x:Dx

ja, res je, 'eno z naravo' se počutijo tudi vsi v 100 kilometrskih kolonah. x:px

'povezani' in vse bolj kot bi si kadarkoli želeli. x:Dx x:px

Picasso

Jah, no..če ne že eno z naravo..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif ..pa en tak super fajn , popoln mir, ki ga v 1oo kilometrski koloni

težko občutiš..bljaakkk..si predstavljam kilometrsko kolono v tejle vročini pa brez klime v avtu..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

saj... veliko je še takih situacij, kjer kar nekako pozabiš, da si pravzaprav eno z vsem (ali pa da raje ne bi bil). x:Dx :vragec: x;)x

Picasso

Aha. Descu lahko sam po telefonu težim, kr je na Metalcampu brez mene :vragec:

jebi ga. takle si si nardila.

če bi bla pridna bi te s sabo uzel...

če mu ne bi doma težila...bi tut on ostou doma...

tko pa mu ni blo druge kt da gre nekam kjer mu moraš po telefonu težit in da ma usaj pir za tolažbo pa wc pr rok... xcivx

al si le hotla po owinkih rečt, da desca doma... pa namiguješ na pogoje hausbal? x:px

Sej je čisto ok, da je šel.

Sam fouš sm mu en malo x:Dx

Metalcamp STANE. To je problem :)

dej ne bluzi in komplicirej...

da tko fejst babe neb hotu upjant in k seb u šotor uzet... tko fuknjeni pa niso niti metalci xcivx

Sej je čisto ok, da je šel.

Sam fouš sm mu en malo x:Dx

Metalcamp STANE. To je problem :)

a zato nisi šla, k nimaš keša?

in on ga pa ima in je pa pač šel?

Picasso

ne nisem nič ciljala, sam vprašam, glih zato, k vem da delaš in en metal camp si pa morda lohk privoščiš, sem si mislila.

pa se mi je mal čudn zdel, ampak pač... taki časi, tko je zdej.

k sem bla jaz mlajša, je blo vse čist drugače. xDDx x;)x

(sam res, v bistvu...)

Picasso

Hmnja, mogoče bo pa vesel abstinence zdej :vragec:

x:px x:Xx x;)x

hahah. ti zanj ne moreš vedet...

on pa zate tut ne... x8Dx

ker lih logično mi ni, da ga kaznuješ s swojo abstinenco x:Ix

al pa je kwaliteta taka da se jo da tut pogrešit xcivx

delam, ampak sama plačujem najemnino in vse stroške

:palec: :palec:

carsko!

(jaz sem v zadnjem času ugotavljala, da edino k mi manjka v lajfu, je jebenih 20 kvadratov... svojih al pa neprofitna varianta... samo tega zdaj ni oz. ne bo, k folk ne dela, k ni dela, vsi pa imajo neke nepremičnine in v bistvu od tega služijo... in potem jasno da noujo dal najemnine 100€, ampak čim bolj da se nabije, če je to edini vir marsikomu, tko da paradoksalno, mi v bistvu financiramo ta folk, k 'ima cash')

plačujem še kredit za stanovanje z bivšim (ja, prav si prebrala)

a dej... xrolleyesx x:o)x

Picasso

ja vsaj nekaj je. upam da bo tudi v bodoče (job). xcrossfingx

ja štala je tole s fleti.

jaz sem zdaj že parkrat ko sem hodila po mestu, mal gledala (tko kto sva včasih, ko sva mela že tako *selilno deformacijo* in sva vse podstrehe gledala, prazne bajte, karkoli, kjer bi se dal kej...) in je v bistvu ful enih praznih stanovanj. samo v nikakvem stanju. se ne bi dal dostojno živet. če bi pa kej rihtal, bi pa nabil ceno itak.

ampak poznam folk, ki imajo eni res srečo - 2 frenda mata za 400€ celo bajto (v bistvu pol dvojčka), 2 pa poznam, ki dajeta za garsonjero 200 oz. 250, večjo kot sem jaz bila nazadnje in sem plačevala 300.

kar pa jaz gledam, je pa vse drago; če je pa pod 300, je pa na ižanki al pa kej.

mah... ko tole razmišljam, mi pa vse dol pade. :o|o:

Picasso

Lili Mai, ne kupujem fleta (ko si 2o let v podnajemu, si v začaranem krogu, no way prišparat kej... sem pa zračunala, da sva dala v tem lasu že za en fletek za najemnine... :||) - o podnajemih govorim (al pa skvotanju... ;))

Ja, Mystica, v MB in da ne govorim o dloenjskem koncu (sem mal kostanjevico imela v mislih), samo mi pa ni to fajn, k mam vse tukaj... nekako.

oz. če bi kam šla, bi šla pa pol morda kam dlje, če že.

Picasso

No kaj še ne greste spat? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Loto spilajte.

Gledam stare objave in se rezim http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif

Kakor je meni znano je na MC najdražja vstopnica...ostalo se pa dobi v metalmarketu za 1. evro...Skratka za en teden vstopnica je okol 150. evrčkov, ostalo je pa odvisno kaj osebek papca in pije...Ampak tisti, ki poznajo okolico lahko pridejo dosti ceneje skozi...Tudi odvisno ali se hoče gledat (poslušat) kobncerte od daleč ali od blizu. Podobno kot križanke v LJ. Pred obzidjem je gratis muzika, stane samo pijača in kakšne konkretne ostale zadevce. V Tolminu obzidja ni, ponavadi je samo ograjeno...

Tolmin je podobno kot Cerkno, Idrija, Bovec kar se cen, zaposlitve in plač tiče...Ko je MC ponavadi malo dvignejo cene, ampak preveč pa spet ne, ker bi potem drugo leto bil upad folka in s tem manjši zaslužek. Zgleda, da so se malo naučil iz napak. Pri domačinih malo okoli Tolmina se pride cenovno dosti bolje skozi...tudi za pol manj...pa da ne omenjam kakšnega domačega želodčka in alkota...x:)x

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pred obzidjem je gratis muzika, stane samo pijača in kakšne konkretne ostale zadevce.

x:Dx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...