Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Med drugim tudi osebam, ki so tukaj prisotne in trpijo za različnimi psihičnimi težavami.

Mislim dej, nehaj se že kar naprej skrivat za drugimi. Kot prvo, je očitno, da tud ti padeš tule notr; kot drugo pa jaz kot tukajprisotnaosebaspsihičnimitežavami trpim kvečjemu, ko se lotim kak tvoj post brat in ne zaradi ostalih forumašev. Tolk nakladaš, kako naj drugi kaj, a sebe nisi sposoben obvladat amabaš0.

no1, končno x:px x:Dx

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Deli na socialnih omrežjih

ja itak, sam se ti čudn zdi, ne more se kar sama zbrisat! Jaz je pa nisem! ??

Če forumaši lahko sami brišejo svoje teme, potem jo je verjetno un, ki jo je odprl.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

1. nope, precej delujem izven vzrocev, kar vas mnoge moti. x;)x

napisala si, da sem ti napisal da sem hotel da tukaj (TOREJ V TEJ TEMI) poveš, kar NE drži. torej nisi bila korektna in sem te popravil.

2. tvoj problem kaj je zate. zame je tudi marsikaj in kaj potem. tega ne govorim vsem tako da se nanje spravim na osebni nivo. po moje je delo na sebi bolj smiselno, kot pa projecirat lastne nesprejemljivosti na druge.

3. ne razločuješ med sodbo in predlogom. sodba sodi, definira, predlog predlaga in tako dopušča. razlika je BISTVENA, še posebej v komuniciranju in v odnosih med ljudmi!

4. skos? kje pa sem še govoril o bolečini? razen v temi veganstvo ipd, kjer bolečine izkušajo živali. :o|o: :sori:

tvoja resnica ni moja resnica in obratno. iz tod tvoja zmotna predstava, da jaz ne znam sprejeti resnice.

5. niti ne. ti si začela o meni osebno govoriti in imela potrebo po tem, da si daš duška povedati tvoje mnenje o meni. zato sem ti povedal kaj bi bilo, če bi vsi to počeli drug drugemu - torej tudi tistim, ki bi zares težko sprejeli takšne osebne kritike kot so tvoje do mene. namreč če si tak način dopuščaš ti, ga očitno dopuščaš tudi drugim do tebe. Ko smo videli, temu ni tako. K sreči so mnogi bolj pametni in si ga ne dopuščajo, ker poznajo možne posledice in si dopuščajo v temi videti tisto kar sveti, in ne predvsem tvoje napake.

6. vem.

7. da. sodil sem in posplošil. priznam.

8. stvar percepcije ali dojemanja. no, pa tudi inteligence. x:o)x

9. prav imaš.

10. ne mislim da sem nad komerkoli. tako kot nisem več zato ker sem vegan, kot si že enkrat povedala za nas vegane x:o)x . to je zgolj TVOJE dojemanje in tvoja sodba, da je kdo več. Ne morem biti zaradi česarkoli več kot si ti ali kdorkoli na svetu. Je to razumljivo? Je to dovolj jasno napisano? Zame več v tem smislu ne obstaja, že zelo dolgo časa ne. Kako pa ti ali kdo drug razume moje pisanje, pa je vaš problem in vaša izbira.

11. o čem govoriš? kakšni časopisni hiši? nikoli nisem delal v časopisni hiši.

komentar o tem, da sem delal kot novinar sem podal zato, ker praviš, da ne znam komunicirati. dovolj dobra komunikacija pa je pogoj za takšno delo. zato sem to omenil, ne pa zaradi tega, ker bi mislil da sem zato več. torej si to sama zakjučila, ker očitno misliš, da je tisti, ki dela v časopisni hiši več kot ti ali drugi, al kaj x:o)x

12. ne zgleda da si brez besed. veliko imaš povedati o meni, osebno. očitno te zelo motim in te moti moja prisotnost. a to ni moja stvar, je samo tvoja!

13. da. mnenje podobno tvojemu.

