Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ja. Oprosti, ampak ali nisi imela že dovolj težav zaradi nje? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

good point. mi je nosorog poslal eno. on ma nek hud načrt z mano. je pa proti vzpodbujanju kundalinija. verjetno odvisno od meditacije. moja je bolj kot avtogeni trening. začutiš vsak del telesa in z dihanjem sprostiš ter na koncu narediš da izgine v praznini. zdaj več ne treniram tretje oko, ne poslušam tantra glasbe ipd.naj bi šlo za neko pozornost, ki jo vadim. brez bluzenja. nosorog mi je do zdaj ful pomagal, pa mu ful zaupam. pravi da sem naredila ogromen napredek in da sem lahko ponosna nase. ful me vzpodbuja. ga kličem parkrat na dan, pa težim.:D upam da ne, no.

Deli na socialnih omrežjih

Poslji v p.m. te tablete in ne vzemi nikoll vec nobene, pa raje zivi svobodno brez in se resi vsake krivde za vse obremenjujoce, osvobodi se ze enkrat od vsega takega, cesar ne rabis in raje hodi po lastnih nogah brez pripomockov, veseli se sveta in samo vsega lepega okrog sebe in dobrih ljudi, ostali pa cao http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif :palec:

Guest Hekate

good point. mi je nosorog poslal eno. on ma nek hud načrt z mano. je pa proti vzpodbujanju kundalinija. verjetno odvisno od meditacije. moja je bolj kot avtogeni trening. začutiš vsak del telesa in z dihanjem sprostiš ter na koncu narediš da izgine v praznini. zdaj več ne treniram tretje oko, ne poslušam tantra glasbe ipd.naj bi šlo za neko pozornost, ki jo vadim. brez bluzenja. nosorog mi je do zdaj ful pomagal, pa mu ful zaupam. pravi da sem naredila ogromen napredek in da sem lahko ponosna nase. ful me vzpodbuja. ga kličem parkrat na dan, pa težim.:D upam da ne, no.

Razne meditacije so samo pranje možganov, ki lahko privedejo do bolnih stanj, ker možgani izgubijo stik z realnostjo. Jaz ti toplo priporočam, da s tem odnehaš. Treniraj avtogeni trening na ta način, da se tem bedarijam odpoveš. To ti bo res pravi trening. Raje poslušaj ljudi, ki so učeni o tem. Zdravi se z zdravili, ker si sama opazila, da ti brez samo poslabša stanje in poslušaj tvojo zdravnico. Pa pusti te neumnosti o meditaciji, kundaliniju...hahahahaha, kok smešna beseda! Non sense, če me vprašaš. Prekini že enkrat z neumnostmi in se vzemi v roke!

Sicer pa, kdo je ta nosorog??? Sta se spoznala v živalskem vrtu? hahahahahahah

• Lajkam 3
  • Buuuu 3

Guest Hekate

hahahaha... ful smešno hekate pa je povezana s čarovništvom... we know. hvala za nasvet. :palec:

Ne draga. Ti si ostala v newagerski dobi. Hekata je mitološka grška boginja, ki nima zveze s tvojimi črnimi magijami.

Sicer, pa nisem mislila nič slabega.

Delaj, kot hočeš in oprosti če sem se oglasila. Zgleda, da ti paše tvoja situacija, sicer bi poslušala ljudi ki ti želijo dobro in ne nosoroge...

Ko se govori o raznih meditacijah in hare krišnah me avtomatično prime žolč. Ti si pa potrdilo (in nisi edina), da imam prav.

ma ja, naj pomeni kar hoče. saj veš, da je realnost to kar si sami naredimo s svojimi mislimi. mene pa prime groza ob hekati, kali, satanu ipd simboliki, magija pa posebej. zdaj se bojo oglasili pristaši magije, da s tem laahko delaš dobro, daa so misli magija ipdmeni je to zdaj mimo, ko vidim kaj sem si nakopala.srčna čakra naj bi ustvarjala magijo s tem, da če je prepucana, se naše misli uresničujejo, zato morajo biti tudi misli v redu. da se ne uresniči saj veš....brrr. ne vem kaj je res. kdo ve. mogoče je več resnic in ni realnost ki jo vidimo in otipamo vse kar nas vodi. predvsem naša nastrojenost. simboliki pa ne ubežiš, če hočeš kaj več od lajfa. :)

Ne draga. Ti si ostala v newagerski dobi. Hekata je mitološka grška boginja, ki nima zveze s tvojimi črnimi magijami.

