Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Še en copy-paste... če je to res napisal kak policist, pa ne vem :)

POZIV POLICISTOM

AKCIJA: POLICIJA SMO LJUDJE – SPUSTIMO ŠČITE

Bom udaril lačnega soseda? Hvala - jaz ne!

Spoštovani policisti – sodelavci, prijatelji, očetje in matere slovenskih otrok, otroci slovenskih staršev…

Bila je vojna. Bilo je nasilje. Stopili smo v bran novi Sloveniji in jo uspešno ubranili, saj smo želeli samostojnost in lepše neodvisno življenje. Enotni smo bili takrat in verjamem, da bomo enotni sedaj, ko smo ujeti v zaporu slovenske politike, levih in desnih, ujeti v diktaturi Janeza Janše, disocialno motene osebe, ki nas vodi in ki je vpregel tudi Vinka Gorenaka, našega izdajalca, ki nam je uredil tudi to, da dobivamo v nekaterih primerih varstvene dodatke, da dosežemo minimalno plačo. In tistega Gorenaka, ki je kot izdajalec svojih sodelavcev napisal za skoraj cel rednik uradnih zaznamkov, s katerimi je izdajal sodelavce, jih »tožaril«. Ta isti nam govori, katera smer je prava… Ta isti zatiralec demokracije je to, spoštovani.

In postali smo del vstaje. Vseslovenske vstaje, ki ima dva pola. En pol je narod, ki hoče izkoreniniti totalitarno diktaturo vlade, in drugi pol, ki ga predstavlja peščica nenasitnih lahko vodljivih sprijenih materialistov, ki pozablja, da smo Slovenija ljudje. Tisti preprosti, tisti za trakom, čistilke, šoferji, kuharji, učitelji, vojaki, policisti… tisti z lopatami v rokah, mehaniki. Skratka ljudje, naši sosedje, naši starši, naši otroci… To smo mi. Kri in srce Slovenije. Slovenija niso in ne bodo politične elite. Ne leve, ne desne. Ampak ta prave. Mi! Ne morem se načuditi, ne morem verjeti, ne bom se sprijaznil, da policisti vedno pogosteje obravnavamo kazniva dejanja, pri katerih ljudje v trgovinah ukradejo žemlje in paštete, ko ukradejo gorivo na bencinskih servisih in še sto življensko pomembnih stvari. Dragi moji, ti niso kriminalci, samo lačni so. To delajo, da živijo, da preživijo. Da preživijo v Sloveniji, ki naj bi postala druga Švica. Ne da se več živeti. In ti so obsojeni… pravnomočno. Tajkuni, vladajoči in župani pa nikoli.

Zato samo sporočilo vladi: še vedno sem človek, še vedno vem, kaj je prav, tudi ko nadanem čelado, neprebojni jopič, gumijevko ali tomfo. Gorenak in Janša ter vsi ostali levi in desni: NE BOM več NIKOLI udaril po tistem, ki demonstrira. NE BOM udarjal po lačnih ljudeh, katerih trpljenje je posledica vaše prepotentne nesposobnosti in sprijenosti! NE BOM udarjal po ljudeh, ki imajo prav. NE BOM udarjal po lačnem sosedu, sinu, očetu materi sestri… Nikoli nisem in ne bom pretepal lačnih!!! NE BOM! In to na ukaz? Jaz ne. Hvala, nisem tako vzgojen.

Kaj pa ti, spoštovani sotrpin, sodelavec, prijatelj?

Politično nisem bil nikoli opredeljen. Nikoli komunist. Moje pisanje je nastalo zato, ker moj 5-letni sin čez 3 mesec praznuje rojstni dan. Da ne more povabiti sošolcev, sem mu že povedal. Nimamo denarja, čeprav sva oba z ženo izobražena. Obsedel je brez besed, le debele solze so bile. Obljubil sem, da bo drugo leto imel veliko zabavo. Pa še to sem najbrž lagal. In prav zato, zaradi solz, ker sem pošten in sem moral lagati lastnemu otroku, zaradi nesposobne diktatorske politike s krdelom marionet, brez občutka za delavce javnem in zasebnem sektorju, sem spisal to pismo. Spisal sem pismo in spustil bom ščit, odložil čelado, opustil ukaz. Jaz sem del vas, Spoštovani ljudje.

Na vas se lahko obrnem samo še s prošnjo: Glede na maščevalno politiko Vinka Gorenaka vas prosim, če ima sploh še kdo kako službo kje, da mi jo rezervira. Gorenak me bo našel in odpustil zaradi krivdnih razlogov. Zaradi tega pisanja. On to zna – preverjeno. Hvala vam. Svoje mišljenje vam podajam zastonj. Moje plačilo bodo vaši všečki! Hvala.

Za vlado, leve IN desne, pa le še to:

GOTOFI STE!!! SPUSTILI BOMO ŠČITE

Policist

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Deli na socialnih omrežjih

Aha, a pol če ga drugi žalijo, pol ga lahko tud ti, al kva? In v nadaljevanju... če se en slabo vede do tebe, se lahko tud ti do njega? Če bi bla metoda zob za zob in oko za oko dobra, bi bla zemlja že zdavnaj škrbasta in slepa.

Žališ in ponižuješ ga pa s tem, ko žališ in ponižuješ njegove stvaritve. Ljudi.

:o|o:

Aja, jaz sem pa potem lahko žaljen ?

No, zgleda da tudi to zmorem ... prenesti biti žaljen .

Ma, ni panike, sem že maaarsikaj hujšega preživel, pa bom tud' to .

Hvala pa vseeno ..

Lp + #

Še en copy-paste... če je to res napisal kak policist, pa ne vem :)

POZIV POLICISTOM

AKCIJA: POLICIJA SMO LJUDJE – SPUSTIMO ŠČITE

Bom udaril lačnega soseda? Hvala - jaz ne!

Spoštovani policisti – sodelavci, prijatelji, očetje in matere slovenskih otrok, otroci slovenskih staršev…

Bila je vojna. Bilo je nasilje. Stopili smo v bran novi Sloveniji in jo uspešno ubranili, saj smo želeli samostojnost in lepše neodvisno življenje. Enotni smo bili takrat in verjamem, da bomo enotni sedaj, ko smo ujeti v zaporu slovenske politike, levih in desnih, ujeti v diktaturi Janeza Janše, disocialno motene osebe, ki nas vodi in ki je vpregel tudi Vinka Gorenaka, našega izdajalca, ki nam je uredil tudi to, da dobivamo v nekaterih primerih varstvene dodatke, da dosežemo minimalno plačo. In tistega Gorenaka, ki je kot izdajalec svojih sodelavcev napisal za skoraj cel rednik uradnih zaznamkov, s katerimi je izdajal sodelavce, jih »tožaril«. Ta isti nam govori, katera smer je prava… Ta isti zatiralec demokracije je to, spoštovani.

