cigancica 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 huh, angelit, ponavadi ne gledam dost kdo kaj v črno luknjo meče, sam mimo tvojih komentarjev grem pa težko tile glasovi....a to kr neki blebetajo al jih konkretno slišiš, mislim besede?nekajkrat se je to tudi meni zgodilo, sam so to bili glasovi bližnjih, in sem preverjeno ugotovila, da so bili v težavah,da smo bili toliko povezani(kot enojajčni dvojčki nekako), da sem očitno slišala klice na pomoč.pa da ne grem zdej vse natančno za nazaj čitat..a lahko poveš kako oziroma kaj slišiš ali morda koga? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 moja teta je tako dobra osega na vse načine, vegetarijanka, se izobraževala v duhovni smeri, predava, biologinja. zdaj pa je tako bolna, da ne more nič. :(jaz vem samo, da sem z nekimi dvomljivimi praksami poslušanja svoje notranjosti, meditacijami, čakrami, bluzi predvsem pa resnično zblojenostjo tako ali drugače kdo ve zakaj sem bila takšna- padla v trans, ko sem se prepuščala, da me nekaj drugega vodi. sedela sem tako na klopci in buljila v semafor, ali nebo in videla različne simbole. vse je klapalo, vse se je ujemalo jaz pa sem se začela prepuščati nekemu podzavestnemu bluzu. potem sem blodila da mi poganja energija skozi celo telo, kača ipd bitja okoli mene naj bi mi sproti rihtala čakre, da gre energija skozi. potem je čez čas teklo kot namazano. zig zag, ... halucinacija-zvok kačjega jezika mi je pognal energijo do glave. občutila sem ljudi okoli sebe. čez čas so me začeli zmerjati, za kar sem si verjetno sama kriva. ker sem imela tako prestrašen, zakompleksan in boječ stav do življenja. od ljubezni sem bila odvisna in še bala sem se vsega. obsedena bolj rečeno. seksualno energijo nisem sproščala sploh. bila sem polna nekih domišljiskih čutov. sebveda sem bila seksualna a drugače-bolj duhovno, čustveno. pri čemer sem tako izgubljala energijo, da me je bilo strah iti na črpalko po cigarete.- vprašati pač. :)filali so me en čas z antidepresivi. to sem povsem opustila, ker te to samo naspidira, da greš na vrat na nos direkt v strah in potem iz tega nekako bolano izrodiš neko dejavnost iz sebe. nič čudnega da se ti strga, če si skoz v strahu. če te ni strah (tablete), če imaš dobro podporo ljudi ki imajo tudi težave, če si ločen od izvira prvinskega strahu in sam na sebi lahko nekaj spremeniš. če se hraniš s preteklostjo, izkušnjami v klaterih nisi mogel nič dati od sebe, ko si se osramotil, ali pojedel samozavest, bo vse vedno enako. jaz sem v bolnici govorila dosti v skupini, se srečevala, tudi prijetno družila, občudovala, ljubila, dihala in jedla z drugimi ljudmi in prišla domov popolnoma druga. začela sem se povezovati z drugimi, edina težava pa je bilo preveliko spanja. (tablete) zdaj sploh nisem utrujena, nisem ne vem kako happy ker nimam za kaj biti-ampak normalno se razvedrim z malenkostmi. glasovi so tu ampak za 40% jih je manj.:)prijatelj je rekel, da bom v prihodnosti še kaj opustila. (a si ti nor) groza. če me dajo na karmično diagnostiko, regresijo, še kakšno ekstremno tehniko, če se sprostim v nulo in pozabim, da imam sploh kakšno napako, postanem jogi in zdraviteljica drugih, ... veliko sem opustila ampak jaz ne morem prenašati, da me ponoči trese, da izgorevam od znotraj, da ne spim prav nič in da mi 24 ur tolčejo po glavi,da ne štekam, kar mi kdo reče, apak razumem nekaj drugega ipd upam, da bo teh 5 mg dovolj. in imela bi jih cel lajf če bom zaradi tega bolj normalna.:)too much! