Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Sem mislil da sva v temi veganstvo zaključila s tem, ne da se bo prenašalo v druge teme. whatever.

Jst se nisem hotel konforntirat in sem celo priznal, da je možno, da se motim. A to ti ni bilo dovolj. Na vsak način si hotela dokazovat, da je bila objava zavajajoča in da nekdo laže! Naposled sem ti dokazal, da z moje strani objava ni bila zavajajoča in to lahko vsakdo tudi prebere, jo prebere in ovrednoti sam.

Ob tem sem priznal tudi to, da sem bil najprej tudi sam zaveden, čeprav sama moja izjava ni bila zavajajoča, ker nisem navajal noenih dejstev o tem da so jih pobijali zaradi predvidevanj in zaključkov, ki si jih navajala ti.

Stvar je torej samo še na tebi ali si to pripravljena priznati si ali pa ne. V vsakem primeru pa je to tvoja stvar, ker sem jaz s tem zaključil.

Imaš tvojo resnico in ne oporekam ti je. A ko tvoja resnica začne mene postavljati na laž, postane to tudi moja stvar.

Ja in kaj zdej, če si ti nekaj mislil? A moram vprašat za dovoljenje, če lahko povem kaj, če lahko komu repliciram? Medtem ko drugje pa zatrjuješ, da če na forumu človek ne more povedat kar misli, kje sploh lahko.

Menda sem čisto jasno napisala, da laže veganska propaganda. In ne ti. Razen, če se prištevaš zraven. Sem tudi podala citat z ene veganske strani, v angleščini, obarvan je z modro.

Slovenska vege scena je potem to pač prekopirala, brez preverjanja, ali drži ali ne. Zdej, to pa ni moj problem. Pa če jaz preberem nekje, da je planet Zemlja kvadratast in grem na vrat na nos trosit to informacijo okoli, kdo mi je kriv? Verjetno ne un, ki bo rekel, da tako pa res ni.

Če še tega ne zastopiš, pol pa bog pomagaj.

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Deli na socialnih omrežjih

So astrologi napovedovali težek november....tko..v medsebojnih odnosih, komunikaciji, nasploh težek..

Zgleda, da jim bo kar za verjet...

Lep dan

Meni se zdi, da smo vsi mal preveč občutljivi in smo vsi mal preveč na mir naštelani in nas zmoti lih vse. Jaz sam berem to, pa sem že napeta. A ni to moj problem, ker si želim harmonije? A ni bolje se naučiti prenesti in funkcionirati tudi v disharmoniji, se naučiti povedat pa tudi sprejet. Ne vem, mene to moj uči, in moram priznati... da včasih zavoljo harmonije človek ne izpostavi marsiakterega bistvenega problema. To se mi ne zdi najbolj kul.

Je pa res, da ni faj nekoga kar z nečim osebno označiti, tako kot sem jaz nardila nedavno in kot je danes Silica, mogoče se mormo tega naučiti, kako predelati naša nesoglasja in da ne nardimo problem v tem, da sploh imamo nesoglasja. Tu je sam forum, ne gre tako hudo zares, doma z domačimi, pa službi in drugje, pa se mi zdi to pomembno.

Ja Mars OOB :(, kaj čmo.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Kaj to pomeni?

greva raje na astrologijo, lahko tam najdeva temo OOB če je ali pa nardiva novo, kaj misliš?

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Nič sedaj, samo mislil sem. To pa je tudi vse. x:o)x Torej obračaš moje besede, ker nikjer ne pravim, da ti ne smeš govoriti ali pisati, temveč samo da sem mislil.

Seveda lahko repliciraš, imaš enake pravice kot jaz.

Ja no, citirala si mene in se očitno navezovala na mojo objavo! Torej če koga obtužujemo zavajanj, je smiselno da se jasno izražamo, še posebej glede na to, nekoga (v tem primeru mene) citiraš!

Namreč bistvena RAZLIKA je v tistem kar sem podal jaz v moji objavi tukaj v temi vegani, ali pa tisto kar je nekdo napisal na strani veganska iniciativa oz. modri citat, ki si ga podala. Torej je bilo zmotno tvoje zaključevanje in posploševanje. A verjetno ne bi bilo zmotno, v kolikor bo se pritoževala zaradi zavajanja tam, kjer si modri citat tudi dobila.