In postali smo del vstaje. Vseslovenske vstaje, ki ima dva pola. En pol je narod, ki hoče izkoreniniti totalitarno diktaturo vlade, in drugi pol, ki ga predstavlja peščica nenasitnih lahko vodljivih sprijenih materialistov, ki pozablja, da smo Slovenija ljudje. Tisti preprosti, tisti za trakom, čistilke, šoferji, kuharji, učitelji, vojaki, policisti… tisti z lopatami v rokah, mehaniki. Skratka ljudje, naši sosedje, naši starši, naši otroci… To smo mi. Kri in srce Slovenije. Slovenija niso in ne bodo politične elite. Ne leve, ne desne. Ampak ta prave. Mi! Ne morem se načuditi, ne morem verjeti, ne bom se sprijaznil, da policisti vedno pogosteje obravnavamo kazniva dejanja, pri katerih ljudje v trgovinah ukradejo žemlje in paštete, ko ukradejo gorivo na bencinskih servisih in še sto življensko pomembnih stvari. Dragi moji, ti niso kriminalci, samo lačni so. To delajo, da živijo, da preživijo. Da preživijo v Sloveniji, ki naj bi postala druga Švica. Ne da se več živeti. In ti so obsojeni… pravnomočno. Tajkuni, vladajoči in župani pa nikoli.

Zato samo sporočilo vladi: še vedno sem človek, še vedno vem, kaj je prav, tudi ko nadanem čelado, neprebojni jopič, gumijevko ali tomfo. Gorenak in Janša ter vsi ostali levi in desni: NE BOM več NIKOLI udaril po tistem, ki demonstrira. NE BOM udarjal po lačnih ljudeh, katerih trpljenje je posledica vaše prepotentne nesposobnosti in sprijenosti! NE BOM udarjal po ljudeh, ki imajo prav. NE BOM udarjal po lačnem sosedu, sinu, očetu materi sestri… Nikoli nisem in ne bom pretepal lačnih!!! NE BOM! In to na ukaz? Jaz ne. Hvala, nisem tako vzgojen.

Kaj pa ti, spoštovani sotrpin, sodelavec, prijatelj?

Politično nisem bil nikoli opredeljen. Nikoli komunist. Moje pisanje je nastalo zato, ker moj 5-letni sin čez 3 mesec praznuje rojstni dan. Da ne more povabiti sošolcev, sem mu že povedal. Nimamo denarja, čeprav sva oba z ženo izobražena. Obsedel je brez besed, le debele solze so bile. Obljubil sem, da bo drugo leto imel veliko zabavo. Pa še to sem najbrž lagal. In prav zato, zaradi solz, ker sem pošten in sem moral lagati lastnemu otroku, zaradi nesposobne diktatorske politike s krdelom marionet, brez občutka za delavce javnem in zasebnem sektorju, sem spisal to pismo. Spisal sem pismo in spustil bom ščit, odložil čelado, opustil ukaz. Jaz sem del vas, Spoštovani ljudje.

Na vas se lahko obrnem samo še s prošnjo: Glede na maščevalno politiko Vinka Gorenaka vas prosim, če ima sploh še kdo kako službo kje, da mi jo rezervira. Gorenak me bo našel in odpustil zaradi krivdnih razlogov. Zaradi tega pisanja. On to zna – preverjeno. Hvala vam. Svoje mišljenje vam podajam zastonj. Moje plačilo bodo vaši všečki! Hvala.

Za vlado, leve IN desne, pa le še to:

GOTOFI STE!!! SPUSTILI BOMO ŠČITE

Policist

Dober xDDx :palec: xDDx

Ampak, če bojo le ostali tud tko "suvereni" xDDx , ... ker, ponavadi policisti niso taki , ... :o|o:

Bomo videli .

Lp do tedaj.

bog se izraža skozi nas in boga najbolje častiš, če narediš največ iz svojega življenja, kolikor moreš.

usmiljenje, dobrodelnost, hvaležnost... je samoumevna stvar človeku, ki je srečen s svojim lajfom in tudi deluje v tej smeri in ne dela iz tega big deala.

je pa to isto usmiljenje in dobrodelnost.. tudi oklep luzerjem, ki se skrivajo za to dobrodelnost in nabijajo drugim krivdo in slabo vest... da s tem pridobijo na swoji samopomembnosti.

bojante.... sej mi je mim prepričevati prepričanega, ampak trosiš pa take, da že sploh ni več zabavno.

No, saj, meni ni nikoli bilo kaj preveč "zabavno" nekaj kar je Realno .

Namreč, J a z Nisem Tukaj zaradi zabave, kot so očitno nekateri ki Žal še Niso Spoznali Resnosti Življenja .

In Nikoli Nisem Bil tu gor zaradi kake "zabave", kajti Nisem nek "zabavljač" , ...

No, eni so žal pravo nasprotje , ... ampak Tudi še za njih Bo Prišel čas "grenkega Spoznanja" Resnosti Življenja .

lp do tedaj, .

B. + #

Posnetke iz tujine se spet tolmači malo pristransko...nikjer pa niso pokazali oz. omenili "backupa" oz. zaledja- težko oboroženih enot v zaledju, če bi šlo kaj narobe, kamor camermani seveda niso imeli dostopa. Malo boljšim poznavalcem so te stvari pač logične...Za Nemčijo je pisalo, da so ločili skrajneže od mirnih demonstrantov. Treba je vedeti, da tam malo bolj sledijo in kontrolirajo neonaciste in da jih imajo v evidencah, podobno kot je imela udba "črno knjigo"...kazensko pravo je pa tudi bolj učinkovito kot pri nas...

Za Španijo pa težko rečem, so pa po mojem v bližini tudi bile kakšne heavy armed units za hitro posredovanje...Mogoče pa malo testirajo nove taktike al se pa malo prilagajajo razmeram, da folk ne dobi občutka, da so v kakšnem totalitarnem režimu...

Pri demonstracijah pač nobena "pametna" vlada in poveljujoči ljudje ne bodo glih razorožili vseh enot in jih postavili nekam brez možnostjo hitrega umika in posredovanja drugih. To lahko stori samo kakšen res glup voditelj ali poveljnik, ki ne pozna niti osnov "vojskovanja"...razen če so tisti človečki žrtvovani, služijo kot vaba, taki pač v realnosti in the war zone v večini primerov ne preživijo...Res, da demonstracije, shodi in podobno niso vojna, so pa različne taktike in načini zelo podobni vojnim simulacijam...v mirnem času seveda...