Delaj, kot hočeš in oprosti če sem se oglasila. Zgleda, da ti paše tvoja situacija, sicer bi poslušala ljudi ki ti želijo dobro in ne nosoroge...

Ko se govori o raznih meditacijah in hare krišnah me avtomatično prime žolč. Ti si pa potrdilo (in nisi edina), da imam prav.

Prvo, všeč nova slikca, Hekata.

Drugo prosim ne povezovati meditacije z novodobnimi tehnikami in čarovništvom, je resnično starodavna tehnika/e umirjanja uma in ima globoke korenine. To kar ti praviš o vzhodnjaški meditaciji, jaz ki jo izvajam že deset let in vem kako spodbudno vpliva name, kako pomirja in kako pomaga videti stvari malo bolj od daleč, ne vem me kar zgrozi tak pogled.Seveda pa je vsako tehniko moč zlorabiti, se vanjo ujeti. Razumem da si previdna, res. Sam ne vsega v isti koš metati, pa raj preveri preden posplošiš. Tko majčken nasvet iz lastne izkušnje.

In ja v mitologiji je Hekata povezana s čarovništvom ne glede kaj rečeš. Vsaj v poznejšem času, ne gledat sam Wikipedijo, obstajajo knjige, vredne za jih brat, ki ravno tako potrjujejo, da je bila kasneje Hekata povezana s čarovništvom in podobno. Moram priznati da meni čarovništvo samo zase ni nič posebnega, je magija in magija je moč preobrazbe, moč nekaj kar bi šlo v eno smer obrniti v drugo. Torej sposobnost nekaj spremeniti. Vplivati na potek dododkov, da se dogodijo drugače , ko se so bili namenjeni. Problem nastane, ko se to energetsko moč uporablja za uničevanje in ne za spodbudo drugih.

Angelita super za tako zdravnico, super za to, da se da pogovorit in vedno je tako, da kemikalije ne vplivajo na vse enako.

Nič eto sem mogla dodati svoje.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Razne meditacije so samo pranje možganov, ki lahko privedejo do bolnih stanj, ker možgani izgubijo stik z realnostjo..........

Sicer pa, kdo je ta nosorog??? Sta se spoznala v živalskem vrtu? hahahahahahah

Meditacijo poznajo vse kulture in ni samo stvar vzhoda...ne bi bilo slabo, če bi se malo pozanimala kaj sploh pomeni ta pojem...znanstveno je namreč dokazano, da meditacije pomagajo pri psiho- fizičnih stanjih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Če bi spustili nosoroga iz ZOO in bi tekel za tabo, bi videla, da se s takimi živalci ni za šaliti...razbijejo lahko tudi džipa...Gre se pa za Tadeja Pretnerja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Čim ga je omenila, sem vedel kakšni kiksi so v igri...glih zaradi tega se ne mislim preveč vmešavat...

A priznaš, da imaš probleme z jezo...žolč in te scene...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Krišnovci so čisto v redu, čeprav imajo določene svoje fore...če ne drugega se vsaj njihovo hrano sem pa tja kdaj splača poskusiti v Govindas...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Čeprav zgleda malo kruto...je v tem tudi malo resnice...nekateri imajo od bolezni tudi določene koristi...ampak to mora vsak pri sebi razrešiti...

