Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Zdej pa eno čist offtopic vprašanje - folk, a ste opazili, da ljudje množično gledajo Gostilna išče šefa? jst res ne vem, al sem jaz weirdo al so ostali, ki gledajo te reality showe ... in razmišljam: če večina gleda in jaz ne, sem očitno jaz tista čudna? :)

Jaz gledam Dextera, kak sem šele jaz čudn http://shrani.si/f/1z/xZ/4nSgvT3E/1/evilgrin.gif

There is no fate, but what we make.
Deli na socialnih omrežjih

Zdej pa eno čist offtopic vprašanje - folk, a ste opazili, da ljudje množično gledajo Gostilna išče šefa? jst res ne vem, al sem jaz weirdo al so ostali, ki gledajo te reality showe ... in razmišljam: če večina gleda in jaz ne, sem očitno jaz tista čudna? :)

Gledal enkrat morda deset minut , samo neko jokcanje in folk poln samega sebe .

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

a se fuzbal da doma gledat?

brez pira pa rjoveče horde okol sebe?

a je sploh zanimiw brez tega? xcivx

Kar se mene tiče bi lahko gledal tudi doma , sicer pa ne vem če mi je v življenju ratalo pogledat eno samo celo tekmo .

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

Jaz sem pa gledala že 4x in sem bila čist presenečena, da mi je bil en tak šou končno všeč! :)

Predvsem sem bila navdušena nad šefom - glavnim kuharjem, Binetom.

Sem sicer potem takoj po začetnem navdušenju bila razočarana, ker ko sem prvič gledala in mi je bilo všeč, so samo kuhali, drugič so pa sedeli pa opravljali pa se mi je zdelo dolgocajtno.

Ko pa je kuhanje, mi je pa všeč in šef ima podoben pogled na pripravo hrane oz. sploh odnos do hrane kot jaz, pa mi je bil res pozitivno presenečenje.

Morda zato, ker se za razliko od drugih podobnih šovov ne sam nekaj tam valjajo pa to, pač pa delajo, ustvarjanje in podobno (nekaj kar nastaja pod rokami) pa mi je bilo od nekdaj zanimivo za gledat.

Tako da sem parkrat gledala, obakrat ko so bli pa v studiju, pa nisem, ker mi je dolgočasno, poleg tega pa težko poslušam voditeljico, žal, da to napišem, samo mi je res tako moteča, da sem celo skenslala zvok najprej, samo pol nima smisla gledat, pa sem tako preklopila na drug program.

No, ampak njej v plus naj pa dodam, da kolikor mi jo je težko poslušat, jo je pa lepo pogledat, saj je zares čedna, privlačna, lepa, postavna, skratka, vizualno sami superlativi. :)

Pa tudi ne zdi se mi neinteligentna.

Ampak vokal pa (zame) strašno iritirajoč, ne teče lepo, seka se, spreminja barvo, skratka neprivlačno za poslušat.

je pa res, da mene zvoki in vokali hitro (z)motijo.

Kuhanje pa super.

Kot sem rekla, mi je gud gledat, ko kaj nastaja.

Ko sem bila majhna, sem celo hotla bit (med številnimi drugimi poklici, kaj da bom) čevljar. x:o)x x:Dx

Pač pa mi ravno Dexter ni potegnil; nisem mogla not past. :)

Samo tako je bilo s številnimi temi nanizankami, da jih najprej sploh nisem mogla gledat, pol sem pa kar enkrat not padla pa so mi še všeč postale.

Morda bi mi bil tudi Dexter, vendar ta igralec mi je bil bolj posrečen in pasajoč v nanizanki Pod rušo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kilo masla na kilo krompirja za (v) pire??

ne verjamem, po mojem si kaj narobe vidla. x?x

jaz nisem kakšnih takih blazot opazila teh parkrat ko sem gledala, je pa bilo dosti mesa v pripravi, pa morda lahko to koga odvrne.

sem pomislila, da bi tu morda menili drugače o šovu, če bi uni pripravljali kalčke, smutije ipd. :)

ker pač če ti je nekaj blizu, bolj z zanimanjem spremljaš.

