Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Vsem, ki se očitno ukvarjate z mano in imate filme, kak odpiram teme z namenom iskanja seksa, osvajanja punc itd, kljub temu, da me sploh ne poznate, sporočam, da ste v zmoti. No1 ne išče punc po forumih, v bistvu jih sploh ne išče, se kar pojavijo same, vedno so se. Tisti, ki me poznajo, vedo kako je pri meni na stvari, kaj v življenju počnem in kako vse skupaj zgleda. Na forumu pišem, ker mi pač je do tega, ni tu nobenih prikritih namenov, čeprav bi marsikdo to želel. Bolj malo pišem o sebi, ker so pač odzivi, kot so. Če tip napiše, da je počel to pa to, se itak le hvali. Pa ni vedno tak. Včasih kdo kaj deli le zato, da pač deli. Jaz za svoj 'ego' ne potrebujem potrditve na forumih, mi je življenje samo potrditev. Če pa nekateri nimate lastnega življenja oz si ga ne znate naredit tako, da bi vam bilo fajn, pa to žal ni moja stvar. Tak da, najboljše je, da svoje kljunčke usmerite proti sebi oz kam, kjer boste dejansko imeli korist od tega ;)

Čuj, meni jih pa (bejbe) Bog rihta xDDx

Ne verjameš ? :8):

Hja, pol maš pa žal pač premalo vere x8Dx

Lp + #

Deli na socialnih omrežjih

Zgleda, da bo november res pester x:o)x

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Vedno znova me fascinirajo politiki...ne morem razumet, da lahko toliko govorijo in nič ne povejo.

Prav zmuzljivi odgovori na konkretna vprašanja.

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Vedno znova me fascinirajo politiki...ne morem razumet, da lahko toliko govorijo in nič ne povejo.

Prav zmuzljivi odgovori na konkretna vprašanja.

Ja ... , ... Oni Dobro Poznajo + Izvajajo : " Umetnost laganja " . :o|o:

Takle mamo + majo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Lp + #

Uporabniškega imena Kensei pa tuki ni več. x:o)x

kar nekaj uporabniških imen (kot tudi njihovih celotnih accountov) ni več.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ok ker je sin hotel da mu tukaj povem kar mu gre mu bom pa povedala, saj mora on imeti vedno prav.

ok sin meni si vredu imaš vredu poglede na svet,si dober človek,mogoče preveč dober se pa vidi da si razvajen in to zelo zelooooo.in zato ne znaš komunicirati,vedno moraš imeti prav, in če ustreliš kakšnega osla se boš raje skregal z drugimi in krivil druge zakaj je do tega prišlo ali pa sploh ne boš priznal in to je otročje.....

sam veliko zmerjaš ljudi,ko pa tebi nekdo nekaj reče pa jokaš in stokaš kot pet leten otrok. nihaš iz enega ekstrema v drugega.

TI SAM VEŠ KAKRŠEN SI, AMPAK TUKAJ DAJEŠ TAK VTIS,OZIROMA JAZ TE VIDIM TAKO.

jp. sej verjetno bolje tako.

a temo kaj si mislimo o politkih imamo še? :inocent: namreč ene 2x sem jo iskal, da kaj napiepm not, pa je ne najdem...?

kar nekaj uporabniških imen (kot tudi njihovih celotnih accountov) ni več.

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

jaz tudi (ne)!? x?x xnckrivx

(sploh ne štekam... ker menda smo vanjo še pisali že dolgo po tem, ko je že bil novi forum - ker pač zato se je enih par tem kar nekako izgubilo)...

Je pa res, da včas tud iskalnik štrajka (daš vse pojme iskalne, pa vseen ne najde).

Samo mislim da sem tudi po forumih že iskala.

Pojma nimam, kaj se je zgodilo z njo. x:o)x

(zaenkrat tako, če bo kaj takega, kar odpri[te] novo temo z aktualnim naslovom, pa če najdemo Politike, jo not vtaknemo naknadno)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj pa ne najdem, sam se mi res zdi da sem videla ampak je tema očitno zbrisana k sem na googla vpisala ,pa je tudi ne najdeoziroma najde sam pol k preveksla na ln pravi da ne razume ..... tko da ne vem, misli da je bila tema nekako naši politiki ali nekaj podobnega.pa odprimo novo ni druge

1. ne bereš dovolj pozorno! napisal sem ti v temo: Kaj si mislite o posamezniku na forumu, kjer je na začetku tudi jasno obrazloženo nekaj ključnih in pombembnih stvari, ki jih je (je moj predlog) smiselno opoštevati, kadar gremo sodit druge osebe. Eventuelno tudi ta ni zgrešena, če ti bo zato lažje živeti in si morala nekam dat ven.