Klinac, zdej vem kako težko je bit odvetnik :vragec: x:Dx

Skratka dobra šola zate :palec: nič slabega misleč v tem.

No, a kljub temu, v vsem tem je hudo predvsem posploševanje o tem, da laže cela veganska iniciativa. Namreč če si recimo na fejsu prebrala neko objavo ki je zavajajoča, to nikakor ne pomeni, da zavaja VSA veganska iniciativa, temveč, da je nekdo ki je vključen v v.i. podal pač zavajajočo, zmotno objavo. In kolikor vem je bil tudi ta, ki jo je podal zaveden, ker jo je zgolj posredoval iz neke ameriške spletne strani ali nekoga drugega na fejsu. Torej NE laže cela veganska propaganda, temveč objava neke osebe, ki je pač vegan in je pač priključen kot član v.i. Na fejsu sm tudi jaz marsikje priključen, a to ne pomeni, da če jaz podan neko zmotno objavo, da so zato vsi tam čudni. Tako kot ne pomeni, da če nekdo tukaj poda neko zmotno objavo, da so vsi uporabniki tega foruma čudni, kajne. Tako posploševanje ni zdravo in je nepravično.

Ker če bi celotno družbo dojemali zgolj po enem posamezniku, bi se kaj kmalu vsi obsodili na vešala. Torej če mesojedec polde napiše, da meso v organizmu pretežno ne deluje kislo, to NE pomeni, da vsi mesojedci tega sveta zavajajo, kot tudi ne, da vsi v lovskem društvu katerega član je.

Ja, uni ki je rekel ja, se strinjam toda jaz NISEM rekel! V tem je BISTVENA razlika! ker nisem podal točno takega citata kot oni, in očitno je bilo prav da ga nisem.

Torej če tega ne zastopiš, bog pomagaj tudi tebi.

Ja in kaj zdej, če si ti nekaj mislil? A moram vprašat za dovoljenje, če lahko povem kaj, če lahko komu repliciram? Medtem ko drugje pa zatrjuješ, da če na forumu človek ne more povedat kar misli, kje sploh lahko.

Menda sem čisto jasno napisala, da laže veganska propaganda. In ne ti. Razen, če se prištevaš zraven. Sem tudi podala citat z ene veganske strani, v angleščini, obarvan je z modro.

Slovenska vege scena je potem to pač prekopirala, brez preverjanja, ali drži ali ne. Zdej, to pa ni moj problem. Pa če jaz preberem nekje, da je planet Zemlja kvadratast in grem na vrat na nos trosit to informacijo okoli, kdo mi je kriv? Verjetno ne un, ki bo rekel, da tako pa res ni.

Če še tega ne zastopiš, pol pa bog pomagaj.

-

pišem splošno zaradi te okoliščine, ki se je tukaj na forumu podobna taka že večkrat pripetila in se kot tak še velikokrat bo;

ljudje pogosto vkalupljamo pripadnike ene skupine ali prepričanj in jih mečemo v isti koš zgolj zaradi tega, ker se eventuelno ne strinjamo s tem, kar predstavljajo in zastopajo. Tak odnos samo še poglablja razkol med ljudi z enimi prepričanji in ljudmi z drugimi oz. nasprotnimi prepričanji. Namesto da se išče povezovanje in skupne točke na katerih je smiselno graditi, se išče eventuelne napake in točke, katerih se mnenje razhaja. Seveda tudi slednje ni narobe v kolikor je ob tem dovolj pripravljenosti prilagajati se in zares slišati mnenje drug drugega ter so temelji za sodelovaje dovolj močni, na katerih je pozitiven odnos deloma že zgrajen in postavljen. Kadar pa temu ni tako, so prav take stične točke, ki temeljijo na iskanju napak tiste, ki rušijo odnose in že vzpostavljene svetle plati povezovanja ljudi. Rušijo pobude in tisto, kar je zares vredno in kar omogoča določeno spoznanje celoti.

Posledično je pogosto tako, da je tisti ki je v manjšini spoznan za zmotnega, grešnega, slabega; in tako se do nekega problema ali pobude k spremembi oz. situacije, celotna družba distancira oz. jo razume kot nekaj zmotnega.