Mi je pa zanimivo, ko pišejo, da se vojska ne sme vmešavat v demonstracije, da je kao kršenje ustave in ne vem kaj še vse...a velja to tudi, če se uvede protiteroristične razmere, ogrožanje nacionalne varnosti, ipd...amerika, anglija, nemčija, francija in še kakšna druga tako opevana demokratična država so zelo dober zgled, da takrat človekove pravice, ustava in ne vem kaj še vse ne igrajo glavne vloge...Lahko pa vojska tudi v mirnem času zavaruje pomembne državne objekte in jih varuje, če policija nima zadostnih sredstev in osebja, brez vmešavanja v dfelo policije oz. lahko posreduje če grozi državni udar, napad notranjega sovražnika, ipd...Na varovanem območju pa lahko uporabijo silo...vsaj tako so meni tupili v glavo kad sam bio vojnik...

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Vinko Möderndorfer, pisatelj, režiser:

Moji lubi Slovenci!

Živimo v drekastih časih. Odgovor na to, zakaj smo se pogreznili

v greznico nepočiščenih iztrebkov in zakaj nam lasten drek leze

v usta in nos, skozi ušesa naravnost v možgane, je preprost:

Dvajset let smo poslušali demagoško obračanje besed, gledali

demokratično izvoljene butce, ki so nam iz parlamentarne

prižnice pridigali o poštenosti, solidarnosti, pravičnosti,

zraven pa nekaznovano kradli za našimi hrbti.

Dvajset let so si pripenjali na prsi zasluge, pljuvali na vse,

kar niso bili oni, cinično dvomili o vseh avtoritetah, lagali

brez kazni, varali brez slabe vesti, resnico in pravico krojili

po svoji volji in koži, bili proti vsem, ki niso z nami in bili

proti vsem kar tako, zaradi kondicije, zaradi športa.

Dvajset let, moji lubi Slovenci, so zlorabljali besedo, se

delali norca iz nje, iz besede so naredili tržno blago, ponižali

so jo na besedo laži in manipulacije, jo nespoštljivo

izkoriščali, naredili so jo za vlačugo, jo poteptali, prodali,

razdali. Poenostavili so jo, zdaj služi ceneni reklami za

njihove barabije.

Izdali so prijatelje, sodelavce, brate, sestre; izdali so

prepričanje, naše in svoje, menjavali so stranke pogosteje kot

svoje gate in pri tem niso niti zardeli. Zlorabljali in

zlorabili so vse institucije v svoji brezobzirni borbi za

oblast. Se smehljali v televizijske kamere, igrali poštenjake in

človekoljube, zraven pa za hrbti brusili nože za naše vratove.

V imenu svojih pritlehnih interesov, v imenu krvoloke

bratovščine, ki je vse bolj prepričana, da je oblast boljša od

ljubic, boljša od tihe onanije za straniščnimi vrati, kjer res

ne škodiš nikomur, so žrtvovali tisoče delovnih mest, usodo

tisoče družin, zato da so lahko domov pod pazduho odnesli malho,

polno novcev, in si kot nedorasli bradati otroci zgradili lovske

kočice, hišice in hiše, nakupili zemljo in zemljišča, zgradili

steklene palače in palačice, si kupili ladjice in barke,

avtomobile in avtomobilčke, izkopali bazene in postavili

plotove, najvišje v svojih glavah, in čisto vseeno jim je bilo,

in jim je še vedno, in jim je vedno bolj, za vas, moji lubi

Slovenci, za vaše delovne roke, za vaše pridne otroke, za vaše

življenje

Podriskali so vas, lubi moji, vi pa ste mislili, da na vaše

obraze pada mehko zlato. Dvajset let so drekčli po vaših glavah

s svojimi paranojami, strahom, cinizmom, ironijo, nadutostjo,

superiornostjo, in to vse za to, da bi prikrili svoje goljufije,

svoje male in velike lopovske afere, tiha kupovanja in

podkupovanja, svoje okostnjake, skrite v omarah; vse so si

prikrojili, da bi se lahko zakrili in da bi bili večno videti

pošteni osvoboditelji, preroditelji, graditelji cest in

obcestnih stranišč. Napisali so si svoje zakone, na tiste

zakone, ki niso po njihovi meri, se požvižgajo, zamahnejo z

roko; postavili so svoje zveste pse na prava mesta, opljuvali so

vse druge, posejali sovraštvo in zanetili prepire. Nič ne velja,

resnice ni, resnica se samo zdi, vse je lahko tako, kot hočeš,

kot rečeš, kot obrneš, kot imaš dolžnika in prijatelja na pravem

mestu. Drug drugega držijo za vrat. Deželo jim je v dvajsetih

letih uspelo narediti gluho in slepo za vse dobro, za vse

kvalitetno. Nič ne velja več. Najmanj delo. Nihče se v resnici

na nič ne spozna več in vsi se poznajo na vse. Saj je vseeno,

skomignejo z rameni, važno je, da si naš, da si mi simpatičen,

da mi lezeš v rit, sploh ni več pomembno, da dobro delaš. In

gorje tistemu, ki stoji na cesti sam samcat, s svojim delom, s

svojim talentom, s svojo voljo in željo. Gorje pametnemu in

nadarjenemu, gorje mu, ki nima ničesar dati v zameno. Tistemu,

ki nima nič, je treba vzeti tudi to! Tisti, ki ima vse, naj ima

še več! To sta gesli minulih dveh desetletij. Dvajset let!! Moji

lubi Slovenci! Za nekatere je to vsa mladost, za nekatere

polovica življenja, za nekatere najkreativnejša in najboljša

leta, za nekatere celo življenje! Preveč! Dvajset let preveč

sprenevedanja, klanovstva in klovnovstva, metanja polen tistemu,

ki pride za tabo, kot da je smisel oblasti zgolj in samo to.

Drvarjenje! Mrcvarjenje. Veliko izdajstvo.

Lubi Slovenci, poscali so se na občutljivost, na občutek do

bližnjega, na sočutje, in še ščijejo: vsem na očeh po vseh ljudeh!

Vi pa vse to vidite in ste kar tiho?

In kdor vidi in ne stori ničesar - je kriv!

Kje je, moji lubi Slovenci, vaša sveta jeza? Kje je občutek za

upor? Kam je izginil ponos?

Ni treba čakati, da pride dno do tebe, ni treba, da moraš

izgubiti vse, da bi lahko dobil vse. Če lumparije lumpov ne bodo

kaznovane, boste morali, moji lubi Slovenci, vzeti mesarico in

kij v svoje roke.

* Primož Trubar je svoje pridige velikokrat začenjal z

nagovorom: >Moji lubi Slovenci

Trubarjevem življenju je bila ljubezen do slovenskega ljudstva.