Pa šta fali Wiki...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif

Hekate - Section A - Encyclopedia Thelemica

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Nič eto sem mogla dodati svoje.

bom še jest, k se mi trenutno zdi še mau dolgočasno bit razsvetljen in da bi kr use loh neprizadeto gledu in sprejemu.

uglavnem...

angelit xsrcx x:Xx

smo pa itaq usi na istem.

use nas napadajo in provocirajo energetski vampirji. mnogokrat pod pretvezo dobrohotnosti, prijaznosti, ustrahovanja... ene kot notranji glasovi, druge kot forumski pametnjakoviči, tretje oboji, četrte bontoni, pete stereotipi...

in istočasno smo tut mi komu nevede in nehote taki vampirji-al pa učitelji, al pa ogledala... hu fakin kers okoli embalaže?

in usi mi bi mogl pomoje mau manj se brigat za druge, če nas za to ne prosijo... in kej več nardit na svojem zavedanju. vedet, kaj hočemo... znižat pomembnost minulemu in drugim... in se ne pustit motit na svoji poti... in ne ovirat druge na njihovi...

amen.

itaq sem pa sam mau ircnu x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest Hekate

@ Mihela

Jaz nič ne posplošujem. Baje, da so bile narejene neke raziskave k veliko ljudi verjame v te tako zvane ''meditacije'', ampak na nekatere res vžge na psihi. Drugim lahko drugače škoduje. Pa sem zdaj imela tukaj primer in sem se spomnila. Lahko, da se motim. Sej res ne vem veliko o tem, pa tudi preveč me ne zanima.

@ Brezo

Wikipedia sploh ni zanesljiva. Kr neki vleče ven iz neopaganizma. Pa dej mi pokaži en odstavek kjer kakšen antični Grk piše, da je bila čarovnica. Nikjer! V tem je fora. S čarovništvom, celo zlemi duhovi, jo je kasneje povezoval ''moški'' svet oziroma eksplicitno Cerkev.

Citiram:

During the early part of the Middle Ages (=Srednji Vek), Hecate's reputation as the Queen of the Witches grew in power, and she was usually envisioned in the role of a Crone, which role is archetypal of the feminine mystique. A popular belief during that particular period in time was that if these magical women had the power to bring life into this world then, as they aged, they would also gain the power to take that life away. It was for that reason that Hecate became, in no uncertain terms, the Greek Goddess of Magick, and since she became the Goddess of Magick, the connection between Hecate, death and the Underworld continued to grow stronger as time passed by. There even came a time when people were so fearful of Hecate, that they committed blood-sacrifices in order to remain in her good graces. Darker still, is the belief that Hecate was the patroness of a demonic group of vampires known as the Empusae.

It was because of those particular reasons that Hecate became a Goddess of enormous intensity. It almost seemed as though it happened overnight, but from that time forward Hecate was worshipped regarding every kind of witchcraft, sorcery and enchantment that there was. It was then, as well, that Hecate became known as the patroness of Medea, and of many other witches.

The cult of Hecate was one of the strongest cults in the ancient pagan world, and it was during the 11th Century, C.E., that the Christian Church condemned any person who made an offering to Hecate at one of those places where the three roads meet.

In modern times, Hecate is more often then not looked upon as a Moon Goddess, and as the Queen of the Witches, although Wiccans, Neo-Pagans, and a variety of other Goddess groups still comprise many of her followers.

Moja povezava

Kot vidiš, narod zmeraj nekaj po svoje interpretira. Nikjer v grški mitologiji ni označena kot čarovnica, ampak kot lepa mladostna boginja. Sicer nekoliko prikrita, o njej se je malo govorilo...zato se je po svoje sklepalo. Zaradi strahu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Tko jaz mislim in verjamem. Oprostite za off topic...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Če mi res dokažete, da je bila čarovnica, menjam nik!!!

Janko, kapo dol no, vedno znova nas presekaš s treznostjo. Ja res, ne vem od kot potreba v nas, v meni, da je treba lih povsod svoje mnenje vtaknt. A jej jej jej :eek: mogoče pa je sam tok dolgčas, vsi na istem, enkrat si bolj spit drugič več piješ in nikoli nisi spit brez lastne potrebe po izpitosti in lastne pripravljenosti biti izpit.

