Brezo 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 Nope MC se ne uči iz napak. Prejšnja leta so bili bolj oderuški, vsaj kar se hrane in pijače tiče... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 a je še kod opazil, da letos ni tolk os (kot lani in prejšnja leta)? no kakorkoli: ose (učinkovito!) odganja baker, zadošča že par 5centnih kovančkov. Mene je zanimal, če res dela in je delalo (lani sem parkrat dala par kovancev na klopco ko so me začele obletavat ose).No, če se je pa ne da odgnat in vas pa vendarle piči, potem pa dejte takoj paradajz gor na pik. prerezan paradajz z mesom na pik. v desetih minutah (ali prej) potegne ven želo. (sej to sem že večkrat kje okol pisala, sam zdajle sem se spomnila pa napisala) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 Ah Brezo, si bil že na kakšnem festivalu? Zakaj misliš, da bi si želela poslušat nekaj izza obzidja al pa tko ... že iz camping prostora me ne zanima. V dogajanju je treba bit, drugače je brezveze. Sicer konkretno, iz Tolmina se ne sliši nič, ne more motit ostalih prebivalcev. Tole je pomaknjeno ob Sotočje, torej, vsekakor moraš kupit karto, da prideš do prostora za camping In ne, 150 eur MISLIŠ, da bo zadosti, pa ni. Iz izkušenj, verjemi ... in se ne je kvalitetno, ampak enkrat na dan kaj toplega, ostalo sendviči, mogoče kaj sadja. Je se povprečno dvakrat na dan Lili Mai, sej jst isto Edguy, Sabaton, Epica pa še nekaj drugih bi blo zame must see. No, pa ni. Pejmo delat, ni druge Vesela bodo moja jetrca Jap, kad sam bio mladič...zdaj sem pa bolj penzionerski... Jap, treba je biti v središču dogajanja, ampak kakšen očka z dvema malima metalčkoma, se glih ne bo šetal med kakšnim čudnim folkom takrat, ko bodo že pod malo čudnimi substancami in ko bojo malo v ritmu dancea...Pa kakšen stari čiko metalec s palčko bo tudi malo pazil...se malo hecam...Nekaj je biti točno pred odrom al pa malo ob strani, na obrobju kjer se še zmeraj vse dobro vidi in sliši al pa samo opazovat preko ograje...150. eur je bilo pa mišljeno samo za vstopnico, valjda je treba imeti vsaj še 2x več, za svaki slučaj še malo več. Kaj pa veš koga vse se sreča na takih prireditvah. Kakšne stare drugove še iz pamtiveka. In takrat je treba kaj nazdravit... Večinoma se pa itak pije pivo, papca sendviče, fast food, različne konzerve in občasno kaj toplega...sama zdrava hrana za gasterbajtarje...Mi penzionisti pa posvečamo malo več časa boljši hrani in ležišču, pa malo moramo še paziti na zdravniške nasvete drugače nas lahko kar pokopljejo kje v bližini. Še dobro, da imam rođake v bližini, da bodo lahko urejal grob, pa kakšna nonca bo že prinesla svečko. Ampak mi stari borci se ne damo kar tako... Se pa to pri nas ne more primerjat recimo s kakšnim nemškim metal festivalom al pa kakšnim drugim...No ja, lahko se reče, da je bleda kopija, ampak naravno okolje je pa bolj prijetno...Sicer pa vse je odvisno od vzdušja... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 Ker bluz Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 a je še kod opazil, da letos ni tolk os (kot lani in prejšnja leta)? no kakorkoli: ose (učinkovito!) odganja baker, zadošča že par 5centnih kovančkov. Mene je zanimal, če res dela in je delalo (lani sem parkrat dala par kovancev na klopco ko so me začele obletavat ose).No, če se je pa ne da odgnat in vas pa vendarle piči, potem pa dejte takoj paradajz gor na pik. prerezan paradajz z mesom na pik. v desetih minutah (ali prej) potegne ven želo. (sej to sem že večkrat kje okol pisala, sam zdajle sem se spomnila pa napisala) Os je letos res mal. Miši, k jih je blo še pred par tedni noro velik, je tud že precej manj, opažam pa, da je velik kanj, kar frčijo in cvilijo naokrog. Verjetno zarad miši, k so jim glavna hrana in so jim zato letos spomlad najbrž vsi mladiči preživeli. Jeseni predvidevam, da bomo slišali tudi več sov. Zanimiva, tale narava. Sej se use nekak uštima, sam da se človk preveč ne vmešava. 