Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

a ta konkluzija izhaja iz ugotovitve da zmer temnopolti tekači premočno zmagujejo.

ma ne. uni itaq morjo bit hitrejši in bolj trmasti od leva, če hočjo preživet.

sej le nisem upou direkt powedat, da me zlo zanima, kuko je tale punčka maratonka tut pri onih stwareh živahna in skoncentrirana na cilj x:o)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Ahh, Bojante, men se še skoz zdiš malo neresen..tak, zajebantski škorpijon. Ja?

pa nevem zakaj mi vse bejbe pravijo da sem nekako hecnosmešen, ... jaz sem pa reeeseeennn, pa še bolj se trudim biti, ... ampak, ... ampak žal očitno - premaloo :sori: :C: :V:

Eh, smeško sem, nimam kaj x:o)x :o|o: x:o)x

Pa nočem Biiiiit xcivx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx

... a mi vseeno raaataaa :o|o: x:o)x :o|o:

... čeprav niiisem tatamata x;)x

Lp by Bošty xsrcx

Kar počakaj še mal, tudi ti si še "na vrsti" x;)x Nič se bat' x;)x

Ja, ... ma, ... saj tudi tebe nebodo več prepoznali x;)x

Lp + #

Mogoče, bomo vidl, ampak nisem čist ziher (da me ne bodo več prepoznali :) ;))

Itak se skoz spreminjam(o), vendar 'rdeča nit' osebnosti pa v bistvu ostaja ista oz. enaka.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sm malo bolehasta..že cel teden. Ne vem, če nimam eno predzimsko čiščenje..se mi zdi, da vem, za kaj gre..

Imela danes en tak..vsakoleten obisk..teta z možem, jaz mu sama pri seb pravim kar profesor brihta..

za vse, prav zares za skoraj vsak stavek jo popravi..Samo zgleda, da se je ona ve vseh teh dolgih letih čisto navadla..

se samo nasmeje njegovim večnim popravkom. Itak je samo on govoril. Ampak zanimivo pa je, kako si partnerja ,

ko sta že dolgo let skupaj postaneta podobna, v obraznih potezah. Sploh v primerih, ko se čist dopolnjujeta, se mi zdi.

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Mogoče, bomo vidl, ampak nisem čist ziher (da me ne bodo več prepoznali :) ;))

Itak se skoz spreminjam(o), vendar 'rdeča nit' osebnosti pa v bistvu ostaja ista oz. enaka.

Ne, ... Kajti ko se Duhovno Prerodiš v Stvarnikovi Energiji Ljubezni-Življenja, potem postaneš - Nova Duša , z Novim Življenjem, in z starim Nimeš Več Nobene povezave-zveze .

No, meni do tega žal še manjka precej , ... ali pa xrolleyesx :inocent:

Lp + #

Sm malo bolehasta..že cel teden. Ne vem, če nimam eno predzimsko čiščenje..se mi zdi, da vem, za kaj gre..

Imela danes en tak..vsakoleten obisk..teta z možem, jaz mu sama pri seb pravim kar profesor brihta..

za vse, prav zares za skoraj vsak stavek jo popravi..Samo zgleda, da se je ona ve vseh teh dolgih letih čisto navadla..

se samo nasmeje njegovim večnim popravkom. Itak je samo on govoril. Ampak zanimivo pa je, kako si partnerja ,

ko sta že dolgo let skupaj postaneta podobna, v obraznih potezah. Sploh v primerih, ko se čist dopolnjujeta, se mi zdi.

ja, ... tudi jaz sem to že večkrat slišal, ... da si postaneta podobna, ... podobno grda ?

So mi bejbe to rekle, da postaneta podobna ...

Ampak , sedaj vidim, da jaz nebi rad bil lep po obrazu in toliko grši po duši , kot moje prijateljice ... N E , To Ni prava pot .

Je v tem primeru bolje biti grd kot bramor po faci, po duši pa Božanski .

Sicer pa naj bi se notranjost odražala na Zunanjosti , ampak , ... blondinke poznamo , tko, da xrolleyesx :inocent:

Lp x;)x

Mislim, če je na tem forumu kdo mona, je to sin.