Posledično so zaradi tega prikrajšani vsi tisti, ki drugače misijo, drugače čutiji in je zanje določena sprememba dobrodošla. Ker pa so prikrajšani posamezniki, je prikrajšana tudi celotna družba, saj se je omejila. Preprosto povedano se zavest družbe tako ne premakne iz točke kjer je obstala.

Tako se odrinjeni del družbe lahko reflektira včasih zgolj skozi umetnost, ki je mnogi ne razumejo, ker je "drugačna", in zato ker je drugače izrazna in nerazumljiva (ker je pač umetnost), je s tem tudi lažje sprejemljiva in se določeno sporočilo predaja na tak način.

Tako beg pred resničnostjo odrinjenih postane dejansko resničnost, tisti ki pa zmotno živijo v prepričanju kako resničen je njihov svet, pa v iluziji navidezne resničnosti in črno belega sveta, v katerem je določena okoliščina razdeljena na pravilno in zmotno oz. dobro in slabo. Prav to pa je tisto, kar je splošno imenujemo tema.

hvala za pozornost in še kdaj
x:o)x

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

x:Dx :o|o:

:palec:

ja, meje postavljamo mi sami o tem, kaj je prioriteta - kdaj je neka harmonija preveč načeta in kdaj preveč "udobna" in s tem zavira napredovaje oz. energije spremembe

tako je tudi to morda nesmiselno posploševat na druge, temveč (kar mi je všeč v tvoji objavi) rajši govoriti o lastnih potrebah in doživljanjih

v kontekstu foruma, pa je to vsak posameznik zase, kot je v osnovi tudi uredniška politka foruma, ki določene okvirje omogoča.

Jaz sam berem to, pa sem že napeta.

A ni to moj problem, ker si želim harmonije? A ni bolje se naučiti prenesti in funkcionirati tudi v disharmoniji, se naučiti povedat pa tudi sprejet. Ne vem, mene to moj uči, in moram priznati... da včasih zavoljo harmonije človek ne izpostavi marsiakterega bistvenega problema. To se mi ne zdi najbolj kul.

Je pa res, da ni faj nekoga kar z nečim osebno označiti, tako kot sem jaz nardila nedavno in kot je danes Silica, mogoče se mormo tega naučiti, kako predelati naša nesoglasja in da ne nardimo problem v tem, da sploh imamo nesoglasja. Tu je sam forum, ne gre tako hudo zares, doma z domačimi, pa službi in drugje, pa se mi zdi to pomembno.

Ja Mars OOB :(, kaj čmo.

Ne meči svinjam biserov!

greva raje na astrologijo, lahko tam najdeva temo OOB če je ali pa nardiva novo, kaj misliš?

Dobro grem zdaj iskat ta OOB. In zakaj cinicnost, ti si kar veliko na forumu in bi mi zato lahko odgovorila.

Vseeno ti je celo za prakticnost in porabo casa, samo da si mi 'jo spustila'. S tem postavljanjem vprasanja na moje vprasanje mi namrec zdaj nisi odgovorila nic, si pa porabila cisto enako veliko casa, kot bi ga bila porabila za en ucinkovit odgovor nevednemu. Poleg tega neko pisanje v nekih kraticah ni razumljeno niti drugim in je nekoristno za splosno razgledanost, a bralci zaradi nezainteresiranosti za astrologijo o tem nic ne vprasajo., no jaz pa sem in me napotis v astrologijo. Grem tja iskat. Verjetno odgovarjas samo placnikom tvojih predavanj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Ampak me tam ne bo.

Še to, Mihela, da ne bom tebi enaka, odgovorjam na tvoje vprasanje : nic ne mislim o novi temi o Marsu in o OOB.

Dobro grem zdaj iskat ta OOB. In zakaj cinicnost, ti si kar veliko na forumu in bi mi zato lahko odgovorila.

Vseeno ti je celo za prakticnost in porabo casa, samo da si mi 'jo spustila'. S tem postavljanjem vprasanja na moje vprasanje mi namrec zdaj nisi odgovorila nic, si pa porabila cisto enako veliko casa, kot bi ga bila porabila za en ucinkovit odgovor nevednemu. Poleg tega neko pisanje v nekih kraticah ni razumljeno niti drugim in je nekoristno za splosno razgledanost, a bralci zaradi nezainteresiranosti za astrologijo o tem nic ne vprasajo., no jaz pa sem in me napotis v astrologijo. Grem tja iskat. Verjetno odgovarjas samo placnikom tvojih predavanj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Ampak me tam ne bo.