14. od mene, ničesar ne boš dobila. jaz sem kar sem in pišem kar pišem. precej vas drugih to moti. samo to je problem.

tvoj post je pač oseben. govori o tem kako mene dojemaš, hkrati pa me tudi osebno kategoriziraš in vkalupljsš v tvoja doživljanja in prepričanja.

v tem primeri bi lahko sam storil enako, pa ne bom.

če imaš doma res otroka, mislim da najmanj potrebuješ takšne energije kot se gres sama. eye for an eye, it will all makes us blind!

1. ne bereš dovolj pozorno! napisal sem ti v temo: Kaj si mislite o posamezniku na forumu, kjer je na začetku tudi jasno obrazloženo nekaj ključnih in pombembnih stvari, ki jih je kot predlog smiselno opoštevati, kadar gremo sodit druge osebe.

1-pa kaj misliš da se vse vrti po vzorcih

Eventuelno tudi ta ni zgrešena, če ti bo zato lažje živeti in si morala nekam dat ven.

2-tole je zame zelo pokrovitelsko

Po moje je škoda, ker te energije ne uporabiš bolj konstruktivno, temveč jo v slabe namene oz. sesuvanje.

3-tukaj sodiš kot mi vsi

2. tvoje mnenje je da meni nekaj gre! torej je tvoje mnenje, da tudi vsi tebi povedmo in da si vsi med seboj povemo kar "nam gre", ali bolje povedano kar si mislimo o drug o drugem; ne glede na to, kakšno je naše mnenje in ali lahko komu povzročimo zaradi tega bolečino.

4-pa o kašnih bolečinah ti skoz govoriš,če ne znaš sprejeti resnice ne bi smel biti novinar.

Med drugim tudi osebam, ki so tukaj prisotne in trpijo za različnimi psihičnimi težavami. Torej čim manj subtilno, čim manj empatično in čim bolj bagersko in direktno. Po liniji najmanjšega odpora. Tako torej v tvojem življenju pričakuješ, da bodo ravnali s teboj. Zanimivo. :vio:

5-spet sodiš in podajaš mnenje o meni ki ga meni tako očitaš

Zakaj zanimivo, zato, ker tisti ljudje ki zares izkušajo hude stvari v življenju ali pa so jih izkusili, so dosti bolj ponižni v življenju in zelo redko tako zelo ozko sodijo druge ljudi.

6- Ti pa veš!!!!

Pogosto pa so ljudje, ki so zelo razvajaeni in imajo vsega preveč tisti, kiz lahkoto sodijo druge, že zaradi tako nepomembnih okoliščin kot motijo in očitno zelo iritirajo tebe.

7-spet sodiš

3. niti ne. priznam zmoto če sem mnenja da se motim. tukaj sem jo že večkrat. recimo prav danes brezotu, ko me je opomnil, da sem nekaj narobe navedel in sem vesel, da me je popravil.

8-dej še enkrat preberi če je to zate priznanje zmote, ti ni pomoči4.

da bi bil katerikoli človek na tem svetu preveč dober? mislim da temu ni tako. lahko je dober, pa pač s premalo modrosti. sigurno pa same dobrote ni nikoli preveč. tako je pač moje mnenje.

9-tukaj se delaš neumnega čeprav dobro veš kaj sem mislila in se nakoncu narediš pametnega

5. ne znam komunicirati? mogoče sem pa zato delal kot novinar in urednik, ker so menili da ne znam. x:o)x samokritično seveda lahko potrdim, da si želim, da bi moja komunikacija v nekaterih segmentih bila boljša. namreč če nekmu rečemo, da ne zna komunicirati, v tako ozkem segmentu kot je pisanje tukaj, že to pove, da oseba nima dosti pojma, kaj vse komunikacija zajema. sicer pa dobri vzgledi vlečejo ane x:o)x

10-ja sej ti si itak nad vsemi nami,tudi jaz sem delala v časopisni hiši tko da lepo prosim vem kaj govorim in tukaj imam več kot deset dokazov da si se skregal z ljudmi za prazen nič

6. beri točka 3.

11- pokroviteljski kot vedno če je to zate komunikacija ..... sem brez besed

7. torej ne drži kar govoriš in obtožuješ brez merodajne in dokazljive podlage. temu pravijo tudi obrekovanje ali foušija.