:frog:

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Veš da ti verjamem da ti in tudi veliko drugih oseb tukaj tako misli.

Seveda je pa "zelo čudno" kako da se torej z mano ukvarjaš, se ti ne zdi; in to, da mene kot drugega človeka dojemaš kot dojemaš. Jebiga, pač ni fajn, če ti kdo pokaže tvoje pomanjkljivosti, med tem ko jih sama hočeš naprtit drugim ane. Kdor išče tudi najde, samo vztrajen treba bit x:Dx

Torej dejmo vseh 15.211 članov drug drugemu pisat kakšne so, bomo imeli odlične odnose. xcivx

Sprememba se začne pri samem sebi! Ne pa z obsojanjem o tem kaj in kdo so drugi.

Še huje pa je to, da se človek ukvarja s tako neznatnimi in nepomembnimi zadevami in misli da nima drugega dela kot nekomu govort, kakšna mona je.

Mislim, če je na tem forumu kdo mona, je to sin.

:frog:

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Moj drugi minus je padu... tko da Silica... od mene dobit minus, je mnogo večji podvig, kod dobit plus. x:o)x čestitke

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Joj, minus. Sploh ne bom mogla spat več.

Sej, Mihela, ti ga nikoli nisi označila za fanatika ... in on sam sploh nikoli ne pljuva po drugih ... skratka, super sta x:Dx :palec:

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Prebrala knjigo V morju so krokodili..žalostna zgodba desetletnega afganistanskega dečka.osem let bežanja, od Pakistana, Turčije, Grčije do Italije.

Sam. Brez staršev, brez vsega. Edino z željo preživeti. In živeti v lepšem svetu. Po osmih letih se sliši z mamo. V trenutku, ko je izvedel, da je še živa,

se je, pravi, mogoče prvikrat zavedel, da je živ tudi on.

Je dobro kdaj pa kdaj prebrat kaj takega, podobnega. Spoznat svet z druge plati. Tudi to, da je lep ta svet. In velikokrat neznansko krut.

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Joj, minus. Sploh ne bom mogla spat več.

Sej, Mihela, ti ga nikoli nisi označila za fanatika ... in on sam sploh nikoli ne pljuva po drugih ... skratka, super sta x:Dx :palec:

O seveda sem ga, seveda, priznala....

sej veš da sem se hecala prej zgori, kajnede... blo mi je hecno...zato sem to izpostavlja...

ker pluse talam kar naprej,

da ne boš mislila, da mu še kdaj ne bi fliknla te besede, sam bi mogla reč pravilno, "tvoj pogled pa je kdaj prav fanatičn" :) tko bi blo korektno in dejansko mislim, da ga kdaj zaniha v kako skrajnost:) Kar pa ne pomeni, da mi Sin ni zanimiv in da se skozi njega marsikaj ne naučim. Ja ampak ga včasih doživljam kot nekoga,ki ima zelo jasne pa včasih tudi zelo določene predstave o stvareh.

ma tudi jaz nisem perla ne skrbi :) sem že parkrat hudo padla ven :O: in če bi htel meni kdor koli kej direkt rečt, tudi ne bi težko našu napake ( pa ne oblubim, da me nebi vrglo v zrak, ne vem kolk je varno), tko da mogoče je pa prov, da se naučimo sprejemati in pustimo druge pr gmah. Sej ne rečem, da bom zmogla, se bom pa potrudla.

Mi je pa všeč beseda mona, kar pomeni da si najverejtneje tem s primorskega konca, ves mam pa vedno rada, kar tko, že zaradi govorice x:o)x

tako pohvala, kot graja... sta sodbi...

in nekoga sodit, ker sodi... ni čist nč drgač...

kvečjemu še hujš, ker se ne zavedaš, da si čist isti.

nesposobnost razumevanja heca, pa je tudi ena zelo zanimiva kvaliteta

predelujem ta tekst v neskončnost, nekdo ki bere, bo povsem zmeden, kaj se pa grem, rečmo, da je druga puberteta x:Ix

