Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

pismo Trudi kolk ti veš zakolisja?

Tud če bi se Astra vtikovala v karkoli se ni vate ane? in ni tvoja stvar da tole javno obešaš tule gor...

Ja jaz pogrešam čase Astre, Mateje, Umetnice, Sanjalice, Janjek;, cosme, Ruby, Mushi,Tine, Tjazija, Bigma, Borisa, Verone...jebelacesta še mal pa bom Kljukca začela pogrešat... nismo se strinjal vendar smo si več ali manj dopuščali pravico do svojega mišljenja (ok Kjluka je bil malce samosvoj oz. kar dost samosvoj)... ampak takrat je izstopal, ne verjamem da bi danes še... mogoče sem pa že za na pokopališče tega foruma...

Deli na socialnih omrežjih

Tud če bi se Astra vtikovala v karkoli se ni vate ane? in ni tvoja stvar da tole javno obešaš tule gor...

O uakulisje me ne zanima...vame, se JE

Pa kaj ti itak pogrešeš še samo sebe pa tvojke jamranje

Ja jaz pogrešam čase Astre, Mateje, Umetnice, Sanjalice, Janjek;, cosme, Ruby, Mushi,Tine, Tjazija, Bigma, Borisa, Verone...jebelacesta še mal pa bom Kljukca začela pogrešat... nismo se strinjal vendar smo si več ali manj dopuščali pravico do svojega mišljenja (ok Kjluka je bil malce samosvoj oz. kar dost samosvoj)... ampak takrat je izstopal, ne verjamem da bi danes še... mogoče sem pa že za na pokopališče tega foruma...

:vragec:

jah kaj....fukache so si najdle...pa nimajo cajta kle viset... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Prmen še ne, ker se nebi tako končalo, kot se je tam, kjer si poizkusila oz. poizkušaš

O uakulisje me ne zanima...vame, se JE

najprej pišeš, da se pr teb nisem vtikovala, potem pa v drugem postu, pa se sem... x?x

Ej, ej...zdajle se bos pa tezko iz tega izvlekel.sicer pa je najlazje mal nabacit, pa se potem umaknit..z besedami, saj ves, za kaj gre...

Ocitno se ti ne ves, sam fajn je mal pljunit... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

najprej pišeš, da se pr teb nisem vtikovala, potem pa v drugem postu, pa se sem... x?x

Ej, ej...zdajle se bos pa tezko iz tega izvlekel.sicer pa je najlazje mal nabacit, pa se potem umaknit..z besedami, saj ves, za kaj gre...

Ocitno se ti ne ves, sam fajn je mal pljunit... :xx!:

Astra

1.del Nisi se v mojo vezo, ŠE

2.del (od Ksenie) si se pa kam drugam vame vtaknla

jaz vem

trudi, potem pa še enkrat...

povej na glas, kako in kaj...da bodo vsi vedeli, kakšna sem v resnici, tule pa sam igram...zakaj bi mi dovolil, da blefiram...in se nekaj grem, ce pa ti poznas strasne skrivnosti...

Z besedo na dan...

sicer pa, kot sem rekla, kako fino je nekaj mal nabacit, pa ustvarit nek vtis...potem pa :shsh:

No, car... x?x

Astra

Per aspera ad astra

trudi, potem pa še enkrat...

povej na glas, kako in kaj...da bodo vsi vedeli, kakšna sem v resnici, tule pa sam igram...zakaj bi mi dovolil, da blefiram...in se nekaj grem, ce pa ti poznas strasne skrivnosti...

Z besedo na dan...

sicer pa, kot sem rekla, kako fino je nekaj mal nabacit, pa ustvarit nek vtis...potem pa :shsh:

No, car... x?x

Astra

Ja ti že veš, saj si carica teh zadev....men se pa neda, k se s tem ne obremenjujem...ti kar blefiraj zarad mene, je to tvoj problem ne moj (ŠE zaenkrat....)

Ja jest sem pa car dvorišča......ampak, kakor je blila tudi dobra Aakhutova pripomba (če jo razumeš seveda: 'odvisno, kako veliko je dvorišče'.....