Mene ni tolk sama hrana pritegnila, kot vse ostalo: recimo da da velik poudarek na okus (kot jaz), sama organizacija priprave itd., ne tolk same sestavine al pa kej (malo tudi, če so bili kakšni nenavadni okusi oz. kombinacije - saj okusov nisem okušala xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mogoče pa greš za nazaj pogledat x;)x

itak. x:Dx

a tako?

ja, z levim učem sam gledam.

pa muzko mam zraven pa to, ni uno da bi prav se posvetila...

odštekano.

kot včasih, ko so delali peciva z 12 jajci pa tak. x:o)x xDDx

Picasso

Imam pa en komentar na tisti moj viden odsek: kilo masla na kilo krompirja za (v) pire?? Visoka (kalorična) kuhinja res. :eek:

mene je tud ta pire vrgel s tira, še posebej, ker bi se moj dragi rad naučil kuhati, pa rad gleda kako kuhajo

in sem ga ob temle pireju sam ostro pogledala, ubijalsko pravzaprav-v stilu, da neb' slučajno tole oponašal x:Dx :eek:

kuhanje je fajn gledat v tejle gostilni, sam se vse skupaj spet razvija v običen reality show...spletke ipd..

sem upala,da bo več kuhanja...

glede glasu voditeljice se čist strinjam z Marso, moteče xnckrivx

čeprav me je lani bolj motila, zdej ta glas včasih clo preslišim. x:)x

pa gledala sem tudi te oddaje v živo in zdej me še una nevem kako ji je ime...yoga obraza bejba...odbija.

od začetka me ni, zdej pa stalno bolj, mi daja vtis take 'vsevednice', ki mora met zadnjo besedeo in tko polna sebe....

...kajpavem...bom gledala še kak dan, mogoče pa sem jst čudna.

čeprav me ponavadi občutek ne vara glih, sam vseeno dopuščam možnost drugačnega dojemanja

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Dober izgovor za kakšne žurke, rođendanove, praznike...zlasti za new agerje...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

http://static.someecards.com/someecards/usercards/1347382295270_1206041.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

pa gledala sem tudi te oddaje v živo in zdej me še una nevem kako ji je ime...yoga obraza bejba...odbija.

a tako, jaz sem pa bila milijon procentno prepričana, da če kaj in kdo, da bo ta bejba 'dobila palce' in navdušenje tu pri nas na forumu, sem si kar predstavljala, kako zna kateremu bit nad huda, se mi zdi, da paše v ta kontext in štos, ki se ga tu rado propagira oz. ki je tu nekako najbolj oz. prevladujoče 'in'.

Picasso

ne vem.jaz sem bila tudi vesela, ko sem videla, da bo en nov komentator,

pa še s takih meni zanimivih voda in tko...

pa me je žal presenetilo obratno mišljenje, oziroma vtis...kajpavem xrolleyesx

nekak se mi zdi preveč egota polna.

mogoče se motim, sej pravim...bom gledala še kdaj, mogoče dobim bolj dopoljnjeno mnenje.

mogoče, pa ne vidim nje kot nje, ampak v pointu šova...

ne vem.bomo vidli.

shakti gawain

ne vem.jaz sem bila tudi vesela, ko sem videla, da bo en nov komentator,

pa še s takih meni zanimivih voda in tko...

pa me je žal presenetilo obratno mišljenje, oziroma vtis...kajpavem xrolleyesx

nekak se mi zdi preveč egota polna.

mogoče se motim, sej pravim...bom gledala še kdaj, mogoče dobim bolj dopoljnjeno mnenje.

mogoče, pa ne vidim nje kot nje, ampak v pointu šova...

ne vem.bomo vidli.

jaz sem samo enkrat in zelo malo gledala (saj pravim da preklopim), ravno toliko, da sem jo ujela, pa se mi je zdela čisto kul, inteligentna in vse, tudi zelo čedna, najbrž je to za tak šou tudi zaželeno, ni se mi zdela polna egota, pač pa res zelo samozavestna, vendar samozavesti ne povezujem nujno s prevelikim egom.

Edino kar se mi je zdelo, je, da je nekoliko *liksirasta* x:o)x :8): (v tem primeru to pomeni da je 'krhkega' videza in takšnega), in ni se mi zdela povsem pristna.

Tudi je drugače, ker pristopa z druge pozicije - torej 'varne', z drugega brega, ne v sami 'gladiatorski areni'.

