sin 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 astrološko gledano smo sedaj vsi ane http://www.lunin.net/Torej nisva se razumela. Sicer pa fajn, da sva se napačno razumela, zato ker je lep primer nerazumevanja, napačnega zaključevanja; ko se naposled iz teh ustvarjajo zamere in neumnosti, ki jih ljudje preresno jemljejo. Ne govorim o nama, temveč splošno o nekaterih odnosih tukaj, ko ljudje sodimo druge po lastni "resnici". a ni komad čist škorpijonski Hm, kdo ... Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 aja, sonce v znamenju škorpijona - kot obdobje... ja, včasih je za kaj dobro, da se reče oz. da se potem pojasni. (ne vem, ne poznam komada, nekako pa zadnje čase nisem preveč in d mud za 'gledat' komade, tudi za 'poslušat' (v smislu kaj pripovedujejo) ne, mi je všeč sam da je za ozadje, ambient varianta, smooth jazz ipd., po možnosti brez vokalov... hočem rečt, praviloma ne klikam na te linke - prispevkov takih tud ne maram, ker si moram potem vzeti toliko časa, kot je zamišljeno - ne morem samo rpeletet ali pač tudi morda podrobno prebrat v tem času ki mi ga sicer vzame... skratka, imam obdobje, ko mi ne paše nič 'filanja' (z informacijami) vase [ali kar nekdo ponudi, ki pač njemu nekaj pove/pomeni, ni pa nujno da tudi meni ali celo enako], pač pa kar si sama izberem - kar mene zanima...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 no bojante, pol pa ob priliki navrži literaturo ali link, plis.sem prav firbčna. Ni na netu v Slo. . Lahko pa si kupiš originalno Knjižico o tem, in sicer je naslov "Zdravilna Moč Sončne Svetlobe" , in je Direktno od Stvarnika-Boga preko brata Jakoba prišla na ta Planet , kupi pa se jo lahko pri bratu Mirotu : 051-309-735 . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 ...saj se hecaš, ane?....si neresen, življenje je lahko tud ena sama zajebancija.tako al malo drugače Žal sem precej resen . Namreč, ... tudi jaz sem v Prejšnjem Tisočletju zelo podobno razmišljal, da je lajf le neka "igra" . No, Kmalu mi je Bog pojasnil, da to Žal - Ni Tako . Življenje Je Resna Stvar , In kdor ga ne jemlje Tako resno, bo žal prekmalu propadel, oziroma nebo daleč prišel . In, sedaj , ko sem zapravil že Toooooliko let v tem svojem napačnem prepričanju , si trudim popraviti škodo, nastalo od tega napačnega prepričanja . Good luck 2 u 2 Brat Boštjany + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 aja, sonce v znamenju škorpijona - kot obdobje... ja, včasih je za kaj dobro, da se reče oz. da se potem pojasni. (ne vem, ne poznam komada, nekako pa zadnje čase nisem preveč in d mud za 'gledat' komade, tudi za 'poslušat' (v smislu kaj pripovedujejo) ne, mi je všeč sam da je za ozadje, ambient varianta, smooth jazz ipd., po možnosti brez vokalov... hočem rečt, praviloma ne klikam na te linke - prispevkov takih tud ne maram, ker si moram potem vzeti toliko časa, kot je zamišljeno - ne morem samo rpeletet ali pač tudi morda podrobno prebrat v tem času ki mi ga sicer vzame... skratka, imam obdobje, ko mi ne paše nič 'filanja' (z informacijami) vase [ali kar nekdo ponudi, ki pač njemu nekaj pove/pomeni, ni pa nujno da tudi meni ali celo enako], pač pa kar si sama izberem - kar mene zanima...) Meni tud težijo, kak škorpijon da sem, ker sem se takrat inkarniral, ... ampak, na srečo mi je Stvarnik-Bog tako spremenil Dušo, da je od starega škorpijona ostalo precej manj Zahvaljujoč Stvarniku-Bogu Pa še vedno se trudim spremeniti se - poboljšati se Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 a tako, Škorpijon si? to si me pa presenetil, prej bi rekla, da si riba, vodnar ali kaj takega, ponavadi so škorpije bolj prizemljene...Morda pa si bil tak preden ti je