Težka bo, jaz Aakhutovih štosov ne razumem... x:px in nimam pojma, kaj je mislil s tem povedat... x:Dx ....morda kaj o tem, da je velikost dvorišča tudi stvar zornega kota...

trudi..da zaključiva tole debato, vsaj jaz jo bom.Potegnil si najbolj gnilo potezo, kar jih lahko.napišeš, kako jaz iz ozadja manipuliram, ko zahtevam pojasnilo, se umakneš, da ti že veš...

in naj bi tudi jaz že dobro vedela, za kaj gre...

v stilu,kjer je dim, tam je tudi ogenj...če si ti nekaj omenil, potem bo že nekaj na tem...

gnilo :xx!: ...in brez jajc... :xx!: ...potem pa TI komu rečeš, da je pusy... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Težka bo, jaz Aakhutovih štosov ne razumem... x:px in nimam pojma, kaj je mislil s tem povedat... x:Dx ....morda kaj o tem, da je velikost dvorišča tudi stvar zornega kota...

trudi..da zaključiva tole debato, vsaj jaz jo bom.Potegnil si najbolj gnilo potezo, kar jih lahko.napišeš, kako jaz iz ozadja manipuliram, ko zahtevam pojasnilo, se umakneš, da ti že veš...

in naj bi tudi jaz že dobro vedela, za kaj gre...

v stilu,kjer je dim, tam je tudi ogenj...če si ti nekaj omenil, potem bo že nekaj na tem...

gnilo :xx!: ...in brez jajc... :xx!: ...potem pa TI komu rečeš, da je pusy... xrolleyesx

Astra

Gnile stavi očitno počneš ti, kar si zdele z navideznim (ne)priznavanjem hočeš sebe oprat in vse ostalo...ok v tem primeru mene prikazak k največejo gnilobo...OK....mogoče tle res tko izpade....samo pa v RL vsakmu pogčedam v oči z mirno vestjo u razliko od tebe in tvojih laži pa hinavščine.....

Pussy si ti, in si prva kateri sem to napisal; tudi prvi osebek na tem forumu, kateremu sem to napisal

....aja brez jajc...mrbit zate, če sklepaš po tvojem doma.....ne moreš vsega kupit z denarjem, kot si to navajena......to je gnilo in pussyevsko

Ti pa mene seveda osebno poznaš, natanko veš kdo sem in kako živim, kako se v RL obnašam...in kakšna sem...očitno si dobro obveščen tudi o jajcih mojega partnerja...

jaz tebe lahko sodim samo po tem, kaj pišeš tukaj, kakšen si v RL..me ne zanima...jaz s tabo komuniciram tukaj...in tukaj si se pokazal v takšni luči, kot si se...

Astra

Per aspera ad astra

Ti pa mene seveda osebno poznaš, natanko veš kdo sem in kako živim, kako se v RL obnašam...in kakšna sem...očitno si dobro obveščen tudi o jajcih mojega partnerja...

jaz tebe lahko sodim samo po tem, kaj pišeš tukaj, kakšen si v RL..me ne zanima...jaz s tabo komuniciram tukaj...in tukaj si se pokazal v takšni luči, kot si se...

Astra

Ti že veš oz. nekaj takega..... x:)x x8Dx

Ljubezen je kakor voda, lahko prihaja od zgoraj kakor dež in prepoji s poplavo veselja. Toda včasih, med srdito pripeko življenja, se ljubezen na površju izssuši in jo je treba hraniti od spodaaj, usmeriti se mora h koreninam, da se tako ohrani pri življenju.

Vsi konci so hkrati tudi začetki.Samo , da ttega v tistem trenutku ne vemo.

Mitch Alboom

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mistyca, jaz ti pa moram priznat, da sem si tvojo muco sposodil in zdaj je del programa digitalnih J boxov num. 1 v Latinski Ameriki :inocent: x:)x

Folk, ce bi jaz prej vedel, da boste pral, mam jaz tud se neki umazanga perila za oprat, :inocent: ...zdaj me bo pa jutri cakal :o|o:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Ja, ves kok je posrecena, ko plese na ekranu x:)x . Ce ne bom pozabil, bom kopiral zaslon in ga nalepil v dnevnik. Navsezadnje smo uspeli z novim programom za digitalne J boxe. Standardni (klasicni) ima 100 Cdjev, torej 100 albumov. Digitalni pa ima okroh 1000 albumov in poleg tega se karaoke in video x:)x .