12-tukaj si verjetno podal samo svoje mnenje a ne????

8. ponovno - dokaze! urednica ve prijave ki se nanašajo na žaljivosti izbriše. torej pišeš zmotno.

stojim az svojim mnenjem. če ti to razume kot stokanje ali jokanje, je to tvoja stvar. tu lahko počnem kar želim.

je pa ta tvoja objava res precej stokava.

13- x;)x predpostavljam da je tudi to dobronamerno komuniciranje hm ,res sem v zmoti oprosti mi....

9. vem kolikor vem o kakršen sem. točno tako TI mene vidiš tako in ti si ustvarjaš vtis o meni kot ga imaš! - v tem je bistvo! V ljudeh lahko vidimo pozitivne plati, lahko pa se orientiramo na negativne oz. na tisto kar ne sprejemamo. Odločitev je samo tvoja.

Lahko drug drugemu podajamo vse svoje nesprejemljivosti, vsa reagiranja in vsa čustva, ače v tem ni dovolj zavesti, se to spremeni v slabe, zamerljive in rušilne energije, ki smo jim zadnje čase priča. (no, pa še precej jim bomo x:o)x )

14-Verjetno jih bomo dobili kar od tebe.

če je bilo v mojem postu kaj zlonamernega proti tebi si pa sam razloži.no pa sej po postu sodeč si si že itak

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

no vidiš pa imamo odgovor to je tudi verjetno

hm, mislim in tudi upam, da ne, že da zbrišeš, ne glede na to, da so tudi drugi pisali not, potem pa še sam, potem pa še takole sniki....

ampak se pa res tud jaz spomnim, da je kdo že pobrisal katero svojo temo, pa mi tudi tedaj ni bilo jasno, kako je to mogoče... če slučajno je, je potem gotovo odvisno od statusa, ampak vseeno... nič všeč... :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, očitno rabiš 300 postov, potem lahko brišeš svoje teme ;)

~

1. ne, ne mislim in tudi precej delujem izven vzrocev, kar pa vas mnoge moti. x;)x

toda ti si napsiala da sem ti napisal da sem hotel da tukaj poveš, kar NE drži. torej nisi bila korektna in sem te popravil.

2. tvoj problem kaj je zate. zame je tudi marsikaj in kaj potem. delo na sebi je bolj smiselno, kot pa projecirat lastne nesprejemljivosti na druge.

3. ne razločuješ med sodbo in predlogom. sodba sodi definira, predlog predlaga, in tako dopušča. razlika je bistvena, še posebej v komuniciranju in v odnosih med ljudmi!

4. skos? ne bi rekel da skos govorim. tvoja resnica ni moja resnica in obratno. iz tod tvoja zmotna predstava da jaz ne znam sprejeti resnice.

5. niti ne. ti si začela o meni osebno govoriti in imeal potrebo po tem da si daš duška povedati tvoje mnenje o meni. zato sem ti povedal kaj bi bilo. če bi vsi to počeli drug drugemu - torej tudi tistim ki bi zares težko sprejeli takšne osebne kritike kot so tvoje. namreč če si tak način dopuščačš ti, ga očitno došiščačš tudi drugim, in do tebe.

k sreči so mnogi bolj pametni in si ga ne dopuščajo, ker poznajo možne posledice.

6. vem.

7. da. sodil sem in posplošil. priznam.

8. stvar percepcije ali dojemanja. no, pa tudi inteligence. x:o)x

9. prav imaš.

10. ne nisem nad vsemi vami. tako kot nisem več zato ker sem vegan ko si že enkrat povedala. to je zgolj TVOJE dojemanje in tvoja sodba. Ne morem biti več zaradi česarkoli kot si ti. Je to razumljivo? je to dovolj jasno napisano?

11. o čem govoriš? kakšni časopinsi hiši? nikoli nisem delal v časopisni hiši.

komntar o tem da sem delal kot novinar sem podal zato, ker praviš da ne znam komunicirati. dovolj dobra komunikacija je pogoj az takšno delo. zato sem to omenil, en zaradi tega ker bi mislil da sem več. to si ti sama zakjučila, ker očitno misliš da je tisti ki dela v časopisni hiši več al kaj x:o)x

12. ne zgleda da si brez besed. veliko imaš povedati o meni, tudi osebno. očitno te zelo motim in te moti moja prisotnost. a to ni moja stvar, je samo tvoja!