No toliko o disharmoniji.

Tako me vidiš.

Maš pravcido do tega kako me vidiš. In do izbire svojih učiteljev. To ni moja stvar.

Nisem hotela, ker se tudim, zaradi Marse, da ne mešam vsega povsod in da čim manj vtikam astrologijo v svoje poste. Prov tudim se, sej mi ne uspeva najbolj. x;)x

x:Dx :o|o:

:palec:

ja, meje postavljamo mi sami o tem, kaj je prioriteta - kdaj je neka harmonija preveč načeta in kdaj preveč "udobna" in s tem zavira napredovaje oz. energije spremembe

tako je tudi to morda nesmiselno posploševat na druge, temveč (kar mi je všeč v tvoji objavi) rajši govoriti o lastnih potrebah in doživljanjih

točno tko Sin, najti neko ravnotežje med eno in drugo stranjo. Ne v harmoniji za vsako ceno. In ne vedno vse direktno, vs bojevitot. Ja. Zanimivo razmišljanje.

dnevni horoskop

Mihela - trudiš se zaradi mene ne vpletat astrologije v svoje poste? xDDx

misliš da imam kaj proti astrologiji? x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prevec casa leti v prazno namenjenega za osebne odnose z osebnimi forami o nekaksnih disharmonijah. Mihela, ne bos rekla, da so forumska pravila kriva, da jaz ne smem nic zvedet, kaj je to Mars v Obb. To bi ti 100% verjela le, ce bi mi poslala OS z odgovorom v enem stavku. Sicer pa se mi zdi zelo 'za malo', da bi te to sla sprasevat v osebno sporocilo, ker si pac tukaj vrgla kost s temi OOb itn in še baje si dobra uciteljica in to. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Mislim, sprasevat v posebno temo in v osebno sporocilo, zdaj, po vsem tem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif , jaz se opravicujem, pa sem res malenkostna, saj ocitno niti ni vazno in sumim, da je to bil en Mars v OBB http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif

uf, ampak tudi jaz sem mihelo čist drugače razumel kot mantis :eek:

po moje mislimo, da imamo čist preveč časa in nam kaže da bi se lahko ukvarjali s čim bolj pametnin. pa da ne posplošujem nepravično, vsaj zase lahko rečem, čeprav mi vse tole daje neke zanimive vpoglede.

mislim da je prva stvar v kolikor je človek tukaj prisoten ta, da ima enakovredno možnost tega, da poda svoje mnenje, ki s strani okolja ni sprejeto kot majvredno. torej svoboda izražanja, četudi kdaj na račun manj harmonije, a z mejami v katerih se ljudi ne prizadeva na osebnem nivoju.

skratka fajn mi je bilo zgornje razmišljanje o prioritetnosti harmonije :palec:

Ne meči svinjam biserov!

Prevec casa leti v prazno namenjenega za osebne odnose z osebnimi forami o nekaksnih disharmonijah. Mihela, ne bos rekla, da so forumska pravila kriva, da jaz ne smem nic zvedet, kaj je to Mars v Obb. To bi ti 100% verjela le, ce bi mi poslala OS z odgovorom v enem stavku. Sicer pa se mi zdi zelo 'za malo', da bi te to sla sprasevat v osebno sporocilo, ker si pac tukaj vrgla kost s temi OOb itn in še baje si dobra uciteljica in to. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Mislim, sprasevat v posebno temo in v osebno sporocilo, zdaj, po vsem tem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif , jaz se opravicujem, pa sem res malenkostna, saj ocitno niti ni vazno in sumim, da je to bil en Mars v OBB http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif

Jaz jem od jutra do večera astrologijo.

Jo mam za zajtek in za večerjo.

Sem se pridem pocajtat, poigrat, pohecat, kej novga zvedet, sprostit, se preprosto družit, ker to rabim... nekaj zase...

Če tega ne razumeš, potem pač ne.

dnevni horoskop

Mihela - trudiš se zaradi mene ne vpletat astrologije v svoje poste? xDDx

misliš da imam kaj proti astrologiji? x:px

Ne občutek mam, da imaš rada stvari na svojem mestu.

Sej sem dala na svoje mesto.