Verjel je, da ima to lubo ljudstvo dovolj moči in volje, sočutja

do bližnjega, solidarnosti in tovarištva, da lahko premaga vse

skušnjave in preživi vse viharje.

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx eni ste že izgubili stik

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

danes sem dobil čuden meil

Ni slabo če smo na to za vsak slučaj pripravljeni …..

Vláda je julija 2012 prejala informacijo. Z njo seznanite svoje najbližje, prijatelje in vse ljudi, ki so jo sposobni sprejeti. Laboratoriji NASA so sporočlili, da bo kmalu možen prehod Zemlje čez galaktični „ničelni pas".

1. Jesen in zima 2012/2013 bosta v Tibetu in na celi severni polobli topli. Med 12. in 23. 12. 2012 bo Zemlja s celotnim Sončevim sistemom verjetno prešla čez galaktični „ničelni pas". Gre za obstoječi prostor, kjer ugasnejo in se ne morejo širiti nobene energie, kjer pri nobenem objektu ne obstajajo elektromagnetna polja.

2. Praktično bo na celi Zemlji 21. 12. 2012 v nekaj minutah okrog 10. ure zjutraj po moskovskem času /7. ure po srednjeevropskem času/ nastala popolna tema in absolutna tišina. Ne bo svetlobe, elektrike, komunikacijskih povezav, celo nobeden zvok, ničesar ne bo delovalo.

3. To temo bodo spremljale kozmične iluzije, iluzorne eksplozije svetlobe, kar bo trajalo nekaj dni, približno 3-4. Naj vas ne bo ničesar strah.

4. Zatem se zopet pojavi sončna svetloba. Vse postane zopet vidno. Živali bodo prej intuitivno ugotovile, da prihaja „kozmična tema" in se bodo skrile v brlogih.Ljudje v mestih ne bodo ničesar občutili, zato bodo med njimi žrtve in bo nastala panika. Lahko umre 10 odstotkov prebivalstva.

5. Na to spremembo ciklusov se morate pripraviti prej, dokončati vse obveznosti za leto 2012, ne najemati novih dolgov in vrniti stare dolgove.

6. Dne 20. 12. 2012 vzemite svoje otroke, dokumente, denar in odpotuje iz mest na podeželje. Pripravite si zaloge hrane za 2 meseca. Električna omrežja se bodo rekonstruirala postopoma in dolgo. Potrebno je imeti zalogo vode, drv za kurjavo, svečke za razsveljavo. Morate imeti peč na drva. 21. 12. Prenehajo delovati električna in komunikacijska omrežja ter TV. V času „temnih dni" morate na okna obesiti temne zavese, ne gledati skozi okna, ne smete verjeti lastnim očem in ušesom, ne hodite ven. Če bo to nujno, ne oditite daleč, ker se boste lahko izgubili, ker boste brez orientacije. Niti lastne roke ne boste videli. Vendar strah je odveč.

7. Ko se zopet pojavi svetloba, se ne vračajte takoj v mesto, bolje da počakate do spomladi. Zemlja bo definitivno prišla iz „ničelnega pasu" približno 7. Februarja 2013. Delno bodo popravljena električna omrežja in transportni sistem. Proti koncu marca se bo popolnoma vzpostavilo ravnovesje in začnejo letati letala in voziti vlaki.

8. Vlade sveta so že iz raznih virov prejele ta poziv o „ničelnem pasu", vendar svojim državljanom bodisi ne znajo ali nočejo pomagati. Civilna zaščita in organizacija evakuacij ne bosta delovali, ker ne bo elektrike, komunikacije, prevoza. Lahko se zanesete le nase.

9. Nastala situacija po prehodu Zemlje čez galaktični „ničelni pas" bo spremenila ljudi tako, da bodo postali bolj poduhovljeni. Bodo začeli razmišljati o novi hierarhiji vrednot. V razvitih in razvijajočih se državah bodo nastala in zacvetela nova duhovna gibanja, vzpostavljeni bodo novi sistemi za ohranjanje zdravlja in dostajanstva osebnosti. To bo dolgo obdobje z novim progresivnim trendom razvoja človeštva.

Daj se človek zresni no malo. !

še ena zanimivost

Muslimani

Neverjetno, sploh nismo opazili do sedaj!

Oni niso srečni v Gazi

Oni niso srečni v Libiji

Oni niso srečni v Maroku

Oni niso srečni v Tuniziji

Oni niso srečni v Yemenu

Oni niso srečni v Iraku

Oni niso srečni v Iranu

Oni niso srečni v Pakistanu

Oni niso srečni v Afganistanu

Oni niso srečni v Siriji

Oni niso srečni v Libanonu

Oni niso srečni v Bahreinu..........

Torej, kje so srečni ?

So srečni v Nemčiji

So srečni v Franciji

So srečni v Angliji

So srečni v Izraelu

So srečni na Nizozemskem

So srečni v Belgiji

So srečni v Španiji

So srečni v Italiji

So srečni v Australiji

So srečni v ZDA

So srečni v Kanadi

So srečni v Švedski

So srečni v Norveški

So srečni v Austriji

So srečni v Švici.

Oni so srečni v vseh državah, katere niso muslimanske.

In koga krivijo?

Ne Islam

Ne njihovo vodstvo

Ne sami sebe..

Oni krivijo države v katerih so srečni.

In hočejo jih spremeniti, da bodo kot države iz katerih so prišli in niso bili srečni.

Oprostite, sem menda idiot, da ne morem razumeti njihovo strategijo in ne morem vedeti kam nas to pelje v prihodnosti?...

Širiti bedasto propagando je reakcija labilnih.

Najlepše je doma, isto velja tako za tebe, kakor muslimane in še koga.

pomeni ...

pocrkale bojo ure

naprave

računalniki

izgubleni bojo vsi podatki

izgubimo stike med seboj

Izgubil si stik sam s sabo..

še ena zanimivost

Muslimani

Neverjetno, sploh nismo opazili do sedaj!

Oni niso srečni v Gazi

Oni niso srečni v Libiji

Oni niso srečni v Maroku

Oni niso srečni v Tuniziji

Oni niso srečni v Yemenu

Oni niso srečni v Iraku

Oni niso srečni v Iranu

Oni niso srečni v Pakistanu

Oni niso srečni v Afganistanu

Oni niso srečni v Siriji

Oni niso srečni v Libanonu

Oni niso srečni v Bahreinu..........

Torej, kje so srečni ?

So srečni v Nemčiji

So srečni v Franciji

So srečni v Angliji

So srečni v Izraelu

So srečni na Nizozemskem

So srečni v Belgiji

So srečni v Španiji

So srečni v Italiji

So srečni v Australiji

So srečni v ZDA

So srečni v Kanadi

So srečni v Švedski

So srečni v Norveški

So srečni v Austriji

So srečni v Švici.

