Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

sem razumela že v prvo. :)

Moram rečt, da se v bistvu ne strinjam. Oz. se strinjam, štekam da je lahko tudi tako, ampak zame pač ne velja, kar si napisala.

Razumem pa da je pri tebi tako oz. najbrž pač govoriš iz svojih izkušenj (moje so pa drugačne).

Nismo vsi enaki. :)

Ja, saj o tem govorim, pa ne le na osnovi svojih izkušenj, ampak tud opazovanja, kako ljudje funkcionirajo. Eni rabijo te vrste lekcije (ne le v odnosih, lahko tud na drugih področjih - zdravje, delo ...karkol), drugi pač ne. Mislim, da bolj ko si notranje povezan (duša-mental - čustva -telo) in imaš posledično dober, pozitiven občutek zase in intuicijo, manj rabiš te vrste lekcij, al pa sploh ne.

Deli na socialnih omrežjih

Ja, saj o tem govorim, pa ne le na osnovi svojih izkušenj, ampak tud opazovanja, kako ljudje funkcionirajo. Eni rabijo te vrste lekcije (ne le v odnosih, lahko tud na drugih področjih - zdravje, delo ...karkol), drugi pač ne. Mislim, da bolj ko si notranje povezan (duša-mental - čustva -telo) in imaš posledično dober, pozitiven občutek zase in intuicijo, manj rabiš te vrste lekcij, al pa sploh ne.

jah, spet vem, kaj govoriš, pa se v bistvu spet ne strinjam. :)

Hočem rečt, drugače mislim, doživljam, furam. :)

Jaz imam od majhnega izvrsten občutek zase, super intuicijo, ustvarjalnost, modrost itd. (sori ker se hvalim, samo saj hvalim otroka v bistvu svojega, nekako :)), no, pa sem vseen imela vse te lekcije, ki sem jih imela, v lajfu.

Se pravi, na konc, k vse poštekaš, ne rabiš več lekcij, lohk sploh nimaš več nikakršnih odnosov ;) .. in nič se ti ne rabi več dogajat... - saj si že vse predelal in ne rabiš teh lekcij.

Kakšno lekcijo je imela moja mama (skromna, pridna, poštena, srčna itd. ženska, ki nikoli ni skrivila lasu itd. itd. 'Leon Štukelj' type, samo ne športnica), da si je pri 84.-ih tako nemarno zlomila zapestje? En jo je zbil?

Karme? Čakre? Česa ni popucala? Kera lekcija že?

... lekcija zanjo, za gospoda ki jo je zbil, lekcija zame, PRILOŽNOST tudi zame, da tudi jaz enkrat zanjo skrbim... jo mal ponegujem itd. Eto to je lekcija.

Potem pa naključje, usoda... več usod, in ta(kšna) se je zgodila.

Ne tolk, ker bi moja mama zdaj nad rabla to lekcijo zlomljene roke, pač pa ker bomo lahko vsi vpleteni iz tega nekaj ptoegnili.

Tako je pač bilo.

In do smrti imaš "destruktivne odnose" - karkoli že to pač pomeni. x:)x x;)x

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... men gre pa na živce, da so 'prevedli' tvit in so zdaj skoz 'čivki' in jih več ne moreš normalno uporabljat (jaz sem ful uporabljala ta glagol, k mi je všeč, za razne zadeve), k zdej to pomeni 'tvitat'. V bistvu so vsilili to. :o|o:

Če bom napisala, mi pa mal čivkamo, to pomeni da moram nujno bit na tviterju al kaj. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ti si klasični primer anarhista.. Sam z eno lepotno napakco, anarhije tut ne maraš..

ja, jaz sem tipični predstavnik nečesa, kar (še) ne obstaja (in zna bit, da tud nikoli ne bo). x:o)x

Ja, pildki...

sej vidimo, kolk so kateri vredni (recimo na političnem parketu x:o)x).

Kar se tiče teh duhovnih poti pa tega.

se mi zdi, da je včasih bilo tako, da je človek pač se napotil, morda 'z lučjo iskal' kakega dobrega majstra... je tudi sam imel posvečenejši pristop al kaj..

zdaj je pa tko, da bo učencev praktično zmanjkalo, k učitelji v nizki preži prežijo na učence, na vsakega učenca 57 učiteljev... namesto da bi bilo obratno.

(pač ker je tako, da folk naredi kak tečajček in že hops na učenje drugih... v smislu da je preveč instant za moje pojme vse skupaj... pa tud kot nekakšna 'piramidna duhovnost')

samo kar se tiče dostopnosti, je pa najbrž to v bistvu okej, da se to prepleta, vzhodnjaška in zahodnjaška miselnost, tako da bi lahko to, da živimo tu, jemali kot prednost, ker imamo možnost obojega oz. da si iz nabora izbir izbereš, kar češ. :)

In če nekdo ni zrel al karkoli za neke informacije, jih tako ali tako ne dobi oz. itak ne prodre do njih... če si pa zrel, pa prodrejo do tebe, ne glede al s severa al pa juga. :)

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Picasso

Pri nas spet dežuje, upam, da na Primorskem tudi. Sem šla dopoldne v knjižnico po Zelanda, no, po njegove knjige..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif ..je bila zaprta, pozabila, da je poletni urnik. Menda je izšla že deveta knjiga..