stvarnik spremenil dušo.... Meni pa stvarnik ni spremenil duše, tale moj ni tolk kritičen kot je tvoj, moj je z mano kar zadovoljen (sicer zna bit, da je to njegova taktika, zato ker pač najbolje ve -ker je pač stvarnik-, kaj nikakor ne bo delovalo pri meni, zato je pri meni ubral drugačne strune, kot jih je očitno pri tebi)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 Žal sem precej resen . Namreč, ... tudi jaz sem v Prejšnjem Tisočletju zelo podobno razmišljal, da je lajf le neka "igra" . No, Kmalu mi je Bog pojasnil, da to Žal - Ni Tako . Življenje Je Resna Stvar , In kdor ga ne jemlje Tako resno, bo žal prekmalu propadel, oziroma nebo daleč prišel . In, sedaj , ko sem zapravil že Toooooliko let v tem svojem napačnem prepričanju , si trudim popraviti škodo, nastalo od tega napačnega prepričanja . Good luck 2 u 2 Brat Boštjany + # Kaj pa če rečemo da je življenje resna igra... najdemo neko sredino... Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 Bojante ... škorpija 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 Kaj pa če rečemo da je življenje resna igra... najdemo neko sredino... lahko ... ker ... življenje ni praznik ampak delovni dan ... je nekoč dejal moj dober prijatelj M ... in tudi po mojih izkušnjah je tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nada7 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 življenje je smrtno nevarno drugače pa danes je Luna v ovnuSonce v škorpijonuMerkur v škorpijonu 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 res je: življenje ubija. ............................................ Spoštovanje in čestitke vsem, ki so danes tekli na Ljubljanskem maratonu!! Carji. :palec: 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 Spoštovanje in čestitke vsem, ki so danes tekli na Ljubljanskem maratonu!! Carji. :palec: Marsa, res je, se pridružujem čestitkam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 Res. 84-letnica je pretekla 21 kilometrov v mrazu in snegu!! (to je kar za solze skoraj dobit v oči ) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 morem nekomu povedat zasrala dan... cel dan notri, brez prave akcije in sem tok zoprna... obžalujem, da nisem šla danes ven, zdej ko sem prebrala pa še za to staro gospo in maraton, zdej sem sam še bolj tečna in nezadovoljna... nič me ne spravi v slabo voljo bolj kot cel dan notri, preveč hrane... in imam toliko knjig za prebrat, pa jih ne morem... ker me boli glava in je ta moj um tolk prezasičen... bljak tko, da dam protiutež dnevniku hvaležnosti tako je trenutno čutenje... tisto pa so samo poskusi videti stvari malo bolj realno življenje je pa zame še vedno igra ( verejtno zaradi šestih planetov v peti hiši), res ni nedolžno, kar počneš bo imelo posledice, vendar po drugi strani, pa spet ni tako resno, da kar koli je že ustvarjeno ne bi moglo biti s trudom in pozornostjo obrnjeno drugam, drugače doživeto... reče tista, ki je zoprna sam zato, ker je šlo njenih 12 ur popolnoma v prazno , tko da eto, zdej kaka bolj vesela muzika, pa delo, pa obrnt energijo, da ne bo šel cel dan v nič Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 28. oktober 2012 Prijavi Deli 28. oktober 2012 No, tole pa moram še dodatno komentirat, ko ravno takrat nisem dovolj in nazlic dogodkom ki so sledili... mislim da je primerno kaj dodat, kot povedat še kakšno drugo plat...Namreč pred kratkim sem na enmu sejmu srečal znanko, ki ima precej slabe izkušnje in s katero sva že večkrat imela zanimive in široke pogovore. Spodaj je že bilo omenjeno, kako so ljudje lahko plen šamanov ipd....Mislim da tega sploh ni malo. To je jasno vidno in prisotno... namreč v širšem prostoru so "duhovni