Oni so srečni v vseh državah, katere niso muslimanske.

In koga krivijo?

Ne Islam

Ne njihovo vodstvo

Ne sami sebe..

Oni krivijo države v katerih so srečni.

In hočejo jih spremeniti, da bodo kot države iz katerih so prišli in niso bili srečni.

Oprostite, sem menda idiot, da ne morem razumeti njihovo strategijo in ne morem vedeti kam nas to pelje v prihodnosti?...

NOOOOOOO; TOOOOOLE SI Pa Nenormalno Dobro našel .xDDx xcivx xDDx

Si Bom zapomnil Tole, Za v prihodnje .x:)x

Hvala za ta prispevek.

Če mi le še zaupaš, od kje ti tole ? :8):

Lp + #

prehod

Žal je Dušo tega dedca že skor povsem prevzel njegov zmaterializiran um, zato je postal : navaden zavajalec .

Žal .

Lp + #

Vinko Möderndorfer, pisatelj, režiser:

Moji lubi Slovenci!

Živimo v drekastih časih. Odgovor na to, zakaj smo se pogreznili

v greznico nepočiščenih iztrebkov in zakaj nam lasten drek leze

v usta in nos, skozi ušesa naravnost v možgane, je preprost:

Dvajset let smo poslušali demagoško obračanje besed, gledali

demokratično izvoljene butce, ki so nam iz parlamentarne

prižnice pridigali o poštenosti, solidarnosti, pravičnosti,

zraven pa nekaznovano kradli za našimi hrbti.

Dvajset let so si pripenjali na prsi zasluge, pljuvali na vse,

kar niso bili oni, cinično dvomili o vseh avtoritetah, lagali

brez kazni, varali brez slabe vesti, resnico in pravico krojili

po svoji volji in koži, bili proti vsem, ki niso z nami in bili

proti vsem kar tako, zaradi kondicije, zaradi športa.

Dvajset let, moji lubi Slovenci, so zlorabljali besedo, se

delali norca iz nje, iz besede so naredili tržno blago, ponižali

so jo na besedo laži in manipulacije, jo nespoštljivo

izkoriščali, naredili so jo za vlačugo, jo poteptali, prodali,

razdali. Poenostavili so jo, zdaj služi ceneni reklami za

njihove barabije.

Izdali so prijatelje, sodelavce, brate, sestre; izdali so

prepričanje, naše in svoje, menjavali so stranke pogosteje kot

svoje gate in pri tem niso niti zardeli. Zlorabljali in

zlorabili so vse institucije v svoji brezobzirni borbi za

oblast. Se smehljali v televizijske kamere, igrali poštenjake in

človekoljube, zraven pa za hrbti brusili nože za naše vratove.

V imenu svojih pritlehnih interesov, v imenu krvoloke

bratovščine, ki je vse bolj prepričana, da je oblast boljša od

ljubic, boljša od tihe onanije za straniščnimi vrati, kjer res

ne škodiš nikomur, so žrtvovali tisoče delovnih mest, usodo

tisoče družin, zato da so lahko domov pod pazduho odnesli malho,

polno novcev, in si kot nedorasli bradati otroci zgradili lovske

kočice, hišice in hiše, nakupili zemljo in zemljišča, zgradili

steklene palače in palačice, si kupili ladjice in barke,

avtomobile in avtomobilčke, izkopali bazene in postavili

plotove, najvišje v svojih glavah, in čisto vseeno jim je bilo,

in jim je še vedno, in jim je vedno bolj, za vas, moji lubi

Slovenci, za vaše delovne roke, za vaše pridne otroke, za vaše

življenje

Podriskali so vas, lubi moji, vi pa ste mislili, da na vaše

obraze pada mehko zlato. Dvajset let so drekčli po vaših glavah

s svojimi paranojami, strahom, cinizmom, ironijo, nadutostjo,

superiornostjo, in to vse za to, da bi prikrili svoje goljufije,

svoje male in velike lopovske afere, tiha kupovanja in

podkupovanja, svoje okostnjake, skrite v omarah; vse so si

prikrojili, da bi se lahko zakrili in da bi bili večno videti

pošteni osvoboditelji, preroditelji, graditelji cest in

obcestnih stranišč. Napisali so si svoje zakone, na tiste

zakone, ki niso po njihovi meri, se požvižgajo, zamahnejo z

roko; postavili so svoje zveste pse na prava mesta, opljuvali so

vse druge, posejali sovraštvo in zanetili prepire. Nič ne velja,

resnice ni, resnica se samo zdi, vse je lahko tako, kot hočeš,

kot rečeš, kot obrneš, kot imaš dolžnika in prijatelja na pravem

mestu. Drug drugega držijo za vrat. Deželo jim je v dvajsetih

letih uspelo narediti gluho in slepo za vse dobro, za vse

kvalitetno. Nič ne velja več. Najmanj delo. Nihče se v resnici

na nič ne spozna več in vsi se poznajo na vse. Saj je vseeno,

skomignejo z rameni, važno je, da si naš, da si mi simpatičen,

da mi lezeš v rit, sploh ni več pomembno, da dobro delaš. In

gorje tistemu, ki stoji na cesti sam samcat, s svojim delom, s

svojim talentom, s svojo voljo in željo. Gorje pametnemu in

nadarjenemu, gorje mu, ki nima ničesar dati v zameno. Tistemu,

ki nima nič, je treba vzeti tudi to! Tisti, ki ima vse, naj ima

še več! To sta gesli minulih dveh desetletij. Dvajset let!! Moji

lubi Slovenci! Za nekatere je to vsa mladost, za nekatere

polovica življenja, za nekatere najkreativnejša in najboljša

leta, za nekatere celo življenje! Preveč! Dvajset let preveč

sprenevedanja, klanovstva in klovnovstva, metanja polen tistemu,

ki pride za tabo, kot da je smisel oblasti zgolj in samo to.

Drvarjenje! Mrcvarjenje. Veliko izdajstvo.

Lubi Slovenci, poscali so se na občutljivost, na občutek do

bližnjega, na sočutje, in še ščijejo: vsem na očeh po vseh ljudeh!

Vi pa vse to vidite in ste kar tiho?

In kdor vidi in ne stori ničesar - je kriv!

Kje je, moji lubi Slovenci, vaša sveta jeza? Kje je občutek za

upor? Kam je izginil ponos?

Ni treba čakati, da pride dno do tebe, ni treba, da moraš

izgubiti vse, da bi lahko dobil vse. Če lumparije lumpov ne bodo

kaznovane, boste morali, moji lubi Slovenci, vzeti mesarico in

kij v svoje roke.