Bomo vidli, kaj je not..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ..ahh, itak vse poti vodijo k sebi

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Pri nas spet dežuje, upam, da na Primorskem tudi. Sem šla dopoldne v knjižnico po Zelanda, no, po njegove knjige..x:)x ..je bila zaprta, pozabila, da je poletni urnik. Menda je izšla že deveta knjiga..

Bomo vidli, kaj je not..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ..ahh, itak vse poti vodijo k sebi

le glej, da ti bo to u pondelk prva skrb x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

le glej, da ti bo to u pondelk prva skrb http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Hmm..ja, bom..samo ne vem, zakaj devet knjig..a je nemogoče vse v parih stavkih povedat?..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

..a je nemogoče vse v parih stavkih povedat?..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

x:Dx xDDx

Picasso

Hmm..ja, bom..samo ne vem, zakaj devet knjig..a je nemogoče vse v parih stavkih povedat?..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

je. temu se reče dober irc.

samo... noben te ne zastop xcivx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Šibamo v hribe..xDDx ..v zraku diši po obiskih, pa se mi danes ne ljubi glih doma sedet..potrebujem svoj mir, nooo...x:px ..

lepo nedeljo

Super, lepo se imejte! :palec: x8Dx

....

Nobenega 'kometa' nisem včeraj videla. Je bilo malo oblačno, pa se mi ni dal gor, z okna se mi pa ni dalo stegovati proti vzhodu... Tako da se nisem niti ufuravala.

Lani -ko je blo tole- sem se čist ufurala, da ga moram nadnujno videt - in sem ga. :)

Včeraj se pa nisem. :)

Picasso

Živjo. Dobrodošel/-la! :palec:

Tenx za namig.

Ni pa to tolk blizu in sem brez avta *trenutno*.

(čeprav se imam na sumu, da tudi če bi ga imela, bi se znal zgodit, da ne bi 'šla na lov' :)).

Mogoče ga pa kar tlele skor v ležečki skozi okno vidim (ker vidim tudi del vzhoda). x:px

Če vidim nlp-je, pa bom mogoče tud kakšen kometek. xDDx

Picasso

Je bila lepa nedelja...zelo lepo je pri nas..tako da..Slovenija, od kod lepote tvoje?

Itak smo zviznili preden se je kdo prikazal na vratih...sem imela kar malo slabo vest..skoraj, noo..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif ..

aja..nazaj grede peljem za kombijem..mu piše na vratih zadaj.."Ne boj se, mene je tud strah"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif ..

hecen napis..ali resničen..bo potrebno narediti čistko v sobi strahov..saj kakšnega bo čisto lahko

spustit, z kakšnim bo pa šlo bolj na grdo. Če sploh bo..ker nerada izgubljam..pa ne stvari, ljudi, ki

so mi blizu..

lahko noč

Itak, tud od mene (sam čudno si napisala: opoldne, zvečer, 16h, 20h... x:o)x Nč jasno... oopoldne ni nobena od obeh ur naštetih)

xwizardx

xupx

Picasso

Itak, tud od mene (sam čudno si napisala: opoldne, zvečer, 16h, 20h... x:o)x Nč jasno... oopoldne ni nobena od obeh ur naštetih)

xwizardx

xupx

Niti ni spet tko čudno........

Najbrž hoče sam to, da držimo zanjo pesti 16.08.2012 zvečer in 20.08.2012 opoldan. x:)x

aja, sem butasta mal včas. x:o)x

pa sem gledala in gledala, pa nisem tega videla. seveda je najbrž tako, tenx. :)

Picasso

aja, sem butasta mal včas. x:o)x

pa sem gledala in gledala, pa nisem tega videla. seveda je najbrž tako, tenx. :)

Nis butasta, si pa riba...... in je pač treba določene stvari vzet v zakup. x8Dx

kaj potem ... saj želi le pozitivne vibracije

:ermm:

na kolesu sm bla, pa sem šla čez prehod, pa sta 2 tok prpičila z avtom, da če se ne bi js ustavla, bi me zbila s kolesa...tko da intuitivno sm se ustavla in počakala da sta se odpeljala mimo, potem sem pa šla čez prehod...me je pa kr strah oblil k sem se zavedla kaj bi se lohk zgodilo...

Guest Hekate

Nis butasta, si pa riba...... in je pač treba določene stvari vzet v zakup. x8Dx

:ermm:

Omar!!!!!!!!! Đe si bre??! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

Priznaj, da se namensko pojavljaš, ko mene ni. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...