aakhut 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 ful dobra tale itaQ... ve se, chigava je.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 To se strinjam ja..da se večina ljudi hvali s svojo iskrenostjo, ko pa je treba bit iskren pa kr naenkrat nikjer nobenega Kaj češ tko je... sej prej ali slej se pošteka kdo govori tja v tri dni in kdo je zares tak. Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 kdo govori tja v tri dni in kdo je zares tak. kdo samo govori, kdo pa je ZRES V TRI DNI???? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Mislim,da si razumel Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Mislim,da si razumel a pa kej boli kadar mislish?... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 ma kako se morš ravno sedaj sprehajat, ko pa sva se zmenila, da se sedaj zmeniva , kaj naj zdej v luft gledam Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 hehe Principesa, vcasih je bil forum poln tvojih ljubezenskih izpadov in vsa ta tvoja vnebovpijoča ljubezenska ekstaza me je ze silila v resna razmisljanja, ce je to mozno med dvema, ali pa si obsedena... Pa sem kolebala, a si obsedena z bogom, Ljubeznijo, new agem, ali pa gre samo za pripisovanje bozanskih lastnosti navadni meseni moskosti, ob kateri se ti pac tako utrga ...nic drugega. Fajn slikce imas... poskakujoce joske, aja to je vrhunska Ljubezen ... spodaj pa pripisi še kaksen Rugljev izrek, ki jih obozujes ins i jih tud rada lepila vcasih, pa bo! tako da bos za zgled vsem nam drugim Zal mi je, ker sm sploh rekla, ker srbi me pa res ne toliko, kar tko, iz dolgcasa. Morala bi si raje takoj dopovedat: Ne se cudit, ne se bat, to je vendar Principesa Cimvec takih Principes, umirajocih od ljubezni, zadnje dihe lovečih... drugace možati vitezi ne bi imeli koga za resevat in se preko njih potrjevat... cimvec taksnega vztrajnostnega resevanja zelim hehe zlomk..tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Who is the best? YOUUUUUUUUUUU AREEEEEEEEEE..... matr tehtnice so zakon Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Who is the best?YOUUUUUUUUUUU AREEEEEEEEEE..... aj nou... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 poslušam neko pesem, me je na nekoga spomnila... jaz bi tudi bla spet zaljubljena... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 ne bo me več domov! razumevanje pa tako! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 ne bo me več domov! razumevanje pa tako! :xx!: ne pozabi, da ti sama najbolje veš, kaj je dobro zate!!! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ... kva zdej tuki ena negativa... mi smo in love Mucho, mucho de Amor! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 :xx!: Dost je! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ti tega sicer še ne veš, ampak oženla se bova! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Veš kaj, po par objemih pa lubčkih pa te res ne mislim že žent..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Veš kaj, po par objemih pa lubčkih pa te res ne mislim že žent..... Ja, sam želiš si lohk, da bi te ena tok fejst hotla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Verjetno si ne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ja, sam želiš si lohk, da bi te ena tok fejst hotla. No, ko bo (upravičeno) mal bl vase verjela pa bi si mogoč pa res..... Verjetno si ne! Kva ti žveglaš tu spet neki..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 No, ko bo (upravičeno) mal bl vase verjela pa bi si mogoč pa res..... Sm prčakovala tole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Kdor žvegla, zlo ne misli! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Sm prčakovala tole. Se bova zgleda morala 1x ornk vsest pa rečt kako! No, saj če se one fotke spomnim.....sam potrjuje moje besede. Kdor žvegla, zlo ne misli! No ja, kolk se spomnim si čist brez težav zlorabla moje zaupanje, tko da..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 No ja, kolk se spomnim si čist brez težav zlorabla moje zaupanje, tko da..... Ti ga nisi nikoli? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Verjetno ga žal tudi sem kdaj, sam nkol na tak način....... Pa opravičeval tega nisn s tem, da ga drugi kdaj tudi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.