aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Kaj ti ni jasn, model? kwa teb ni jasn, KALUP.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Srce, mišo moram iti. Ne bo konec tega kar čutim. Moram iti. Niham, hočem te imeti, zignoriram občutke, sledim goreči želji, vendar pridem domov občutim isto. Oprosti meni, oproščam sebi ker sem razdvojena. Ti si mi tak cuker, verjemi, cuker!!! Ko te pogledam, bi samo skočila, se zlila s tabo, ker edino takrat ne čutim zidu, ki obstaja med nama. Samo ljubila bi se s tabo. Verjemi, da sem se trudila, maximalno. Vendar se moram nehat truditi. Moram spustiti, pa naj boli, če hoče. Ker če ne bom poslušala občutka, se lahko zgodi da poči in to močno. Spomni se občutkov napetosti, ki jih včasih oba čutiva. Samo najina potrpežljivost, uvidevnost je preprečila pok, najina modrost.Srce moje, ne vem kako je to možno vendar ljubim te in moram iti. Razumeš? Upam, da razumeš. V enih stvareh sva si tako močno podobna, da je neverjetno, obenem pa imava tako različne energije, da je to neverjetno in te energije so znak, da ni pametno da sva skupaj. Vem kam to lahko pripelje, in nočem da se nama to zgodi, razumeš. Please razumi! Boli me srce. Vem, da bom dobila odgovor kasneje, zakaj je dobro da se spustiva. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Preklet k... samovoljen! :!!: Ce naus delu, tko kt jz hocem, te bom zbrisu! :!!: Pinchi pendejo! :!!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 A JE TAKO HUDO MACOLO V ROKE, PA KAR PO NJEM Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Skoda racunalnika , pa Jboxov tud. Bi jih moral pa potem vsaj 26 stolct, kar bi me kostal nekje 164.000 dolarjev, ki jih pa nimam . Ga pa ze rajs za kazen zbrisem, cepca... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 še mučit se ni treba...........samo DELETE pritisneš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Kje pa... , sem ga prevec pametnega naredu. Ima kar nekaj varnostnih varoval ki onemogocajo brisanje ali poskodovanje njegovih datotek, ali datotek sistema... sploh sem pa zascitil komande windowsow s HASP HL tehnologijo.Ko sem ga delal nisem razmisljal o unicevanju lastnega dela... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Oh, zarad tvojga srcka je folk tud avlo zapustu in so sli ven na zrak, pa sem se samo razpizdu. Sam so mi kasnej rekl, da so bli ziher, da bo ornk pocl. Ocitno, ko mi pregori, se sprosti velik bad energy ...Mah ja, saj mi bo....sem glihkar prisel na idejo, da ga bom pac povozil z njegovim zlobnim bratom dvojckom . Ga bo lepo prepisal. Sam se izvorno kodo moram prilagodit in pa....napisat ga moram Miska Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Al' se bo tresla celo SLO, ko pride Samo osrednja in del primorske regije! Hir aj kam, hir aj go.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Mačona, vsako delo je častno... če bi bila moja hči, bi bila ponosna nate, da se trudiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ja, nobeno delo ni nečasto in čistiti kot je treba, tudi ne zna vsak.Predvsem v svojih glavah..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Mene ob takih izjavah boli srce.Ne morem ti povedati kako. Na jok mi gre. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Mene ob takih izjavah boli srce.Ne morem ti povedati kako. Na jok mi gre. Aha, meni tudi. Lepo bi bilo vsaj enkrat biti sprejet tak kot si. Ne pa vse te maske ... Ampak gre za vzajemnost. Vsaj pri meni. Moje mame tudi jaz ŠE ne znam sprejeti z vso njeno žalostjo. Ona pa mene ne. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Lepo bi bilo vsaj enkrat biti sprejet tak kot si. Ne pa vse te maske ... Ampak gre za vzajemnost.Zanimivo..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Aha, meni tudi. Lepo bi bilo vsaj enkrat biti sprejet tak kot si. Ne pa vse te maske ... Ampak gre za vzajemnost. Vsaj pri meni. Moje mame tudi jaz ŠE ne znam sprejeti z vso njeno žalostjo. Ona pa mene ne. in jaz svojo hčero sprejemam točno takšno kot je,z vsemi dobrimi in dobrimi lastnostmi, ker slabih sploh ne opazim in enako dobivam nazaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 in jaz svojo hčero sprejemam točno takšno kot je,z vsemi dobrimi in dobrimi lastnostmi, ker slabih sploh ne opazim in enako dobivam nazaj Temu se reče ljubezen. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Zelo iskrena. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ne grem se več sam kaj ko me noben za to ne vpraša in se kr dogaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Klarus, ti kar macolo v roko.............pa hopla konopla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ko bi blo to tak na izi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ma potem samo konopla meni pa mede Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 da bom še bol prbita, kot sem že eh sej bo itak je petek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Temu se reče ljubezen. je bilo zadnjič na študijski rečeno da je materina ljubezen instinktna... da jo imajo tudi živali... potem se mi je poreodilo vprašanje, koliko materinske ljubezni je brezpogojne... koliko otroci slišijo tisto imela te bom rad če.... tudi jaz sprejemam malo takšno kot je opazim slabosti vendar jo imam rada tudi zaradi njih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 jaz sem za to potrebovala veliko časa in ni mi žal in hvala tudi lunatki, ki mi je to zaupanje še bolj vcepila Klarus, bolje zadet kot neumen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ni men namenjen, ampak..sem pa dobu eno asociacijo. hvala ti (uf mater sem egoističen )držim pesti. boš vidla na koncu je vedno vse v najlepšem redu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.