Ksenia 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 vem ja, sam nočem več.. :xx!: Sem se ti že za ribico pozabil zahvalit, Hvala.. jst sem tud sita tega ponavljanja... prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 jst sem tud sita tega ponavljanja... prosim jaz bi pa še..........ponavljala............vedno znova Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 končno se v eni stvari ne strinjava, haha... torej jaz sem jaz ne ti no ja sej kakšno stvar bi tud jst ponovila ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Kako bo ena po gobcu dobila! :!!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Jao, šele zdej berem :xx!: Valkira drži se Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Dons sem ful dobre volje odobril so mi kredit zdej bom mela vsaj đeparac za osnovne stvari (tla, kopalnica kuhinja)... hepi hepi Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Kok s ti en nakladač! :xx!: Bla, bla, bla, ne slišm. Mrš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ja, sem glihkar ugotovil ...sem ze uredil. Ampak so me pa cist okupirale stranke, tako da nisem niti mogel do racunalnika. Zgleda da bom prodal par j boxov in en sistem kamer.....kakih 250.000 pesosov! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 A lohk en namig za vaju? Zakaj si ne ubodeta gmaila, kjer lahko chatata? Samo prijateljski nasvet...pa ne bo treba skoz osev praznit, pac, ko sta gor, si piseta...pa vsi zapisi se shranjujejo, tako, da bosta na stara leta lahko svojim frocom in vnukom kazala, kako sta se mami in oci/dedi pa babi spentljala. Ni za kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Jst mam gmail on pa ne ... celo 2 mam k so mi ga odprle prijazne gospe k so mi hotle pomagat Ja no, pa še njemu vabilo pošl, a ne? Kje je problem? Al nej pa on ta druzga uporablja, k ga ti ne. Madona, otroc, nč se ne znajdete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 A si ti mogoče pomislila na varianto, da Valkira še zlo komplicira in da se hoče prej odselt Eh...pol pa vsaj men povej svoj gmail, da tim lohk med službo težila, da pozdrav vojake v mojem imenu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Jst mam gmail on pa ne ... celo 2 mam k so mi ga odprle prijazne gospe k so mi hotle tko pomagat ... upam Piki, da mi ga ne odpreš še ti k pol bo pa res too much si zapomnit tok gesel Ti mas gmail?? No sam za informacijo....jaz imam tudi dva . Eden je celo javno objavljen v ID LFja in je sluzben, drugi ki je oseben, ti ga pa posljem po osu... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 jest bom pa zdele tko v eter rekla...b. ena navadna picka si...uff...mi je ze odleglo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ti mas gmail?? No sam za informacijo....jaz imam tudi dva . Kok sta vidva ena dva čuka. Lej jo, bič, k mi ni povedala gmaila. Sej prov, zamerm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 mam tut siolov mail sam ta je pa čist zabasan že 6 mesecev, pa se mi ne da ubadat z njim... no mislim, da itak sam na LNFju visim, maile pa včas mal pozabim gledat Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Sej sem se ze skor jst ponudu, da posljem, pa sem pol ugotovu, da je kar boljs, ce ji ti posljes! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Vaš modus vivendi in stvari, ki jih avtomatično počnete vsak dan, so navadne barabije. Here, said it. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 A sladko vsebino ker naslova mojga gmaila nimaš Ne , sem imel v mislih povabilo, da si odpre svoj g mail... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Ej ti baba glupa, če mislš da te nisem spregledala že zdavnaj, bogi uni bedaki, ki ti nasedajo k so tolk glupi, da ti verjamejoda si ti ti ampak nis pa ne delej se eno đekico, k to sploh nis, ampak ena totalnozafrustrirana in nepotešena bejba Uf kolk mi je odlegl Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 mick ancora al una picerija na lentu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 koga je koga spel se že enkrat nikol ti nau uspel :xx!: Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 koga je koga spel se že enkrat nikol ti nau uspel :xx!: dober tek!!!.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Kaj ti ni jasn, model? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.