Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Odlično je povedala! Upam, da ne bo šlo preprosto mimo. Marsa Sploh tisti del o pusijevstvu Odlično je Napisala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 in niti pod razno ni bila v mislih ob tistem nikoli ali pa redko verjetno ane Mysticaa nisi ti ženi predlagal ločitev? te je danes že minilo a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 sposodil mojo mucohehehehe Tole se pa lahko razume na več načinov... KATERO muco... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 ...zgleda, da polna luna še vedno špona Očitno, če sem še jaz prilezel sem noter, prvič se mi zdi, odkar sem tu gor.Sem imel namen nekaj povedat, strest ven, kar tako... Pa je tukaj že toliko smeti da bom raje drugič. :xx!: Samo to - za osebne zadeve obstajajo OS.Ne še ostalim težit s tem, CARJI in carji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Aja... in pol si se pa odločil, da boš men težil (joke) Nič bat, ne bom... Sem imun na polno luno... Mene samo mlaj meče.In to štirinajst dni prej in potem... Hotel sem samo povedat da me je minilo ko sem prebral...kar pač sem.Pa mi je tisto tvoje o polni luni prav prišlo... Ajd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 techn sm...puiste me pr gmah zlomk....grrrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Tole se pa lahko razume na več načinov... KATERO muco... packi ochitno.....smo mel tapravo v mislih... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 packi ochitno.....smo mel tapravo v mislih... zlomk...tralala Zgleda da res... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Jst sem pa vedla, da misli na uno spodaj v podpisu pr men so vse muce spodaj....sem v 10em shtuku zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 ... ja to zna bit jeba, ane... jih sam gledaš, božaš pa ne mam alergijo...na dlako zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 ... še dobr, da obstajajo psi pa kure... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Še to sm hotla povedat, da se v časih počutim prava kmetica, ob finočah, ki me obdajajo. Res, a si sam jst po nosu vrtam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Pa rigam tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Še to sm hotla povedat, da se v časih počutim prava kmetica, ob finočah, ki me obdajajo. Res, a si sam jst po nosu vrtam? Jst tud, jst tud! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Jst tud, jst tud! Hvala bogu. Še je upanje zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Saj te razumem Pika, veš, imam sodelavke, tudi take malo bolj intelektualne se najdejo vmes, pa so ob meni očitno tako sproščene, da z veseljem spustijo rigec ali prdec na svobodo, brez sramu. Pa me ne moti kaj preveč, se pol fejst nasmejemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Saj te razumem Pika, veš, imam sodelavke, tudi take malo bolj intelektualne se najdejo vmes, pa so ob meni očitno tako sproščene, da z veseljem spustijo rigec ali prdec na svobodo, brez sramu. Pa me ne moti kaj preveč, se pač fejst nasmejemo. A me zezaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Ne. Prdni enkrat zameee... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Ne bom. K sm fina. ... prdni na ves glaaaaaaaaas, saj si vendar človek, ki prdi že ves ta čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 se mi je nekaj pokadilo skozi računalnik rabim močnejpo ventilacijo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 se mi je nekaj pokadilo skozi računalnik rabim močnejpo ventilacijoTo nism bla jst. Zgleda, da me Seba eno sodelavko na obisku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 To ne. Saj imam tud jaz piko na riti, nisem tako nedolžen. En kolega to piko imenuje čokoladno Oko. ...Na riti imaš piko, pa še kako veliko, če ne bi bilo pike, se ne bi zvala rit... (tamburaška skupina Dupljak) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 če bi skozi čokoladno oko prihajala prava čokolada, Pika sploh ne bi potrebovala WC školjke, kajne da Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 če bi skozi čokoladno oko prihajala prava čokolada, Pika sploh ne bi potrebovala WC školjke, kajne da Bi si direkt cevko napeljala do vira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 hja, če ti uspe dobit trdo čokolado po cevki do ust, povej, te predlagam za Nobelovo nagrado za fiziko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.