učitelji, bioenergetiki, zdravilci, astrologi", taki in drugačni človeški modeli, ki samopomembno mislijo, da lahko učijo in zdravijo ljudi. Ne zavedajoč se, da so sami polni furstracij in omejenega zavedanja ter kakšne vse strahove in prepričanja prenašajo nanje. Vem tudi sam iz izkušenj z nekaterimi.Enkrat je nek šolski učitelj povedal: učenci se še nikoli v šolah niso zares karkoli pomembnega naučili, edini ki se zares kaj nauči je učitelj. - drži ali pa ne... Poznam precej ljudi, ki so šli v razne duhovne šole, tečaje, delavnice, vsemogoča svetovanja, tudi astrološka, itn, v veri, da bodo dobili različne odgovore, ki so jih potrebovali, da bi šli v življenju lažje naprej. Nekateri so jih dobili in so naprej tudi šli. Nekateri so uvideli, da nekatera vprašanja pravzaprav niso tako pomembna kot so mislili. Skratka različno so se odzivali. Nekateri pa so šele sčasoma, ko so se prizemljili uvideli različne spremembe. Tako izgleda da skozi različne šole in tečaje človek lahko pridobi nekatere koristnosti. A žal ne vsi. Nekaterim udeležencem svetovanj in delavnic se je namreč dogajalo to, da se je balast ki so ga nanje izlili kvazi zgoraj navedeni, ki so "učili" in "zdravili" predvsem samega sebe, začeli ta balast ponotranjati. Tudi znanka. Prevzela je nase gmoto, ki je ni potrebovala za svoje življenje in se zaradi nepredelanega balasta, nerazumevanja ter spremembe, ki so temu sledile, začela zapirati vase in pred svetom. Odnosi v družini so postali še bolj nedzravi in pogosto je bivala v čustveni samoti. Tako je v svoji glavi razglabljajoč o vsem kar se je nanjo zgrnilo, samo še poglabljala razdvojenost od zunanjega sveta. Vedno manj fizične komunikacije, vedno manj prizemljenosti in vedno manj odprtih pogovorov. Okolje (družina, prijatelji, ipd), seveda ni moglo razumeti kaj se ji je dogajalo, ker tudi mi moglo, saj je bilo omejeno na vidno in niso imeli izkušenj ter zavedanja z nepričakovano situacijo.Naposled je prišla zadeva že tako daleč, da si ni znala več pomagati in je postala odvisna od uradne medicine, ki pa se z različnimi problemi sooča pač na njihov način. Koliko nekatere ljudi dodatno uničijo zdravila je druga stvar (torej ne pravim, da nekaterim tudi ne pomagajo). Sledi, da nekateri ljudje oropani življenja hodijo naokoli in jih zlahka označujejo za nenormalne, čudne, omejene, ipd. Med tem ko tisti kvazi "duhovni učitelji" ne nosijo prav nikakršnih posledic, razen polne žepe za bedarije, ki so jih natrosili v uka željne mlade možgane. Nato pa prav ti isti kvazi učitelji stojijo prvi v vrsti v označevanju in etikiranju taistih ljudi; po tem, ko so jim tvezili o vsem možnem, brez da bi se zavedali ali ti to sploh potrebujejo in kakšne bodo posledice.Torej manipuliranja ljudi za moč in denar je danes veliko, preveč in realne zgodbe ljudi povedo marsikaj. Ne vem sicer kako in kaj je z nosorogom, ampak itaq govoriš na splošno, tk da se v tem zelo strinjam s teboj. prebiram tole temo in si mislim.. Labilne in nestanovitne osebe, pa so seveda lahek plen raznih šamanov in Nosorogov.. da o farmačiji ne govorim. 4 2 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 Sin Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 vse je vedno karmapo mojem mnjenjukar ima učitelj od učenca in kaj učenec od učiteljanek svet človek ima lahko zelo veliko od nekega očitnega zlonamernežain obratno neko bitje, ki nima oči za sveto, tudi od najsvetejših nima prave koristi, ali ravno obratno škodo, ( v budizmu je Devadatu tak lik, bretranec od Bude, ki je vedno tem nekje v bližini, vedno dvomi, celo škodi Budi, in ne glede koliko mu škodi, je Buda do njega odprt, Devadatu pa žene ljubosumje) kar hočem povedati, odgovornost za svoje življenje je dobro imeti v svojih rokahsem pa tudi jaz previdna glede zdravilcev in tudi ko grem na posvet h kakemu astrologu, ali vedeževalcu ( dvakrat sem bila pri vedeževalcu), vse vzamem z razdaljo, potem pa skozi življenje vidim kaj je od tistega koristno in kaj ne. In v glavnem imam srečo. nevarno je vse zdravilce metati v isti koš in nevarno je sebe doživljat kot nemočnega v rokah drugih, meni to vedno daje odpor ... 