Po moje je škoda, ker te energije ne uporabiš bolj konstruktivno, temveč jo v slabe namene oz. sesuvanje.

2. tvoje mnenje je da meni nekaj gre! torej je tvoje mnenje, da tudi vsi tebi povemo in da si vsi med seboj povemo kar "nam gre", ali bolje povedano kar si mislimo o drug o drugem; ne glede na to, ali reagiramo in neglede kakšno je takrat naše mnenje ter ali lahko komu povzročimo zaradi tega bolečino. Med drugim tudi osebam, ki so tukaj prisotne in trpijo za različnimi psihičnimi težavami. Torej čim manj subtilno, čim s manj empatije in čim bolj bagersko. Po liniji najmanjšega odpora. Tako torej v tvojem življenju pričakuješ, da bodo ravnali s teboj? Zanimivo. :vio:

Zakaj zanimivo, zato, ker tisti ljudje, ki zares izkušajo hude stvari v življenju ali pa so jih izkusili, so dosti bolj ponižni v ocenah drugih in zelo redko tako zelo ozko in površno sodijo druge ljudi kot ti. Pogosto pa so ljudje, ki so zelo razvajeni in imajo vsega preveč tisti, ki z lahkoto sodijo druge, že zaradi tako nepomembnih okoliščin kot motijo in očitno zelo iritirajo tebe.

3. niti ne. priznam zmoto če sem mnenja da se motim. tukaj sem jo že večkrat. recimo prav danes brezotu, ko me je opomnil, da sem nekaj narobe navedel in sem vesel, da me je popravil.

4. da bi bil katerikoli človek na tem svetu preveč dober? mislim da temu ni tako. lahko je dober, a pač s premalo modrosti. sigurno pa same dobrote ni nikoli preveč. tako je pač moje mnenje.

5. ne znam komunicirati? mogoče sem pa zato delal kot novinar in urednik, ker so menili da ne znam. x:o)x samokritično seveda lahko potrdim, da si želim, da bi moja komunikacija v nekaterih segmentih bila boljša. namreč če nekmu rečemo, da ne zna komunicirati, v tako ozkem segmentu kot je pisanje tukaj, že to pove, da oseba nima dosti pojma, kaj vse komunikacija zajema. sicer pa dobri vzgledi vlečejo x;)x

6. beri točka 3.

7. torej ne drži kar govoriš in obtožuješ brez merodajne in dokazljive podlage. temu pravijo tudi obrekovanje ali foušija. dokler mi ne dokažeš ali zadovoljivo argumentiraš, da se motim, zame ni zmotno.

8. ponovno - dokaze! urednica vse prijave ki so žaljive izbriše. torej pišeš zmotno.

stojim za svojim mnenjem. če ti to razume kot stokanje ali jokanje, je to tvoja stvar. tu lahko počnem kar želim v okviru ki ga podaja uredništvo.

je pa ta tvoja objava res precej stokava. ponavadi se ljudje zatečete v osebno obračunavanje in na osebne nivoje takrat, ko vam zmanjka argumentov. tukaj precej pogost pojav.

9. vem kolikor vem o tem kakršen sem.

da, tako TI mene vidiš in takšen vtis o meni kot ga imaš, si TI SAMA ustvarjaš! - v tem je bistvo! V ljudeh lahko vidimo pozitivne plati, lahko pa se orientiramo na negativne oz. na tisto kar ne sprejemamo. Odločitev je samo tvoja. Prvo ponavadi gradi odnose, drugo jih pogosto ruši.

Lahko drug drugemu podajamo vse svoje nesprejemljivosti, vsa reagiranja in vsa čustva, a če v tem ni dovolj zavesti, se to spremeni v slabe, zamerljive in rušilne energije, takšne, ki smo jim zadnje čase priča. (no, pa še precej jim bomo x:o)x )

1. ok ker je sin hotel da mu tukaj povem

2. kar mu gre mu bom pa povedala,

3. saj mora on imeti vedno prav.