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 huh, angelit, ponavadi ne gledam dost kdo kaj v črno luknjo meče, sam mimo tvojih komentarjev grem pa težko tile glasovi....a to kr neki blebetajo al jih konkretno slišiš, mislim besede?nekajkrat se je to tudi meni zgodilo, sam so to bili glasovi bližnjih, in sem preverjeno ugotovila, da so bili v težavah,da smo bili toliko povezani(kot enojajčni dvojčki nekako), da sem očitno slišala klice na pomoč.pa da ne grem zdej vse natančno za nazaj čitat..a lahko poveš kako oziroma kaj slišiš ali morda koga? se mi niso prestavili. oni postanejo se izdajajo za kogarkoli hočeš. npr ville valo iz skupine him, upam, da mi ne prideš tudi ti...se hecam. prav z vsakim moram potem kaj obdelati, da lahko fukcioniram. sem preverila tudi, če je kaj res na dejanskih ljudeh od tega kar govorijo in kar haluciniram, pa je vse blodnja mojega uma. nič ni res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 vidim, da bi tvoja izpoved lahko nadaljevala, da imaš željo dati ven s sebe veliko tega inda tisti strah, ki je bil in je še vedno pred ljudmi v neki kao civilizaciji še poteka(črpalka).nisem noben terapevt, da ne bo pomote.sem pa imela in jih še vedno imam,veliko 'slabih'izkušenj, iz katerih črpam razumevanjeljudi , sebe ....torej to jemljem pozitivno(ob občasnem joku)angelit, zdiš se mi dokaj razumevajoča oziroma prisotna oseba, da ne razumem povsem, pravzaprav kako ti uspeva funkcionirat(sodeč po debatah tule).v tvojih postih ne vidim neke velike zablode sploh.ko sem jaz slišala glasove, sem bila čist out, zmeda popolna, čist prestrašena.in kako pravzaprav veš, pa to 'preverjeno', da so to izmišljeni glasovi?nisem prepričana v to, da je to kr tko....morda si res veliko bolj občutljiva oseba na marsikaj ezoteričnega, pa tega še ne znaš opredeliti, razumeti, omejiti ali morda usmeriti.zadnjič sem gledala dokumentarec na italjanski tv, kjer je ženska imela podobne težave in čez nekaj let ugotovila, da je medij....dandanes pomaga številnim ljudem, pa je več let 'umirala' sama s sabo ob glasovih... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 jao jao... ko da nimam miljon idej, kaj počet... pa namest da se zbašem... še sem kliknem in zadnji cajt mi je to kapnil, ker drgač bi vas spet lupčkou, pa pozdrawlou, pa objemou... no zwezdice... brez da vas berem... usem čimprej use, kar si je prijavu, da se mu zgodi... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 jao jao... ko da nimam miljon idej, kaj počet... pa namest da se zbašem... še sem kliknem in zadnji cajt mi je to kapnil, ker drgač bi vas spet lupčkou, pa pozdrawlou, pa objemou... no zwezdice... brez da vas berem... usem čimprej use, kar si je prijavu, da se mu zgodi... a kam odhajaš? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 vidim, da bi tvoja izpoved lahko nadaljevala, da imaš željo dati ven s sebe veliko tega inda tisti strah, ki je bil in je še vedno pred ljudmi v neki kao civilizaciji še poteka(črpalka).nisem noben terapevt, da ne bo pomote.sem pa imela in jih še vedno imam,veliko 'slabih'izkušenj, iz katerih črpam razumevanjeljudi , sebe ....torej to jemljem pozitivno(ob občasnem joku)angelit, zdiš se mi dokaj razumevajoča oziroma prisotna oseba, da ne razumem povsem, pravzaprav kako ti uspeva funkcionirat(sodeč po debatah tule).v tvojih postih ne vidim neke velike zablode sploh.ko sem jaz slišala glasove, sem bila čist out, zmeda popolna, čist prestrašena.in kako pravzaprav veš, pa to 'preverjeno', da so to izmišljeni glasovi?nisem prepričana v to, da je to kr tko....morda si res veliko bolj občutljiva oseba na marsikaj ezoteričnega, pa tega še ne znaš opredeliti, razumeti, omejiti ali morda usmeriti.zadnjič sem gledala dokumentarec na italjanski tv, kjer je ženska imela podobne težave in čez nekaj let ugotovila, da je medij....dandanes pomaga številnim ljudem, pa je več let 'umirala' sama s sabo ob glasovih... to se je vleklo 6 let, dve leti zdaj je bilo ful v redu, samo malenkost glasov. zaenkrat še ne znam kontrolirat to, zato ne vem kdo bi lahko komu pomagal. stranke meni ali jaz njim. jaz si ful želim, da bi energijo lahko transformirala v kaj pozitivnega, namesto, da se ukvarjam z glasovi. mislim, da bi mi lahko uspelo z delom na sebi. da bi koga opazno naenergizirala pa tudi nisem opazila. :)pravijo, da naj te glasove samo neprizadeto opazuješ.da se ne zapletaš, ma to je težko... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 to se je vleklo 6 let, dve leti zdaj je bilo ful v redu, samo malenkost glasov. zaenkrat še ne znam kontrolirat to, zato ne vem kdo bi lahko komu pomagal. stranke meni ali jaz njim. jaz si ful želim, da bi energijo lahko transformirala v kaj pozitivnega, namesto, da se ukvarjam z glasovi. mislim, da bi mi lahko uspelo z delom na sebi. da bi koga opazno naenergizirala pa tudi nisem opazila. :)pravijo, da naj te glasove samo neprizadeto opazuješ.da se ne zapletaš, ma to je težko... a trenutno si doma ala 'na hribčku'? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Angelit, a mogoče lahko povežeš kaj je pred približno 6 leti sprožilo to tvoje stanje? Je bil kakšen posebno velik stres al kaj tacga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Oseba ki nima osebnih izkušenj z določeno težavo lahko govori zgolj teoretično. Ljubezen druge osebe lahko pomaga pri stabilizaciji, kot podpora, ne pa pri odpravljanju vzrokov... Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Oseba ki nima osebnih izkušenj z določeno težavo lahko govori zgolj teoretično. pa še to je zelo milo rečeno.jaz osebno sem vedno bolj skeptičen tudi do izkušenj, pa čeprav vsekakor niso zanemarljive. ker...če imaš izkušnjo... z nekom ali nečem... imaš eno izkušnjo... torej... en realiziran scenarij... od neomejeno možnih. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Oseba ki nima osebnih izkušenj z določeno težavo lahko govori zgolj teoretično. Tudi med meditacijo ali igranju z energijami se lahko pojavijo notranji glasovi...ali pa pri malo bolj občutljivi osebi, ki je dovzetna za telepatijo...zraven glasov so lahko še druge stvari...napredni meditanti teh stvari pač ne govorijo v javnosti... Na duhovni poti obstajajo različne pasti in to je ena izmed njih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Zakaj ljudje, ki se igrajo z new age tehnikami, jogo, ipd. stvarmi pristanejo na remontu na psihiatriji...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Neznanje, nepravilna raba energije in še kaj zraven...Ne mislim na Angelit, ampak na druge, ki sem jih imel priložnost videti in kaj spregovoriti z njimi... Zgoraj se lepo vidi vzorec...post, ki nakazuje na kundalini...in še druge stvari zraven...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 a kam odhajaš? sem že nazaj **************** angelit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 angelit strinjam. odvisno kolk se druga oseba najde v izpovedi prve, I gues.vseeno pa, gre zato da je nekdo v situaciji iz katere bi rad šel. torej se okolica eventuelno odzove. odzove pa se glede na zavedanje ki ga ima o okoliščini. in v kolikor se najde nekdo v opisu osebe ki ima težavo skozi podobnost lastnih izkušenj, se lažje opre na te, kot pa morda tava v popolnem neznanju sprašujoč se kako zadevo rešiti. strinjam pa se, da so določene težave enkratne ali individualne tako kot je vsak človek, s tem pa tudi izkušnje, ki jih vsakdo izmed nas doživlja edinstveno, yet lahko podobno. pa še to je zelo milo rečeno.jaz osebno sem vedno bolj skeptičen tudi do izkušenj, pa čeprav vsekakor niso zanemarljive. ker...če imaš izkušnjo... z nekom ali nečem... imaš eno izkušnjo... torej... en realiziran scenarij... od neomejeno možnih. Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 pa še to je zelo milo rečeno.jaz osebno sem vedno bolj skeptičen tudi do izkušenj, pa čeprav vsekakor niso zanemarljive. ker...če imaš izkušnjo... z nekom ali nečem... imaš eno izkušnjo... torej... en realiziran scenarij... od neomejeno možnih. Še isti človek gre skozi sorodne izkušnje na različne načine v različnih časih. Včasih se mi zdi, da nas je preveč strahu in modrosti, premalo zaupanja in odprtosti, prilagodiljivosti na dano situacijo. Včasih je zdravilo najboljša rešitev...drugič je najboljša rešitev nekaj drugega. 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 No, glejte vsiskupaj : Skoraj Vsa dohtarska zdravila v bistvu niso zdravila temveč : "bolnila" , kajti vsebujejo strupe ki potlačijo "zunanje" pokazatelje notranje bolezni ki se V e d n o Najprej Začne na Duhovnem Nivoju .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif To pa pomeni, da mora biti po Isti Poti tudi smer Zdravljenja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Torej , V e d n o Najprej zboli Duša, in šele nato se ta "napaka" pokaže tudi na njenem materijalnem telesu na zunaj (ali tudi znotraj) . Je že res, da se preko telesa da pozdraviti tudi Dušo, kajti povezana je z telesom Preko Energije Živčevja, da sploh zmore upravljati z telesom.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Vendar pa je pri dandanašnjih dohtarjih, ki samo nekaj poizkušajo na nas ki smo zanje poizkusni zajci , žal stvar totalno zavožena . Oni ne samo da ne poznajo Duše in njenega Delovanja v njenem telesu, temveč jo niti ne priznavajo, ker jo je težko izmeriti - dokazati . Saj so Dušo pred leti stehtali ob smrti človeka, Ampak, žal dohtarji tega niso hoteli priznati . Zato pa imajo polne čakalnice v bolnišnicah , inpa predvsem : dovolj denarja za njihove zlobne posle prek farmacije. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif No, kaj Kmalu pa bo gospodarska Kriza zaustavila te njihove zlorabe, kajti ljudje nebodo več imeli denarja za dohtarje in za zdravila, posledica pa bo izbruh bolezni ki so že zdavnaj veljale za "izumrle" , inpa tudi nove se bodo pojavile, skupaj z obstoječimi, kar bo vseskupaj pripeljalo do precejšnje "čistke" med prebivalstvom Človeštva. Zatorej : pozdravite se že zdaj , če imate možnost , kajti ko bo prepozno, bo žal prepozno . In vendar se vse to mora zgoditi , kajti lobiji farmacije so postali žal premočni in se združujejo z genetskim inženiringom, tko, da je "štala" itak žal že "pred vrati" . No, ampak , brez panike : kdorkoli se bo vrnil k Predvidenemu Prvotno-Naravnemu Načinu Življenja katerega je določil Stvarnik-Bog , bo zelo Mirno prešel vse te HuUude-burne čase Sprememb, ki se že kažejo z zaostrovanjem gospodarskih kriz po vsem Planetu ki se bodo združile in počasi začele stopnjevati z skokovito/sunkovito hitrostjo . Lahko bi rekli, da se bodo dogodki začeli dogajati z Logaritemsko Hitrostjo . Kot sem rekel , le brez panike, kajti še nekaj malega časa nam je vendarle ostalo za pripraviti se In lep + predvsem dober Stvarnikov dan vam želim brat Boštjan od Zgoraj Poslan . 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Angelit, a mogoče lahko povežeš kaj je pred približno 6 leti sprožilo to tvoje stanje? Je bil kakšen posebno velik stres al kaj tacga? Ni nujno, kajti lahko ima že od rojstva, tako kot sem imel jaz . Lahko pa se šele pozneje pokaže "na vzven" , ali pa se takrat tako poslabša do "kritične meje" , ko se vseskupaj pokaže "navzven" , kajti vsaka Duša si želi Ozdravitve ... Moram it zdaj . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 a trenutno si doma ala 'na hribčku'? doma že dve leti. mesec in pol sem bila v Idriji in se je tako vleklo. ven sem prišla vsa izpumpana, v hrbtenici neka praznina ker se ni nič dogajalo takega, verjetno. takrat mi je bilo grozno, zdaj ko gledam nazaj pa niti ne. če bo treba iti še kdaj, bom preživela... samo ne na zaprtega. tam je šele kriza.