5rca 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Sebastjan ti humorist s čokoladnim očesom enkrat bom pošpegala v urnik da vidim kdaj pa te pridem presenetit, me prav zanima če si zmeri tko navihan Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Sebastjan ti humorist s čokoladnim očesom enkrat bom pošpegala v urnik da vidim kdaj pa te pridem presenetit, me prav zanima če si zmeri tko navihan Ja, to pa kr posnem, k bi to tud jst rada vidla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Hvala Bogu, sem normalen.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Ja, to pa kr posnem, k bi to tud jst rada vidla. deal! Še dobr da imam video snemanje na bobitelčku Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 deal! Še dobr da imam video snemanje na bobitelčku Kr jutr pejt, k to bi pa RES rada čimprej vidla. Bogi Seba, se mu kolca zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 ko te jebe, ti fucking Idiot in Ne ne boš me :xx!: Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Mene pa tale tema zelo zivo spominja na Akhutovo, ki je bila kasneje zbrisana zarad zaljivk in obracunavanj . Upam, da se ne bo ponovilo, ker star arabski pregovor pravi, da kar se zgodi enkrat, se morda nikoli vec ne bo. Ampak kar se zgodi dvakrat, se pa prav gotovo se tretjic! (Alkimist) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Kar je res je Res Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Meni greš na one, ker ne veš kaj bi sorry :xx!: ne samo ti...........vsi tebi podobni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Če se s pizdami družiš, tud drugega dobit ne moreš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Če se s pizdami družiš, tud drugega dobit ne moreš! no, moškega to niti ne bi motilo, če bi dobil kakšno... zdej pa že dolgo nisem imel nič za v črno luknjo...bo treba počas kakšno stvar najt, da jo notri vržem...mogoče tale šiht...delam samo še 3-4 teden po nekaj ur...pa še to je kvazi-delo, ker samo lenobo zganjam in dolgočas pasem. Možgani mi bodo totalno zaspal, razpadli, zgnili ....groza! upam, da bom še ta teden odšel v Lj....novemu študiju in novim dogodivščinam, kofetkanjem, klepetom, poznanstvom, prijateljstvom in mogoče kaki ljubezni naproti , jihaaaa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 mogoče Ta ti čist viška hodi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ta ti čist viška hodi..... sem moral prav na prejšnjo stran it cel post brat, da sem videl, kje si ti tale "mogoče" pobral Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 sem moral prav na prejšnjo stran it cel post brat, da sem videl, kje si ti tale "mogoče" pobral Ja.....tam kjer viška hod. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 sita sem te... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 mah sem nekaj pisal, pa je čist brez veze...kva se sploh vtikam v to... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 sej če bi spol uganil, bi imelo smisel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ksenia. a si to dobr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 pizda. sm vedu da tud celestinska prerokba ni to, kr bi mogla bit... pizda. sm vedu da tud celestinska prerokba ni to, kr bi mogla bit... pizda. sm vedu da tud celestinska prerokba ni to, kr bi mogla bit... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Kr jutr pejt, k to bi pa RES rada čimprej vidla. deal! Še dobr da imam video snemanje na bobitelčku Punce, prosim vas, pri miru me pustite! Saj nisem tak, res. Cashy, pomagaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 zakaj si šel tako hitro, premlad si bil za smrt. Pa kurčevi zdravniki so rekli da si zdrav !!! Sej ne morem verjet !!! Pogrešala te bom ati. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Punce, prosim vas, pri miru me pustite! Saj nisem tak, res. Cashy, pomagaj. hmm....na nastopu imej čisto kisel obraz, tresi se kot šiba na vodi od strahu in nesamozavesti pa ful fušaj...boš videl, kako hitro bodo odšle...kot kafra preverjeno na lastni koži Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Sem ti v os napisu..tukaj ne bom... Ja, je pa gnoj, se strinjam! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Kak vam lahko explodira motor na predzadnji dirki GLUPANI ?????????????????????? čist prov je ampak da ti nimaš tolk jajc da bi mi odpisal. pa napisal svoje želje.........pa da si si moral ravno zdej face razbit da so usta neuporabna :xx!: mater sem žalostna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Valkira, sej veš, da si carica, a ne? In carica bo pustila kretena za sabo in šla svojemu princu in novim zmagam naproti! Jst verjamem vate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.