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Če lahko en tupasti polapismeni človeček razume, da sin samo podaja linke, ki so kao zanimivi (po njegovem mnenju) in bi mogoče lahko zanimali še koga drugega, kako potem drugi bolj študirani, izobraženi, pismeni in ne vem kakšni človečki tega ne zmorejo dojet...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Sin je lepo pojasnil, da ni nujno, da se strinja z nečim al pa da se samo deloma. Če bi morali vsi objavljati vse kar bi morali biti preverjeno ne bi prišli daleč. Saj tudi mediji ne objavljajo preverjenih dejstev- Irak, kemično orožje, ipd...A se ljudje niso nič naučili iz zgodovine. Zgodovino pišejo zmagovalci, danes so to tisti, ki imajo denar in vpliv. V bivši jugi so nam tupili v glavo kakšne pošasti so bili nemci (nemci kot celota, ne nacisti), kako so partizani bili hrabri pošteni in ne vem kaj še vse. Zdaj pa iz arhivov prihaja, da je Stalin pobil več ljudi kot nacisti po taboriščih, odkrivajo se množična grobišča, itd...

Psihologi pravijo, da ima človek razum in sposobnost razločevanja. Iz tega sledi da bo pameten človeček znal potegniti iz bilo kakšnega članka, linka koristne stvari, ki so koristni za njega ali pa mu pomagajo malo bolj razumeti kakšno snov, tudi če se ne bo skladal z uradno znanostjo. Če ne ga bo pa itak zabrisal stran kao pranje možganov...

In kaj ima to veze s sinom...veliko...podal je kar nekaj pametnih povezav oz. nakazal v kateri smeri je dobro gledat. Recimo pojem zdrava prehrana. O tem obstrajajo tudi linki, ki jih sin ni podajal. Je pa ubacio tudi take linke za stvari za katere marsikdo pri nas sploh ne ve da obstajajo...in če je kakšen link zanimiv takim tupkotom kot sem jaz potem ne vem zakaj toliko hude krvi zaradi tistega kar objavlja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Mogoče je pa čas da tak človek opravi kašen psiho test...Tisti ki poznajo psihološke diagnoze itak vejo da se lahko vsakega človečka strpa pod nekaj (v nek predal), tako da v končni fazi smo vsi malo "psihiči", ki se ne ravnamo glih 100% po družbenih normah, pravilih in pričakovanjih drugih ljudi, vlade, itd...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

• Lajkam 4
  • Buuuu 1

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

se zelo strinjam. samo ne wem, zakaj si me citirala, ker ne vidim nobene powezawe :inocent:

napaka v sistemu x:o)x

dnevni horoskop

Če lahko en tupasti polapismeni človeček razume, da sin samo podaja linke, ki so kao zanimivi (po njegovem mnenju) in bi mogoče lahko zanimali še koga drugega, kako potem drugi bolj študirani, izobraženi, pismeni in ne vem kakšni človečki tega ne zmorejo dojet...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Aha, in če potem kak človek objavi, da tisti link pač ni resničen, je cela štala.

"Zakaj objavljaš tole? S kakšnim namenom? Kaj imaš od tega? Kako podn, da si kaj takega drzneš."

To je za psiho test ;)

Če pa je dovoljeno stvari objavljat samo sinu, potem pa prosim, dajte to jasno povedat, pa bo problem rešen.

~

tako pohvala, kot graja... sta sodbi...

in nekoga sodit, ker sodi... ni čist nč drgač...

kvečjemu še hujš, ker se ne zavedaš, da si čist isti.

Dobro Povedano :palec:

Evo ti P l u u u s s s takoj zdej na ekran x:)x

Pa še Brezotu enga, k je Tud Dobr' razložu x:)x

Zdej pa res morm it delat naprej, da bo do ju3 zju3 fertik useskup :sori:

Lp + #

Dobro Povedano :palec:

Evo ti P l u u u s s s takoj zdej na ekran x:)x

Pa še Brezotu enga, k je Tud Dobr' razložu x:)x

Zdej pa res morm it delat naprej, da bo do ju3 zju3 fertik useskup :sori:

Lp + #

Še teb en plus, Bojante,

Aha, in če potem kak človek objavi, da tisti link pač ni resničen, je cela štala.

"Zakaj objavljaš tole? S kakšnim namenom? Kaj imaš od tega? Kako podn, da si kaj takega drzneš."