Se enkrat hvala za idejo...cist neutrudno plese x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Kak vam lahko explodira motor na predzadnji dirki GLUPANI ?????????????????????? :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

...ker ne uporabljajo boshevih sveck :vragec: x:Dx ...

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Berem forum in se sprašujem, ali je možno, da se na forum zadnje časi vpisujejo bolj ali manj zarodki? :xx!: :o|o:

Marsa, kaj se ne bi dalo uvesti neke določene starosti za vstop na forum? x:o)x x:Ix x:Dx (moje pobožne želje)

Tako, to sem morala dati iz sebe, pa brez zamere x:Xx Lahko noč!

joj, kako si si mislila da bom tole TLELE vidla?? x:Dx x:o)x

ampak - sem. x:px hec ne? x:Dx

saj je meja. 13 let. sam tam vpisejo da so 15 (ali vec seveda). x:o)x

da bi pa starsi moral potrjevat*, se pa se nisem odlocla, ker se mi zdi, da vecina nasih mukyjev je kar pr seb (kristalka je prisla, ko je bla 13, agato al kero smo mel, el nino je bil 16, ko sem ga 'spoznala', behy je bil 14 al kolk, skratka, ne vidim razloga).

sem pa ze morila nekoc, da se morjo starsi strinjat in v vecini teh primerov (so) se. xDDx

*sem pa pr svojemu tamalmu za en drug forum morala podpisovat, sam so ble same kolobocije in na konc sem itak prek maila, to bi pa nenazadnje lohk froc sam. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O temi...

Men so tud POD osebne zhalitve.

Tanizkih ne maram - jih tud ne dajem.

al pa recimo ce bi nekaj vedla o nekom... da bi omenjala nekaj kar nekoga dela nemocnega ali bognedaj kako hibo... al stanje (npr. NIKOL ne bi rekla javno cloveku - ti smrdis... al kaj tacga... al pa - mas majhnega... al kaj jaz vem...)

Sem jaz Car da ne rabim tega izkoristit... mi je podobno kot pri izsiljevanju clo - ces, jaz pa vem nekaj o tebi.

a veste kok pa JAZ vem o folku? x;)x x:Dx x:px haha... x:Dx

ce hoces bit car in zmagat tlele, na enem mini bojiscecu, si enominutni car. morda bodo nekateri pomislili, mater ga je dober (se zlasti ce gre za osebo, ki gre njim samim na zivce, ker folk vse preveckrat po simpatijah mnenje oblikuje)....

sam dolgorocno pa si tak clowk NIKOL ne pridobi spostovanja oz. zaupanja.

ker je PAC TAK.

enkrat bo pa mene zhalil, tle se hit obrne.

kot ce nekdo opravlja.

mene spravlja to v zadrego, ker casa ne dojemam linerano... torej ko on men govori o nekom, jaz SLISIM, kako pravzaprav drugemu govori o men. x;)x xyesx

trudi, tista o crnem kruhu ne gre skoz, je kar nekaj, je zhalitev za inteligenco in iznajdljivost. :vragec: x;)x x:Dx

Pusiji...

ja, mene tud motjo, sam to je moja stvar in kaze sam na nekaj x:)x - na mojo nestrpnost, pravzaprav, in zheljo po spreminjanju folka in vtikovanju. sem postekala, da se v vsak drekec pekec moram vtaknit xDDx.

Opravicim pa se tud - tko da, Ksenia in Mystica, onile "nikoli" ali "zelo redko" tamle nekje zame ne velja. x^x

mejte se! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

PS

To da si pa prijazen in vljuden in ne nesramen in zhaljiv, pa je stvar osebne drzhe in si ZARADI SEBE tak in ne zaradi onega ali pa svojega ubogega pusijevskega znacaja. x^x x;)x xyesx

Picasso

v pravljici za odrasle, pet ljudi, ki sem jih srečal v nebesih, ima svega.....

fajn tak fajn da ni za povedat...prav za tole sončno jesensko nedeljo....dobr cahn....ponoč srečala na bliz lisičko, pa kuno zlatico :hepko: :flower:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...