Pika Pikica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hvala Piki ... sam bogi princ ... bo mel tok dela, da povrne zaupanje moški rasi Tut jst verjamem vase... na lepem, sploh nisem več jezna kul... no, ne vem kok časa bo to trajalo, sam mi je pa kul k ne razmišljam več o macoli in razfukani buči... po tv-ju pa lih Titanik No, vidš, sej znaš. Eh, se mi zdi, da zna tale princ kr lepo zate poskrbet in ti vrnt vero. Ti jst povem. No, pejt zdej gledat, maš voljno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 huh, Valkira, kakšna notranja moč so vse Severnokorejske rakete proti njej kot petardica ta desc je pa res ena reva čist nobene odgovornosti ne pozna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hvala Piki ... sam bogi princ ... bo mel tok dela, da povrne zaupanje moški rasi Tut jst verjamem vase... na lepem, sploh nisem več jezna kul... no, ne vem kok časa bo to trajalo, sam mi je pa kul k ne razmišljam več o macoli in razfukani buči... po tv-ju pa lih Titanik Princ te ma rad in ga ne moti, ce se bo moral mal potruditi. Se ze celo zivljenje trudi in res ne bem zakaj bi mu bilo tezko potruditi se zate in otroka. Ce te ima resnicno rad in te ljubi, bo naredil vse, da bosta srecna... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Princ te ma rad in ga ne moti, ce se bo moral mal potruditi. Se ze celo zivljenje trudi in res ne bem zakaj bi mu bilo tezko potruditi se zate in otroka. Ce te ima resnicno rad in te ljubi, bo naredil vse, da bosta srecna... A maš ti kakšnega brata dvojčka, slučajno? Ful lepo napisano, le drži se tega. Zdej grem pa spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Piki, a ne da je kar mal težko verjet... sploh v tej fazi k je moška rasa na slabem glasu ... ja stestirat bo treba Testirat, ja Pikica, nimam brata dvojcka , imam pa sestrco, ki zaleze za 10 bratov . Ampak to ti pa ne pomaga, a ne? Itak pa, dvojcki nikdar niso identicni (karakterno) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ... pridi že Ves da bi bil ze tukaj, ce bi slo...sicer bo pa hitro....sam kaj ko mi tako pocas minevajo ure... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 valkira, a ni po zakonu te dolžan izplačat? bo pa avto prodal... pozanimi se, bejba. ne se dat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Valkirajaz se tudi pridružujem mnenju Ksenie, pri vseh stroških si privošči še dobrega odvetnika, pa naj se jebe tip a ni zanimivo kaki smo ljudje, na začetku se ljubimo potem se milijonkrat bolj sovražimo Res je, da bo mali tuki potegnu ta kratko ne daj se punca, pa saj ti to znaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 A res ? Čemu pa ? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr obožujem rdečo barvo ne maram pa tega voznika v rdečem avtu. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 ne Ferrari Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 bi rekel prej, da polno strahu, da ti ta oseba ne bo kaj zamerila, če jo nakuriš kar bi čisto upravičeno lahko storila...sicer sem pa jaz tud tak nikoli ne pokažem, da mi je kdo s svojim vedenjem pokvaril kakšne načrte...no, pa v bistvu se zaradi tega tud ne sekiram, saj se ne bo svet podrl to nekako sprejmem, pa si za naprej rečem, da se nanj ne bom več zanašal...pa je stvar rešena tebi, Andromeda, pa želim, da čimprej preboliš tole zadevico hvala cashy! joj, zdej sm izpadla kt en tiran, ki seka glave če mi ni kaj po godu.... u bistvu sva se oba bala, da bova drug drugega razočarala, zato pa je vse skupaj izpadlo tako kot je. popenila bi upravičeno, ampak bi mi bilo potem najverjetneje žal in se si zato ventile spraznila na lnf-ju sekiram se tudi jaz ne več, saj sem konec koncev dosegla svoj cilj. vidiš. jst pa še kr naivno vrjamem v dobro in kar pozabim slabe izkušnje. in potem sem spet razočarana,... ampak o tem kdaj drugič Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 valkira boš vidla tud nega bo še neki fajn stisnl pr jajcih, da nav vedu kaj pobrat najprej a svoje oči k mu bodo iz jamc padla al jajca k jih bo izpljunu. mal domišljije ne škod fajn bodi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poppy-- 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Rada bi jih moji šefic napela, ali še bolje brcnila v rit! Nesposobna, grda, da ni besed. Sekira pa druge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 ne štekam te, ja res je tko včas kar pa ne pomen da me to moti, če mi je kej nerazumljivo....komot toleriram a veš čprov mi včasih na živc mal stopiš no enkrat boma že pršla nekam, ni vrag Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Rada bi jih moji šefic napela, ali še bolje brcnila v rit! Nesposobna, grda, da ni besed. Sekira pa druge. PROBEJ V MISLIH ZAMENJAT VLOGE,,, TI MAŠ SEBE ZA PODREJENO,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 FUCK OFF! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Lej jo, fuck ma na off...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 nima smisla izgubljat besed..........ker nisi iz istega sveta........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ammmmm mamu jim... virusarjem, hekerjem... sm mislu da lunin.net ne dela ... nakar, ITAK, ni bil kriv lunin.net, ampak VIRUS jebeni :xx!: pizda, da se jim ljubi tezit na tak nacin... jao jao. hehe, itak, kar das to dobis mobitel si je pa dobr udomacil besedo.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Lej jo, fuck ma na off...... Samo da ga nimaš ti! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 klinc a ne ko se ponavlja dokler ne osvojimo bistva...sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 V dilemi sem. Ne vem ali sem jaz kriv in sem jaz malce čuden, da se ne znam vklopit v določen krog ljudi ali družbo, sploh med tiste, ki me poznajo še od prej. Ali res nekateri ljudje ne grejo skupaj, se ne ujamejo najbolje, če se še tako trudijo? A bi se moral z vsemi super štekat ali kaj, če sem normalen ali naj si poiščem tako družbo, da bomo imeli skupne interese. Ni potem to nerazgledanost? Hvala za mnenje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Sebastjan, pridejo trenutki, ko gremo v nekoliko drugačen ovinek od tisteh, s katerimi smo se družili prej in mogoče na tej poti dobimo nov krog ljudi, ki nas spreljajo oz. mi njih ali pa pač potujemo sami... ne nisi čuden, poslušaš se sama tud trenutno imam poleg ljudi v službi, družine, vas na forumu, ene študijske skupine (katere sem spoznala tam), staršev ki spremljamo male na tekmah, eno prijateljico, in to mi zadostuje (velik krog ljudi ampak bežen)... in mi povsem ustreza in halo, če sem čudna prav sem čudna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 sebastjan...ti si čist normalen in ok...spremembe se ti dogajajo in to dostkrat potegne za sabo spremembe tud v družbi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.