4. ok sin meni si vredu imaš vredu poglede na svet,si dober človek,mogoče preveč dober se pa vidi da si razvajen in to zelo zelooooo.

5. in zato ne znaš komunicirati,

6. vedno moraš imeti prav,

7. in če ustreliš kakšnega osla se boš raje skregal z drugimi in krivil druge zakaj je do tega prišlo ali pa sploh ne boš priznal in to je otročje.....

8. sam veliko zmerjaš ljudi,ko pa tebi nekdo nekaj reče pa jokaš in stokaš kot pet leten otrok. nihaš iz enega ekstrema v drugega.

9. TI SAM VEŠ KAKRŠEN SI, AMPAK TUKAJ DAJEŠ TAK VTIS,OZIROMA JAZ TE VIDIM TAKO.

• Lajkam 1
  • Buuuu 2

Ne meči svinjam biserov!

ja itak, sam se ti čudn zdi, ne more se kar sama zbrisat! Jaz je pa nisem! ??

mogoče pa preverjajo forum in ker so predsedniške volitve kmalu so ti jo kar oni izbrisali ooooooo teorija zarote hihihihi

ah kje, zakaj bi to počeli in zbrisali ravno to temo...

pa že kar nekaj časa nazaj sem jo iskala, pa ne našla.

tako da ne more bit to razlog (volitve).

poleg tega pa imamo dobro zaščito.

res je odštekano, da je kar ni.

ampak kaj dosti sekiram se pa tudi ne. :)

Picasso

ah kje, zakaj bi to počeli in zbrisali ravno to temo...

pa že kar nekaj časa nazaj sem jo iskala, pa ne našla.

tako da ne more bit to razlog (volitve).

poleg tega pa imamo dobro zaščito.

res je odštekano, da je kar ni.

ampak kaj dosti sekiram se pa tudi ne. :)

zakaj bi se le

saj si samo admin

ja no, v bistvu ni ravno kul, da kar *izginjajo* teme....

potem lahko tud katera druga ali kaj drugega...

ampak pač, kaj pa čem...

Picasso

1. ne bereš dovolj pozorno! napisal sem ti v temo: Kaj si mislite o posamezniku na forumu, kjer je na začetku tudi jasno obrazloženo nekaj ključnih in pombembnih stvari, ki jih je kot predlog smiselno opoštevati, kadar gremo sodit druge osebe.

1-pa kaj misliš da se vse vrti po vzorcih

Eventuelno tudi ta ni zgrešena, če ti bo zato lažje živeti in si morala nekam dat ven.

2-tole je zame zelo pokrovitelsko

Po moje je škoda, ker te energije ne uporabiš bolj konstruktivno, temveč jo v slabe namene oz. sesuvanje.

3-tukaj sodiš kot mi vsi

2. tvoje mnenje je da meni nekaj gre! torej je tvoje mnenje, da tudi vsi tebi povedmo in da si vsi med seboj povemo kar "nam gre", ali bolje povedano kar si mislimo o drug o drugem; ne glede na to, kakšno je naše mnenje in ali lahko komu povzročimo zaradi tega bolečino.

4-pa o kašnih bolečinah ti skoz govoriš,če ne znaš sprejeti resnice ne bi smel biti novinar.

Med drugim tudi osebam, ki so tukaj prisotne in trpijo za različnimi psihičnimi težavami. Torej čim manj subtilno, čim manj empatično in čim bolj bagersko in direktno. Po liniji najmanjšega odpora. Tako torej v tvojem življenju pričakuješ, da bodo ravnali s teboj. Zanimivo. :vio:

5-spet sodiš in podajaš mnenje o meni ki ga meni tako očitaš

Zakaj zanimivo, zato, ker tisti ljudje ki zares izkušajo hude stvari v življenju ali pa so jih izkusili, so dosti bolj ponižni v življenju in zelo redko tako zelo ozko sodijo druge ljudi.

6- Ti pa veš!!!!

Pogosto pa so ljudje, ki so zelo razvajaeni in imajo vsega preveč tisti, kiz lahkoto sodijo druge, že zaradi tako nepomembnih okoliščin kot motijo in očitno zelo iritirajo tebe.