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 vse je vedno karmapo mojem mnjenju... Odvisno kako se tolmači pojem "karma"...če kot delovanje potem ja...če kot plačilo pufov iz preteklosti potem ne...včasih je tudi samo splet čudnih naključij brez kakšne mistike zadaj; rinjenje z glavo skozi zid; miselnost, da več ko se plača več se bo zvedel in dobil; necenjenje preprostih stvari, ki se jih da izvedeti zastonj ali z dosti manjšimi stroški; da so mistične stvari samo za izbrance, morajo biti filozofske, da jih ne razume vsak, ipd... Nekateri hodijo samo iz delavnice na delavnico...se sploh ne poglobijo v globino kaj so izvedeli...drugi slepo verjamejo vsakemu, ki se okliče za zdravilca, astrologa, vedeževalca, itd...skratka ima svega i svačega... Ni pa vse za metat v isti koš...tisti tapravi bodo še zmeraj ohranili pravilno držo, ne glede na to ali bodo zaradi tega životarili, komaj plačevali svoje stroške, ipd...ko se kolo karme zavrti pač vsak dobi svoje plačilo...in mnogo tistih, ki so na esay način dobili veliko denarja s "prodajanjem megle" ponavadi tudi hitro izgubi vse pridobljeno...lahko zabredejo celo v dolgove ali pa se jim zdravje drastično poslabša...to ne gre čez noč, ampak se ponavadi šteje v letih ali celo desetletjih... Veliko ljudi, ki se ukvarja s takimi in podobnimi stavari ima samo osnovno znanje, zelo malo pa je takih, ki poznajo tudi globje plasti tega znanja... Če dam klasičen primer...odstranjevanje urokov in črne magije...več bo zaslužil tisti, ki prodaja neke banalne kao zaščite po več 100 evrov, ki v resnici nimajo velikega efekta, kot pa tisti, ki bo človeku skušal dopovedati kaj bi moral spremeniti na sebi...Podoben primer so razne kovinske ploščice, jogiji, predmeti proti ne vem kakšnim sevanjem, ipd...saj imajo nek učinek, ampak v celoti gledano je to zanemarljiv delež...obstajajo tudi preprosti in cenejši načini, ki so jih poznale naše bake...Je pa res, da nekomu prav ta majhen delež pomaga pri okrevanju (povrnitvi zdravja)...torej je bilo vredno... In da povem še bistvo...vsak človek razen če ni razsvetljen ali mojster ima določene frustracije, prepričanja, ipd., to še ni glavni vzrok da tak človek ne bi smel predavati ali zdraviti....če se tak človek recimo pri pogovoru ali svetovanju tega zave lahko to "sprocesira" in se počasi "znebi" tega (med terapijo na drugem lahko spravi na površje tudi svoje vzorce in jih transformira) ...tako delajo tisti ta dobri...fora pri temu je v tem da mora človek dobro poznati samega sebe in včasih priznati tudi svoje napake...podrediti svojo osebnost Višjemu Jazu ali kot pravijo religije prakticirati ponižnost, dobra dela, misliti pozitivno...to so pač osnove dela z energijami...Dober učitelj ali predavatelj to namreč tudi razloži...tega ni v knjigah...to so pač klasične pasti na duhovni poti...poznajo jih pač tisti, ki so šli čez to ali so se s tem tudi srečali v praksi... Če pa človek, ki se igra z energijami, tega ni sposoben, potem mu pa lahko malo preveč zraste ego, se ima za bolj pomembnega, on ve več kot drugi;ma kakšni kompromisi neki, on je kao guru, mistik in ne vem kaj še vse...in taki lahko prenesejo oz. okrepijo podobne frustracije in miselnosti tudi na drugih...Drugi morajo namreč imeti te vzorce