Osvajam LF, naj povsod na koncu piše mihela z velikimi tiskanimi črkami, sam da se mi ni treba soočit z realnostjo in se končno lotit dela, ki že kar trka na moje čelo :O: Zdej pa res odhajam. x:Ix

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Guest Hekate

Janko, kapo dol no, vedno znova nas presekaš s treznostjo. Ja res, ne vem od kot potreba v nas, v meni, da je treba lih povsod svoje mnenje vtaknt. A jej jej jej :eek: mogoče pa je sam tok dolgčas, vsi na istem, enkrat si bolj spit drugič več piješ in nikoli nisi spit brez lastne potrebe po izpitosti in lastne pripravljenosti biti izpit.

Osvajam LF, naj povsod na koncu piše mihela z velikimi tiskanimi črkami, sam da se mi ni treba soočit z realnostjo in se končno lotit dela, ki že kar trka na moje čelo :O: Zdej pa res odhajam. x:Ix

Ah, nisi edina, Mihela!!! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Jaz moram pa vedno imet zadnjo besedo, drugače se kar skregam...mal heca, ampak tko mislim, da mogoče res magija nima nič slabega v sebi, samo verjetno me malo moti, ker so to boginjo povezovali izključno z neko črno magijo, itd...Tko, da rajši izključim (kjer lahko) to prispodobo pri mojem niku. Dejte me razumet...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Kdo pa bi si prpopal čarovniško ime, ene ljubiteljice strašnih demonov in črne magije??? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

ma neki sem meditirala po svoje. potem sem pisala na blogu o neki magiji. dobila sem v tem času ful energije in potem začenjala v transu čutit raznorazne stvari. začelo se je tudi s šlatanjem :( malo težko to pišem, ker me je sram. ful se palijo ti glasovi na neko prvinsko energijo. upam, da kmalu izginejo in to povsem, ker tudi kradejo voljo do lajfa. potem moraš z glavo skozi zid da kaj narediš. ni več gušta.v enem obdobju so mi tudi vzeli občutek za okus hrane. to je bilo nekaj, pa basanje pa svašta, nočno hranjenje pa tko.

TOČN TKO !!!!!!!

Kradejo nam Življenjsko Energijo, katero NuUujno Potrebujemo za Vzdrževanje Dobre Volje do Lajfa , katere žal lahko kaj hitro (prehitro) zmanjka .:V:

In, Da, ... potem , ko energijsko oslabimo, moramo vložiti preveč naporov za nekaj storiti, in prekmalu nas popade obup, nejevolja, žalost, otožnost, itd itd, in vse sama slaba stanja Duše, le dobrih ne :C: ( res, kot z glavo skozi zidove )

Poznam te njihove fore, da . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Še sploh one, ta prepokvarjenozlobne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_angry.gif :sniky: xcivx

Res , še enkrat te moram pohvalit, da si dobra, da si še toliko zdržala xDDx ... jaz dvomim da bi .:sori:

Ampak, Bodi Močna, Ne se dat', Ne se pustit', Nikolinikdar - NIKAKOR xcivx xDDx x8Dx

Naj ti Stvarnikov Angeli stojijo ob strani, in te varujejo vsega Hudega ki ti grozi .

B. + #

xangx

ojoj. oprosti.

niti slučajno nisem mislil namigovat na karkoli v zvezi s tabo ali komerkoli...

če pa si v tem prepoznala triger, ki ti je dal kej mislit, pa sem seweda vesel, čeprou mi ne pripadajo nobene posebne zasluge za to, ker itaq sem s tem, ko sem se sploh oglasil, očitno tut jest hotel swojih 5 minut pozornosti x:o)x x:Dx

ampak u bistvu sem samo želel angelit dat mau moralne podpore. ker jo tut ona daje meni ne nek način. pa ne zdej, da sem ji hotel kej vrnit. ne zato.

ampak občudujem njeno iskrenost in voljo in verjamem vanjo in želim ji, da ji uspe, pa sem jo hotel samo par stvari spomnit... in istočasno vse nas...

mah... sej sem že prej napisu in če 2 vrstic ni kdo štekal, tut dweh strani ne bo x:Dx

resno pa tut jest zmeri bolj verjamem, da je recept do svobode in sreče...(osebne in posledično partnerjeve, sosedove, globalne) odpoved vseh bojev in na vsakovrstne destruktivne provokacije odgovoriti na način, da jim ne pripisuješ pomembnosti in ne, da se z njimi spuščaš v boj in se istočasno zavedaš tudi svoje nepomembosti in se zato zanjo ne boriš... niti s pametovanjem, bahaštvom, cinizmom, ritolizništvom, usiljivimi nasveti, dobrodelnostjo...