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 Redki so posti, ko Iknee ne stisnem plusa. Evo, tukaj in zdaj te imenujem za forumašico meseca (da ne bom pretiraval). 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 hvala osebi k mi je dala še eno šanso, da se pogovoriva in razčistiva zadeve, da bova lahko spet prijateljici 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Ne maram kapitalizma in mi ni všeč in mi nikoli ne bo.Se bom prilagodila, se znašla, plavala, kot sem vedno in v vsakih okoliščinah, situacijah, sistemu, ureditvi...Ne bom si pa nikoli privzela miselnosti in dejavnosti kapitalizma.Tako pač je. 'Takšna pač sem'. Čeprav sem v manjšini, to še ne pomeni, da imajo vsi ostali prav, pa četudi bi imeli, in jaz narobe, mi je pomembneje, da sledim sebi, pa magari zato živela brez enih dobrin, kot pa da bi postala taka brezdušna in brezsrčna oseba, v kakršne se zdaj spreminjajo ljudje.Vedno bom cenila preprostost, iskrenost in poštenost, pa tudi skromnost.Jogo bom tako še vedno delala sama doma, ne bom plačevala tečajev, delavnica osebne rasti pa meni poteka sproti, v lajfu (ne rabim dat 4000 €, da se bom učila skromnosti in pomivala skrete samostanov, da se naučim ponižnosti, ker že v lajfu to počnem. Da nekdo plača ogromen denar, da naj bi ga to pravzaprav naučilo skromnosti, je meni paradoksalno).... 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Jaz tudi, kar se teh stvari tiče. Ampak ljudje rabimo različne in včasih nekomu drugemu čudne lekcije, da se do česa dokopljemo. Nekateri na primer totalno padejo (-mo) v odnose, ki bi se jim kdo, ki te lekcije sploh ne rabi, na široko izognili, ker so mu že na deset kilometrov očitno destruktivni. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Ja, odvisno tudi, kaj si izbereš.Včasih greš v kino ali na ples zgolj zato, ker se želiš zabavat, ne morda spet toliko zato, ker bi se želel nekaj naučiti.Potem se pa tam lahko seveda zgodi nekaj (nekdo vrže bombo) in te pol nauči nečesa tretjega, ne glede na to, da nisi želel takšnega uka (in da torej to ni bila ravno zadeva, ki bi si jo izbral).Da bi pa filozofirali, da kao si je ta zdaj to izbral (čeprav v nekem smislu to tudi drži, pač ena nit poti), je pa meni dost nepomembno.Tudi na pot na morje greš, da boš plaval, na poti pa se ti zgodi nesreča... ali pa ti crkne avto pa greš z busom, da prideš do cilja, pa so na busu tud taki, ki te okradejo ipd., pa si pol kao pač sam to iskal.Tako da pravzaprav nisi zelo zelo rabil te lekcije (v osnovi), si jo pa dobil (kao to pa seveda pomeni, da si jo pa tudi malo rabil ). OK.Glavno da si jo naredil, a ne, pa da v tem nisi izgubil sebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Ha ha ha...za stara dobra vremena...večinoma sami bivši sošolci in kolegi...za posnetek 3.00-3.02 moram pa obvezno nazdravit...vžigalnik- bomba v ustih, rambo nož s katerim sem limonce rezal, kao policijske lisice za pasom, fighterske rokavice ni glih videti in to na stolu od čistilk...in tak sem hodil naokoli...pravi angelček... http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/beer.gif http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/awesome-smiley-emoticon.