To je za psiho test http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wink.gif

Če pa je dovoljeno stvari objavljat samo sinu, potem pa prosim, dajte to jasno povedat, pa bo problem rešen.

Kateri link ni resničen...A tisti, da so odkrili stroj za pobit ne vem koliko piščancev...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Angleščina je malo pretežka za take kaot sem jaz, zato se v te zadeve ne poglabljam, razen če nimam interesa. Tisto sem samo preletel in me ni zanimal...In dejstvo je, da tisti članek je kao deloma resničen. Določene strani oz. ljudje (recimo vegi iniciativa) je pa stvar predstavila iz svojega stališča oz. pogleda...v zdravstvu je takih primerov nešteto...podobno je v zgodovinskih udčbenikih...

A te zanima kako sem rešil psiho test...

-izražam svoje mnenje

-namen- stvari niso belo črne, ampak pisane

-ne pričakujem nič, od tega nimam nič

In rezultat testa je pokazal, da sem kao psihično stabilna oseba, v mejah normale...karkoli že to pomeni...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Mi je pa zanimivo, da si se obesila samo na en link od sina in da si moj zgornji post, ki je bil za moje pojme pisan malo na splošno, vzela kot napad nase...če bi vzela v okvir zadnji mesec, bi videla da si prišla v "konflikt" z malo več osebami...oziroma da nekaterim ljudem na LNF včasih tvoje izražanje ni glih všeč...

By the way...sin ima kao VIP izkaznico na tem forumu, čeprav mi ni čisto jasno kako je prišel do nje, zato se ga že iz tega načina obravnava malo drugače...nisem pa nikjer zasledil, da lahko to objavlja samo sin...To je podobno kot pri medijih, objavlja se tisto kar ljudi zanima oz. želijo izvedeti kaj več...ali so to kakšne vegi, new age bajke, trači o Barbiki, itd...to sploh noi pomembno...Dejstvo je, da ima vsak različen okus, interese, zanimanja...Če nekomu ni všeč Discovery channel bo preklopil na Cartoon Network, TV politika, kanal s serijami, itd...če mu pa ne bo nič od tega ugajal bo pa izklopil napravco (ala comp) in šel ven ali pa meditirat...

Sin ima pa malo mešano politiko sporeda in to pač nekaterim gledalcem ugaja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ja, sej... nobenega novega stroja za pobijanje perutnine niso odkrili. "Kao deloma resničen" je pa precej zanimiva besedna zveza :)

Kar se tiste pene tiče, pa na kaj sem se obesila in podobni nesmisli... sem že vse povedala, kdor želi, bo razumel.

~

So astrologi napovedovali težek november....tko..v medsebojnih odnosih, komunikaciji, nasploh težek..

Zgleda, da jim bo kar za verjet...

Lep dan

Sem mislil da sva v temi veganstvo zaključila s tem, ne da se bo prenašalo v druge teme. whatever.

Jst se nisem hotel konforntirat in sem celo priznal, da je možno, da se motim. A to ti ni bilo dovolj. Na vsak način si hotela dokazovat, da je bila objava zavajajoča in da nekdo laže! Naposled sem ti dokazal, da z moje strani objava ni bila zavajajoča in to lahko vsakdo tudi prebere, jo prebere in ovrednoti sam.

Ob tem sem priznal tudi to, da sem bil najprej tudi sam zaveden, čeprav sama moja izjava ni bila zavajajoča, ker nisem navajal noenih dejstev o tem da so jih pobijali zaradi predvidevanj in zaključkov, ki si jih navajala ti.

Stvar je torej samo še na tebi ali si to pripravljena priznati si ali pa ne. V vsakem primeru pa je to tvoja stvar, ker sem jaz s tem zaključil.

Imaš tvojo resnico in ne oporekam ti je. A ko tvoja resnica začne mene postavljati na laž, postane to tudi moja stvar.

To je za psiho test ;)

Ne meči svinjam biserov!

če je težko, verjetno pomeni, da se morda lahko veliko naučimo.

So astrologi napovedovali težek november....tko..v medsebojnih odnosih, komunikaciji, nasploh težek..

Zgleda, da jim bo kar za verjet...

Lep dan

Ne meči svinjam biserov!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...