mah... en problem in sto ljudi se usak jebe po swoje... pol pa pride bohinc s fleksarco x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

imela sem soc. fobijo malo hujšo. ko sem kolesarila recimo, sem slišala kako mi za grmom kdo reče kaj slabega, za živo mejo recimo kjer so bili neki ljudje. pa da je vse o meni in nujno kaj slabega. to je opazila tudi mama, jaz pa sem bila prepričana, da je resnično. lep dan! :D

Da, tudi to se dogaja, Kajti vse zle energije znotraj nas, se povezujejo z zlimi energijami zunaj nas, in, včasih ni treba veliko, da so meje prekoračene, in takrat pravimo , da "gre hudičko na "ta velik kup" kakat" .

Zares resnično povedano v nekoliko ...xrolleyesx ... načinu .x;)x

Lp + #

Tudi med meditacijo ali igranju z energijami se lahko pojavijo notranji glasovi...ali pa pri malo bolj občutljivi osebi, ki je dovzetna za telepatijo...zraven glasov so lahko še druge stvari...napredni meditanti teh stvari pač ne govorijo v javnosti... Na duhovni poti obstajajo različne pasti in to je ena izmed njih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Zakaj ljudje, ki se igrajo z new age tehnikami, jogo, ipd. stvarmi pristanejo na remontu na psihiatriji...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Neznanje, nepravilna raba energije in še kaj zraven...Ne mislim na Angelit, ampak na druge, ki sem jih imel priložnost videti in kaj spregovoriti z njimi...

Zgoraj se lepo vidi vzorec...post, ki nakazuje na kundalini...in še druge stvari zraven...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Ja, Brezo, se s3njam popolnoma x8Dx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif x8Dx

No, eden takih opisanih duš je zagotovo Rudolf, le, da se on tega žal še ne zaveda, in potem si misli, da se vsi delamo norca iz njega . Oh, kera duhovna slepota duše :sori: :C:

Kriza bo, ko mu enkrat tudi na remontu na psihia3ji nebodo zmogli popolnoma nič pomagat :eek:

Ampak, tako se je odločil :o|o: Žal . :V:

Zato ponavljam, te stvari se niso za hecat' , kot to eni lahkomiselno jemljejo .xcivx

Eden moj znanec je klical duhove, ampak zdaj sploh nevem, če je še živ v Lj-Polju , kajti iz leta v leto so ga vse bolj zdelovali ti zli duhovi katere si je takrat ( pred več kot 15 leti) privabil (nakopal) v svoje telo .

Ta ubogi brat je bil Kritičen primer "galopirajočih" napadov duhov :V:

Ah, nimaš kaj . Takim je potem skoraj nemogoče pomagat, brez Stvarnikove-Božje Pomoči pa še Sploh Ne . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Lp + #

@ Brezo

Wikipedia sploh ni zanesljiva. Kr neki vleče ven iz neopaganizma. Pa dej mi pokaži en odstavek kjer kakšen antični Grk piše, da je bila čarovnica. Nikjer! V tem je fora. S čarovništvom, celo zlemi duhovi, jo je kasneje povezoval ''moški'' svet oziroma eksplicitno Cerkev.

A učbeniki v šolah so pa zanesljivi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

A še nisi skapirala, da so grške in ne vem kakšne bajke v metaforah...v astrologiji imaš tudi planetke povezane z magijo in ne vem kaj še vse...pa to še ne pomeni, da planeti sami čarajo...

Kaj ko bi vzela kakšno "pametno" knjigico v roke in jo malo preštudirala, potem pa pričala dalje...recimo grške bajke za telebane, crnogorska verzija s slikcami...al pa kakšno verzijo o magiji za telebane, valjda crnogorska verzija...evo par stvari vzeto iz konteksta, kar se nanaša na Hekate...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

...Jer, ako je Artemida kod Grka bila Luna na Nebu i Dijana na

Zemlji, koja vlada rođenjem deteta i životom, kod Egipćana ona je

bila Hekata u Paklu, boginja Smrti, koja je vladala nad magijom i bajalicama.