Picasso

ko sem jo gledala prvič na eni drugi oddaji mi je bila ok,

drugič pol v tem šovu tudi,

zdej nazadnje pa nikakor ne...prav ego me je zmotil....

ja, je res da nastopa z neke 'varne' točke, sam je zdejle nazadnje, ko ji je eden od tekmovalcev v živo rekel

neki v stilu:a me hecate?...tu je nardila tak fejs v stilu:'a ti to meni?kako si to drzneš?

tkole je to meni delovalo, da jo je presenetilo, da je nekdo nazaj reku in ji odgovoril .

dobila je pač neumen odgovor na njeno neumno vprašanje.sori.

kaj ga pa sprašuje, če je resno mislil, da bo nevemkomu kurce rezal xDDx

ah dej no..kako glupo vprašanje.tip je bil jezen in tole izjavil v jezi, pa sej je logično, da ne bo kr kurcev okrog rezal matr xDDx x:o)x

shakti gawain

A je grdo, če diabetiku zaželiš naj sladko spančka? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

x:o)x

po mojem ne vzame tega za slabo, ne pomisli da misliš kaj grdega, odvisno pa seveda najbrž tudi od izrečenega tona in tudi občutljivosti posameznega diabetika.

Moji mami sem gotovo že kdaj to rekla, magaru v hecu (ker pač si uporabil pomanjševalnico oz. ljubkovalnico). :)

In se ne spomnim da bi se ji kdaj zdelo grdo oz. da bi sploh kaj povez(ov)ala.

Picasso

Nisi. Jaz sem tudi enkrat silom prilike gledala - ne, lažem 2x - enkrat je bilo v ponedeljek - in koga vidim tam? Angelco...ona pa tudi vse zna in obvlada madona:))

Folk pa čist not padel - gruntam, da pri nas šovi, kjer folk samo leži in grunta kako bo zabušel čas, ne palijo. Če pa se dela -pol si pa dobil gledalce.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O kolk superička! :onfire:

Kakšno pošto sem zdajle dobila, je mama gor prinesla!

Puščico (za akvarelne lesene barvice) z motivom veveričke!!! xsrcx

• Lajkam 3
  • Buuuu 1

Picasso

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/150327_423938307670266_1244787031_n.jpg

jap... dobro tole piše. moram pazit, da se ne dam sprovocirat več. x:Dx :o|o:

• Lajkam 4
  • Buuuu 1

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Prčkam malo doma in čakam, da se otopli za šport - kofetkanje x8Dx

Mmmmm pa na Lj tržnici so imeli zadnje dva dni 'v gosteh' Italijane s svojo ponudbo.

O greh moj božji! Vse narejeno in Mandorla Sicilia :O: xDDx Me je skoraj kap od sreče!

Grem potem pogledat, če so danes še. Bi še imela tiste njihove puhate marcipanove

poljubčke x:px

mmmm.suona molto bene...bon apettito

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Eni osebi bi se rada opravičila, ker sem v enem trenutku prehitro in neprimerno odreagirala, ker sem napačno dojela njeno sporočilo - pač kar en miselni tok mi 'skrene' v eno smer včasih (se recimo zgodi, da se zapičim v eno besedo, pa potem celotna misel izgubi pomen oz. ga popačim).

Picasso

Podaljšala dopust še za en dan..če temu lahko rečem dopust..

sem se zgleda preveč veselila, kako bom uživala v lepem vremenu, pa na dolge ture dopoldne hodila,

preden pridejo moji iz šole..hjaaa..me je od samega veselja zgleda zagrabilo v križu, da so šli vsi

moji načrti po gobe, samo jaz ne...

lep teden vsem

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Podaljšala dopust še za en dan..če temu lahko rečem dopust..

sem se zgleda preveč veselila, kako bom uživala v lepem vremenu, pa na dolge ture dopoldne hodila,

preden pridejo moji iz šole..hjaaa..me je od samega veselja zgleda zagrabilo v križu, da so šli vsi

moji načrti po gobe, samo jaz ne...

lep teden vsem

Pa še ti zgrabi križ nazaj xDDx :inocent: xrolleyesx

Pa kaj bi to, bo že kako :sori:

Btw, dragi nemški brat Rudl Brojs je doštudiral, da za hrbtenico pomaga žajbljev čaj (z medom) skupaj z nežno masažo po vretencih z olivnim oljem.

In že par let nazaj sem to preveril in lahko potrdim za najuspešnejšo zdravilo pri hrbteničnih okvarah .

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...