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Saj vem, če ne bi bila to varianta, se je ne bi sama spomnila. Sicer sem pa tudi jaz brala knjigo Pot k zenu (jo imam tudi doma) in mi je zelo všeč, tako da v bistvu nimam problemov s tem.Samo me Mehle ne hodi s tem oz. v to prepričevat. Njegova pot, ki jo spoštujem. Bolj sem mislila mal ironično in v stilu kot nekakšni 'odpustki' pri klerikih.V bistvu ne živi zdravo (ne telesno ne duševno), ampak pol pa gre nekam, plača, pa pač je pol kao boljši človek, še posebej je učinkovito, če mu to povejo japonci ali indijci.Ko pa v eni brezvezni sloveniji skrete pucaš in drug drek za drugimi, pa se seveda ne sliši tako plemenito in razsvetljujoče in 'ni tisto pravo' - za nekatere.Se strinjam, da lahko tudi ni. Ampak lahko pa tudi je. Tudi mi nimamo takega sistema, kastnega al pač podobnega, nimamo teh hierarhij.Tam je normalno, da je tako...Oni imajo tudi tako kulturo, vzgojo, oni so vpeti v to, prepleteni s tem. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Jaz tudi ne maram kapitalizma..pa kapitalizem ne mara mene..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif ..Sem pa na eni taki točki..že kar nekaj časa, ko čutim, vem, da moram spremenit pri sebi nekaj ..se je v službi sesul računalniški sistem..vedno težje je v tem "sodobnem" svetu najt eno ravnovesje, en notranji mir, da te ne iztiri na zadnji peron..al pa kar nekam. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 ..vedno težje je v tem "sodobnem" svetu najt eno ravnovesje, en notranji mir, da te ne iztiri na zadnji peron..al pa kar nekam.res je, saj je ves svet že čist blazen. ampak tak je tudi oz. predvsem zaradi kapitalizma.vsi samo norijo, en glas jim pravi 'kupuj!' (kot v Jadranu Krtu za Božič), svet jim pravi: daj! podvizaj se! mudi se! ... in podobno.in pol vsi divjajo, vsem se mudi, vsi bi imeli cash, nihče pa ne bi delal.Slovenci smo sploh frajerji v tem.V bistvu so vse sam dilerji - vsakdo nekaj (pre)prodaja (ali meglo), nihče ne ustvarja, podjetij ni, delovnih mest ni, folk pa obravnavan kot 'stoka'.Beda. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Saj...v spoštovanju, človečnosti, čutu drug do drugega smo se pa katapultirali v kameno dobo..koliko od vse te navlake bi lahko mirno pogrešili..pa je eno samo pehanje pa rinjenje..toliko je enih takih grešk vsevprek..se mi zdi vedno bolj vse zbrluzgano...saj bi rekla jebi ga vse skupaj, pa včasih ne gre najbolje 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Kolk smo črnogledi...A zdaj boste pa rekli, da kapitalizem, masovna proizvodnja, ipd ni dobro za društveni, kulturni, tehnološki napredek...Pameten človek bi rekel ni mi glih všeč 100% kapitalizem, ampak samo 30%, ostalo pa kao socializem- socialni čut za sočloveka in naravo, ne samo pravicami ampak tudi dolžnostmi...No ja, lahko je tudi kakšna drugačna mešanica oz. mix... A ni zanimivo...pri nas cenimo kakšne kitajce, indijce, američane, ki pridigajo neke bajke. V indiji pa recimo nekje bolj cenijo zahodnjake, ki pričajo iste bajke...No ja, saj kitajci pravijo, da se morata jin in jang malo prelivat, mešat, itd...Vesoljčki, ki bi nas opazovali bi sigurno rekli "luda kuča zemljančkov"...In če dodam še ščepec new age duhovnosti. Vsaka duša mora iti tudi čez procese in izkušnje norosti. Samo tako se lahko zave kaj pomeni biti pameten...