Više od toga: kao otelovljeni mesec, čije su pojave trijadne,

Dijana-Hekata-Luna je tri u jednom. Jer, ona je Deva triformis, tergemina,

triceps - tri glave najednom vratu,' kao Brama-Višnu- Šiva....

...Ta Artemida-Lokija, boginja koja vlada

začećem i rođenjem dece {Ilijada, Pausanija, itd.), po svojim flinkcijama

i kao trostruka Hekata je orfičko božanstvo, prethodnik boga

rabina i prehrišćanskih kabalista, i njegovog lunamog tipa. Boginja

Trimorfos bila je personifikovani simbol različitih i uzastopnih aspekata

koje predstavlja Mesec u svakoj od njegove tri faze, a to je već

bilo tumačenje stoika (Cornut, De Nat, D. 34, 1), dok su orfici objasnili

epitet (Tpi|iop(|)0(http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wink.gif pomoću tri carstva prirode nad kojima ona

vlada. Ljubomorna, krvožedna, osvetoljubiva i despotska Hekata-Luna

je dostojan pamjak "Ijubomomog Boga" jevrejskih proroka....

...Sve luname boginje imale su

dvojni aspekt -jedan božanski, drugi pakleni. Sve su bile device majke

bezgrešno rođenog Sina - SUNCA. Raul Rošeti pokazuje kako mesečeva

boginja Atinjana - Palada, i l i Kibela, Minerva, i l i opet Dijana,

koja drži u krilu svoje dete-sina, prizivana na njenim slavljima kao

Monogenes Qeon sedi na lavu okružena sa dvanaest ličnosti, u kojima

okultisti prepoznaju dvanaest velikih bogova, a pobožni hrišćanski

orijentalista apostole, bolje rečeno grčko pagansko proročanstvo

o njima.

Oni su oboje u pravu, jer je bezgrešna boginja katoličke crkve

vema kopija starijih paganskih boginja, broj (dvanaest) apostola je

broj dvanaest plemena, a ona su personifikacija dvanaest velikih bogova

i dvanaest znakova Zodijaka. Gotovo svi detalji u hrišćanskoj

dogmi su pozajmljeni od neznabožaca. Semela, Jupiterova žena i

majka Baha, Sunca, prema Nonusu je takođe "uzneta" i l i uspeta nakon

smrti na nebo, gde stoluje između Marsa i Venere, pod imenom

Kraljica Sveta, i l i univerzuma, TiavPaaiA-eia, "od čijeg samog imena,

kao i od imena Hator, Hekate i dmgih paklenih boginja", "drhte

svi demoni."" ...

Predpostavljam, da nič jasn...saj marsikateremu telebanastemu crnogorcu ni...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

vidim, da bi tvoja izpoved lahko nadaljevala, da imaš željo dati ven s sebe veliko tega in

da tisti strah, ki je bil in je še vedno pred ljudmi v neki kao civilizaciji še poteka(črpalka).

nisem noben terapevt, da ne bo pomote.sem pa imela in jih še vedno imam,veliko 'slabih'izkušenj, iz katerih črpam razumevanje

ljudi , sebe ....torej to jemljem pozitivno(ob občasnem joku)

angelit, zdiš se mi dokaj razumevajoča oziroma prisotna oseba, da ne razumem povsem, pravzaprav

kako ti uspeva funkcionirat(sodeč po debatah tule).

v tvojih postih ne vidim neke velike zablode sploh.

ko sem jaz slišala glasove, sem bila čist out, zmeda popolna, čist prestrašena.

in kako pravzaprav veš, pa to 'preverjeno', da so to izmišljeni glasovi?

nisem prepričana v to, da je to kr tko....

morda si res veliko bolj občutljiva oseba na marsikaj ezoteričnega, pa tega še ne znaš opredeliti,

razumeti, omejiti ali morda usmeriti.

zadnjič sem gledala dokumentarec na italjanski tv, kjer je ženska imela podobne težave in čez nekaj let ugotovila, da je

medij....dandanes pomaga številnim ljudem, pa je več let 'umirala' sama s sabo ob glasovih...