* Primož Trubar je svoje pridige velikokrat začenjal z

nagovorom: >Moji lubi Slovenci

Trubarjevem življenju je bila ljubezen do slovenskega ljudstva.

Verjel je, da ima to lubo ljudstvo dovolj moči in volje, sočutja

do bližnjega, solidarnosti in tovarištva, da lahko premaga vse

skušnjave in preživi vse viharje.

Žal Je To Resnica, Pod katero se Nujno moram Podpisat .

danes sem dobil čuden meil

Ni slabo če smo na to za vsak slučaj pripravljeni …..

Vláda je julija 2012 prejala informacijo. Z njo seznanite svoje najbližje, prijatelje in vse ljudi, ki so jo sposobni sprejeti. Laboratoriji NASA so sporočlili, da bo kmalu možen prehod Zemlje čez galaktični „ničelni pas".

1. Jesen in zima 2012/2013 bosta v Tibetu in na celi severni polobli topli. Med 12. in 23. 12. 2012 bo Zemlja s celotnim Sončevim sistemom verjetno prešla čez galaktični „ničelni pas". Gre za obstoječi prostor, kjer ugasnejo in se ne morejo širiti nobene energie, kjer pri nobenem objektu ne obstajajo elektromagnetna polja.

2. Praktično bo na celi Zemlji 21. 12. 2012 v nekaj minutah okrog 10. ure zjutraj po moskovskem času /7. ure po srednjeevropskem času/ nastala popolna tema in absolutna tišina. Ne bo svetlobe, elektrike, komunikacijskih povezav, celo nobeden zvok, ničesar ne bo delovalo.

3. To temo bodo spremljale kozmične iluzije, iluzorne eksplozije svetlobe, kar bo trajalo nekaj dni, približno 3-4. Naj vas ne bo ničesar strah.

4. Zatem se zopet pojavi sončna svetloba. Vse postane zopet vidno. Živali bodo prej intuitivno ugotovile, da prihaja „kozmična tema" in se bodo skrile v brlogih.Ljudje v mestih ne bodo ničesar občutili, zato bodo med njimi žrtve in bo nastala panika. Lahko umre 10 odstotkov prebivalstva.

5. Na to spremembo ciklusov se morate pripraviti prej, dokončati vse obveznosti za leto 2012, ne najemati novih dolgov in vrniti stare dolgove.

6. Dne 20. 12. 2012 vzemite svoje otroke, dokumente, denar in odpotuje iz mest na podeželje. Pripravite si zaloge hrane za 2 meseca. Električna omrežja se bodo rekonstruirala postopoma in dolgo. Potrebno je imeti zalogo vode, drv za kurjavo, svečke za razsveljavo. Morate imeti peč na drva. 21. 12. Prenehajo delovati električna in komunikacijska omrežja ter TV. V času „temnih dni" morate na okna obesiti temne zavese, ne gledati skozi okna, ne smete verjeti lastnim očem in ušesom, ne hodite ven. Če bo to nujno, ne oditite daleč, ker se boste lahko izgubili, ker boste brez orientacije. Niti lastne roke ne boste videli. Vendar strah je odveč.

7. Ko se zopet pojavi svetloba, se ne vračajte takoj v mesto, bolje da počakate do spomladi. Zemlja bo definitivno prišla iz „ničelnega pasu" približno 7. Februarja 2013. Delno bodo popravljena električna omrežja in transportni sistem. Proti koncu marca se bo popolnoma vzpostavilo ravnovesje in začnejo letati letala in voziti vlaki.

8. Vlade sveta so že iz raznih virov prejele ta poziv o „ničelnem pasu", vendar svojim državljanom bodisi ne znajo ali nočejo pomagati. Civilna zaščita in organizacija evakuacij ne bosta delovali, ker ne bo elektrike, komunikacije, prevoza. Lahko se zanesete le nase.

9. Nastala situacija po prehodu Zemlje čez galaktični „ničelni pas" bo spremenila ljudi tako, da bodo postali bolj poduhovljeni. Bodo začeli razmišljati o novi hierarhiji vrednot. V razvitih in razvijajočih se državah bodo nastala in zacvetela nova duhovna gibanja, vzpostavljeni bodo novi sistemi za ohranjanje zdravlja in dostajanstva osebnosti. To bo dolgo obdobje z novim progresivnim trendom razvoja človeštva.

ja, tole je učil tudi oni Virgil Armstrong, ki je nekoč že bil v Sloveniji .

In jaz sem mu verjel, ... do nedavnega, ko sem spoznal , da je - zavajalec - Krivi-Lažni Prerok.

No, Ni pa potem nujno, da so vsi podatki od njega zavajajoči , ... kajti določene Stvari So - Resnične .

In, možno je, da je tudi To .

Ni pa nujno .

Zato svetujem previdnost z malo "rezerve" pri verjetju teh Podatkov .

Sicer bomo pa kmalu videli sami , ... in se zato lahko pripravimo na to .

Možno je, da bo kaj res tudi od tega x:)x

Lp + #

pomeni ...

pocrkale bojo ure

naprave

računalniki

izgubleni bojo vsi podatki

izgubimo stike med seboj

Ne, ne, ,,... kokr je meni znano, se bo potem po 3-4 dneh vrnilo v prvotno stanje, ... če sem prav zastopil Virgila ki je razlagal o tem že v prejšnjem Tisočletju .

Ni pa nujno , ...

Ampak, Glede na podatke iz NR , bi se mogl vrnit v Prvotno stanje, Ampak z našo "Razširjeno" Zavestjo .

Tko, da sklepam, da bomo imeli še Boljše Stike kot prej, ... kajti mislim, da bo "zalaufala" tudi Telepatija .xDDx

Pustimo se presenetiti x;)x x8Dx

Lp + #

Bila na demnostracijah.

Prvič v lajfu bila obravnavana kot podgana ali insekt.

Se pravi iz prve roke: dejansko so spustili ob eni normalni uri (nisem pogledala, ampak je bilo morda okoli 20h al kaj takega) na trg pri Maxiju solzilec.

Res grda.

To pa še ni vse.

Z eno gospo mirno stojiva in v momentu, dejansko sniki!, dobiva V OKO! solzilec! Grozota.

V bistvu sploh ne morem verjet, da se je vse to zgodilo/dogajalo, tako da še ne morem strnit vsega vtisa.

Samo prisebnosti enega natakarja enega lokala se lahko zahvalim, da imam sploh še desen uč oz. da lohk vidim nanj.

Uč imam tik pred eksplozijo, drugič pa ni bilo kot prvič, ko so samo razpršili, ampak je dobesedno ŠPRICNILO -tekočina- v moj uč.... Kot bi si dal kapljice za oči, kjer pa bi bil notri solzilec - strup.