v svoji podzavesti, drugače bodo takoj opazili, zafrustriranost človeka in se mu bojo skušali izogniti ali ga ignorirati...v talkih primerih pa taki človečki lahko povzročijo škodo komu drugemu...Gledano iz ptičje perspektive, se pa nekdo šele iz hude bolečine, travm nauči kakšno življensko lekcijo, ki se jo prej ni moral ali hotel na bolj lažje načine... Najbolj preprosta lekcija je naj človek ne verjame vsemu...verjame naj samo tistemu kar mu potrjujejo tudi njegove lastne izkušnje...ali izkušnje drugih če jim zaupa, verjame...lahko pa uporabi tudi šesti čut (intuicija), ampak to je že druga tema...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif 2 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 Odvisno kako se tolmači pojem "karma"...če kot delovanje potem ja...če kot plačilo pufov iz preteklosti potem ne...včasih je tudi samo splet čudnih naključij brez kakšne mistike zadaj; rinjenje z glavo skozi zid; miselnost, da več ko se plača več se bo zvedel in dobil; necenjenje preprostih stvari, ki se jih da izvedeti zastonj ali z dosti manjšimi stroški; da so mistične stvari samo za izbrance, morajo biti filozofske, da jih ne razume vsak, ipd... Nekateri hodijo samo iz delavnice na delavnico...se sploh ne poglobijo v globino kaj so izvedeli...drugi slepo verjamejo vsakemu, ki se okliče za zdravilca, astrologa, vedeževalca, itd...skratka ima svega i svačega... Ni pa vse za metat v isti koš...tisti tapravi bodo še zmeraj ohranili pravilno držo, ne glede na to ali bodo zaradi tega životarili, komaj plačevali svoje stroške, ipd...ko se kolo karme zavrti pač vsak dobi svoje plačilo...in mnogo tistih, ki so na esay način dobili veliko denarja s "prodajanjem megle" ponavadi tudi hitro izgubi vse pridobljeno...lahko zabredejo celo v dolgove ali pa se jim zdravje drastično poslabša...to ne gre čez noč, ampak se ponavadi šteje v letih ali celo desetletjih... Veliko ljudi, ki se ukvarja s takimi in podobnimi stavari ima samo osnovno znanje, zelo malo pa je takih, ki poznajo tudi globje plasti tega znanja... Če dam klasičen primer...odstranjevanje urokov in črne magije...več bo zaslužil tisti, ki prodaja neke banalne kao zaščite po več 100 evrov, ki v resnici nimajo velikega efekta, kot pa tisti, ki bo človeku skušal dopovedati kaj bi moral spremeniti na sebi...Podoben primer so razne kovinske ploščice, jogiji, predmeti proti ne vem kakšnim sevanjem, ipd...saj imajo nek učinek, ampak v celoti gledano je to zanemarljiv delež...obstajajo tudi preprosti in cenejši načini, ki so jih poznale naše bake...Je pa res, da nekomu prav ta majhen delež pomaga pri okrevanju (povrnitvi zdravja)...torej je bilo vredno... In da povem še bistvo...vsak človek razen če ni razsvetljen ali mojster ima določene frustracije, prepričanja, ipd., to še ni glavni vzrok da tak človek ne bi smel predavati ali zdraviti....če se tak človek recimo pri pogovoru ali svetovanju tega zave lahko to "sprocesira" in se počasi "znebi" tega (med terapijo na drugem lahko spravi na površje tudi svoje vzorce in jih transformira) ...tako delajo tisti ta dobri...fora pri temu je v tem da mora človek dobro poznati samega sebe in včasih priznati tudi svoje napake...podrediti svojo osebnost Višjemu Jazu ali kot pravijo religije prakticirati ponižnost, dobra dela, misliti pozitivno...to so pač osnove dela z energijami...Dober učitelj ali predavatelj to namreč tudi razloži...tega ni v knjigah...to so pač klasične pasti na duhovni poti...poznajo jih pač tisti, ki so šli čez to ali so se s tem tudi srečali v praksi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Berzo, prekrasno napisano. Mislim, da je v naši naravi da delamo iz ljudi svetnike...ali