7-spet sodiš

3. niti ne. priznam zmoto če sem mnenja da se motim. tukaj sem jo že večkrat. recimo prav danes brezotu, ko me je opomnil, da sem nekaj narobe navedel in sem vesel, da me je popravil.

8-dej še enkrat preberi če je to zate priznanje zmote, ti ni pomoči4.

da bi bil katerikoli človek na tem svetu preveč dober? mislim da temu ni tako. lahko je dober, pa pač s premalo modrosti. sigurno pa same dobrote ni nikoli preveč. tako je pač moje mnenje.

9-tukaj se delaš neumnega čeprav dobro veš kaj sem mislila in se nakoncu narediš pametnega

5. ne znam komunicirati? mogoče sem pa zato delal kot novinar in urednik, ker so menili da ne znam. x:o)x samokritično seveda lahko potrdim, da si želim, da bi moja komunikacija v nekaterih segmentih bila boljša. namreč če nekmu rečemo, da ne zna komunicirati, v tako ozkem segmentu kot je pisanje tukaj, že to pove, da oseba nima dosti pojma, kaj vse komunikacija zajema. sicer pa dobri vzgledi vlečejo ane x:o)x

10-ja sej ti si itak nad vsemi nami,tudi jaz sem delala v časopisni hiši tko da lepo prosim vem kaj govorim in tukaj imam več kot deset dokazov da si se skregal z ljudmi za prazen nič

6. beri točka 3.

11- pokroviteljski kot vedno če je to zate komunikacija ..... sem brez besed

7. torej ne drži kar govoriš in obtožuješ brez merodajne in dokazljive podlage. temu pravijo tudi obrekovanje ali foušija.

12-tukaj si verjetno podal samo svoje mnenje a ne????

8. ponovno - dokaze! urednica ve prijave ki se nanašajo na žaljivosti izbriše. torej pišeš zmotno.

stojim az svojim mnenjem. če ti to razume kot stokanje ali jokanje, je to tvoja stvar. tu lahko počnem kar želim.

je pa ta tvoja objava res precej stokava.

13- x;)x predpostavljam da je tudi to dobronamerno komuniciranje hm ,res sem v zmoti oprosti mi....

9. vem kolikor vem o kakršen sem. točno tako TI mene vidiš tako in ti si ustvarjaš vtis o meni kot ga imaš! - v tem je bistvo! V ljudeh lahko vidimo pozitivne plati, lahko pa se orientiramo na negativne oz. na tisto kar ne sprejemamo. Odločitev je samo tvoja.

Lahko drug drugemu podajamo vse svoje nesprejemljivosti, vsa reagiranja in vsa čustva, ače v tem ni dovolj zavesti, se to spremeni v slabe, zamerljive in rušilne energije, ki smo jim zadnje čase priča. (no, pa še precej jim bomo x:o)x )

14-Verjetno jih bomo dobili kar od tebe.

če je bilo v mojem postu kaj zlonamernega proti tebi si pa sam razloži.no pa sej po postu sodeč si si že itak

čudn ja. jaz tudi ne štekam? xnckrivx

tudi jaz sem zadnjič po forumu iskal.

ok, zmenjeno.

jaz tudi (ne)!? x?x xnckrivx

(sploh ne štekam... ker menda smo vanjo še pisali že dolgo po tem, ko je že bil novi forum - ker pač zato se je enih par tem kar nekako izgubilo)...

Je pa res, da včas tud iskalnik štrajka (daš vse pojme iskalne, pa vseen ne najde).

Samo mislim da sem tudi po forumih že iskala.

Pojma nimam, kaj se je zgodilo z njo. x:o)x

(zaenkrat tako, če bo kaj takega, kar odpri[te] novo temo z aktualnim naslovom, pa če najdemo Politike, jo not vtaknemo naknadno)

Ne meči svinjam biserov!

dandanes je tudi to mogoče, i gues. tisti ki ima cash najame hekerjain opravi kar mu rečejo. samo dvomim da bi se kdo ukvarjal z lunin.net forumom na tak način, je premalo močen player. kar ne pomeni da se kakšnih mnenj ne bere.

mogoče pa preverjajo forum in ker so predsedniške volitve kmalu so ti jo kar oni izbrisali ooooooo teorija zarote hihihihi

Ne meči svinjam biserov!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...