13. da. mnenje podobno tvojemu.

14. od mene, ničesar ne boš dobila. jaz sem kar sem in pišem kar pišem. precej vas drugih to moti. samo to je problem.

tvoj post je pač oseben. govori o tem kako mene dojemaš, hkrati pa me tudi osebno kategoriziraš in vkaluplajš v tvoja doživljanja in pepričanja.

v tem primeri bi lahko sam storil enako, pa ne bom. eye for an eye, it will all makes us blind!

pa kaj ti je človek.dej preberi še enkrat moj post. jaz sem napisala da si vredu človek a to si pa preslišal, a spet delaš žrtev iz sebe....ja zraven sem podala kritiko ki pa ni bila zlo namerna ampak da se malo zamisliš, ti pa se kar ne ustaviš in ustaviš, prav o tem govorim,človek.... dej mal zadihaj nismo vsi proti tebi

hm, mislim in tudi upam, da ne, že da zbrišeš, ne glede na to, da so tudi drugi pisali not, potem pa še sam, potem pa še takole sniki....

ampak se pa res tud jaz spomnim, da je kdo že pobrisal katero svojo temo, pa mi tudi tedaj ni bilo jasno, kako je to mogoče... če slučajno je, je potem gotovo odvisno od statusa, ampak vseeno... nič všeč... :|

a ot administrator ne moreš pogledat kaj se je brisalo in kdo je

sam se res nekaj čudnega dogaja kar trikrat mi je postiral pa prej nisem mogla spremeniti barve teksta k sem sinu pisala čudn

tudi meni ni fajn da se briše.

mogoče pa si nekdo želi nabrat točke, da bo izbrisal stvari ki jih je že pisal.. al kaj? kaj pa vemo kaj se ljudem mota v mislih... x:o)x

. nič všeč... :|

Ne meči svinjam biserov!

Ravno berem latinske pregovore in izreke..tale mi je v uč padel..

ACTAM REM AGERE...v prevodu pomeni..mlatiti prazno slamo..ali ukvarjati se s čim kar je že narejeno..

Tri besede pa toliko različnih pomenov..ni čudno, da so se težko zmenili ..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

jaz tudi mislim da si vredu človek. mislim da so vsi tukaj vredu ljudje. in kaj zdej? x:Dx lahko bi napisala samo to, pa si zraven še en kup drugih zadev o tem kakšen sem, kako sem itn. no, pa sem ti tudi odgovoril, saj smo še vedno na forumu ane. mlatimo prazno slamo.

kakšna je polna slama? :inocent: x:o)x

pa kaj ti je človek.dej preberi še enkrat moj post. jaz sem napisala da si vredu človek a to si pa preslišal, a spet delaš žrtev iz sebe....ja zraven sem podala kritiko ki pa ni bila zlo namerna ampak da se malo zamisliš, ti pa se kar ne ustaviš in ustaviš, prav o tem govorim,človek.... dej mal zadihaj nismo vsi proti tebi

Ne meči svinjam biserov!

aja. xideax x:o)x

vzamem nazaj da je blo sniki, ker sem zdajle poštekala, da sem najbrž vseeno 'jaz' brisala. 'Nevede' oz. nehote sicer, ampak najbrž hkrati s katerim od accountov, ki so se izvolili izbrisati in če zbrišeš vse, se zbrišejo tudi teme, ki jih je odprl ta account.

Tako da skoraj gotovo bo to. Zdajle mi je prišlo na misel to.

Tako da se opravičujem za 'obsodbo'. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja. xideax x:o)x

vzamem nazaj da je blo sniki, ker sem zdajle poštekala, da sem najbrž vseeno 'jaz' brisala. 'Nevede' oz. nehote sicer, ampak najbrž hkrati s katerim od accountov, ki so se izvolili izbrisati in če zbrišeš vse, se zbrišejo tudi teme, ki jih je odprl ta account.