Vem, da jo maš rada in spoštujem tvoje znanje.

dnevni horoskop

Hvala ti, Mihela za novo temo in da si se vseeno potrudila in vse razlozila http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Jaz sem tako zamerljivo pisala, ker sem pricakovala odgovor kar takoj, mislec da gre za nekaj cist kratkega in nisem pricakovala, da se tega ne da razloziti v 1 stavku, moj Mars pa v dvojckih in polna 3. hisa osebnih...

Hvala ti, Mihela za novo temo in da si se vseeno potrudila in vse razlozila http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Jaz sem tako zamerljivo pisala, ker sem pricakovala odgovor kar takoj, mislec da gre za nekaj cist kratkega in nisem pricakovala, da se tega ne da razloziti v 1 stavku, moj Mars pa v dvojckih in polna 3. hisa osebnih...

štekam, tudi sama mam Marsa v konjunkciji z vladarjem tretje in moja res slaba stran je prehitre besede. Ko bi blo fino kdaj prej premislit. xrolleyesx

dnevni horoskop

Če si hočeš nabrati pluske potem se prički s Sinom, to vedno uspe... tko da nikol ne veš, ali kdo odobrava to kar rečeš, al so sam zadovoljni, da se nekdo spet s Sinom prička. x:o)x

Če bi se jih dalo unovčit, potem bi blo to celo smislno al pa tudi ne x^x

Nočko.

dnevni horoskop

x:Dx :palec:

Me veseli, če si kdo gradi svojo slabo samopodobo na mojih plečih. Samo upam, da bo s tem tudi kaj pametnega storil.

Sicer pa ne vemo, če si jih mogoče ni dal sam, glede na to, da sistem ocenjevanja to omogoča. x;)x

Ne meči svinjam biserov!

Če si hočeš nabrati pluske potem se prički s Sinom, to vedno uspe... tko da nikol ne veš, ali kdo odobrava to kar rečeš, al so sam zadovoljni, da se nekdo spet s Sinom prička.

Če se jih pojavi 20 v treh minutah, in to pri dveh objavah, pol je tukaj več acc in to nima veze z napisanim. Po takih forah pa smo tak poznali račun free, ki se je znal tud vmes preklapljat na druge in smo ga skužli.

In ja, ziher mam jaz 10 acc, ker nimam kaj druga v življenju počet, kot si delat fejk lnf račune in živim od tega, da mam namesto 50 70 plusov :D

There is no fate, but what we make.

da, nič novega, saj smo to tudi že večkrat povedali in priznali. s tem, da smo se iz tega tudi nekaj uvideli, spoznali, se naučili in tako spremenili svoje postopke x^x

sicer pa ti verjamem, da si ne daješ ocen. glede na tako veliko število, s tako malo prisotnih članov, to ni niti ni mogoče.

Ne meči svinjam biserov!

Vsem, ki se očitno ukvarjate z mano in imate filme, kak odpiram teme z namenom iskanja seksa, osvajanja punc itd, kljub temu, da me sploh ne poznate, sporočam, da ste v zmoti. No1 ne išče punc po forumih, v bistvu jih sploh ne išče, se kar pojavijo same, vedno so se. Tisti, ki me poznajo, vedo kako je pri meni na stvari, kaj v življenju počnem in kako vse skupaj zgleda. Na forumu pišem, ker mi pač je do tega, ni tu nobenih prikritih namenov, čeprav bi marsikdo to želel. Bolj malo pišem o sebi, ker so pač odzivi, kot so. Če tip napiše, da je počel to pa to, se itak le hvali. Pa ni vedno tak. Včasih kdo kaj deli le zato, da pač deli. Jaz za svoj 'ego' ne potrebujem potrditve na forumih, mi je življenje samo potrditev. Če pa nekateri nimate lastnega življenja oz si ga ne znate naredit tako, da bi vam bilo fajn, pa to žal ni moja stvar. Tak da, najboljše je, da svoje kljunčke usmerite proti sebi oz kam, kjer boste dejansko imeli korist od tega ;)
There is no fate, but what we make.

Sem kupovala danes darilo za nečakinjo in zagledam yo-yo. Kul, to ji moram kupit. In čez par sekund pomislim - wtf, to moram kupit sebi x:Dx še dobro, da so imel ravno 2 še.

Balonom sem se pa odpovedala x:o)x

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...