Ne morem verjet, da se je to lahko zgodilo.

ful časa sem rabla, da sem lahko odprla oko... grozota.

Potem je še helikopter bil, se mi je zdelo da tud zna kaj pršit, na koncu pa se je izkazalo, da so (mislim da) vodni topovi.

Ampak hej! Pejt nad mano z vodnimi topovi, samo ne s strupi!

Kot da sem insekt. Kej tacga!

Ob 20h v petek zvečer sem mirno na enem placu in me dobesedno zadimijo.

Ko ga dobiš v oko, je malo drugače in ni tako *neškodljivo*, kot se sliši (=solzilec - kao mal se solziš)

Tako da, totalno nad ultra mega blazotno pretirana reakcija represivnih organov.

Policaji so me razočarali.

Jih razumem, mi je blo grozno, ko so nanje eni se drli samo, saj niso oni krivi, samo so potrdili to, žal.

Vsaj tisti, ki so meni, ko sem samo tam stala ali se malo sprehajala, v oko špricnili strup!

(ta gospa ki je bila z mano je videla, da je prav en policaj nama to našprical)

Grozota.

• Lajkam 4
  • Buuuu 3

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tale zgornji post bom shranil

Le daj.

Ker:

Bila je na demonstracijah --

Res - bila sem na demnostracijah - mirna.

Imam 5999 prič. x;)x

Nisem pa sedela. x;)x

Tudi tiho nisem bila.

Bila pa sem mirna, sredi LJ ob osmih zvečer.

NI VARIANTE, da sem kršila karkoli! x!x xyesx

V glavnem - jaz sem bila, tebe pa (očitno) ni bilo.

Tako da naslednjič, ko boš pisal da sem pusi zarad popra v oko, dejva bit vsaj na enaki poziciji - ne da si ti med nama tisti, ki ima ful gobec na forumih, jaz pa v živo, v ril lajfu, dobim solzilc v uč.

'Bo šlo'? :vragec: x;)x

• Lajkam 5
  • Buuuu 3

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem tudi jaz mnenja, da je bila policija kar OK, glede na to, kaj vse je letelo na njih. Žal pa tu izvem, da je bila tudi kolateralna škoda. Je bil pa tudi pri meni en adrenalinski trenutek, ko sem se znašel pred četo besnih policajev, a so na srečo odhrumeli mimo mene. Sem protestiral skupaj z lunatiki x8Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pravzaprav, Antoninus, zdaj ko to pišeš, sem v glavi rekonstruirala dogodek in se strinjam, da to drži. Večina policajev je ravnala okej.

Ampak!

Tudi večina protestnikov. ! xyesx

Celo če bi gledala v procentih, bi znalo bit, da je več % protestnikov bilo kul, kot policajev. Žal.

S tem da so policaji tisti, ki so profiji in morajo bolj od 'izgrednikov' (sklepam da smo to vsi stavkajoči) postopati kul.

No in niso.

Menim, da je bila totalno pretirana sila (ščiti, solzilec, konji, vse) in začetek izgredov se je zgodil zelo hitro...

Tisti problematični mladci so stali na sredi trga, folk pa je celo proti njim skandiral 'spizdite', ko so vpili 'ubi ga' (ali nekaj takega). S tem da je slednjih bilo recimo 15-20. Kar pomeni, da se je folk dejansko distanciral oz. celo obsodil tak način.

Potem nenadoma, kot da bi kar čakali, so res govedarsko (brez potrebe in totalno prehitro, po teži situacije) policaji prvič spustili solzilec, da nas ful ni moglo verjet, da dejansko spuščajo to nad miren folk (vsaj tisoč napram tem kao nasilnim mladcem).

Zdelo se mi je skratka, kot da se je komaj čakalo, da se bo zasolzililo.

Tudi prej, ko je par skupin zgledalo, da želijo nemire, smo se ljudje dejansko distancirali, pa ne samo, ker smo bili opozorjeni itd., pač pa ker instinktivno tako ravnaš....

Tudi par udeležencev (tudi gospa ki je bila ob meni) je reklo, da so policaji prvi začeli z nasiljem.

Dejansko pa solzilca in helikopterjev nismo imeli niti v najhujšem 'komunizmu'.

Sem bila že na kakšnih demonstracijah (npr. v Berlinu s skvoterji in v Bielefeldu proti nacijem, ko so žgali avte, policaji posredovali itd., pa se policaji nikdar niso tako obnašali - plinjenje mirnega folka).

Ampak kot rečeno: večina policajev je bila korektnih in kul (in si niso zaslužili da je srd množic šel vanje in nanje), ampak zaradi tistih, ki pa niso bili (kakšen policaj morš bit, da dvema gospema našpricaš nalašč v oči solzilec?!), pa sem razočarana oz. so me res razočarali.

Če vidijo da si miren in okej, vsi smo ljudje in to, pa neko nasilje izvajat??

Tako da, kot med folkom, tako povsod: nek procent je vedno takih, ki bodo zaj* skupno stvar oz. nekaj dobrega.

• Lajkam 5
  • Buuuu 1

Picasso

jst ponavad delam, in plačujem davk da si ti lohk na sociali in greš demonstrirat skup z ostalimi besposličari ;)

pač dost nam je že , nam, ki delamo, hranit brezposelno leno in gnilo sodrgo, žal mi je da nisem bil na demonstracijah in se komu poscal v uč, recimo tebi k tok sikaš..

Ti si problem te države, stara lenoba brez meseca delovne dobe ki si še tolk predrzna da žališ tiste ki ti kruh dajejo..

In očitno drugega dela k provocirat in hodit po demonstracijah kjerkoli že si, nimaš... en dan na kmete hlev čistit pa na gobc ob vsaki pripombi pa bi se naučila pameti

In to velja za čist vsakega ki je bil na demonstraciji, golazen gnilobna brezdelna postopaška

ukint vsako subvencijo, vse fuknt na cesto, ki so bili na demonstracijah a imajo službo (semi že zdi kje), ostale zapisat in jim nikol v lajfu nobene službe ne dat...

drhal drhalska, škoda k nimamo Thacherjeve v tej državi ampak samo neke brezjajčnike.

x:px

P.s. ponavadi s tako svojatjo ki mirno sedi, skor vsakodnevno delam, najraj sedijo tm kjer se ne sme ali vsaj v cajtu k se ne sme, pa se pametne delajo

Jaz tud delam, pa en sam mesec nisem bla na socialni, pa tud plačujem davke, nočem nobenih kxxx otroških dodatkov,

samo za pošteno del naj me pošteno plačajo. S tole svojo izjavo si se posral na vse tiste, ki so brez služb, ki gurajo za

minimalce, zato ker je nekdo s polno ritjo dejal, da se s tem da prežvet, sebe pa otroke. Sem miroljuben človek, samo s

tole tvojo izjavo bi te pa komot na gobec. V teh "sodobnih " časih nebi smel bit EN sam otrok lačen, ne pa da poslušaš

zgodbe, kako živijo ob praznih makaronih.