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif http://www.sherv.net/cm/emoticons/yes/blue-yes-text-smiley-emoticon.gif 3 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Saj...v spoštovanju, človečnosti, čutu drug do drugega smo se pa katapultirali v kameno dobo..koliko od vse te navlake bi lahko mirno pogrešili..pa je eno samo pehanje pa rinjenje..toliko je enih takih grešk vsevprek..se mi zdi vedno bolj vse zbrluzgano...saj bi rekla jebi ga vse skupaj, pa včasih ne gre najboljeja, ne gre vedno. no 'pomagalo' bi že, da bi pri sebi in sam s sabo se vsak znal oz. naučil nekako umirit, se sprostit, zadihat...No najbolj pridejo pa skozi ravno brezbrižni - vpletejo se v ritem in počnejo to, kar vsi...folk sočloveka ne ceni več zato, ker je npr. dober človek, pač pa ker ima dobro denarnico: mater je frajer - ne moti pa jih, če je to recimo nakradel, prigoljufal itd., samo vidijo, da je 'sposoben'. Ta pa (se) zna(jde), rečejo občudujoče. Ker se ceni take 'vrednote', je človeštvo, kjer je. ali pa v kontro: razne inicijative za reševanje vsega mogočega, ki pa imajo pogosto pravzaprav fašistične metode, skregane s tem, za kar se pravzaprav zavzemajo. Idealno bi bilo pri vsem najti neko srednjo pot: da se vsakdo briga zase, a hkrati pa tudi za druge. ne pa sam zase al pa sam za druge in v primeru tega slednjega ne tako, da jih nasilno spreminja. Če bi se vsi preprosto držali desetih zapovedi, bi bil svet veliko lepši, prava ne bi rabili. Pravzaprav bi bila dovolj samo ena *zapoved*: ne počni drugim tega, česar ne želiš da bi drugi počeli tebi. Zelo preprosta filozofija, pa se je ljudje tako težko držijo. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 ...Pameten človek bi rekel ni mi glih všeč 100% kapitalizem, ampak samo 30%kako pa veš, kaj bi rekel pameten človek? sem pa točno tole razmišljala včeraj al kdaj... Ko sem razmišljala o teh stvareh, pa da kakšna ureditev bi pa meni sedla oz. se bi mi zdela pravična, pa sem prav tako pomislila, da za kakih 25 posto (vsaj) bi se pa usmilila kapitalizma tud jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Saj , seveda brigati zase, pomagati drugim, ne mislit samo na svojo rit, samo kar se takolepogovarjamo, vsi so/smo vedno bolj pod enim kolektivnim stresom, vse se tako čudno odvija..Pa odnosi, kaj k... en po drugem se hodi, to pa v socializmu ni bilo videt..Pri nas je bolj samo še ena zapoved..."Samo da sem jaz dobro, za druge me pa boli.." Ne vem, no, ali pa sem jaz čudna pa črnogleda..saj vidim, itak sem nekako furala skozi svoj life skozi čustva..nikoli skozi računico, kaj se mi bolj splača.. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 vsi so/smo vedno bolj pod enim kolektivnim stresom, vse se tako čudno odvija.ja. itak sem nekako furala skozi svoj life skozi čustva..nikoli skozi računico, kaj se mi bolj splača..jaz tud (no jaz temu v bistvu niti ne rečem čustva, pač pa notranji glas, dodje pa ti podobno, ker je v osnovi to, kar čutiš). Samo boš slišala od modrejših, da to ni ravno najbolj pametno.No važno je, kaj je zate tisto pomembno, vsak človek ima neke svoje prioritete. kaj pa vem (okol črnogledosti); zame gledati realno ni črnogledo. če pa gledaš črn svet, ga pa težko vidiš belega. Lahko si ga pa probaš narest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Socializem mi je še vedno bolj všeč..ker tole niti ni kapitalizem..to je ...bolj ene take nove vrste sistem...recimo..kradljivanizem..ali srakopizem..ker v svetu še ni imena..ga pač imenujemo kapitalizem..se tako bolj fino sliši..ane?