Tako da skoraj gotovo bo to. Zdajle mi je prišlo na misel to.

Tako da se opravičujem za 'obsodbo'. :)

no pa smo le prišli do odgovora hihihi rešen primer,malo detektivskih sposobnosti je bilo treba :switz:

saj ni čisto 100% - ker nisem ziher, kdo je odprl temo, najprej sem mislila da jo je en, katerega accounta pa nisem brisala, ampak ne vem točno, možno je oz. se mi zdi da bi bilo lahko tako, kot sem naumila.

Picasso

ne tega seveda ne vidim in ne vem, ker si nisem zapomnila, nisem bila pozorna - a ta, na katerega sem najprej pomislila, ima še vedno account, tako da bodisi potem to ni to, da bi zrbisala skupaj z accountom, bodisi gre za drugo osebo - ker vem pa ne, kot rečeno.

Picasso

ne tega seveda ne vidim in ne vem, ker si nisem zapomnila, nisem bila pozorna - a ta, na katerega sem najprej pomislila, ima še vedno account, tako da bodisi potem to ni to, da bi zrbisala skupaj z accountom, bodisi gre za drugo osebo - ker vem pa ne, kot rečeno.

ja pol če ta ni odpru teme jo je verjetno res nekdo ki si ga izbriasla . alahko pogledaš katere akaunte si izbrisala?

a lahko ti vsem pošleš sporočilo in jih vprašaš kdo je odprl temo, mislim če bi rada prišla stvari do dna....

Ne, ne vidim razloga, zakaj bi to bilo koristno, teme ni več, se ne bo, če bom brskala, kar pojavila, koga sem brisala, pa približno vem.

Niti pa ne vem, kje bi to lahko našla v administraciji (če sploh).

Picasso

Helou,

spet nisem nič brala x:o)x ker ste v nekaterih temah težki.

A to je vse zaradi OOB, al kako? :inocent:

Pa če že imamo te + in - (kot jih ima tudi večina forumov - se mi zdi ...) in kao skrajšajo čas, ki bi ga porabil za utemeljevanje ne/odobravanja zapisa nekega člana foruma ...

ali se ne da npr. urediti da bi lahko ocenjevali samo tisti, ki imajo npr. vsaj 500 ali več objav?

(nimam pojma o pragramiranju zato tako pametna xcivx ).

Da bi bil pač enkrat mir in da bi se lahko pogovarjali o čem drugem.

...

kakorkoli.

Delavna nedelja, ker skušam nadoknaditi zaostanke :o|o:

Dela okoli hiše je tudi preko glavem, ampak kaj, ko je tako žmokljavo vreme, da niti na pamet ne pade kljuna ven pomolit ...

Upam, da bo letos še kaj suhih dni, da bom imela še kaj volje po delu.

Lepo se imejte!!! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

in? kaj ima to veze s teboj?

mogoče, kaj to tebe briga?

aja, kdo pa si ti, da meni govoriš kaj naj tu počnem? administrator foruma ali enakovreden član?

ali se jaz spuščam v to kaj ti pišeš in kako pišeš? se ti zdi da je to smiselno početje da bi kar vsi vsem govoili kaj smejo in kaj ne pisati? očitno da ne!

če se ne sme izražati mnenje, kaj se torej lahko sploh? sej je forum.

oziroma ni, ker je privat kleptalnica, kjer se kriši človekove pravice in temu se bo tudi ukrepalo!

Kar po točkah si najprej razčlenil njeno pisanje x:Dx

Mogoče si pa preveč želiš biti slišan? Saj ni treba za vsako ceno pisat klobase in se obrazloževat.

P.s.: nehaj že brisat svoje poste. Če misliš kaj povedat, napiši, drugače raje ne objavljaj.

Ne meči svinjam biserov!

če name leti, nimam kaj drugega rečt kot take izraze uporabljajo samo ljudje, katerih moral je na zelo nizkem nivoju.

recimo takšni, ki javno razgaljajo članice foruma s katerimi so imeli spolne odnose.

Ne meči svinjam biserov!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...