Točn' Tko !!! xDDx

Namreč, veliko primerov je že bilo, ko so Duhovno Občutljivejše-Energijsko Sprejemljivejše ljudi žal ostali ljudje zaradi njihovega nerazumevanja in slepote smatrali za "nenormalne" .

Ponavadi se je šele veliiiiiiiiiko kasneje izkazalo, da so bili to ljudje z Nadpovprečnimi Duhovnimi Sposobnostmi, ki so lahko Človeštvu veliko pomagali .

Včasih je bilo celo prepozno, kajti slepi dohtarji so to "anomalijo" želeli "pozdraviti" - Odpraviti z njihovimi strupenimi "zdravili" ... pomirjevali, metadoni, tabletami, kapseljni, injekcijami, in kajjazvemkajvseše zaenimi strupenimi kamikalijami .

ZeloooOooo redki so se rešili iz njihovih krempljev http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Ena moja soseda je bila samo malo bolj obsedena z zlimi duhci, ampak, je rekla, da pa taaaaaaaaaako štalo, ki jo je pa tam doživela ( bila je 2X v Lj-Polje) , jo pa nikomure ne privošči .

Je rekla, da, če prej, preden je šla noter ni bila http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif , je bila pa potem ziher :sori: , z takooo hudimi kemikalijami so jo revico našopal , da se ji je zblodlo pri belem dnevu xcivx :eek: :O:

In, upam, da je v Angelitovemu primeru tudi tako , da ima le Skriti Talent Duhovno občutljivejše duše, torej finočutno dušico, čeprav so ji verjetno Auro že dodobra uničili z raznoraznimi terapijami :C: :V: :C:

No, upam, da vsaj ni prehudo trpela :sori: ... jo sploh ne upam vprašat :V: :C: :V:

B. + #

oj :D me veseli, da nimate kakih glasov alpa kaj. :palec:

Ooo, majo, majo,. ampak ponavadi manj, pa še teh se ponavadi ne zavedajo odkod prihajajo : iz srca, iz uma, ali od zunaj .:o|o:

In, itak ne posvečajo kaj prevelike pozornosti, temveč le zamahnejo z roko .:o|o:

No, potem jim v Lj.-Polje ničkaj ne diši več kako tako "zmahovanje" z rokami x;)x

Ampak, od tam ven redkokateri izide zmagovalno ( normalno) , tko,da težko kdo pričuje kaj in kako je bilo , pa še ne zaveda se , kajti premalo je Duhovno Poučen o teh zadevah in navadno nima pojma :sori: :o|o: :V:

Duhovni Pozdraw čaw x:)x

Ja. Sem enkrat že brala, da meditacija ali ukvarjanje z magijo lahko povzročajo take psihološke bolezni. V bistvu, ampak to je moje osebno mnenje, je meditacija, tista vzhodnjaška, celo škodljiva za možgane...ti jih popolnoma spere, tko da nimaš več stika z realnostjo. Očitno je nekaj resnice na tem.

Na enem postu sem zasledila, da še vstrajaš pri meditaciji. Oprosti, ampak ali nisi imela že dovolj težav zaradi nje?

Osebno meditiram tako, da grem recimo na en sprehod in da sem v stiku z naravo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

TOOOOOOO, To, Hekate , Podpiiis !!! xDDx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xDDx To so Daaaleč najboljše "meditacije" . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Samo poglejte si kam je Rudeka pripeljalo njegovo poglabljanje v temačno magijo ; v Duhovno temačnost njegove duše, iz katere bo imel kar veliko naporov, da se je bo rešil , če se je sploh kdaj bo :o|o:

Vse te sumljive duhovne praxe niso problem za škodljivost materijalnih možganov, ki bodo z telesom vred podvrženi trohnobi , temveč Neskončno Večji Problem Je, da škodujejo tudi Duši, ki bo imela Onstran - V Večnosti precej precej dela, da vse to popravi v svojem Srcu .