demone, vmes pa ni ničesar in ne razumemo, da so tudi oni na poti...meni so moji učitelji s tem, da sem jih videla v realnem lifu z realnimi težavami dali ogromno, ker sem jih lahko gledala na kak način se soočajo z njimi. Ni fora v naši nepopolnosti, zato jo jaz tudi zavestno mečem ven, da ne bi blo iluzij o meni,imam prijeten obraz in mehek glas in ljudje me lahko hitro spremenijo v neko nerealno sliko ( velikokrat imamo te neke like v naših glavah, kot so učitelji in z njimi napačne predstave, da oni pa ne gredo na wc, ali da nimajo spolnih odnosov in podobno...) fora je v zavedanju lastne nepopolnosti in v tem, da se pogumno soočimo s sivimi conami, slepimi pegami in ranljivimi deli. Zame je bojevnik na duhovni poti tisti, ki gre pogumno v vse, kar je ta trenutek ( tisto kar se zaveda in tisto kar mu je ta trenutek še skrito), pa se hkrati zaveda, da vse to, kar je ta trenutek, le posledica preteklosti in da to kar bo, je na njemu, bo posledica sedanjih odločitev, misli , besed in delovanj. Tuki se mi zdi igra tko zelo pomembna, to da ne vzamemo vse zares, tko kot najbolj grozne sanje ne morejo uničiti našega telesa, tako tudi najbolj grozna tuzemeljska realnost ne more uničiti vaših duhovnih potencialov...ti ostajajo... Vendar ja, ni dovolj da se navlečemo energije tistih, ki delajo na sebi, prej ali slej, če hočemo prave rezultate je treba pljunit v dlani in se soočit sam sabo, delat...mene pogosto vprašajo če je naporno imet tri otroke in tri živali, pa pravim, da je to meni izzy, v primerjavi z delom na sebi, ko je treba v odnosu z njimi in z vsemi drugimi in v vsem biti iskren in gledat globoke notranje vzgibe... tu je potrebno veliko poguma in tu je veliko bolj naporno delo za ga nardit. Kako lažje je iskat vzroke v drugih, kako lažje je kazat s prstom na drugo stran. Oh sem se razpisala. 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 Res. 84-letnica je pretekla 21 kilometrov v mrazu in snegu!! (to je kar za solze skoraj dobit v oči ) ja res si gospa zasluži vse pohvale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 kdor prelaufa maraton, pomoje tut fuka k zmaj 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 ha haha še posebej zelo suhi Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 a tako, Škorpijon si? to si me pa presenetil, prej bi rekla, da si riba, vodnar ali kaj takega, ponavadi so škorpije bolj prizemljene...Morda pa si bil tak preden ti je stvarnik spremenil dušo.... Meni pa stvarnik ni spremenil duše, tale moj ni tolk kritičen kot je tvoj, moj je z mano kar zadovoljen (sicer zna bit, da je to njegova taktika, zato ker pač najbolje ve -ker je pač stvarnik-, kaj nikakor ne bo delovalo pri meni, zato je pri meni ubral drugačne strune, kot jih je očitno pri tebi)... Kar počakaj še mal, tudi ti si še "na vrsti" Nič se bat' Ja, ... ma, ... saj tudi tebe nebodo več prepoznali Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 Kaj pa če rečemo da je življenje resna igra... najdemo neko sredino... Ja, ja, tud' to sem že imel v mislih nekaj let nazaj, ... pa žal, ... žal sem bil tudi tokrat v zmoti tudi glede tega . Namreč, ... Je Več kot To , ... Ker se gre za Življenje in smrt . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Torej tu ni več prostora za hece . Resnost, kajti Stvarnik, ki je Življenje Samo, ima z nami Precej precej R E S N E Načrte , kot pa "igrice" . ... ma, ja, jaaa, tudi jaz sem tako mislil, ,,., nekoč, ... pa mi je On tudi Tokrat pokazal kako sem se motil . Žal . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 Ahh, Bojante, men se še skoz zdiš malo neresen..tak, zajebantski škorpijon. Ja? Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.