želim ti lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Angelit, a mogoče lahko povežeš kaj je pred približno 6 leti sprožilo to tvoje stanje? Je bil kakšen posebno velik stres al kaj tacga? ma neki sem meditirala po svoje. potem sem pisala na blogu o neki magiji. dobila sem v tem času ful energije in potem začenjala v transu čutit raznorazne stvari. začelo se je tudi s šlatanjem malo težko to pišem, ker me je sram. ful se palijo ti glasovi na neko prvinsko energijo. upam, da kmalu izginejo in to povsem, ker tudi kradejo voljo do lajfa. potem moraš z glavo skozi zid da kaj narediš. ni več gušta.v enem obdobju so mi tudi vzeli občutek za okus hrane. to je bilo nekaj, pa basanje pa svašta, nočno hranjenje pa tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Ni nujno, kajti lahko ima že od rojstva, tako kot sem imel jaz . Lahko pa se šele pozneje pokaže "na vzven" , ali pa se takrat tako poslabša do "kritične meje" , ko se vseskupaj pokaže "navzven" , kajti vsaka Duša si želi Ozdravitve ... Moram it zdaj . Lp + # imela sem soc. fobijo malo hujšo. ko sem kolesarila recimo, sem slišala kako mi za grmom kdo reče kaj slabega, za živo mejo recimo kjer so bili neki ljudje. pa da je vse o meni in nujno kaj slabega. to je opazila tudi mama, jaz pa sem bila prepričana, da je resnično. lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Sem gledala, pa nobene slikce http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.craftsandmorestore.com/images/6-1/GHOST%20NO%20EVIL%20SET.jpg Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 sem že nazaj **************** angelit oj me veseli, da nimate kakih glasov alpa kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Včasih je zdravilo najboljša rešitev...drugič je najboljša rešitev nekaj drugega. jaz se zdravil več ne bojim- so olajšanje. po nekaj mesečnem jemanju zyprekse okoli 20 mg sem pa zgubila občutek za ravnotežje. vsakič ko sem kam pogledala z glavo, sem izgubila tla pod nogami. potem mi je zdravnica, hvala bogu, da šteka, dala postopoma moditen. moditen ful hvalijo. upam da bo zaleglo teh 5 mg.ena kombinacija vsega pa malo sreče od nikoder. kar tako. prej nisem imela občutek za nič, zdaj lahko pišem po forumu, poslušam glasbo, si prižgem svečko skuham kavo, da si naredim lepši start. :src: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 ma neki sem meditirala po svoje. potem sem pisala na blogu o neki magiji. dobila sem v tem času ful energije in potem začenjala v transu čutit raznorazne stvari. začelo se je tudi s šlatanjem malo težko to pišem, ker me je sram. ful se palijo ti glasovi na neko prvinsko energijo. upam, da kmalu izginejo in to povsem, ker tudi kradejo voljo do lajfa. potem moraš z glavo skozi zid da kaj narediš. ni več gušta.v enem obdobju so mi tudi vzeli občutek za okus hrane. to je bilo nekaj, pa basanje pa svašta, nočno hranjenje pa tko. Ja. Sem enkrat že brala, da meditacija ali ukvarjanje z magijo lahko povzročajo take psihološke bolezni. V bistvu, ampak to je moje osebno mnenje, je meditacija, tista vzhodnjaška, celo škodljiva za možgane...ti jih popolnoma spere, tko da nimaš več stika z realnostjo. Očitno je nekaj resnice na tem. Na enem postu sem zasledila, da še vstrajaš pri meditaciji. Oprosti, ampak ali nisi imela že dovolj težav zaradi nje? Osebno meditiram tako, da grem recimo na en sprehod in da sem v stiku z naravo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Osebno meditiram tako, da grem recimo na en sprehod in da sem v stiku z naravo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif tudi jaz. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.