In, ja, če bi možgane vsaj "pralo" , ampak jih pa ne, temveč jih le še bolj zapacka, kot so itak Že . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Vendar, kot sem rekel : ni problem v možganih, temveč v Duhovnem Srcu vsake Duše http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Tam leži Skrito : Življenje Vsake Duše .

Lp + #

Ah, nisi edina, Mihela!!! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Jaz moram pa vedno imet zadnjo besedo, drugače se kar skregam...mal heca, ampak tko mislim, da mogoče res magija nima nič slabega v sebi, samo verjetno me malo moti, ker so to boginjo povezovali izključno z neko črno magijo, itd...Tko, da rajši izključim (kjer lahko) to prispodobo pri mojem niku. Dejte me razumet...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Kdo pa bi si prpopal čarovniško ime, ene ljubiteljice strašnih demonov in črne magije??? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Sej veš da so imeli za čarovnice vse ženske, ki so imele neko znamnje, najbolj znane so bile babice, ki so tko in tko povezane z Hekato, sam proces rojevanja, sej ona prinaša luč kajne. Moški so se bali ženske moči, pa so jim rekli da so čarovnice. Znanje , ki so ga imele, pa je lahko, če je srce na pravem mestu, če je namera prava, primerjati z zdravniki in zdravilci in podobno. Tudi niso ble grde ali kej tazga, Plutonovske ženske, sej veš kako zgledajo, mogoče ima kak res mal bolj poudarjen nos ( kar se povezuje z seksualno močjo), vendar so ponavadi prej zanimive kot ne, se mi vsaj zdi no. Magične. Vidiš, ne znam nehat x:Dx .

Ja tvoj Merkur v levu in moj trigon Merkurja na Jupiter, ti bo po moje, jaz pa v neskončnost razglabljat in filozofirat... kaj češ, taki smo :8):

dnevni horoskop

Poslji v p.m. te tablete in ne vzemi nikoll vec nobene, pa raje zivi svobodno brez in se resi vsake krivde za vse obremenjujoce, osvobodi se ze enkrat od vsega takega, cesar ne rabis in raje hodi po lastnih nogah brez pripomockov, veseli se sveta in samo vsega lepega okrog sebe in dobrih ljudi, ostali pa cao http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif :palec:

ja, to bibilo lepo, če bi šlo, ampak včasih zgleda da negre tako enopstavno, in, človek se ponavadi oprime tistega, kar mu takrat nudi najrešilnejšo bilkico upanja rešitve po njegovem spoznanju .

Žal pa so naša "spoznanja" nemalokrat pomanjkljiva + zmotna, in pol imamo težave :C: :V: :C:

No, težko je biti pol tu pameten :sori: .......

Lp + #

ma ja, naj pomeni kar hoče. saj veš, da je realnost to kar si sami naredimo s svojimi mislimi. mene pa prime groza ob hekati, kali, satanu ipd simboliki, magija pa posebej. zdaj se bojo oglasili pristaši magije, da s tem laahko delaš dobro, daa so misli magija ipdmeni je to zdaj mimo, ko vidim kaj sem si nakopala.srčna čakra naj bi ustvarjala magijo s tem, da če je prepucana, se naše misli uresničujejo, zato morajo biti tudi misli v redu. da se ne uresniči saj veš....brrr. ne vem kaj je res. kdo ve. mogoče je več resnic in ni realnost ki jo vidimo in otipamo vse kar nas vodi. predvsem naša nastrojenost. simboliki pa ne ubežiš, če hočeš kaj več od lajfa. :)

ja, jaa, ... taki "magiki" , mađioničari , magičari , si delajo utvare samorevare , oziroma pretveze-izgovore, da delajo dobro , ampak Žal, Žal se pod takimi krinkami Vedno skriva Zlo , ki Škoduje in Ne koristi .

Zadnji stavek pa je "v piko zadet", he, heh, hih , ... čeprav jaz nekoliko sovražim simboliko , ker se pol preveč zakomplicira vseskupaj :sori: in imam Nadvse rajši Resnico v "Čisti Obliki" , kot pa prikritoskrito v simbolikah :o|o:

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...