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 kleptolizem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Ja, odvisno tudi, kaj si izbereš.Včasih greš v kino ali na ples zgolj zato, ker se želiš zabavat, ne morda spet toliko zato, ker bi se želel nekaj naučiti.Potem se pa tam lahko seveda zgodi nekaj (nekdo vrže bombo) in te pol nauči nečesa tretjega, ne glede na to, da nisi želel takšnega uka (in da torej to ni bila ravno zadeva, ki bi si jo izbral).Da bi pa filozofirali, da kao si je ta zdaj to izbral (čeprav v nekem smislu to tudi drži, pač ena nit poti), je pa meni dost nepomembno.Tudi na pot na morje greš, da boš plaval, na poti pa se ti zgodi nesreča... ali pa ti crkne avto pa greš z busom, da prideš do cilja, pa so na busu tud taki, ki te okradejo ipd., pa si pol kao pač sam to iskal.Tako da pravzaprav nisi zelo zelo rabil te lekcije (v osnovi), si jo pa dobil (kao to pa seveda pomeni, da si jo pa tudi malo rabil ). OK.Glavno da si jo naredil, a ne, pa da v tem nisi izgubil sebe.Pravzaprav niti nisem mislila "naključnih" lekcij, ampak bolj tiste v katere tako ali drugače prav rinemo. Recimo, destruktivnemu odnosu se lahko izogneš, ali pa v njem vztrajaš, dokler nečesa bistvenega zase ne spoznaš, šele potem dobiš moč in inspiracijo za odhod. Al pa nesreče - včasih se res zgodijo, ne da bi človek delal karkoli v tej smeri, eni pa nesreče prav izzivajo in dobesedno naredijo vse, da bi se jim kaj zgodilo - očitno zavestno al pa nezavedno iščejo te vrste lekcijo. Podobno se mi zdi z izbiro zdravilca (kar pa seveda ni opravičilo za tiste šarlatane, ki nategujejo ljudi za veliko denarja) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Pravzaprav niti nisem mislila "naključnih" lekcij, ampak bolj tiste v katere tako ali drugače prav rinemo. Recimo, destruktivnemu odnosu se lahko izogneš, ali pa v njem vztrajaš, dokler nečesa bistvenega zase ne spoznaš, šele potem dobiš moč in inspiracijo za odhod. sem razumela že v prvo. Moram rečt, da se v bistvu ne strinjam. Oz. se strinjam, štekam da je lahko tudi tako, ampak zame pač ne velja, kar si napisala.Razumem pa da je pri tebi tako oz. najbrž pač govoriš iz svojih izkušenj (moje so pa drugačne).Nismo vsi enaki. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 10. avgust 2012 Prijavi Deli 10. avgust 2012 .....Do potankosti izdelan obred, ki si ga vsi želimo izvajati s popolno natančnostjo, ker se bojimo, da bo-če nam kaj spodleti-vse propadlo. Ta obred se imenuje RUTINA..........Sčasoma skupek vseh teh dnevnih ritualov postaja vedno bolj ustaljen in začne vladati našemu življenju. Ko enkrat stvari začnejo potekati bolj alimanj tako, kot smo se jih zamislili, si ne drznemo več prekiniti obreda in tvegati. ...zadovoljimo se z dejstvom, da je vsak dan enak drugemu....Na ta način si onemogočimo kakršnokoli notranjo ali zunanjo rast, razen tiste, ki je že predvidena v obredu ; koliko otrok, kakšno mesto v družbi... Tole se mi pa zdi, da je ena velika resnica današnjega časa... Ko se obred utrdi, človek postane njegov suženj......(P. Coelho).. Pa ravno zadnje čase ful premišljujem o spremembah..pa kako težko je zares uiti tem ustaljenim dnevnim ritualom..ena mičkena malenkost sprememb pri sebise mi zdi, da zahteva tolk truda..kakšno stvar opustit..ali pa kaj dodat novega, drugačnega.. 3 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.