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Ful je hecno brat ene, ki so šli demonstrirat, pol pa jokcajo kak so nekaj fasali. Če da policija ukaz, da je treba spraznit trg, ga je pač treba, ker je to zakonit ukaz in se ne gre za varnost policije, ampak za varnost LJUDI. In če si pol pač frajer in se greš 'mirnega' protestnika, pa sedeš na tla, kljub opozorilom, je pa policija kriva. Glede postopkov policije sem svoje stališče zapisal že na fb in se mi ne da ponavljat, ampak lupčki dragi, nekje mora bit meja. Je kdo od vas dejansko že držal granitno kocko v roki? Si sploh predstavljate, kaj naredi tak nekaj kilogramov težek projektil, ki ga 100 kilski bik zaluča s petnajstih metrov? Če ga dobiš v glavo, te ubije. Rabimo mrtve policaje? Oni niso ljudje, z družinami in otroki? Al je bolje, da pustijo nerede, dokler ne dobi granitne v glavo kak demonstrant? Je res tako zelo čudno, da uporabijo solzivec, ko nanje letijo stoli, steklenice, kamenje? Kaj bi naredil vsak od vas, če bi stal tam kot robocop? Bi po desetminutnem obstreljevanju bil miren, nežen, korekten? Manjka še samo, da se med protesti začne ropat, inventar se itak že razbija. Vam povem, da se tole ne bo končalo, dokler ne bo nekdo umrl. Pol bomo pa znali s prstom kazat na policijo, namesto na bolane ljudi, ki jim v oprani glavi naredi klik in ruvajo kocke, zato ker župani kradejo.
  • Lajkam 2
  • Buuuu 1
There is no fate, but what we make.

jst ponavad delam, in plačujem davk da si ti lohk na sociali in greš demonstrirat skup z ostalimi besposličari ;)

pač dost nam je že , nam, ki delamo, hranit brezposelno leno in gnilo sodrgo, žal mi je da nisem bil na demonstracijah in se komu poscal v uč, recimo tebi k tok sikaš..

Ti si problem te države, stara lenoba brez meseca delovne dobe ki si še tolk predrzna da žališ tiste ki ti kruh dajejo..

In očitno drugega dela k provocirat in hodit po demonstracijah kjerkoli že si, nimaš... en dan na kmete hlev čistit pa na gobc ob vsaki pripombi pa bi se naučila pameti

In to velja za čist vsakega ki je bil na demonstraciji, golazen gnilobna brezdelna postopaška

ukint vsako subvencijo, vse fuknt na cesto, ki so bili na demonstracijah a imajo službo (semi že zdi kje), ostale zapisat in jim nikol v lajfu nobene službe ne dat...

drhal drhalska, škoda k nimamo Thacherjeve v tej državi ampak samo neke brezjajčnike.

x:px

P.s. ponavadi s tako svojatjo ki mirno sedi, skor vsakodnevno delam, najraj sedijo tm kjer se ne sme ali vsaj v cajtu k se ne sme, pa se pametne delajo

Mislim, da je Butl tisto zgodbo o malarju od ne vem od kod že, naslovil na napačno osebo.

Kakšna grda laž! :angry:

Še otroškega dodatka nisem uveljavljala ves čas, kaj šele socialnih pa tega!!

Ves lajf plačujem davke, celo preplačam jih, glede na svoj dohodek.

Država meni ne da praktično in dobesedno NIČ. xyesx

Ves lajf plačujem zdravstveno zavarovanje, pa sem bila v 20 letih 3x pri zdravniku.

Itd.

Tako da ne mi s takimi oz. bodi raje tiho, če ne poznaš situacije in okoliščin; tako mojega lajfa kot včerajšnjih demonstracij, na katerih sem jaz bila, tebe pa ni bilo.

To je dejstvo.

Oboje pa te ne briga, tudi iz zgoraj napisanega: namreč, od tebe jaz ne dobim NIČ, ti pa od mene dobivaš nekaj, če smo že na tem.

Tudi če je bedno (k skoz kritiziraš), pač jemlješ si.

V bistvu ti skoz govoriš o slovenceljnih??

Nismo v krizi zaradi takih, kot sem jaz (še več takih!!! ki nikomur nič ne odžirajo in države ne stanejo nič), pač pa zaradi oblastnikov (pač vseh vej), kot tudi ljudi, ki pa so taki kot ti: na forumih vsi jajca pa druge kritizirat, v RL pa bi ble prazne ulice in nič od nič, če bi samo od takega folka bilo odvisno.

Picasso

če se boste zdej tuki začel pričkat, bo namen provokatorjev dosežen, da odvrne pozornost od resničnega problema.

:palec:

Točno to sem včeraj razmišljala in danes ponoči...

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Picasso

Zdelo se mi je skratka, kot da se je komaj čakalo, da se bo zasolzililo.

Tudi prej, ko je par skupin zgledalo, da želijo nemire, smo se ljudje dejansko distancirali, pa ne samo, ker smo bili opozorjeni itd., pač pa ker instinktivno tako ravnaš....

Tudi par udeležencev (tudi gospa ki je bila ob meni) je reklo, da so policaji prvi začeli z nasiljem.

Sem bila na protestih tudi sama in videla da določena vrsta ljudi dela izgrede, najbrž tud organizirana, vprašanje kaj je tu res v ozadju. Sem pa mislila že da bom morala se na hitro umaknit takoj ko sem prišla, ker je proti meni tekla panična množica pred policaji, ki pa niso šli proti nam ampak so se samo umikali z napada z druge strani. Solzilcu sem se izognila, nisem pa se izognila petardam, ki so jih metali v policaje ene par pa je priletelo čez njih med folk. Ena je počila čisto zraven mene in mi je zvonilo v ušesih za pop.... Dobro da takrat ni bilo treba kam se umikati, ker nisem nič slišala kakih pet minut.

V glavnem policaji so bili korekni kar se mene tiče in tud solzivec se je dalo predvideti, tam kjer so bili nemiri in izgredi so ga uporabili. Mislim da če se znajdeš med folkom, ki je nasilen, meče kocke, flaše, piroteniko, res je vse živo letelo po zraku in vzrtrajaš tam, boš kasiral tudi ukrepe policije, potem ne gledajo kdo je miren kdo ni ampak razženejo vse in zatrejo protest.

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...